Gość: lilka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:39 bedzie probowal znalezc przyczyne tradziku a nie tylko przepisze mi masci i antybiotyki... dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 11:14 Jest taki,nazywa się Hassim El-Nur (nie wiem czy prawidłowo napisałam nazwisko,jeśli nie z góry przepraszam).Przyjmuje w Przychodni przy ul.Zana 6,tel.do rejestracji 3640257. Polecam,na prawdę warto iść do niego,super lekarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała MI Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:40 również polecam Hassima, jest rewelacyjny i bardzo sympatyczny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Hashim IP: *.crowley.pl 27.09.05, 20:05 Hasim el Nur - przyjmuje w przychodni na Orkana. Małomówny, ale zna sie !! Odpowiedz Link Zgłoś
marthina Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... 28.09.05, 09:02 klinka leczenia tradziku na Jaracza,dr Kusiba -Harzaiak,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.sfc.pl 28.09.05, 09:23 Ja polecam zdecydowanie Centrum Leczenia Łuszczycy w szpitalu na ul. Bony, łatywo tam trafic, leczy sie na kase chorych. A zdecydowanie polecam pania ordynator oddzialy dermatologicznego dr Anne Paluch, sympatyczna, zna sie na rzeczy, rozsadna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilonka Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.sfc.pl 28.09.05, 09:24 jak chcesz do taj znac podam namiary tel. do centrum łuszczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:04 Ja polecam gabinet Solmed dermatologii estetycznej na Jagiellońskiej. Ja wyleczyłam trądzik i kilku moich zanjomych. A co najważniejsze poprowadzą cie później i powiedzą co robić. Odpowiedz Link Zgłoś