Dodaj do ulubionych

dobry dermatolog w czewie, ktory...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 10:39
bedzie probowal znalezc przyczyne tradziku a nie tylko przepisze mi masci i
antybiotyki... dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 11:14
      Jest taki,nazywa się Hassim El-Nur (nie wiem czy prawidłowo napisałam
      nazwisko,jeśli nie z góry przepraszam).Przyjmuje w Przychodni przy ul.Zana
      6,tel.do rejestracji 3640257.
      Polecam,na prawdę warto iść do niego,super lekarz!
    • Gość: Mała MI Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:40
      również polecam Hassima, jest rewelacyjny i bardzo sympatyczny..
      • Gość: up Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:15
    • Gość: Mak Hashim IP: *.crowley.pl 27.09.05, 20:05
      Hasim el Nur - przyjmuje w przychodni na Orkana. Małomówny, ale zna sie !!
    • marthina Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... 28.09.05, 09:02
      klinka leczenia tradziku na Jaracza,dr Kusiba -Harzaiak,pozdrawiam
    • Gość: ilonka Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.sfc.pl 28.09.05, 09:23
      Ja polecam zdecydowanie Centrum Leczenia Łuszczycy w szpitalu na ul. Bony,
      łatywo tam trafic, leczy sie na kase chorych. A zdecydowanie polecam pania
      ordynator oddzialy dermatologicznego dr Anne Paluch, sympatyczna, zna sie na
      rzeczy, rozsadna.
      • Gość: ilonka Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.sfc.pl 28.09.05, 09:24
        jak chcesz do taj znac podam namiary tel. do centrum łuszczycy.
        • Gość: renia Re: dobry dermatolog w czewie, ktory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:04
          Ja polecam gabinet Solmed dermatologii estetycznej na Jagiellońskiej. Ja
          wyleczyłam trądzik i kilku moich zanjomych. A co najważniejsze poprowadzą cie
          później i powiedzą co robić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka