Dodaj do ulubionych

szafka do łazienki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:58
poszukuje jakiegos zakladu meblowego w czewie gdzie mógłbym zamowic na wymiar
wiszaca szafke ,może ma ktoś jakiś fajny zakład
Obserwuj wątek
    • Gość: Mos Re: szafka do łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:07
      Moge Ci polecić sklep(zakład) na ulicy Sikorskiego-zaraz na początku,robią tam tanie i ładne szafki,wiem bo sam zamawiałem tez do łazienki.Pzdr.
      • Gość: pol Re: szafka do łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:37
        dzieki za wskazowke ale mam pytanie blizej trojkata czy rynku wielunskiego
        POZDRAWIAM
    • Gość: dn Re: szafka do łazienki IP: *.prenet.pl 07.09.05, 22:31
      może tu coś znajdziesz

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25476269&a=25476269
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=25126295&a=25126295
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=22699781&a=22699781
      • ja_corka guma do majtek 07.09.05, 23:25
        Jak czytam takie watki to az mnie smieszy.
        Pelno zakladow stolarskich w Panoramie Firm,. kazdy chetnie zrobi Ci szafke.
        Zaklad stolarski ma byc
        RZETELNY , DOKLADNY I PROFESJONALNY

FAJNY to moze byc kapelusz na ryby
        • Gość: henryczek Re: guma do majtek IP: *.com / *.strefa.com 08.09.05, 00:18
          ja ostatnio sobie pomyślałem,wymierzyłem,narysowałem i zamówiłem troche płyt i sam wszystko poskrecałem i cacy-nie dość ze frajda bo lubie pomajsterkować to jeszcze zaoszczędziłem ze 200 pln

:D
        • Gość: pol Re: guma do majtek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:35
          dlatego pytam tutaj bo miałem nadzieje ze ktos poda cos z własnego
          doświadczenia a Panorama Firm nie jest mi obca mozesz mi wierzyc A jak smiesza
          cie takie watki to dobrze smiech to zdrowie TYLOKO NIE PEKNIJ ZE SMIECHU a na
          ryby to jest sieć pozdrawiam
    • Gość: Mos Re: szafka do łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:47
      do pol :bliżej "trójkąta"(nie pamiętam juz adresu).
      Co do wcześniejszej wypowiedzi,to po co sie udzielać w ten sposób,tu nie ma nic śmiesznego w takich pytaniach...ech nie rozumiem takich ludzi.
      Chyba ktoś prosi o porade,sam korzystam z Panoramy Firm ale na sucho w domu,a przed zakupem trzeba się troche dowiedzieć...popytać...pojeżdzić.Nikt nie mówi że nie ma takich zakładów w Częstochowie,oczywiste?nie?!
      • Gość: pol Re: szafka do łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:00
        Mos dzieki jeszcze raz pozdr
        • ja_corka Re: szafka do łazienki 09.09.05, 00:24
          No to teraz powaznie

Na Krakowskiej vis avis szkoly Podst. Nr. 6 jest taki maly zaklad
          Robilam tam meble na wymiar do kuchni
          Nawet nietypowe szafki zrobili ladnie i nie drogo.
          • Gość: pol Re: szafka do łazienki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:55
            dzieki i moze nie czytaj mojej wypowiedzi na temat zapachow u ludzi:-)pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka