Dodaj do ulubionych

Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna???

IP: *.crowley.pl 13.09.05, 17:41
Jest to jedna z największych firm meblowych w Częstochowie.
Jeśli ktoś miał z tą firmą do czynienia to proszę o opinie o pracownikach i
właścicielu. Jak robią meble???
z góry dzięki. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoła Re: Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? IP: 80.51.222.* 14.09.05, 08:59
      Miałam z tą firmą do czynienia, meble robią bardzo solidnie,ogólnie firma jest
      w porządku, czy jest to jedna z największych w okolicy to bym sie kłóciła ale
      jeśli chodzi o cene mebli to faktycznie w tym przedziale cenowym jest to jedna
      z większych firm. Właściciel i pracownicy ok - a wiem to stąd że znajomy kiedyś
      dla nich pracował :) pozdrawiam
    • Gość: Mak Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? IP: *.crowley.pl 14.09.05, 19:25
      Dzieki za odpowiedź.
      czy zna ktoś może namiary do nich: telefon, a najlepiej stronę internetrową?
      z góry dzięki i pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:29
      www.bobstyl.kurian.pl/index.php?page=meble
      wystarczyło jedno kliknęcie w google!
      • marcin.555555 Re: Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? 14.09.05, 19:54
        jej właściciel Pan Wojtek jest zajebisty
        • Gość: wesoła Re: Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? IP: 195.117.107.* 14.09.05, 20:29
          zgadzam sie calkowicie co do właściciela - zajebisty gość!!!!
    • Gość: Mak Firma "BOBSTYL" - meble, czy ktoś zna??? IP: *.crowley.pl 15.09.05, 07:31
      dzięki jeszcze raz za te informację. Sprawdzę w takim razie tę Firmę, bo
      zamówię u nich kuchnię. Dam Wam wtedy i ja informacje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Maki Poznałem IP: *.crowley.pl 25.09.05, 17:39
        Witam, właśnie wczoraj miałem przyjemność zapoznania się z ofertą mebli tej
        firmy.
        Muszę przyznać, że mają bardzo duży wybór, a i ceny są bardzo atrakcyjne.
        Obsługa bardzo miła, Pani Beata i Pan Wojciech są bardzo kompetentni.
        Polecam tą firmę wszystkim, co mają zamiar kupić meble.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka