Gość: forum IP: *.czes.gazeta.pl 06.09.02, 18:36 Napiszcie jaki powinien być, co powinien umieć, czym przede wszystkim ma się zająć. Nie chodzi o nazwiska, ale o cechy jakimi ma się wyrożniać ten najlepszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobyla oto kandydat 07.09.02, 13:03 1. nie karany 2. nie był ubeckim kapusiem 2. nie zajmował stanowisk kierowniczych w PZPR 3. Minimum 5 lat kierował zespołem ludzi i odniósł dobre efekty(firma urząd, stowarzyszenie fundacja) 4 Jest wierzący(ateiści są grożni. „tam gdzie nie ma Boga wszystko jest dozwolone nawet ludożerstwo”(chyba Dostojewwski) 5. nie jest antyklerykałem( gdzie jak gdzie ale w Czestochowie to ważne) 6 nie czyta „Nie” - Urbana(bo przecież nie wybieramy burdelmamy ale prezydenta) 7. ukończone wyższe studia na dobrej uczelni 8. Zna przynajmniej jeden język obcy 9. Kojarzy kto to jest Zbigniew Herbert To na razie tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM To jest super kandydat IP: *.mim.pcz.czest.pl 09.09.02, 11:15 Podpisuję się pod listą , jeżeli znajdziesz takiego kandydata. Dodałbym tylko: NIe zna lub nie stosuje wszelkich działań związanch ze słowem "kiełbacha wyborcza". Ale obawiam sie,że Boga do wyborow to my nie namówimy. Pozdrawiam TOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeegee Re: oto kandydat IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 00:27 Ireneusz Gębski. Był szefem mojej firmy i mogę powiedzieć tylko tyle, że drugiego takiego dyrektora jak Irek Zakład Energetyczny mieć nie będzie. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winnie Re: oto kandydat IP: *.czwa.odr.net.pl 02.10.02, 08:14 To prawda, Gębski jest idealnym kandydatem na prezydenta Częstochowy. Tylko on ma odpowiednie doświadczenie i predyspozycje do pełnienia tej roli. Gębskiemu spokojnie mozna powierzyć takie problemy jak długi miasta czy ratowanie Huty Częstochowa. No i może wreszcie doczekamy się powołania za jego prezydentury Uniwersytetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remi Re: oto kandydat IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 19:21 Zeegee, człowieku, Gębski nawet słów do kupy złożyć nie potrafi. Wstyd coby facet z takim wyglądem i nie umiejący zabrać głosu bez jąkania i dukania reprezentował mnie! NIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko nie Gębski. Rozlazły ślimak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudson Re: oto kandydat IP: *.6th.pl 02.10.02, 11:25 Oto co mam w odpowiedzi na kolejne punkty 1. nie karany - zgoda, jak najbardziej, w koncu jako urzednik powinien byc czyms w rodzaju wzoru zachowan obywatelskich 2. nie był ubeckim kapusiem - moze byc, ale szczerze mowiac to juz inna historia, jestesmy 13 lat po tamtym okresie i mlodzi ludzie, na szczescie, traca juz podobne uprzedzenia 2. nie zajmował stanowisk kierowniczych w PZPR - j.w. 3. Minimum 5 lat kierował zespołem ludzi i odniósł dobre efekty(firma urząd, stowarzyszenie fundacja) - owszem, moge sie zgodzic - doswiadczenie sie przyda 4 Jest wierzący(ateiści są grożni. „tam gdzie nie ma Boga wszystko jest dozwolone nawet ludożerstwo”(chyba Dostojewwski) - ciemnogrod drogi autorze, jest to sprzeczne z ustawa o wolnosci wyznania, nie mozna zmuszac ludzi zeby wierzyli w boga (czy tez Boga). a co by bylo gdyby kandydat byl np. buddysta? 5. nie jest antyklerykałem( gdzie jak gdzie ale w Czestochowie to ważne) - antyklerykalem - w Cz-wie wlasnie ktos taki przydalby sie, zeby ukrocic zapedy ojcow paulinow, ktorzy roszcza sobie prawa do ziem na podstawie aktu nadania z roku 13xx, mimo iz w tzw. miedzyczasie dane tereny zostaly przez nich sprzedane badz przegrane w karty 6 nie czyta „Nie” - Urbana(bo przecież nie wybieramy burdelmamy ale prezydenta) - i znowu - kazdy czlowiek, w tym takze prezyednt, ma prawo czytac co mu sie podoba. niech sobie czyta mein kampf - od tego nie zostaje sie hitlerem. tylko swieta inkwizycja miala swoj indeks ksiag zakazanych (czyli takich, ktore moglby rozjasnic ludziom horyzonty). trzeba czytac mozliwie wiele zeby wyrobic sobie wlasny swiatopoglad. 7. ukończone wyższe studia na dobrej uczelni - a co rozumiemy przez dobra uczelnie? jesli ma dyplom to bardzo dobrze, a jesli jest on poparty wiedza to jeszcze lepiej. 8. Zna przynajmniej jeden język obcy - zgadzam sie 9. Kojarzy kto to jest Zbigniew Herbert - niech bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: oto kandydat IP: *.canabis.eu.org / 192.168.0.* 05.10.02, 18:23 > 4 Jest wierzacy(ateisci sa grozni. "tam gdzie nie ma Zycie uczy nas ze sadu bac sie sadu dzis nie trzeba. Kandydat powinien wiedziec ze bedzie kiedys sadzony! > 5. nie jest antyklerykalem( gdzie jak gdzie ale w Czestochowie to wazne) - Cenie ludzi za to ze potrafia dostrzegac dobre rzeczy, tam gdzie inni widza afery. Kosciu* nie krzywdzi ludzi. www.snowboard.wirma.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent Re: oto kandydat IP: 203.36.162.* 17.10.02, 15:02 Na stanwisko Prezydenta Urzedu Miasta Czestochowa wysuwam Mg. KOBYLE . Prosze o wyrazenie zgdy !!Prosze o opinie zainteresowanych ! - PREZYDENT PORTALU_- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dhark Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 80.48.252.* 08.09.02, 12:31 Kaczor Donald ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART!mwaj Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 01:16 Czlowiek Banan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choel Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 80.48.252.* 15.09.02, 12:14 A o Człowieku Bananie coraz głośniej... Kto by się spodziewał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 10:01 Z najlepszym kandydatem jak z miłością, to znaczy czekamy.Największe szanse na dzisiaj ma T. Wrona. A tak w ogóle, powinien być; pracowity ja Wrona, profesjonalny jak Grabałowski, twardziel jak Gębski i miły jak Respondkowa. Wszystkie antycechy prezydenckie ma plotkarz - telefonista Wolski. Jak do drugiej tury przejdzie Wrona i Grabałowski, wybiorę rzucając monetę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DP Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.stradom.com.pl 12.09.02, 08:22 Gość portalu: Lewy napisał(a): > Z najlepszym kandydatem jak z miłością, to znaczy czekamy.Największe szanse na > dzisiaj ma T. Wrona. A tak w ogóle, powinien być; pracowity ja Wrona, > profesjonalny jak Grabałowski, twardziel jak Gębski i miły jak Respondkowa. > Wszystkie antycechy prezydenckie ma plotkarz - telefonista Wolski. Jak do > drugiej tury przejdzie Wrona i Grabałowski, wybiorę rzucając monetę. Każdy tylko nie Wrona. Wrona maiał już w historii swoj 5 minut i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:18 no dokladnie i najwieksze szanse ma dla tego ze ma poparcie "biznessmanow z trojkata i ich kolegow". Powiem tylko tyle jak on wygra im bedzie to na reke i bedzie robil to co mu kaza zaczna sie przekrety na przetargi i inne takie . Wolski zostal o to oskarzony cos mu udowodniono? jesli nie to dla czego probujesz go tutaj oczerniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 09:57 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości. Szansa te w dużej mierze jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszych dzieci. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co kompetencji do ktorych mnożna mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby, która byłaby właściwie przygotowana do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Znane są nam prypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:23 Gość portalu: Profesjonalista napisał(a): > Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! > Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni > wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad > miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej > przyszłości. Szansa te w dużej mierze jest funkcją naszych postaw- nas > wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać > dla naszego dobra, naszych rodzin i naszych dzieci. > Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie > > desygnując na kandydatów osoby, co kompetencji do ktorych mnożna mieć mnóstwo > zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem > Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie > ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby, która byłaby > właściwie przygotowana do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? > Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? > Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić > > się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Znane są nam prypadki angażowania się > do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. > A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu > wyborów!. Mogl byc jeszcze Szczuka. Czy wyksztalcenie medyczne przekresla kariere polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 10:12 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości.Wykorzystanie tej szansy w dużej mierze zależy od nas samych, jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszej pomyślności. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co do kompetencji ktorych można mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby lub osób które byłyby właściwie przygotowane do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Wtedy byłaby to osoba "jak znalazł". A może taka epidemia niekompetencji grozi właśnie naszemu miastu?.Znane są nam przypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 10:15 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości.Wykorzystanie tej szansy w dużej mierze zależy od nas samych, jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszej pomyślności. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co do kompetencji ktorych można mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby lub osób które byłyby właściwie przygotowane do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Wtedy byłaby to osoba "jak znalazł". A może taka epidemia niekompetencji grozi właśnie naszemu miastu?.Znane są nam przypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 10:15 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości.Wykorzystanie tej szansy w dużej mierze zależy od nas samych, jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszej pomyślności. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co do kompetencji ktorych można mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby lub osób które byłyby właściwie przygotowane do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Wtedy byłaby to osoba "jak znalazł". A może taka epidemia niekompetencji grozi właśnie naszemu miastu?.Znane są nam przypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 10:17 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości.Wykorzystanie tej szansy w dużej mierze zależy od nas samych, jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszej pomyślności. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co do kompetencji ktorych można mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby lub osób które byłyby właściwie przygotowane do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Wtedy byłaby to osoba "jak znalazł". A może taka epidemia niekompetencji grozi właśnie naszemu miastu?.Znane są nam przypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesjonalista Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 10:19 Szanowni Mieszkańcy Częstochowy! Czas wyborów, szczególnie tych ostatnich, w których możliwy jest bezpośredni wybór Prezydenta Miasta traktuję bardzo poważnie, traktuję jako czs zadumy nad miastem, jego dalszym rozwojem, jego szansami w niedalekiej i dalszej przyszłości.Wykorzystanie tej szansy w dużej mierze zależy od nas samych, jest funkcją naszych postaw- nas wyborców. Myślę, że tę szansę będziemy umieli w odpowiedni sposób wykorzystać dla naszego dobra, naszych rodzin i naszej pomyślności. Jednak mało poważnie -tak mi się wydaje- do tego aktu podchodzą niektóre partie desygnując na kandydatów osoby, co do kompetencji ktorych można mieć mnóstwo zastrzeżeń. Dla przykładu posłużę się zgłoszonym przez SLD kandydatem panem Zdzisławem Wolskim. Moje pytanie sprowadza się do stwierdzenia, czy w SLD nie ma lepszych kandydatów na ten "fotel"?. Czy w SLD nie ma osoby lub osób które byłyby właściwie przygotowane do sprawowania tak odpowiedzialnej funkcji w mieście? Dlaczego najlepszym ma być osoba, która z wykształcenia jest lekarzem? Myślę, że jest to kandydatura dobra na czasy, kiedy w Częstochowie może pojawić się np.epidemia bardzo groźnej choroby?. Wtedy byłaby to osoba "jak znalazł". A może taka epidemia niekompetencji grozi właśnie naszemu miastu?.Znane są nam przypadki angażowania się do działalności gospodarczej osób, które posiadały wykształcenie medyczne. A zatem Drodzy Wyborcy przypatrzcie się temu kandydatowi szczególnie w dniu wyborów!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puk Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 212.106.158.* 12.09.02, 08:12 Profesjonalista? Maruda jakaś emerytowana. Albo któryś z konkurentów się zabawia. Wiadomo nie od dzisiaj, że lekarze inteligencja się nie wybijają, ale w innych zawodach nie lepiej, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zendera Dlaczego nie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 19:58 Profesjonalista nie rozumiem Cię, dlaczego niby osoba która jest lekarzem nie może być prezydentem. Piszesz jakieś wyssane z palca bzdury o epidemii. Pomyśl, osoba będąca lekarzem miała kontakt z ludźmi i na pewno zna bardziej ich potrzeby niż ktoś inny. Myślę, że idealnym kandydatem na prezydenta naszego miasta będzie osoba która rozumie problemy zwykłych ludzi, osoba, która miała z nimi dużo kontaktu. Chyba o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dlaczego nie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 14:02 Również uważam dlaczego dobrym kandydatem nie może być lekarz?.Tym bardziej ,że ten lekarz to niezwykła osoba. Ma także kontakty z ludźmi również jako właściciel firmy budowlanej. Czy nie jest to budujące? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kudson Re: Dlaczego nie IP: *.6th.pl 02.10.02, 11:33 Nie, nie, nie - tylko nie Wolski - ten gosc nie potrafi nawet dobrze zaparkowac samochodu (zawsze zastawia nim polowe ulicy Ksiezycowej), a co dopiero jesli chodzi o rzadzenie miastem. Poza tym nie raz widzialem go przyjezdzajacego z pracy do domu na lekkim rauszu... a podobno po pijaku prowadzic nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Dlaczego nie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:27 Czy poprzesz to jakimis dowodami czy bedziesz dalej prowadzil gre polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:25 Czy to jakies dejavu ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIZJONER Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.wsp.czest.pl 15.09.02, 20:56 KaNDYDAT NA PREZYDENTA MIASTA CZĘSTOCHOWY POWINIEM MIEĆ PRZEDE WSZYSKIM WIZJĘ, MIASTA NA MIARĘ XXI WIEKU, JEGO PRZESZŁOŚĆ ZNACZONA WINNA BYĆ LICZNYMI SUKCESAMI I ZREALIZOWANYMI POMYSŁAMI, TAKI , KTÓRY NA PIERWSZYM MIEJSCU POSTAWIŁBY NA UNIWERSYTET CZĘSTOCHOWSKI ( GDYŹ NAJLEPSZA MŁODZIEŻ - PRZYSZŁOŚĆ TEGO MIASTA WYJEŻDZA Z CZĘSTOCHOWY.POWINIEM BYĆ BARDZO ZAMOŻNY, NIE UWIKŁANY W SFERY POLITYCZNE,NIEZALEŻNY- WIDZI PROBLEMY WSZYSTKICH MIESZKAŃCÓW A NIE TYLKO LEWEJ CZY PRAWEJ STRONY , ZNA JĘZYKI , WYKSZTAŁCONY,UNORMOWANE ŻYCIE OSOBISTE,ZNAJĄCY ZASADY DOBREGO WYCHOWANIA , MA PRZEDE WSZYSTKIM AUTORYTET. ( CZY TO JEST MOŻLIWE BY WYGRAŁ KANDYDAT BEZ NAMASZCZENIA PATRYJNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudzik Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 20:05 Amen. Może Pan Grabałowski, wygląda że jest najbliżej Twojej wizji?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIRU Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 18:49 Prawda jest taka, że Częstochowa z racji tego że stala sie prowincja nie ma ani jednego dobrego kandydata na prezydenta. Wolski - ciekawe jak sie wytłumaczy skad mial kase na kampanie (policzyc bilbordy, ulotki, plakaty pewnie skladal cale zycie grosik do grosika) Grabalowski postawil sie SLD, ale nie zrezygnowal z członkostwa, Wrona - ,,dobre czasy czestochowy " zapomnial dopisac, że dobre i dla calej Polski (hahahaha) reszta to nie lepsze oszolomy i tylko chodzi o jedno -KASA; bo po wyborach można ich pocalowac prosto w d... bo beda praktycznie nie do usuniecia ze swojego wymarzonego STOŁECZKA PREZYDENCKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:32 Wiadomo. z tym ,ze niektorzy wola zeby kradla lewica a inni prawica :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 195.117.38.* 07.10.02, 17:57 Mówisz tutaj o kandydacie Polskiej Unii Gospodarczej dr Andrzeju Ślęzaku. To bardzo dobry kandydat. Ja go popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 23:23 Grabałowski jest najlepszy facet ma wykształcenie ekonomiczne klase i odwage cywilna bo postawił sie SLD i nie bał się porozumienia z Unia Wolości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokatorzy Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 217.158.124.* 06.10.02, 19:52 jesli chodzi o mnie to ja znam tylko jednego idealnego kandydta na to stawisko a kto nim jest ??? Jan Cupial to jest gosc z klasa ktory pomaga ludziom jesli masz problem zawsze mozesz na niego liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mas Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 22:48 Chyba to sa zarty?!!!Wrona,Grabalowski,Respondkowa,Wolski i Kula-oni juz rzadzili i co dobrego wyniklo dla miasta i wojewodztwa.Wojewodztwwo wszyscy sprzedali a miasto pogrzebali.Mierzac miara chinska faktycznie Gebski to mlodziez/ma dopiero 66 lat!!!/imoze rozpoczac nowe zycie,ale chyba w tym"najlepszym ze swiatow'-emeryt obrazony,ze w wieku emerytaknym poslano go na emeryture!!!.Zalosne.Moze siegnijmy do ludzi nieskazonych tymi cechami a do tego wyksztalconymi,doskonale znajacymi jezyki obce/tylko kontakt bezposredni moze zalatwic w Unii fundusze dla miasta/a przy tym madrymi i przedsiebiorczymi.Jest tylko jeden taki kandydat Andrzej Slezak z Polskiej Uni Gospodarczej.Sylwetke jego macie na www.pugczestochowa.wirma.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:38 czy to nie jest bezczelna reklama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:04 Byłem dzisiaj na spotkaniu POKOLEŃ.Była cała ekipa Wolskiego,czyli Ci co kandydatów z POKOLEŃ poprzesuwali na najdalsze miejsca na listach w dupie mając uchwały Kół.Był i Grabałowski - widać facet naprawdę się tej kliki nie boi. Prowadzący,w partyjniackim słowie wstępnym (wicie,rozumicie,te warchoły i wichrzyciele itd.) nie powiedział tylko,że Grabałowski zjada na śniadanie pieczone niemowlęta i popija krwią ze wściekłych krów,no i że jest.... żydem. Występ Wolskiego - jak zwykle pięęęękkknnny !!! Ja jestem jedyny,najlepszy i najpiękniejszy.Tylko ja dam wam szczęście i radość wieczną,po grób - co daj Boże i Amen !! Żygać mi się chce na jego widok. GRABAŁOWSKI - trzyyyyymmmmaaaajjjj się,nie daj się.WYGRASZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzliwy Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 23:53 Ja tez bylem na spotkaniu z "czolowymi postaciami" SLD-owskimi'ktore organizowalo Stowarzyszenie Pokolenia.I faktycznie zygac sie chcialo,gdypatrzylo sie na ten stary beton rozlewajacy sie po sali.Niektorzy czlonkowie Pokolen tak lizalo dupe Wolskiemu ,ze az smrod unosil sie po sali.On sam przedstawil sie jako jedyny,najlepszy ,najmadrzejszy.Pokory troche gazowo- budowlany lekarzu.Widac w wasz "lewicowy" walec ktos faktycznie nasypal piasku/cytat z wystapienia ksiedza Marchewki/. Browo GRABALOWSKI i podziekowania za Twoj udzial w tych pokoleniowych jaselkach. Jestesmy z Toba.TAK TRZYMAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasaCHorych Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 13:21 Panie Wolski! Dlaczego Pana plakatów nie ma jeszcze w takich miejscach jak kościoły częstochowskie? Stać przecież Pana i Pańskich kolegów z SLD na wszystko! Nie tak dawno widziałem ulotki Pana Wosika w kościele na Rakowie. Trochę pokory i wyczucia oraz taktu Panowie. Częstochowianie maja Was już dosyć!!!! Na myśl o Was robi się nam mdło i chce się nam .....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:46 Gość portalu: KasaCHorych napisał(a): > Panie Wolski! > Dlaczego Pana plakatów nie ma jeszcze w takich miejscach jak kościoły > częstochowskie? Stać przecież Pana i Pańskich kolegów z SLD na wszystko! > Nie tak dawno widziałem ulotki Pana Wosika w kościele na Rakowie. Trochę pokory > > i wyczucia oraz taktu Panowie. Częstochowianie maja Was już dosyć!!!! > Na myśl o Was robi się nam mdło i chce się nam .....! Oczywiscie robi sie panu niedobrze widzac tylko lewicowych kandydatow. A nie chce sie panu rzygac sluchajjac w kosciolach aluzji dotyczacych naszego wybory w glosowaniach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:41 w taki sposob to chyba kazdy kandydat sie reklamuje .Kazdy jest najlepszy w swoim mniemaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bem Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.um.gov.pl 10.10.02, 10:21 Biegański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOALA Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 17.10.02, 08:50 Zmienie temat,ale jest podobny. Kazdy prz wladzy mysli o sobie!!! Wedlog informacj SBS PREMIER AUSTRALI wiedzial 5 dni wczesniej o zamachu na wyspie Balii.Nawet nie ostrzek swoich obywateli .DLACZEGO ? KOALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KON Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 18.10.02, 17:01 Kadytat na Prezydenta Czestochowy to wsciekla Kobyla !! KON NA BIGUNACH !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 12:47 Mialem dzis moznosc przejrzec wszystkie dyskusje odbywajace sie na forum czestochowskim.Nie widac na nich kandydatow na prezydenta.Wyjatek stanowi Pan WOJCIECH GRABALOWSKI,ktory uczestniczy we wszystkich dyskusjach dotyczacych Czestochowy.Widac,ze facet zna problematyke,ze wie jak nalezy rozwiazywac trudne zadania.A przede wszystkim nie obawia sie spotkan internetowych i nie unika tematow trudnych i niepopularnych.Nie glosi,ze jest najlepszym kandydatem na prezydenta,ale swoja wiedza,umiejetnosciami rozwiazywania trudnych problemow zjednuje sobie wyborcow.Jest to idealny kandydat na Prezydenta Czestochowy.Bede glosowal na Niego.I wszystkich goraco zachecam,aby na Pana G R A B A L O W S K I E G O glosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEXZ Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 14:54 Gość portalu: szczery napisał(a): > Mialem dzis moznosc przejrzec wszystkie dyskusje odbywajace sie na forum > czestochowskim.Nie widac na nich kandydatow na prezydenta.Wyjatek stanowi Pan > WOJCIECH GRABALOWSKI,ktory uczestniczy we wszystkich dyskusjach dotyczacych > Czestochowy.Widac,ze facet zna problematyke,ze wie jak nalezy rozwiazywac > trudne zadania.A przede wszystkim nie obawia sie spotkan internetowych i nie > unika tematow trudnych i niepopularnych.Nie glosi,ze jest najlepszym kandydatem > > na prezydenta,ale swoja wiedza,umiejetnosciami rozwiazywania trudnych problemow > > zjednuje sobie wyborcow.Jest to idealny kandydat na Prezydenta Czestochowy.Bede > > glosowal na Niego.I wszystkich goraco zachecam,aby na Pana G R A B A L O W S K > I E G O glosowali. PREZYDENT musi:robić,mówić jak myśli.Pamiętać,że to on jest dla miasta i jego Mieszczan.Nie powinien się wstydzić służebnej roli wobec PODATNIKÓW.Urząd na czele którego stoi powinien być przyjazny MIESZKAŃCOM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyprezydent Foto-bilboard-zagadka IP: *.visp.energis.pl 20.10.02, 13:37 Zgadnijcie,co może mieć do ukrycia na wielkim bilboardzie w Al. J.P.II. kandydat na Gospodarza miasta. Prawidłowa odpowiedź to: farbowaną grzywkę i sztuczną dolną szczękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowianin Re: Kandytat na Prezydenta Miasta CZESTOCHOWA IP: 203.36.162.* 20.10.02, 14:21 WOJCIECH GRABALOWSKI to jeden wartosciowy kandydat na PREZYDENTA URZEDU MIASTA CZESTOCHOWY !MOJ GLOS NALEZY DO PANA . CZESTOCHOWIANIN- ZYCZE WYGRANYCH WYBOROW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Foto-bilboard-zagadka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:53 Chodzi ci o ten jezdzac billboard Wrony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBYWATEL Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 21.10.02, 14:05 WOJCIECH GRABALOWSKI TO JEDYNY KANDYDAT NA PREZYDENTA MIASTA CZESTOCHOWY! ZNA PROBLEMY CZESTOCHOWY!-BEZROBOCIE -JAK PRZYWROCIC DLA CZESTOCHOWY WOJEWODZTWO ! OBYWATEL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boozar Jak IP: *.zim.pcz.czest.pl 22.10.02, 15:30 Wiec jak przywroci to wojewodztwo ?? ;-) Pewnie powie ze chce wojewodztwa i bumm!!! - stanie sie wojewodztow czestochowskie :) - to troche naiwne jak dla mnie . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 22.10.02, 14:03 ZYCZE WYGRANYCH WYBOROW NA PREZYDENTA MIASTA CZESTOCHOWY!JA GLOSUJE NA PANA WOJCIECH GRABALOWSKIEGO ! MIESZKANIEC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.Grabałowski Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 18:18 Kolega Boom musi mieć naprawdę niewielkie pojęcie o pracy jaką trzeba włożyć w przywrócenie województwa,jeżeli nawet tylko dla żartu sądzi że się to odbywa przez jakoweś BUM !!! Tej dyskusji o tym juz troche na tych łamach już było. Przeczytaj proszę trochę a zapewne znieco zmienisz zdanie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:35 To bardzo dobrze, że coraz więcej kandydatów, oprócz Komitetu Wyborczego Wyborców "WOJEWÓDZKA CZĘSTOCHOWA" walczy o podniesienie Częstochowy z kolan i nadanie jej statusu stolicy regionu i metropolii w przyszłości. Albo jako Częstochowianie pokażemy, że na coś nas samych stać ponad podziałami politycznymi, albo będziemy sługami obcych panów skazanymi na łaski, a nie suwerenami własnego losu stanowiącymi o przyszłości naszej małej Ojczyzny - Częstochowy. Miro - niepoprawny optymista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 14:58 Gość portalu: MIESZKANIEC napisał(a): > ZYCZE WYGRANYCH WYBOROW NA PREZYDENTA MIASTA CZESTOCHOWY!JA GLOSUJE NA PANA > WOJCIECH GRABALOWSKIEGO ! > MIESZKANIEC nie reklamuj kandydaja w tak bezczelny sposob to jest forum a nie billboard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 26.10.02, 18:19 idealny kandydat na prezydenta miasta czestochowy to wojciech grabalowski !! wyborca . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 12:46 Częstochowskie to byłe księstwo lewicy. Niestety "spóldzielnia" pani Janikowej wszystko roztrwoniła. Wolski to najgorszy kandydat "na ten czas". Partia prawie zamęczona. Co się dziwić,że wyborcy SLD pozostali w domach. Aparat częstochowski zapomniał, że mandat dostaje się nie z namaszczenia sitwy, ale ludzi. I tutaj rozminęły się oczekiwania Wolskiego i mieszkańców. Lewica na Wolskiego nie zagłosuje. Kolejny raz tzw. liderzy dostają baty. Pora na zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 15:01 mysle ze gdyby wybory byly czyste i kandydaci nie wymyslali przeciwko sobie zadnych "brudow" ludzie pozliby na wybory ale jest jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
demostenes1 Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy 29.10.02, 23:20 Idealny kandydat na Prezydenta Częstochowy powinien mieć normalnie serce po lewej stronie jak Wolski a nie jak ten "Judasz" Wrona który sprzedał Województwo Częstochowskie za garsc srebrników bo jak był posłem to głosował przeciwko Województwu Częstochowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokop Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 21:25 czerwonych do gazu idealny kandydat to wrona jedyny który upominał śię o województwo judasz to wolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 15:03 i wytlumacz nam jakie wymierne korzysci bedziesz mial z tego ze on sie upomnial. nie potrzebne juz jest aby spowrotem powstalo woj. czestochowskie pamietaj mniej stolkow urzedniczych to wiecej pieniedzy w budrzecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECZYSLAW Re: Idealny kandydat na prezydenta Częstochowy IP: 203.36.162.* 04.11.02, 01:39 NIE TAK !MADROSC IMADROSC TO WIECEJ NIZ WSZYSTKO!!WJEWODZTWO ZAWSZE MA WIEKSZY FINAS DO ZAGOSPODAROWANIA !!ABY CZESTOCHOWA BYLA CZESTOCHOWA !!! POZDRAWIAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOM Po lewej stronie Wolski nosi Portfel nie Serce IP: *.mim.pcz.czest.pl 03.11.02, 17:05 I to Wszystko TOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Po lewej stronie Wolski nosi Portfel nie Serc IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 11:42 Może i Wolski nosi po lewej stronie portfel,zapewne nie pusty,ale wypełniony pieniedzmi zapracowanymi przez własna firme.A nie jak ten pan BYŁY poseł z wąsem - sprzedawczyk naszego województwa- wrona ,który chowie portfel w gaciach żeby tuszowac smród znajdujących sie w nim pieniedzy.Szczytem obłudy jest poruszanie sie po ulicach naszego byłego miasta wojewodzkiego pana wrony prywatnym srodkiem lokomocji - starym, rozwalajacym sie Fiatem 125p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Po lewej stronie Wolski nosi Portfel nie Serc IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 08:09 a niech nosi co chce byle by ten sprzedawczyk wrona nie wygrał. Jak go widze to mi nie dobrze., no i ten gazik jast czadowy. Ludzie niie głosujcie na niego jedyny kandydat to Wolski. Dajmy nu szanse!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Po lewej stronie Wolski nosi Portfel nie Serce IP: 203.36.162.* 06.11.02, 12:56 ani wrona ani wolski nie maja serca .czestochowa placze ,bezrobtni placza , a i rodzina ich placze .(sprawa w sadzie ). mieszkaniec . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Po lewej stronie Wolski nosi Portfel nie Serc IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 14:42 no dobra z tym placzem to przesadzasz. W innych miastach tez nie jest wesoło, ale to nie znaczy ze ma wygrac wrona . Ludzie litosci bo jak on wygra to chyba sie wyprowadze. Tylko wolski!!!!!!na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Oczywiscie, że wygra Wolski ! IP: *.pcz.czest.pl 06.11.02, 21:59 Jestem pewien,że w tych wyborach wygra Wolski.Wystarczy spojrzec na ogormna ilosc mlodych ludzi zaangazowanych do pracy przy jego kampani wyborczej.Na kazdym kroku spotykam mlodych ludzi rozdajacych ulotki Wolskiego. Usmiechnietych,otwartych,przekonanych do tego co robia (zreszta społecznie, gdyz mnialem okazje porozmawiac z taka osoba). Sam nie jestem juz mlody mam ponad 40 lat,a przeciez mlodziez to nasza przyszlosc.Na pierwsza ture wyborów szedlem z malym przekonaniem, teraz jestem przekonany w 100%, dzieki młodziezy Częstochowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYTAJACY Re: Oczywiscie, że wygra Wolski ! IP: 203.36.162.* 06.11.02, 23:55 na co ta mlodziez moze liczyc? na co moze liuczyc kazdy mieszkaniec i bezrobotny po wygrany wyborach przez p. wrone lub p. wolskiego ? sam prezydent nie rzadzi .musi byc silny samorzad miasta .czy taki samorzad czestochowa bedzie miec ?aby czestochowa byla czestochowa ! pozdrawiam i pytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek 10.11.2002 - KONIEC KOMUCHÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 09:20 Wolski przegra z kretesem. Częstochowianie nie są głupi i nigdy nie wybiorą na tak odpowiedzialne stanowisko kogoś takiego jak krętacz Wolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: 10.11.2002 - KONIEC KOMUCHÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 08:34 czemu nazywasz go kretaczem?. Dzieki temu Zarzadowi moga sobie postac i poczekac na autobus pod wiatą! A za wrony stał człowiek i deszcz sie lał na niego. Nie wiem kto wygra ale popieram Wolskiego. Dośc rządów te całej nawiedzonej Wspólnoty.A co do Wrony to pewnie wiesz że jest też nie złym kretacze. Przecież tym fiacikiem jezdzi pod publike. Mysli ze kto uwierzy jaki on biedny! z tym fiacikiem to jeździ pod publike. Mysli ze kto głupi i uwierzy że jest taki biedny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś