Dodaj do ulubionych

NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:54
Chciałabym dowiedzieć się od Was czy uczy Was jakiś przystojny nauczyciel a
może nauczycielka. Ja chodzę w Kłobucku na Zagórze (cyrk) i muszę przyznać że
jest tam kilku ciekawych Panów szczególnie wuefistów.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: nadya Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.107.inds.pl 15.09.05, 19:41
      jak chodzilam do SP 50 to matematyki uczyl mnie pan Wiktor Paszta.Jest bardzo przystojny.Teraz uczy w gimnazjum nr 9.Pozdrawiam.
    • Gość: Ania Re: prof.JN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:36
      Powiem tylko tyle: uczy fizyki w II Liceum Traugutta, zawsze elegancki i
      uśmiechnięty, życzliwy, brązowa karnacja, [.......]. Niedostępny. Do tego
      oczytany i inteligentny! Więcej wstydzę się pisać
      • Gość: xzibi Re: prof.JN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:20
        Jako chłopak nie wiem czy jest przystojny. Ale zgadzam się: oczytany i
        inteligentny. Jak któraś interesuje się astronomią, to może ma u niego jakieś
        szanse?
    • Gość: przystojniacha Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:13
      ja jestem najprzystojnieszy ale nie powiem gdzie ucze, po się wszystkie
      zlecicie, he, he...
      • Gość: PIM Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:57
        Najprzystojnieszy jest nasz słynny ........ Jaskóła :)))
    • Gość: Czesiu Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:19
      A ja pamiętam pewną panią uczącą chemii
      • citimen NAJLEPSZA NAUCZYCIELKA :) 17.09.05, 23:16

tak .. zmieńmy temat na panie teraz ...

ja juz w podstawówce miałem "oko" na pewne panie (chodziłem do 2) fizyczka z
        małymi piersiami i jakas wuefistka a w sredniej uuuch matematyczka i pani od
        dziwnego przedmoitu która uczniów do siebie zapraszała (sic!) ...
        • Gość: lol Re: NAJLEPSZA NAUCZYCIELKA :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 09:32
          najprzystojnieszy nauczyciel: Jacek Drzewiecki - wefista pseudo 'Wacek' ;)
          (Gimnazjum nr. 13)
          Tomasz Jaskola (LO im. Traugutta)
    • Gość: ja Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.trustnet.pl 18.09.05, 09:53
      najprzystojniejzy nauczyciel - wuefista prof. Kępski III LO im. Biegańskiego
    • Gość: Absolwent99 Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:55
      A czy wiecie, że najwięcej mężczyzn wśród nauczycieli pracuje w Traugucie?
      • Gość: piguła Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:10
        a co to za chłop / czytaj : mężczyzna -nauczyciel?!
        nieudacznik jakis...
        • Gość: Nauczyciel Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:34
          No Piguła! Zgłoś się do mnie, to Cię "przepytam".

W mojej szkole pracuje większość kobiet i jakoś to trzeba wytrzymać. Jak oni w
          Traugucie to zrobili?
          • Gość: piguła Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:37
            "przepytac" to ja Ciebie moge!!!
    • Gość: anita Re: NAJPRZYSTOJNIEJSZY NAUCZYCIEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:26
      Najprzystojniejsi w Kłobucku to: Nicia i Kowalczyk. Uczą w Gimnazjum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka