mega35 26.09.05, 11:06 Proszę dajcie namiary na super adwokata w częstochowie od rozwodów która sędzina jest ok dla kobiet i jak wygląda rozwód Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracuś Re: błagam pomocy rozwodzę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 11:36 Też mam to przed sobą, trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: błagam pomocy rozwodzę się 26.09.05, 21:42 Nie polecam adwokata Lecha Kurpiosa. Ma chyba coś z głową. Na to, który sędzia zajmie się Twoją sprawą, nie masz wpływu. Dosatją je z tzw. rozdzielnika. Powszechnie wiadome jest jednak, że np. sedzia Puchała jako przeciwnik rozwodow - ich nie daje i wg mnie powinien się więc przenieść do innego wydziału lub zmienić profesję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: błagam pomocy rozwodzę się IP: 217.116.101.* 27.09.05, 01:10 Odezwji się na adres mailowy. Zamienimy parę słów. Pozdrawiam Tomi Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka JAK WYGLADA? 27.09.05, 04:01 rozwod nie ma wygladu.........to jest orzeczenie na papierze. I zalezy od sedziego jak dlugo to bedzie trwalo, Ale jak znajdziesz dobra "papuge" to masz to zalatwione raz dwa.Fakt, ze niektorzy sedziowie sa lekko walnieci klerowo /chyba/ i utrudniaja rozwody. Wydaje im sie ze to oni decyduja o tym kto z kim i kiedy ma zyc w zwiazku. A swoja droga to glupota rozwody w sadach. Pzreciez slubu sie w sadzie nie bierze, tylko w USC. Jak sedzia moze decydowac i na sile trzymac "cos' o czym dwoje ludzi decyduje ze nie istnieje. Komu robi dobrze? Czy dzieci wychowywane w zwiazku pelnym wrogosci z roznych przyczyn/ zdrady,pijanstwo, awantury, lajdactwo/ beda dobrymi ludzmi? Ale siedzac za stolem sedziowskim to niewazne. Wazne jest zdanie Sedziego. On kaze dostarczac dowody, swiadkow,papierki, i cuda. Najwazniejsza w tym ukladzie jest decyzja dwojga ludzi czy chca czy nie chca byc razem. Zaden sedzia nie zmusi nikogo do wspolnego zycia jak osoby te same nie chca. po cholere utrudniac, jak mozna dac wolnosc i liczyc na to ze osoby znajda szczescie w drugich zwiazkach. POWODZENIA w chorych sadach Odpowiedz Link Zgłoś
mega35 Re: błagam pomocy rozwodzę się 27.09.05, 08:22 napisz adres mega35@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: błagam pomocy rozwodzę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:49 Przepraszam najmocniej, zapomniałem że nie jestem zalogowany. tomi24@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś