Gość: fajny30 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 18:54 Gdzie w piątek spotykają sie samotni 30 latkowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 30.09.05, 20:15 chwilowo są zajęte np. egzaminami na aplikacji ... ale to raczej samotne 30 latki nie wiedzą gdzie spotkać płeć odmienną, powyżej 20 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 11:51 Nio to gdzie się spotykają jak nie mają innych zajęć bo jakoś wypadłem z obiegu a samemu w piątek czy sobotę to tak jakoś nijako. I chętnie bym się z kimś spotkał wypił kawę,pogadał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alergia Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 15:05 Znam osobiscie kilka samotnyc h30-to latek.Uwazam , że są fantastycznymi dziewczynami , czasami zazdroszczę im tej samotnosci - czytaj - wolności ,a czasami myslę , że ja mam jedak lepiej.Ale jedo jest pewne , cieżko je spotkać.Siedzą raczej w domach , czasami przy necie , brak jest dla nich takich miejsc , do których mogły by się udać wyszalec bez uwag typu co ta stara dupa tu robi. Niestety , my Polacy jestesmy konserwami , sama czesto na tym się łapię. A one nie trafiły jeszcze na swojego , a człowiek z biegiem czasu staje się wygodny i dotyczy to obu płci. Niemniej sama czasami wyrwałabym sie gdzieś popsocić bez napisu na czole:mężatka" a nie ma gdzie. Ludzie , więcej optymizmu , wyrozumiałości.A co do facetów , dla tych trzydziestek oczywiście , to mało was i mało znacie życie , niestety , bez obrazy.Pozdro dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 01.10.05, 17:54 acha i wcale nie spotykam się z uwagami co do starych dup ):, ani nie zauważyłam ,żadnych znaczących uśmieszków... może to zależy od wyglądu, ubioru i sposobu zachowania :-), a może po prostu z poczucia, że wcale nie jesteśmy stare i wygodne ale w najlepszym dla Nas wieku i czasie ! jeszcze raz wielkie pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozka_75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 01.10.05, 17:29 Nie sądzę, żeby były takie miejsca specjalnie i tylko dla ludzi około 30 tki. ale nie zgodzę się z moją poprzedniczką, że my baby siedzimy w domu, przy necie. Wychodzimy, choć nie przeczę, że większość " bawiących" się jest zdecydowanie młodsza. Zresztą w naszym mieście nie ma zbyt wiele miejsc na sobotnie czy piątkowe wieczory, a zatem trzeba wychodzić i robić mały rekonesansowy clubbing - stosowny do " rozmiarów" naszego miasta :) Mam nadzieje, że dorośli faceci wreszcie wyjdą z ukrycia bo ja szczerze mówiąc kobiety w moim wieku to jeszcze spotykam na kawie, piwku czy dicho ale facetów to na serio nigdzie nie ma :-) Podrawiam wszystkich , nie tylko 30 latków Sobota przed nami --- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 21:32 powiedz gdzie przesiadujesz z koleżankami to też na pifko skoczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajniejszy30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:44 Ja tez tam skoczę ..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voter Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:14 faceci zarabiają na chlebek z masełkiem,nie mają czasu na clubbingi.OK ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.05, 23:45 podbijam gg 8577217 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.05, 13:14 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 02.10.05, 13:40 oj chłopaki sobota wieczór, a Wy znowu przed netem :) a na dicho - tym razem " Revolution " - znów brak odpowiednich ): pozdro .....gg? może się kiedyś odezwę :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny30 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.05, 21:05 jak znajdziesz chwilkę(gg) Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki 03.10.05, 19:42 Podbijam, bo temat coś ucichł. Nie wierzę - aż tak mało fajnych trzydziestolatek??? Bożka - do egzaminu jeszcze ponad 2 miesiące, więc chyba cały czas się jeszcze nie uczysz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 03.10.05, 21:15 Wyszło na to, że faktycznie mało :) albo się ukrywają .... I tylko dwa miesiące chciałeś napisać :-) a tak na serio to pewnie, że cały czas się nie uczę .... ale niestety w weekendowe wieczory mam na to najwięcej czasu , hehehe Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki 04.10.05, 23:26 Ja wolę myśleć, że się ukrywają - hmm, tylko z jakich powodów? W sobotnie wieczory niby czas jest, ale czy właśnie do nauki? ;) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 05.10.05, 00:18 no ja też nie wiem, z jakich powodów się ukrywają, może dlatego, że podobno czasem, tak jak pisała tu na forum jedna z zamężnych Pań około 30 - tki, nazywane jesteśmy " starymi dupami " :), a może ostałam się tylko ja - fajniutka , za troszkę ponad tydzień, trzydziestka pełną gębą :-)? I rzeczywiście co do zasady weekendy niewątpliwie i na 100 % są do zabawy ale jak się ma egzamin końcowy na aplikacji, o którym się dowiedziało we wrześniu - że jest w grudniu, to priorytety się zmieniają .... ale niedługo wracam do żywych, a na razie pozostaje mi net i .... andrzejki :-) pozdo ! Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki 06.10.05, 00:35 Hmm, przecież nikt w przyzwoitym lokalu nie komentuje na głos wieku innych osób, a do tego w sposób obraźliwy. Za termin egzaminu i zmianę priorytetów co do sposobu spędzania weekendów to pewnie wiesz komu dziękować, ale przynajmniej będziesz go zdawać na "starych" zasadach. Nigdy nie odnosiłem wrażenia, że podczas nauki człowiek oddala się od żywych - to dopiero jest życie - w zależności od tematu można odczuwać coraz intensywniej każdą kolejną czytaną stronę;) Napisałaś o sobie "fajniutka" – możesz rozwinąć? :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holka Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:04 Hej! A może są chętni trzydziestolatkowie lub trzydziestolatki na włóczęgę po górach? W najbliższy weekend wybieram się ze znajomymi w Gorce :-) Jeśli ktoś chce dołączyć - zapraszam! Szczegóły na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożka _ 75 Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.com / *.strefa.com 05.10.05, 20:09 ja oczywiście bardzo chętnie ..... gdyby nie tem cholerny egzamin...może na wiosnę :) pozdrawiam tych co się wybiorą w górki....szczęściarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodec Re: Gdzie spotkać samotne 30 latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 21:52 w te gory, moze byc 26 latek :-D, chetnie bym pojechal :-) moj mail wlodecproject@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś