Dodaj do ulubionych

błaganie o yorka!

IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 17.10.05, 10:47
Czy ktoś z państwa nie miałby ochoty spełnić mojego marzenia?? Od wielu wielu
lat pragnę zaopiekować się pieskiem Yorkiem. Niestety nie mam tyle pieniędzy.
Małe cudo znalazłoby u mnie szczęście i miłość. Błagam o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: nooo Re: błaganie o yorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 10:59
      to dla mnie tak przy okazji może być husky
      • Gość: marzyciel a dla mnie audi TT quatro ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:10
        haha
      • Gość: marzena Re: błaganie o yorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:10
        Ja poprosdze o bernardyna najlpiej z rodowodem male cudo znajdzie u mnie
        szczescie :-)
        • Gość: też marzenia Re: błaganie o yorka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 17:05
          ja bym chciała by ktoś spełnił moje marzenia i podarował mi szczenie czarnego
          teriera rosyjskiego- mam ogródek przy domku bedzie mu dobrze
    • monmiz Re: błaganie o yorka! 17.10.05, 11:11
      Ja poprosze o dobrze płatna pracę...nie jestem zbyt wymagająca...sama zapracuje
      na swoje marzenia!!!
    • Gość: aga Re: błaganie o yorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 11:17
      Poszukaj stron z adopcjami psów. Kolega zaadoptował doga niemieckiego, z którym
      teraz jeździ na wystawy i zdobywa medale. Niestety nie znam stron, ale myślę,
      że przez wyszukiwarkę napewno znajdziesz.
    • Gość: beata Re: błaganie o yorka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 11:02
      York to pies (jak można go nazwać psem)kupowany tylko i wyłącznie dla szpanu,
      taka zabaweczka.Żaden prawdziwy miłośnik psów nie kupi sobie tej rasy.
      Chcesz żeby pies podniósł Twój ranking wśród koleżanek czy też chcesz psa(idź
      do schroniska i zaopiekuj się jakimś, zobaczysz jakim będzie wdzięcznym
      towarzyszem życia).
      • kumpelek25 Re: błaganie o ........! 18.10.05, 15:31
        To koledzy i koleżanki z forum, jak już piszemy o marzenaich to ja poprosze
        samochód marki Warszawa/Syrena, kto ma to niech się do mnie odezwiej na maila:)
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        A psa nie chce bo mieszkam w blokach:)
        • Gość: 73 Re: błaganie o ........! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 10:02
          mam Syrene 73r. Sprzedam na wagę złomu.
    • Gość: Beatka Re: błaganie o yorka! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:20
      tez marze o yorku ale nikt mi go nie chce dac wszystko kosztuje a zeby utrzymac
      tego pieska tez trzeba miec pieniadze a utrzymanie go naprawde sporo kosztuje.
      a poza tym wszyscy maja marzenia i pewnie wiele nie zostanie spełnionych wiec
      nie oczekuj wiele bo jak widac to jak narazie to wszyscy Cie krytykuja i pisza
      własne marzenia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka