Gość: szukająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:27 Poszukuję logopedy ale dla dorosłego człowieka. Ma problem z jąkaniem i chciałby coś z tym zrobić. Czy jest ktoś taki w czestochowie kto podejmie się terapii??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: logopeda dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:52 Witam! Nie w kazdej poradni logopedycznej jest przedzial wiekowy.Ja mam 20 lat; nieprawidlowo (tj. w niewlasciwym miejscu) artykukluje gloski szczelinowe i w zwiazku z tym lecze sie w przychodni na Kilinskiego (rog PCK). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Re: logopeda dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 21:59 Dzięki za podpowiedź :). Może ktoś coś jeszcze wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Re: logopeda dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:59 nikt już nic nie wie w tym temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: logopeda dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:58 Ja tez mam ten problem co Ty "szukajaca" .Poszukam czegos na necie i dam znac .Sam mam zamiar sie wybrac do logopedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukająca Re: logopeda dla dorosłych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:44 nie znalazłam ::( Odpowiedz Link Zgłoś