Dodaj do ulubionych

Aerobic w Częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:41
Gdzie w Częstochowie można się wybrać na Aerobic?

Co polecacie?

Jakie są dobre kluby fitness w naszym mieście?
Obserwuj wątek
    • Gość: stara mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 14:11
      Podtrzymuje wątek, też jestem zainteresowana.
      • agnieszka71 Re: Aerobic w Częstochowie 22.11.05, 14:14
        Spytajcie w CONCEPT na ul. Brzeźnickiej tel. 3770705, jest tam też pokój dla
        dzieci, były też zaj. w przych Rehabilitacjyjnej na ul. Łódzkiej prow. óźnym
        popołudniem.
        • Gość: Czupakabra Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:06
          POlecam klub fitness w pasażu (aleje NMP chyba 14), na ostatnim piętrze, tam
          prowadzi super zajęcia babeczka, co była mistrzynią świata w fitness (ela
          borecka). Jest bardzo czysto, dobre swiatło, super nagłosnienie i fajna opieka.
          No i sauna, prysznice i co tam jeszcze... koszty chyba 14 zł za spotkanie czy
          cos takiego. Chodziłam i byłam bardzo zadowolona (a jestem wymagająca i spoza
          czewy (katowice) ). Pozdro.
    • Gość: seba Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:26
      Moze to Wam sie przyda:
      kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,55341,564329.html
      Ja natomiast szukam typowego SPA dla żonki, ale chyba czegoś takiego w naszym miasteczku nie ma :(
      • Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:43
        typowego SPA to nie ma są tylko wybrane cuda np. kąpiel perełkowa, kąpiel
        czekoladowa, , bliżej Śląska musisz szukać
        • kebess Re: Aerobic w Częstochowie 22.11.05, 14:47
          Właśnie zauważyłem :(
          Teraz "lecę" Katowice, Sosnowiec...
          Bardzo się uparłem na to SPA - doradźcie cosik na Śląsku proszę.
          • Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:51
            spojrzyj tam VILLAVERDE Hotel VILLAVERDE - SPA, odnowa biologiczna,
            konferencje, hotel, hotele. Adres:, Zawiercie ul. Mrzygłodzka 273. Tel.:, 032
            670 38 00
            • Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:53
              www.villaverde.pl
      • Gość: Salsa Fever Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:47
        Aerobik - Salsa Poziom 1 podstawowy (beginner)

Na zajęciach tych największy nacisk kładziemy na aerobowe właściwości które
        posiada każdy taniec.

Aerobik w rytmie salsy na poziomie podstawowym "P" przeznaczony jest dla osób,
        które mają pierwszy kontakt z tym tańcem. Tempo zajęć jest umiarkowane,
        dostosowane do manualnych zdolności w tańcu uczestników.

Na każdych zajęciach podczas rozgrzewki wprowadzamy kolejne elementy salsy,
        które przyswajamy w rytmie muzyki. Tempo zajęć stale rośnie w miarę rozwoju
        grupy. Zajęcia kończą się piętnastominutowymi ćwiczeniami siłowymi mięśni
        całego ciała.

więcej: www.salsafever.pl
        adres: al. Kościuszki 10
        telefon: 0 691 747 304
      • Gość: Dororcia odnowa biologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:38
        odnowa biol. jest na wyczerpach na kontkiewicza sa tam hydromasaze, sauna,
        jaccuzi, rozne masaze itd. w tym budynku gdzie dom opieki spolecznej
    • Gość: A Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czest.pl 22.11.05, 15:29
      Aqua aerobic w Sienkiewiczu 607050909
      • Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:23
        Czy gdzieś jeszcze poza Sienkiewiczem i KB prowadzony jest Aqua aerobic?

W jakich godzinach jest tam w Sienkiewiczu i w jakiej cenie? - nie mogę się
        dodzwonić :(
    • Gość: Dororcia Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:40
      www.fitnessstudioada.com/plan.php polecam -chodzę
      • Gość: Maria Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:38
        chodzisz na Wilsona czy na św Jana?

którą instruktorkę polecasz?
        • Gość: Tomek Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:40
          podtrzymuję - bardzo przydatny wątek :-)
        • dorotaprzybyla Re: Aerobic w Częstochowie 23.11.05, 22:39
          polecam magdę, sylwię wilsona, ze starej ekipy na jana jescze agnieszkę od
          cardio
          chodze na wilsona bo tam sala ladniejsza ale karnet jest wazny tu i tu,
          najlepiej na spolke z kolezanka kupic-taniej wychodzi
          • Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:25
            Tylko kupując karnet na pół musiałabym znaleźc kogoś kto będzie chodzić w innych
            godzinach - a planuję chodzić RAZEM z koleżanką. Czy w takim wypadku możemy
            kupić np karnet na 20 wejść i wchodzić na niego we dwie?
            • Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 24.11.05, 15:50
              jest to mozliwe moje dwie znajome tak robily
      • Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 23.11.05, 12:48
        ja tez polecam Fitness Studio Ada chodze tam od roku ,odpowiadaja mi tam
        godziny (codziennie od 16 do 20 a w niektore dni do 21) nastepnie cena ja
        wykupuje karnet na 20 wejsc za 100 zl ktory jest wazny 40 dni oprocz tego
        zajecia sa takze o11 i 12 , w soboty i niedziele ,instruktorki super polecam
        Magde ,Agnieszke U. ,Monike daja wycisk! Wczesniej chodzilam na Brzeznicka nie
        polecam
        • Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:21
          Chyba tutaj się właśnie wybiore - szkoda, że te karnety ważne są zaledwie 40 dni
          bo planuję chodzic raz max dwa w tygodniu
        • Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 23.11.05, 20:31
          jeśli chcesz chodzić 2 razy w tygodniu to kosztuje to ok.65 złotych.Lepiej
          opłaca się kupić karnet i chodzić z koleżanką po połowie
          • marthina Re: Aerobic w Częstochowie 25.11.05, 10:47
            a ja juz od dluzszego czas u chodze do Pro Activ!jesli sie naprawde czlwoeik
            przylozy to efekty widoczne po m-cu jak sie uczeszcza na zajecia po 2-3 razy w
            tyg!suepr jest yoga!rewelacyjnie rozciaga i rozluznia!polecam po leniwym
            weekendzie!mnie osobiscie bardzo podoba sie na zajeciach u Ani N.!!ale rano u
            Sylwi tez jest spoko!karnet moze i drozszy niz na Wilsona ale jest mozliwosc
            kupienia za 70z l na 8 wejsc obojetne czy to sauna czy silownia czy tez aerobic!
            tylko jest on wazny do 16!ale chodze na wspole z kumpela ,wiec ona ma na caly
            dzien a ja ten do 16.
            • Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:50
              Do 16 niestety raczej mało komu pasuje - a ten "normalny" w ProActiv jest już
              zdecydowanie droższy od tego na Wilsona. Może jak się zmobilizuję i zacznę
              uczęszczać regularnie to pomyślę o ProActiv ze względu na Saunę.
    • Gość: A Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czest.pl 23.11.05, 09:51
      Z tego co wiem zajęcia aqua aerobicu w Sienkiewiczu odbywają się we wtorki o
      19.30, mam ochotę się na nie wybrać, tylko jak zwykle krucho u mnie z wolnym
      czasem:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka