Gość: nowa mieszkanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 12:41 Gdzie w Częstochowie można się wybrać na Aerobic? Co polecacie? Jakie są dobre kluby fitness w naszym mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stara mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.11.05, 14:11 Podtrzymuje wątek, też jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka71 Re: Aerobic w Częstochowie 22.11.05, 14:14 Spytajcie w CONCEPT na ul. Brzeźnickiej tel. 3770705, jest tam też pokój dla dzieci, były też zaj. w przych Rehabilitacjyjnej na ul. Łódzkiej prow. óźnym popołudniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czupakabra Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:06 POlecam klub fitness w pasażu (aleje NMP chyba 14), na ostatnim piętrze, tam prowadzi super zajęcia babeczka, co była mistrzynią świata w fitness (ela borecka). Jest bardzo czysto, dobre swiatło, super nagłosnienie i fajna opieka. No i sauna, prysznice i co tam jeszcze... koszty chyba 14 zł za spotkanie czy cos takiego. Chodziłam i byłam bardzo zadowolona (a jestem wymagająca i spoza czewy (katowice) ). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:26 Moze to Wam sie przyda: kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,55341,564329.html Ja natomiast szukam typowego SPA dla żonki, ale chyba czegoś takiego w naszym miasteczku nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:43 typowego SPA to nie ma są tylko wybrane cuda np. kąpiel perełkowa, kąpiel czekoladowa, , bliżej Śląska musisz szukać Odpowiedz Link Zgłoś
kebess Re: Aerobic w Częstochowie 22.11.05, 14:47 Właśnie zauważyłem :( Teraz "lecę" Katowice, Sosnowiec... Bardzo się uparłem na to SPA - doradźcie cosik na Śląsku proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:51 spojrzyj tam VILLAVERDE Hotel VILLAVERDE - SPA, odnowa biologiczna, konferencje, hotel, hotele. Adres:, Zawiercie ul. Mrzygłodzka 273. Tel.:, 032 670 38 00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Aerobic w Częstochowie IP: 80.51.222.* 22.11.05, 14:53 www.villaverde.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salsa Fever Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:47 Aerobik - Salsa Poziom 1 podstawowy (beginner) Na zajęciach tych największy nacisk kładziemy na aerobowe właściwości które posiada każdy taniec. Aerobik w rytmie salsy na poziomie podstawowym "P" przeznaczony jest dla osób, które mają pierwszy kontakt z tym tańcem. Tempo zajęć jest umiarkowane, dostosowane do manualnych zdolności w tańcu uczestników. Na każdych zajęciach podczas rozgrzewki wprowadzamy kolejne elementy salsy, które przyswajamy w rytmie muzyki. Tempo zajęć stale rośnie w miarę rozwoju grupy. Zajęcia kończą się piętnastominutowymi ćwiczeniami siłowymi mięśni całego ciała. więcej: www.salsafever.pl adres: al. Kościuszki 10 telefon: 0 691 747 304 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dororcia odnowa biologiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:38 odnowa biol. jest na wyczerpach na kontkiewicza sa tam hydromasaze, sauna, jaccuzi, rozne masaze itd. w tym budynku gdzie dom opieki spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czest.pl 22.11.05, 15:29 Aqua aerobic w Sienkiewiczu 607050909 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 16:23 Czy gdzieś jeszcze poza Sienkiewiczem i KB prowadzony jest Aqua aerobic? W jakich godzinach jest tam w Sienkiewiczu i w jakiej cenie? - nie mogę się dodzwonić :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dororcia Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 18:40 www.fitnessstudioada.com/plan.php polecam -chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:38 chodzisz na Wilsona czy na św Jana? którą instruktorkę polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 07:40 podtrzymuję - bardzo przydatny wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaprzybyla Re: Aerobic w Częstochowie 23.11.05, 22:39 polecam magdę, sylwię wilsona, ze starej ekipy na jana jescze agnieszkę od cardio chodze na wilsona bo tam sala ladniejsza ale karnet jest wazny tu i tu, najlepiej na spolke z kolezanka kupic-taniej wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 12:25 Tylko kupując karnet na pół musiałabym znaleźc kogoś kto będzie chodzić w innych godzinach - a planuję chodzić RAZEM z koleżanką. Czy w takim wypadku możemy kupić np karnet na 20 wejść i wchodzić na niego we dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 24.11.05, 15:50 jest to mozliwe moje dwie znajome tak robily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 23.11.05, 12:48 ja tez polecam Fitness Studio Ada chodze tam od roku ,odpowiadaja mi tam godziny (codziennie od 16 do 20 a w niektore dni do 21) nastepnie cena ja wykupuje karnet na 20 wejsc za 100 zl ktory jest wazny 40 dni oprocz tego zajecia sa takze o11 i 12 , w soboty i niedziele ,instruktorki super polecam Magde ,Agnieszke U. ,Monike daja wycisk! Wczesniej chodzilam na Brzeznicka nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 18:21 Chyba tutaj się właśnie wybiore - szkoda, że te karnety ważne są zaledwie 40 dni bo planuję chodzic raz max dwa w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 23.11.05, 20:31 jeśli chcesz chodzić 2 razy w tygodniu to kosztuje to ok.65 złotych.Lepiej opłaca się kupić karnet i chodzić z koleżanką po połowie Odpowiedz Link Zgłoś
marthina Re: Aerobic w Częstochowie 25.11.05, 10:47 a ja juz od dluzszego czas u chodze do Pro Activ!jesli sie naprawde czlwoeik przylozy to efekty widoczne po m-cu jak sie uczeszcza na zajecia po 2-3 razy w tyg!suepr jest yoga!rewelacyjnie rozciaga i rozluznia!polecam po leniwym weekendzie!mnie osobiscie bardzo podoba sie na zajeciach u Ani N.!!ale rano u Sylwi tez jest spoko!karnet moze i drozszy niz na Wilsona ale jest mozliwosc kupienia za 70z l na 8 wejsc obojetne czy to sauna czy silownia czy tez aerobic! tylko jest on wazny do 16!ale chodze na wspole z kumpela ,wiec ona ma na caly dzien a ja ten do 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa mieszkanka Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:50 Do 16 niestety raczej mało komu pasuje - a ten "normalny" w ProActiv jest już zdecydowanie droższy od tego na Wilsona. Może jak się zmobilizuję i zacznę uczęszczać regularnie to pomyślę o ProActiv ze względu na Saunę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Aerobic w Częstochowie IP: *.czest.pl 23.11.05, 09:51 Z tego co wiem zajęcia aqua aerobicu w Sienkiewiczu odbywają się we wtorki o 19.30, mam ochotę się na nie wybrać, tylko jak zwykle krucho u mnie z wolnym czasem:( Odpowiedz Link Zgłoś