Dodaj do ulubionych

PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:29
Help to juz za tydzien a chcialabym cos fajnego,nie szokujacego cena i
oryginalnego.Brak z mojej strony pomyslu ale licze na Wasza pomoc i jakies
podpowiedzi

dzieki wielgachne :-)

pzd motylek :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: motylek Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:26
      zadnych propozycji :-(
    • pierwszy Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY 27.11.05, 14:28
      podziękuj jej, że cię urodziła... to zastąpi jej wszelkie prezenty...

pierwszy
      • Gość: nadya Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.107.inds.pl 27.11.05, 14:48
        mozesz jej kupic zestaw mydelek,cena ok 20 zl,albo cos fajnego w sklepie z mydelkami,zarabiste sa w pasazu tesco,tam jest takie stoisko,ja ostatnio kupilam zel pod prysznic i sol do kapieli na prezent,to jest oryginalne a nie bardzo drogie
      • Gość: motylek Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:54
        By okazywac milosc,wdzieczznosc i szacunek moja mama nie musi czekac caly rok by
        tylko w dniu jej imienin to okazac.Nadya dzieki to fajny pomysl.Moze ktos
        jeszcze ???

• pierwszy Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY 27.11.05, 14:57
          skoro uważasz że potrzebne jej mydło, kup jej mydło...

ja bym wolał, gdyby ktoś mi podziękował w takim dniu, że jestem mu potrzebny...

pierwszy
        • Gość: JA Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:58
          MOZE JAKAS LADNA BROSZKA W KRUKU MAJĄ FAJNE I NIE DROGIE
    • Gość: ja Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:49
      Apaszka albo szaliczek, zawsze się przyda i koniecznie spryskaj swoimi
      perfumami, Mama będzie pamiętała za każdym razem, gdy założy :)
      • Gość: motylek Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 22:01
        moze jeszcze jakies propozycje ...???

• Gość: MW Re: PREZENT DLA MAMY NA IMIENINY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 11:12
          Zalezy ile chcesz wydac to b wazne bo nie wiem co proponowac jakupilam mamie na
          imininy zestaw w Kruku ale mysle ze fajnym prezentem bylby bukiet kwiatow
          czekoladki moze rekawiczki ze skory?albo jakis kosmetyk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka