iskierkaaa 29.11.05, 14:47 tak jak w temacie? Macie jakies pomysły? Podawajcie adresy, ceny, telefony co się da hihi ;-)))))) Trzeba przyszłość wziąc w swoje rece :) Pzdr Iskierka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIKA:) Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:25 Iskierkooo dobrze napisałaś Trzeba przyszłość wziąć w SWOJE ręce-tylko swoje,a u wróżki można sie tylko pobawić.Pozdrowionka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkaaa Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.11.05, 18:32 oj pisałam to troszke z przekorą ;) Jasne, że nie mozna wierzyć tylko wróżkom, ale jutrzejsza okazja temu sprzyja i tak jak powiedziałas - można się pobawić :) Ale czasem moze i czegos nowego sie dowiedziec ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA:) Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:45 Oj tak iskierkooo też bym chciała sie dowiedzic kilku rzeczy,wyprostowac swoje sprawy i zeby ktos mi powiedział ze wszystko sie ułozy i bedzie dobrze!!! A może jutro sie czegos miłego dowiem ;))) Pozdrowionka i pomyslnego wróżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 29.11.05, 19:15 tutaj można bedzie powróżyć troszkę (niekoniecznie u wróżki): czestochowiak.pl/wydarzenia/?news=1426 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicja Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:33 Tomasz Barłożek Salon ezoteryczny Monsoon Al. NMP 12d ( dh SEKA) 508 370 474 Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 19:28 Wiem, że Tomek zajmuje sie tarotem, ale czy innymi rodzajami "wróżenia" też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkaaa Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:30 ale ja nadal nie wiem dokąd mam sie udac? Podajcie adres jakiejs wrózki - bardzo proszę :) Pozdrawiam Iskierkaaa Odpowiedz Link Zgłoś
magniffica Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 13:38 Wróżko wróżko powiedz mi coś na uszko kurcze fajnie czasami sobie wróżnąć ja sama wróżę kartami tarota kartami runicznymi i kartami anielskimi oraz kamieniami runicznymi i wahadełkiem pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
novelka86 Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 20:01 ja byłam 3lata temu u babki przy alei pokoju(wysiadka z tramwaju kolo "lider preace")nie pamietam nazwiska tylko wiem ze klatka w bloku tak jakby od str."podwórka" i na domofonie bylo napisane cos ze ta babka wrozy.Babka w domu przyjmuje wrozy ze zwyklych i z tarota kart.Tanio i musze powiedziec ze pare rzeczy sie sprawdzilo co mi powiedziala,a wczesniej tez o przeszlosci Twojej babka z kart wyczyta-tzn.uwierzysz ze nie jakies banialuki Ci będzie plotła:)) Odpowiedz Link Zgłoś