Dodaj do ulubionych

GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI

29.11.05, 14:47
tak jak w temacie?
Macie jakies pomysły?
Podawajcie adresy, ceny, telefony co się da hihi ;-))))))
Trzeba przyszłość wziąc w swoje rece :)

Pzdr Iskierka ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: NIKA:) Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 15:25
      Iskierkooo dobrze napisałaś Trzeba przyszłość wziąć w SWOJE ręce-tylko swoje,a
      u wróżki można sie tylko pobawić.Pozdrowionka:)))
      • Gość: iskierkaaa Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.11.05, 18:32
        oj pisałam to troszke z przekorą ;) Jasne, że nie mozna wierzyć tylko wróżkom,
        ale jutrzejsza okazja temu sprzyja i tak jak powiedziałas - można się
        pobawić :) Ale czasem moze i czegos nowego sie dowiedziec ... ?
        • Gość: NIKA:) Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:45
          Oj tak iskierkooo też bym chciała sie dowiedzic kilku rzeczy,wyprostowac swoje
          sprawy i zeby ktos mi powiedział ze wszystko sie ułozy i bedzie dobrze!!!
          A może jutro sie czegos miłego dowiem ;))) Pozdrowionka i pomyslnego wróżenia.
          • devileq Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 29.11.05, 19:15
            tutaj można bedzie powróżyć troszkę (niekoniecznie u wróżki):
            czestochowiak.pl/wydarzenia/?news=1426
            • Gość: Felicja Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:33
              Tomasz Barłożek
              Salon ezoteryczny Monsoon
              Al. NMP 12d ( dh SEKA)
              508 370 474
              • devileq Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 19:28
                Wiem, że Tomek zajmuje sie tarotem, ale czy innymi rodzajami "wróżenia" też?
    • Gość: iskierkaaa Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 13:30
      ale ja nadal nie wiem dokąd mam sie udac? Podajcie adres jakiejs wrózki -
      bardzo proszę :)
      Pozdrawiam Iskierkaaa
      • magniffica Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 13:38
        Wróżko wróżko powiedz mi coś na uszko kurcze fajnie czasami sobie wróżnąć ja
        sama wróżę kartami tarota kartami runicznymi i kartami anielskimi oraz
        kamieniami runicznymi i wahadełkiem pozdrawiam.
    • novelka86 Re: GDZIE DO WRÓŻKI??? JUTRO ANDRZEJKI 30.11.05, 20:01
      ja byłam 3lata temu u babki przy alei pokoju(wysiadka z tramwaju kolo "lider
      preace")nie pamietam nazwiska tylko wiem ze klatka w bloku tak jakby od
      str."podwórka" i na domofonie bylo napisane cos ze ta babka wrozy.Babka w domu
      przyjmuje wrozy ze zwyklych i z tarota kart.Tanio i musze powiedziec ze pare
      rzeczy sie sprawdzilo co mi powiedziala,a wczesniej tez o przeszlosci Twojej
      babka z kart wyczyta-tzn.uwierzysz ze nie jakies banialuki Ci będzie plotła:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka