Dodaj do ulubionych

ahh te szkoly

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:09
w tym roku koncze gimnazjum!!:(I nie mam pojecie jeszcze gdzie sie wybrac do
szkolki! zastanawiam sie nad dwiema szkolkami :Słowakiem i Bieganem:)co
sadziecie na temat tych szkol??:>pomocy!!moze ktos z was ma cos do
powiedzenia na ten temat:P
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:30
      hmmm..no nie wiem jesli zastanawiasz sie nad dobra szkola to juz lepiej
      wzastanow sie nad slowakiem!naprawde fajna szkola!!Biegan to szkola do d***!
      nic nie ucza i beznadziejni ludzie--to naj wazniejsze!!wiele ludzi wypowida sie
      podobnie na ten temat do mnie!
      • Gość: kasiaa Re: ahh te szkoly IP: *.trustnet.pl 30.11.05, 14:48
        Biegan to za**ista szkoła ale skąd możesz to wiedzieć skoro pewnie tam nie
        chodzisz?! Jest duzo nauki, nauczyciele dużo wyamgają ale dzięki temu mamy
        szansę zdac dobrze mature i dotsac sie na studia.... w szkole panuje świetna
        atmosfera, nie ma fali, przemocy itd...... Nauczyciele są naprawde swietni.....
        Więc wbijaj do Biegana:P
      • Gość: uczen Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 14:51
        Wiele? Tzn. kto poza Toba. Jak dla mnie Slowacki to szkola dla ... nie bede
        obrazal mniejszosci. Poziom tez R33333WWW333311144444CCCYYYYJJJJNNNNYYY ...
        jakos nie widze zeby byl wyzszy niz z w Bieganie.
        • Gość: Tomek Re: ahh te szkoly IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.11.05, 15:18
          A punktów na Słowackiego Ci starczy?
          www.Slowacki.net
          • Gość: Młoda Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:19
            O ile już to nie starczy tylko wystarczy. Nie chodziłam ani do jednej ani do
            drugiej szkoły ale po iminiach znajomych polecam Ci Biegana.
            • t3d1 Re: ahh te szkoly 30.11.05, 16:22
              w Bieganie duzo wymagajano pierwsze slysze :) znam kilka osob ktore zdaly mature
              bez wiekszego wysilku nie uczac sie :) wiec nie wiem czy to taka dobra szkola :)

Wybieraj taka skzole po ktorej bedziesz mogla isc dalej i bedziesz w niej juz
              zaczynac nauke tego co czeka Cie w przyszlosci :)
              • Gość: kasiaa Re: ahh te szkoly IP: *.trustnet.pl 30.11.05, 18:29
                t3d1 napisał:

> w Bieganie duzo wymagajano pierwsze slysze :) znam kilka osob ktore zdaly
                matur
                > e
                > bez wiekszego wysilku nie uczac sie :) wiec nie wiem czy to taka dobra
                szkola :
                > )

skoro twoi znajomi zdali bez wiekszego wysliku to chyba cos w tym jest???:P
                • Gość: xx Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 20:23
                  Wlasnie zareklamowalas Biegana na calej lini. W koncu zdac mature nie bylo tak
                  latwo patrzac na wyniki.
        • Gość: teach Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:01
          Ja nie polecał bym ci żadnej z tych szkół poniważ dochodzą do mnie informacje od znajomych chodzących do tych szkół, że panuje tam beznadziejna atmoswera, poziom nauczania jest nie dokońca rewelacyjny . Proponuje ci poznać bliżej IV L.O im.H. Sienkiewicza i wtedy możesz dokonać wyboru.
          UWAGA:
          NIE WYBIRAJ SIĘ DO BIEGAŃSKIEGO!!!
      • Gość: byla z biegana Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:04
        chodze teraz do 2 liceum!chodzilam jakis miesiac do biegana i nie wytrzymalam w
        tej zasranej szkole!!przepisalam sie do innej i dopiero teraz wiem co to znaczy
        dobra szkola!w bieganie ludzie;same wiesniaki i buraki,nauczyciele ;do dupy
        gorszych naprawde nie widzialam!!to tyle wiec jak juz wybierasz miedzy tymi
        dwiema szolkami to lepiej wybiuez slowaka!chociaaz ja ci doradzam zeroma--
        zajebista szkola!
        • Gość: xx Re: ahh te szkoly IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:13
          ROTFL x 1000! Najlepiej to wybierz Targowa :D
      • Gość: gas Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 18:51
        W pełni z tobą się zgadzam.
    • Gość: 5665655 Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 17:57
      wlasnie niestety tez slyszalam negatywne opiniena temat biegana;/ nic nie
      uczy ;/ zastanawiam sie nad zeromskim kopernikime slowakiem i biegana tez biore
      pod uwage tez mam problem ale hmm chyba nie wybiore biegana biegan spad na
      dno!!;/
      • Gość: Aska Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:47
        Zeby zdać maturę wystarczy 30 procent, a egzaminu nie sprawdzają nauczyciele
        danej szkoły ( procz ustnego)więc jak zdali bez większego trudu, świadczy nie o
        poziomie nauczycieli, a o nich samych. Albo o tym ,ze matura była na wyjątkowo
        niskim poziomie .Pozdrowienia!
    • Gość: Gieniaa Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:58
      sluchaj ja chodze do słowaka i jest zajebiscie ,zadne jakies biegany co to
      wogole jest?nie slyszalam o tej szkole jak pewnie wiekszosc ludzi w czewie!!
      SLOWAK GORA
    • Gość: rAFAŁ Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:59
      oj gienia czy jakos,co ty mozesz wiedziec o bieganie to naj naj lepsza szkola
      pod sloncem!!pewnie jestes ze wsi wiec gowno za przeproszeniem wiesz!!
      • Gość: kasiaa Re: ahh te szkoly IP: *.trustnet.pl 01.12.05, 21:27
        no nioe wiem czy slowak to zajefajna szkola.... jakies trzy tygodnie temu do
        beigana przepisala sie dziewczyna ze slowaka.... wiec nie wiem ......a co do
        zeroma to wogole nie ma co porownywac skoro sie tam przepisalas to znaczy ze w
        bieganie nie wytzrymalas poziomu o wiele wyzszego niz w bieganie......... pozdr
        P.S nie opbrazaj ludzi i nauczycilei z biegana bo jak chcesz to ja moge
        powrzucac na ciebie..............
        • t3d1 Re: ahh te szkoly 01.12.05, 21:31
          Kasiaa bylem w tej szkole z 2 miesiace i wiem co jest :) i nie przesadzaj ze tam
          jest zajebiscie wysoki poziom i trzeba sie uczyc :) a jak zdali bez nauki czyli
          wszytskich [czyt. wiekszosc] przepuszczali z biegu :)
    • Gość: irek Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 13:26
      kasia chodzisz do bieegana tak?? jak tez uwazam ze jest niski poziom a gdzie
      chodzilas do gim?? bo to tez jest wazne.. jak chodzi8lem do 3
    • Gość: Mada Re: ahh te szkoly IP: 195.116.125.* 02.12.05, 14:15
      Porównując Biegana i Słowaka wybrałabym bez wahania tą drugą Pewnie dlatego, że
      do niej chodzę już trzeci rok W Bieganie mam wielu znajomych i mniej więcej
      znam tą szkołę O atmosferze w niej sie nie wypowiem, ale jeśli chodzi o poziom
      nauczania, to w Słowackim jest wyższy A jeśli chodzi o atmosferę Słowackiego to
      jest rewelacyjnie Nie zamieniłabym go na żadną inną szkołę:)
    • Gość: aga Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:41
      wiec ja rowniez uwazam ze sa ludzi ktorzy chodza dobiegan i sie tym za
      przeproszeniam sraja to jest zla ma kiepska rputacje i jej nawet nie ma w 5
      najlepszych a slowak jest wiec to juz o czym mowi pozdro
      • Gość: abc Re: ahh te szkoly IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 15:21
        Z całego serca polecam Słowackiego. Chodzę do tej szkoły juz drugi rok i jest
        naprawde niesamowicie, fantastyczni ludzie , niepoatarzalny klimat, jeśli
        chodzi o nauke to jest cięzko, nawet bardzo, ale w koncu to nasza przyszłość.
        Nauczyciele sa naprawde w porządku, wiele wymagaja,ale tez potrafia swietnie
        przekazywac swoja wiedze :) Jezeli lubisz sie uczyc, jestes ambitna osoba to
        naprawde szkoła dla Ciebie. Szkoly z takimi tradycjami jak Słowak nie ma w
        Czestochowie i za to go kocham :)) Ahh jak sie rozpisalam, ale to dla tego ze
        uwielbiam te szkole i za nic nie zmienilabym jej na inna :)
    • Gość: Grzegorz Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:07
      Nie sugeruj się podpowidziami internautów którzy polecają ci szkoły do których oni sami chodzą, a jak wiesz każdy będzie zaciekle bronił własnej szkoły
      • megimach Re: ahh te szkoly 02.12.05, 20:08
        dokładnie tak jest, sprawdz profil, opinie o nauczycielach, popytaj w poradni
        rozwoju zawodowego jakie która ma profile

SZUKASZ PREZENTU? ZOBACZ MOJE RĘCZNIE MALOWANE BLUZKI:
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2887892

• Gość: asdasdasd Re: ahh te szkoly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:56
          traugutt :]
    • Gość: :) Re: ahh te szkoly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.05, 17:34
      a moze Ekonomik na Augustyna?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka