Dodaj do ulubionych

co myslicie o pubie Dolce Vita na BC??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:37
jestem ciekawa co sadzicie o pubie Dolce Vita na BC....pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: werta Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 09:38
      Całe BC jest do kitu. Wszystkie te lokale takie same, zero charakteru. Typowa
      masówka.
      • Gość: ja Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.12.05, 10:12
        wszytsko oki, tylko własnie został sprzedany przez dotychczasowych włascicieli
        i lipa.
        • Gość: myszaaa_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:27
          A skad wiesz ze sprzedany jest ten lokal????????
          • Gość: nadya bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:30
            dla malolatow,matolow,farbowanych blondi bez gustu ktore po piwku na bc ida do depo lub portera w brazowych sweterkach i szpilkach w ktorych nie umieja chodzic.blee...dolce vita jest dla nich...
            • kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 20:34
              hmmm nie przesadzasz z tymi blondynkami z krzywymi nogami w szpilkach?? ja tam
              on poltora roku chodze i czegos takiego nie widzialam.Chyba ze sama taka mode
              preferujesz
              • Gość: nadya Re: bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:44
                a ja widzialam,i to nie raz i nie dwa...a bywalam tam czesto,ale przestalam,razilo mnie to cale towarzycho,nie mowie ze ABSOLUTNIE KAZDY tak wyglada,ale sa takie elementy.smieszne zreszta.chyba nie umiesz czytac,napisalam ze mnie to wkurza wiec raczej nie preferuje ryneczkowej mody
                • kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 20:46
                  hmmm normalnie padne na kolana i zaczne cie przepraszac ze cie
                  urazilam....................:P
                  • Gość: nadya Re: bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:50
                    nie musisz,kolo dupy mi to lata :-*
                    • Gość: WSZ Re: bc jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:57
                      A ja tam bardzo lubie przychodzic. Mila obsluga i spoko towarzystwo.
                      Pozdro dla barmanek.
                      Stały klient z loży na dole (przy kibelku :P )
                      • mrzezyno252 Re: bc 02.12.05, 21:02
                        Wiele miłych wspomnień z DV, akwarium jest super, lubie tam chodzić.
                        • kasia26_a Re: bc DO MRZEZYNO 02.12.05, 21:06
                          WIDZISZ JA TEZ BYLAM STALO KLIENTKA I FAKT, SZKODA ZE TERAZ JEST ZAMKNIETE.
                    • kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 21:04
                      NIE MA TO JAK NASZA POLSKA LACINA Z UST KOBIETY.INTELIGENCJA TWOJA SIEGLA ZENITU
                      • Gość: WSZ Re: bc jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:09
                        Jak to zamknięte ? Od kiedy ?
                        • kasia26_a Re: bc DO MRZEZYNO 02.12.05, 21:11
                          hmmm to jaki z ciebie staly klient skoro nie wiesz ze zamkniete?????hahaha
                          oczywiscie zartuje .Faktem jest ze zamkniete ale bedzie czynne jakos niedlugo z
                          tego co wiem To chwilowe
    • Gość: alamakota Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:31
      hmmmm a moze mi ktos powiedziec dlaczego jest zamkniete??jakies dziwne haslo
      przeczytalam ze sprzedane to prawda?? ciekaw jacy beda nowi wlasciciele.moze
      nic sie tak nie pozmienia albo dpiero bedzie, zupelnie inaczej a tak juz sie
      przyzwyczailam
      • Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:34
        a moze wlasciciele sie nie zmienili tylko zamkneli na jakis czas bo remont
        robia ?
        hhmm, mam nadzieje ze wiele sie nie zmieni
        • kasia26_a Re: WZS 02.12.05, 21:39
          hmmm trudno mi powiedziec;) bardzo mozliwe ze nie bedzie tam wielu zmian bo nie
          widac tak z zewnatrz.....
        • kasia26_a Re: do WZS 02.12.05, 21:46
          a co bys chial zeby zostalo tzn co ci sie podobalo a co do wywalenia tam??Bo
          szczerze mowiac ten lokal nie mial swojego klimatu bylo wszystko i nic
    • Gość: ja Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.12.05, 21:38
      jest mały remont, a poprzedni własciciele sprzedali juz DV, po wielkich bólach.
      A nowi ciekawe jaką wprowadza atmosferę?
      A, że sprzedane to wiem na 100%, znałam panów W.
      • kasia26_a Re: do "ja" 02.12.05, 21:41
        hmmm a to ciekawe, a znasz moze nowych wlascicieli??
      • Gość: Edi Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:42
        Kto wie może nowi właścićele wprowadzą coś ciekawszego i bardziej orginalnego.
        Mala zmiana nikomu nie zaszkodzi a może nawet pomorze
        • kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:44
          a co bys-cie moze zmienili albo jaki wystroj preferujecie zeby knajpa byla
          ciekawsza, ?????
          • Gość: Edi Re:kasia26_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:48
            Wstawiła bym tam Darta do gry w lotki, są tam 3 automaty do gier o podobnej
            temtyce. Do wystroju mozna wprowadzić troszke orzywienia tak aby wnętrzne było
            bardziej przytulne
            • kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:50
              hmmm ale jakies konkrety?? mnie sie np obrazy nie podobaja na scianach jest za
              duzy haos, na jednej stronie bohomazy a na drugiej stare fotki coca-coli
              • Gość: Edi Re: kasia26_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:54
                hm....... nie kojarze co dokladnie wisi na scianach poniewasz byłam tam tylko
                pare razy, ale mam nadziej że nowa szefowa wykarze sie dobrym gustem :P
                • kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:56
                  hmmm ja nie wiem kto to przejal skoro "dobry duszek" nas poinformowal ze lokal
                  sprzedany.jesli kupili to mlodzi ludzie to jest szansa na cos fajnego,
                  aczkolwiek ja bym miala pomysla na zrobie knajpy w typowo wloskim
                  klimacie.Fotki, maski weneckie troche muzy.....co ty na to??
                  • Gość: WSZ Re: do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:58
                    i niech wstawią tam piłkarzyki :P
                    • kasia26_a Re: do WZS 02.12.05, 22:00
                      hahahahahahahbahaha no co ty:0 tam nie ma miejsca:P a w sumie na lotki tez nie
                      bo za wasko
    • Gość: lajkonik70 Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:31
      hmmm jest fajna spkojna knajpka, dziewczyny tam pilnowaly porzadku, malolatom
      nie sprzedawaly alkoholu a o 19 wyrzucaly z lokalu malolatow.Mysle ze wporzo
      jest:)Pozdrawiam wszystkich co tam przychodza :)
    • Gość: kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:38
      ....................I NASTALA CISZAAAAAAA........................!!!!!!!!!!!!
      • Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:52
        ciekawe czy obsluge tez zmienia ?
        Jak dla mnie niech zostanie ta co była
        • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 22:56
          bedzie ta sama obsluga, jedynie co to jakies kosmetyczne zmainy maja
          bwprowadzic.No ale bo to wiesz jak nie wiesz.....
          • Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:58
            a co Ty tak dobrze poinformowana jesteś ? :)
            • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:05
              wiesz, tez bylam stalym klientem:))))
              • Gość: Edi Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:07
                Jednego jestem pewna teraz będzie tam owilel lepiej niż było zobaczycie!!
              • Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:08
                hhmm, a moze tam pracowałaś, bądz pracujesz skoro tak wszystko wiesz ?
                • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:09
                  powiem ci ze nie pracowalam i nie pracuje
                  nie mam ksiazeczki sanepidowskiej
                  ale bardzo dlugo juz tam przychodzilam i znam tam tych ludzi co pracowali:)
                  • Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:16
                    Ostatnio przyjęli kilka nowych barmanek, a długo byla stała ekipa.
                    Chociaz dwie ktore tam pracują to pamiętam od zawsze
                    • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:17
                      pewnie Kasie pamietasz
                      • Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:24
                        no, i własnie dziwi mnie Twój nick dlatego.
                        A druga to Marta ( chyba )
                        • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:38
                          hehe nie to nie ja, :) tak samo mam na imie ale jestem starsza troche od tamtej
                          kasi.Marty bardzo dlugo tam nie widzialam wiec nie wiem czy ona tam jeszcze
                          pracuje
                        • kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:39
                          hmm a tak poza tym nie ja nadalm temat tej dyskusji wiec mnie akurat by nie
                          interesowal co inni sadza na temat jakiegos konkretnego lokalu:)
    • kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? 03.12.05, 00:01
      hmmm czyzby moj rozmowca nagle poszedl spac????
      a tak sie milo gawozylo:(
      • Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:05
        A skąd !!! Poszedlem tylko sie zdrzemnąć :)
        Powoli z tego wątku zrobił sie czat
        • kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? 03.12.05, 15:10
          milo sie z toba gaworzylo, mam nadzieje ze jeszcze poklikamy :0 pozdrawiam
          • Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:22
            Jak byś miała ochote podyskutowac na temat pubu to odezwij sie : GG 1364951.
            Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka