Gość: myszkaaa_1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 23:37 jestem ciekawa co sadzicie o pubie Dolce Vita na BC....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werta Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.trustnet.pl 02.12.05, 09:38 Całe BC jest do kitu. Wszystkie te lokale takie same, zero charakteru. Typowa masówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.12.05, 10:12 wszytsko oki, tylko własnie został sprzedany przez dotychczasowych włascicieli i lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszaaa_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:27 A skad wiesz ze sprzedany jest ten lokal???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:30 dla malolatow,matolow,farbowanych blondi bez gustu ktore po piwku na bc ida do depo lub portera w brazowych sweterkach i szpilkach w ktorych nie umieja chodzic.blee...dolce vita jest dla nich... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 20:34 hmmm nie przesadzasz z tymi blondynkami z krzywymi nogami w szpilkach?? ja tam on poltora roku chodze i czegos takiego nie widzialam.Chyba ze sama taka mode preferujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:44 a ja widzialam,i to nie raz i nie dwa...a bywalam tam czesto,ale przestalam,razilo mnie to cale towarzycho,nie mowie ze ABSOLUTNIE KAZDY tak wyglada,ale sa takie elementy.smieszne zreszta.chyba nie umiesz czytac,napisalam ze mnie to wkurza wiec raczej nie preferuje ryneczkowej mody Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 20:46 hmmm normalnie padne na kolana i zaczne cie przepraszac ze cie urazilam....................:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadya Re: bc jest do bani IP: *.107.inds.pl 02.12.05, 20:50 nie musisz,kolo dupy mi to lata :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: bc jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:57 A ja tam bardzo lubie przychodzic. Mila obsluga i spoko towarzystwo. Pozdro dla barmanek. Stały klient z loży na dole (przy kibelku :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
mrzezyno252 Re: bc 02.12.05, 21:02 Wiele miłych wspomnień z DV, akwarium jest super, lubie tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: bc DO MRZEZYNO 02.12.05, 21:06 WIDZISZ JA TEZ BYLAM STALO KLIENTKA I FAKT, SZKODA ZE TERAZ JEST ZAMKNIETE. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: bc jest do bani 02.12.05, 21:04 NIE MA TO JAK NASZA POLSKA LACINA Z UST KOBIETY.INTELIGENCJA TWOJA SIEGLA ZENITU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: bc jest do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:09 Jak to zamknięte ? Od kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: bc DO MRZEZYNO 02.12.05, 21:11 hmmm to jaki z ciebie staly klient skoro nie wiesz ze zamkniete?????hahaha oczywiscie zartuje .Faktem jest ze zamkniete ale bedzie czynne jakos niedlugo z tego co wiem To chwilowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alamakota Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:31 hmmmm a moze mi ktos powiedziec dlaczego jest zamkniete??jakies dziwne haslo przeczytalam ze sprzedane to prawda?? ciekaw jacy beda nowi wlasciciele.moze nic sie tak nie pozmienia albo dpiero bedzie, zupelnie inaczej a tak juz sie przyzwyczailam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:34 a moze wlasciciele sie nie zmienili tylko zamkneli na jakis czas bo remont robia ? hhmm, mam nadzieje ze wiele sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: WZS 02.12.05, 21:39 hmmm trudno mi powiedziec;) bardzo mozliwe ze nie bedzie tam wielu zmian bo nie widac tak z zewnatrz..... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do WZS 02.12.05, 21:46 a co bys chial zeby zostalo tzn co ci sie podobalo a co do wywalenia tam??Bo szczerze mowiac ten lokal nie mial swojego klimatu bylo wszystko i nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 02.12.05, 21:38 jest mały remont, a poprzedni własciciele sprzedali juz DV, po wielkich bólach. A nowi ciekawe jaką wprowadza atmosferę? A, że sprzedane to wiem na 100%, znałam panów W. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do "ja" 02.12.05, 21:41 hmmm a to ciekawe, a znasz moze nowych wlascicieli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:42 Kto wie może nowi właścićele wprowadzą coś ciekawszego i bardziej orginalnego. Mala zmiana nikomu nie zaszkodzi a może nawet pomorze Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:44 a co bys-cie moze zmienili albo jaki wystroj preferujecie zeby knajpa byla ciekawsza, ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re:kasia26_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:48 Wstawiła bym tam Darta do gry w lotki, są tam 3 automaty do gier o podobnej temtyce. Do wystroju mozna wprowadzić troszke orzywienia tak aby wnętrzne było bardziej przytulne Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:50 hmmm ale jakies konkrety?? mnie sie np obrazy nie podobaja na scianach jest za duzy haos, na jednej stronie bohomazy a na drugiej stare fotki coca-coli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: kasia26_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:54 hm....... nie kojarze co dokladnie wisi na scianach poniewasz byłam tam tylko pare razy, ale mam nadziej że nowa szefowa wykarze sie dobrym gustem :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do edi 02.12.05, 21:56 hmmm ja nie wiem kto to przejal skoro "dobry duszek" nas poinformowal ze lokal sprzedany.jesli kupili to mlodzi ludzie to jest szansa na cos fajnego, aczkolwiek ja bym miala pomysla na zrobie knajpy w typowo wloskim klimacie.Fotki, maski weneckie troche muzy.....co ty na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: do edi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:58 i niech wstawią tam piłkarzyki :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: do WZS 02.12.05, 22:00 hahahahahahahbahaha no co ty:0 tam nie ma miejsca:P a w sumie na lotki tez nie bo za wasko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik70 Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:31 hmmm jest fajna spkojna knajpka, dziewczyny tam pilnowaly porzadku, malolatom nie sprzedawaly alkoholu a o 19 wyrzucaly z lokalu malolatow.Mysle ze wporzo jest:)Pozdrawiam wszystkich co tam przychodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:38 ....................I NASTALA CISZAAAAAAA........................!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:52 ciekawe czy obsluge tez zmienia ? Jak dla mnie niech zostanie ta co była Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 22:56 bedzie ta sama obsluga, jedynie co to jakies kosmetyczne zmainy maja bwprowadzic.No ale bo to wiesz jak nie wiesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 22:58 a co Ty tak dobrze poinformowana jesteś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:07 Jednego jestem pewna teraz będzie tam owilel lepiej niż było zobaczycie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:08 hhmm, a moze tam pracowałaś, bądz pracujesz skoro tak wszystko wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:09 powiem ci ze nie pracowalam i nie pracuje nie mam ksiazeczki sanepidowskiej ale bardzo dlugo juz tam przychodzilam i znam tam tych ludzi co pracowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:16 Ostatnio przyjęli kilka nowych barmanek, a długo byla stała ekipa. Chociaz dwie ktore tam pracują to pamiętam od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: -wzs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 23:24 no, i własnie dziwi mnie Twój nick dlatego. A druga to Marta ( chyba ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:38 hehe nie to nie ja, :) tak samo mam na imie ale jestem starsza troche od tamtej kasi.Marty bardzo dlugo tam nie widzialam wiec nie wiem czy ona tam jeszcze pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: -wzs 02.12.05, 23:39 hmm a tak poza tym nie ja nadalm temat tej dyskusji wiec mnie akurat by nie interesowal co inni sadza na temat jakiegos konkretnego lokalu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? 03.12.05, 00:01 hmmm czyzby moj rozmowca nagle poszedl spac???? a tak sie milo gawozylo:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 13:05 A skąd !!! Poszedlem tylko sie zdrzemnąć :) Powoli z tego wątku zrobił sie czat Odpowiedz Link Zgłoś
kasia26_a Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? 03.12.05, 15:10 milo sie z toba gaworzylo, mam nadzieje ze jeszcze poklikamy :0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WSZ Re: co myslicie o pubie Dolce Vita na BC?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 15:22 Jak byś miała ochote podyskutowac na temat pubu to odezwij sie : GG 1364951. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś