Dodaj do ulubionych

MEGA PIZZA - SKANDAL!!!!

• qmar Re: MEGA PIZZA - SKANDAL!!!! 06.02.06, 19:01
      imho najlepsza pizza to... PIZZA HUT :)
      tłuściutko, pożywnie... i przeważnie ciepło
      a z czego - nie wnikam :)
      • Gość: Student Mega Syf !! IP: *.pcz.pl 26.02.06, 21:54
        Ludzie o czym tu mowic!! ta pizza to tylko ciasto!! nawet tam sera nie czuc w
        smaku tylko sama make!!!! LIPA TOTALNA !!!
        • Gość: fila Re: Mega Syf !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 02:10
          w mega pizza jest ochydna
    • Gość: spiwoor Re: mega pizza-skandal!!! IP: *.net / *.flatpla.net 27.02.06, 03:11
      A ja mam wrażenie że połowa wypowiadających się w tym wątku to albo pracownicy
      poszczególnych pizzeri,albo osoby którym się płaci żeby tylko czuwali i
      dzielnie bronili dobrego imienia swojej firmy,gnojąc przy okazji konkurencje.

I tak jeden gość pisze coś w stylu; "Słuchajcie,słuchajcie byłem(am) w lokalu
      X,a tam rzeczy niesamowite"i tu zaczyna się litania -"brudne sztućce,kelner-
      cham,zimne jedzenie",koniec też jest zazwyczaj podobny-"Byłem(am)tam ostatni
      raz,już więcej tam nie przyjdę itd"

Na co druga osoba"No co Ty?!Ja tam bardzo sobie chwalę lokal X.Super
      obsługa,wspaniałe jedzenie,bajerancki klimacik itd"Jednocześnie warto byłoby
      nawrzucać konkurencji,która najbardziej nam dokucza,więc dalej idzie tak"Za to
      muszę wam coś napisać o lokalu Y.Tam to się dopiero dzieje...grzyb w
      łazience,pryszczate kelnerki,gumy poprzyklejane do blatów"kończy się
      znajomo "Już mnie więcej nie zobaczą,odradzam wszystkim itd"

I tutaj pojawia się osoba trzecia,która pisze paszkwil na lokal Z,a następnie
      czwarta,piąta..

Mój wniosek jest jeden.Nie chodźcie do żadnych restauracji,barów,pizzeri,bo
      wszędzie bracia i siostry,Sodoma i Gomora.
    • Gość: fnks Mega pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:19
      Ja czekałam 5 godzin na pizze nie mieliście najgorzej :/
      • yanoooosh Re: Mega pizza 11.04.06, 16:27
        Polecam Pizze w deche
        Jak dzwonilem w sobote to czas oczekiwania byl 20 minut gdzie da grasso oferowalo mi 1,4h a o mega pizzie to moglem zapomniec 2h
        • Gość: ktostam Re: Mega pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:38
          Wystarczy pomyślec wcześniej, ze sie planuje kolacje :)
          • Gość: zly da grasso ;/ IP: *.net / *.net 06.06.06, 23:16
            1,5 w grasoo?mnie kazali czekac 3 godziny!osmieszaja sie tylko!najlpesza byla ta
            cala kelnereczka taka przy kosci.stoje i chce zamowic a ona pisze sobie jakies
            tam papierki.ja stoje chce zamowic za mna czekaja z 3 osoby telefon dzwoni.A
            dziewucha do mnie z wielka buzia no ze sam widze jak tu jest!najlepszebylo to,ze
            za nia staly bezczynnie 3 panienki i popychaly pierdoly -jakby one nie mogly
            przyjac zamowienia.jesli przeczyta to ktos z pracownikow,odpowiedzcie mi
            dlaczego caly ten burdelik z telefonem nie mozecie przeniesc gdzie
            indziej.pomyslcje tez o klientach ktorzy przychodza na miejsce.niech telefon
            odbiera sobie jedna kobita gdzies tam.a inna niech obsluguje klientow w knajpie.
    • holek011 re mega pizza skandal 06.06.06, 16:05
      raczej w to nie wierze pracuje w mega pizzy od lutego i czegos takiego nie
      było
      • Gość: bnj Re: re mega pizza skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 17:31
        No ja ostatnio w MegaPizzy (w lokalu) czekalem 1:30h, w dodatku wielce oburzona
        pani z obslugi, ktora twierdzi ze "godzinke mozna poczekac". Wszystko by bylo w
        porzadku, gdyby tylko przy zamowieniu nie bylo mowione ze pizze beda za ok. 30
        minut.
    • Gość: grzesio333 Re: Mega Pizza - Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 18:45
      Uważam Jak niektorzy pizeria Govani Pizza oraz Pizza w Deche jest jedna z
      lepszych. Duzo skladnikow i prawie nigdy nie trzeba czekac wiecej niz 40 min. za
      Pizze w tele Pizze hmm placisz i wymagasz da sie na jeść i skosztować dobrych
      pizzz jednk trzba troszeczke zapłacic. Co do Da Grasso i Mega Pizyy :) Są to
      pizerie ktore ustawione są na ilość nie na jakość. Pozatym wielu wypowiadających
      wile razy skusi się jeszcze na Pizze z Da grasso i Mega Pizzy Poniewaz ceny nie
      są duże a każdy nie wielkim z was kosztem chce się najeść. Każdą z tych pizzeri
      odwiedziłem wiele razy i nie raz zamawialem pizze :) Więc śmiało moge powiedzieć
      że przez pierwsze 2-3 miesiecy od otwarcia lokalu pizze były super puźniej jak
      juz każdy wie ilość nie jakość :)

Pizzerie Które Polecam
      - GoVani Pizza ( nie ma lokalu tylko wysyłka)
      - Tele Pizza ( kazdy wie gdzie )
      - Pizza w Deche ( Połnoc smacznie oraz krakowska ale ta nigdy nie jadelm )

Pozdrawiam Grzesio333
      • Gość: Autor Re: Mega Pizza - Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:13
        I to ma byś skandal?Ludzie nie macie innych problemów?Przeglądam posty,które
        piszecie i dochodzę do wniosku,że Polacy tylko narzekać potrafią.O
        wyolbryzmianiu pewnych spraw już nawet nie wspomnę:P
        • Gość: niko Re: Mega Pizza - Skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:31
          no widze ze chyba jestes włąscicielem tej pizzeri ze sie tak spiełes koles :)
    • Gość: hihi Re: Mega Pizza - Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:30
      mega pizza to samo ciasto i nic pozatym ja miałem taka sytułacje ze zamówiłem z
      kumplami srednia pizze juz nie wspominam ze czekalismy ponad 30 min..... itd w
      koncu dotarła pizza na stół zaskoczony byłem bo było dosc duzo wszystkiego co
      zadko sie zadaza poczym nagle wpadł pan kierowniczek podszedł do nas do stolika
      polukał na pizze zaraz poszedł do kolesia co kreci pizze opier*** go ze zaduzo
      daje i ma dawac mniej. No i ostatnio jak byłem to juz na pizzy było tak mało
      składników ze szok jak nie patrzac ceny jak z kosmosu za same ciasto ja tam juz
      nie planuje isc....... a wy róbta co chceta tylko najpierw to przemyslta ;)
      • Gość: Autor Re: Mega Pizza - Skandal!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 19:44
        Koleżanko:PMówiąc szczerze nigdy nie byłam w tej pizzeri.Allegro górą!
        • Gość: Tomek Re: Mega Pizza - Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 23:22
          ja ostatnie jadlem w Allegro pizze Primavere i sie zatrulem, podobnie moja
          partnerka, mielismy 4 dni wylaczone z zycia... dobra pizza jest w Oskarze i
          Topolino moim zdaniem....ale narazie pizzy nie jem:P
          • Gość: edi Re: Mega Pizza - Skandal!!!! IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 11:44
            ja ostatnie jadlem w Allegro pizze Primavere i sie zatrulem, podobnie moja
            partnerka, mielismy 4 dni wylaczone z zycia... dobra pizza jest w Oskarze i
            Topolino moim zdaniem....ale narazie pizzy nie jem:P
            --------------------------------------------------------------

Dokladnie mialem to samo na poczatku roku zatrulem sie pieczarkami z tej pizzy
            w nocy pogotowie trzeba bylo wzywac bo tak mnie menczylo juz tam nigdy pizzy
            nie zjem

Pozatym znajomi zamawiali z allegro pizze tydzien temu i tez mieli zupe na
            pizzy i pieczarki surowe !!!!
            • Gość: POLECAM Cleopatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 15:08
              polecam pizze nr 6
              • Gość: adi Re: Cleopatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 18:54
                TO JEST NIC W POROWNANIU DO DA GRASSO W SOBOTE CZEKALEM 5 GODZIN
                20:07 ZAMOWILEM A DOSTALEM 24:57
            • konstruktorka1 A gdzie mozna zjesc bez zatrucia szybko i smacznie 07.06.06, 19:09
              • Gość: www Re: A gdzie mozna zjesc bez zatrucia szybko i sma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:27
                w ambarasie obok statoil na tysiącleciu
      • Gość: YENDO Re: Mega Pizza - Skandal!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 18:29
        WCZORAJ CZEKAłEM 1 GODZINE I 45 MINUT.
        SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!
      • 2agnieszka1975 Re: Mega Pizza - Skandal!!!! 30.05.17, 15:46
        30 min i ok..a ile chcesz 4???? pizza musi sie zriobic

oc
    • Gość: XXX Tylko PIZZA W Deche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.czest.pl 25.06.06, 09:45
      • Gość: nenyy Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:05
        w piątek zamówiliśmy pizzę w Allegro o 18 z prośbą aby była na 21.Najpierw
        telefon odebrał koleś ,który nie umiał powtórzyć trzech składników po kolei i
        przyjmował zamówienie na 2 pizze z 10 min sprawiając wrażenie ,że nie bardzo
        wie co robi, gdzie jest , dlaczego i po co . Ale to jeszcze nic , o 21 pizzy
        nie ma, o 22 zadzwoniliśmy czy wogóle będzie . Odpowiedź brzmiała: oczywiście ,
        kierowca już wyjechał , będzie za 3 min . Jasne ,że była, o 23.
        • Gość: nenyy Re: Allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:13
          mogłabym polecić nowa pizzerię na ul.Wręczyckiej. Pizza naprawdę dobra,ceny :
          najdroższa duza pizza (45cm kosztuje 20 zł)i dojeżdza do na do 30 min. Tylko
          czas dojazdu może być nie obiektywny bo mieszkamy bardzo blisko.
          • Gość: Piter Re: MEGA PIZZA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:51
            Ja wogule nie lubie mega pizzy, przyjezdza mi na czas czyli w ciagu godziny ale
            jest bardzo twarda i sucha a sos mają beznadziejny. Zawsze zamawiam w da grasso
            bo oni mi zawsze przywożą na czas czyli w ciągu godziny, pizza jest ciepła, jest
            giętka(nie jest twarda), obsługa nie jest chamska no i sos pomidorowy pyszny :D
            więc jak narazie nie mam jeszcze żadnych zastrzeżen do da grasso :)
            • Gość: Kamil Re: MEGA PIZZA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:09
              Mega picca to syf to ciasto takie ochydne , ze juz lepiej mi smakują picce z
              zamrazarki byłem tam raz i juz wiecej nie pojde
              • Gość: paulatul da grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:04
                w da grasso zaszw czeka sie okolo 1,5 godziny, najszybciej dostalm po 40
                minutach... no coz... z drugiej strony jest smacznai niezadroga...
                • mmaly Re: da grasso 31.07.06, 21:56
                  Taaaa.
                  Podobno bratanek jak tam ostatnio zamawiał, to po trzech godzinach oczekiwania
                  jak zadzwonił i powiedział, że rezygnuje, to usłyszał "OK, nie ma sprawy".
      • mmaly Re: Tylko PIZZA W Deche!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.07.06, 21:28
        W dechę?
        No tam właśnie trafiłem z Adrianem, jak nam się już nic nie udało zamowić do domu.
        Najprzyjemniejszy z tego wszystkiego był spacer na Czecha.
        W karcie od razu znaleźliśmy ostrzeżenie, że mamy się nie skarżyć, bo czekać
        możemy długo.
        Potem po wielu, wielu piwach coś w końcu dostaliśmy. Co to dokładnie było, to
        nie pamiętam, bo czas oczekiwania naprawdę sięgał dwóch godzin.
        No i przy tych cenach to serio bym zamówił na telefon coś z innego województwa
        i by mi przywieźli. To było po prostu żałosne.
    • Gość: olo Re: mega pizza skandal IP: *.man.czest.pl 26.06.06, 06:54
      panie które pracują w mega pizzy są do bani ruszają się jak muchy w
      smole

• Gość: gosc Re: mega pizza skandal IP: 212.87.241.* 04.11.06, 23:41
        Bylem raz w mega pizzy,faktycznie ciasto cienkie ,suche, i beznadziejne,a obsluga bez kultury.Jeden syf!!!!.Ja lubie pizze w deche ,smaczna i nie droga,da grasso,czasem tele pizza.
        • Gość: glodny Re: mega pizza skandal IP: 212.160.86.* 12.11.06, 21:08
          popieram, fatalna obsluga, nieznajaca sie na zegarku i czasie oczekiwania na pizze.
    • Gość: Jarek pizza w włoszczowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 17:10
      Bardzo dobrą pizze jadlem w Włoszczowej to jest 70 km od Cz-wy :) akurat
      tamtedy przejzdzalem . Ale z nie ma lepszej pizzy u Nas w miescie. Podawana byla
      w takich brytwankach okrągłych . Niebo w gębie:) tylko szkoda ze tak daleko
      pozdrawiam
      • mmaly Re: pizza w włoszczowej 31.07.06, 21:25
        Smutne jest trochę to, że prędzej bym chyba znalazł pizzerię 70km i dalej od
        Częstochowy, która mi przywiezie przyzwoitą pizzę do domu w przyzwoitym czasie,
        niż tutaj.
        Bardzo jestem ciekaw opinii xxa na ten temat.
    • kryst9 Mega Pizza - Mega rozczarowanie!!! 18.07.06, 23:46
      Mega Pizza!! Wielkie słowa, wielkie oczekiwanie, wielkie rozczarowanie!!
      Zamówiłem, oczekując w domowym zaciszu, z niecierpliwością, pogrzewając
      atmosferę przed zbliżającą się kolacją!! Czekam 1 godzinke - nic, czekam
      następne 30 min- -nic ( w myślach mówie sobie "na bank mają dużo zamówień, dam
      im jeszcze 15 min- w sumie to będzie 45"). Po rzeczonym kwadransie pojawia się,
      książe z olbrzymią tarczą w dłoni na swoim rumaku (polonez). Płace i w drgawkach
      wraz z rodzinką otwieram pudło. Otwieram i czekam na zapach świerzości,
      cieplutkij milutkiej pizzy. Czekam i nic. No to się zapachem narozkoszowałem.
      Przechodząc do meritum biore w dłoń jeden z kawałów pizzy i okazuje się że jest
      ona zimna. Trudno zdarza się najlepszym. Wkładam pizze do ust i co?!?! Okazuje
      się, że jest nie tylko spóźniona i zimna, ale na dodatek jeszcze zostawia w
      ustach "cudowny" posmak celulozy. Jedynym dobrym punktem tej kolacji , jest fakt
      aby ponownie wrócić do zasady - nie ilość a jakość się liczy!!! Nigdy więcej!!!
      Ogołocili mnie!!!
    • Gość: monka Re: Mega pizza IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 19.07.06, 00:07
      pizza najlepsza w zorbie,moze nie jest najtansza ale wyzerka niezla polecam tez
      tevere pizza pyszna i niedroga mila obsluga
      • Gość: anula Re: Mega pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 13:17
        Pizza w Zorbie (ul.Glogera) może i dobra ale po pierwsze, ceny trochę przegięte
        (50 zł za dużą???) a poza tym na pizzy z szynką była zwykła mielonka (taka po 9
        zł za kg):) Druga sprawa to jest tam po prostu brudno i flejowato, a na stołach
        często (nie doszorowane deski) resztki. Jednak w knajpach , pubach itp. musi
        być suuuper czysto. Polecam pizze w Allegro.
      • Gość: adams Re: Mega pizza IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:28
        htrhtrhtrhr
        • Gość: siara Re: Mega pizza IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:50
          Inf. z przed ok 2 miesięcy temu.
          Pracowałem kiedys w mega pizzie (na szczęście tam nie pracuje bo znalazłem
          podobną prace w lepszych warunkach i lepszą płacą).
          Obok toalety znajduje się tajemne wejście do podziemi gdzie żaden z klijentów
          nie może wejść, to miejsce to tak zwana kuchnia (czyli bród, smród i ubustwo!!).
          Znajduje się tam reszta piecy bo ten na górze to ściema dla klijentów.
          Na ścianach jest pełno pajęczyn, starych sosów i ciasta.
          Bardzo często zdarza się, że składniki do pizzy lądują na podłodze a pużniej są
          zbierane z tej podłogi i są podawane do pizzy.
          Wszustkie składniki są pierwszej jakości z renomowanej firmy ARO!!! :)
          Zdażały się np. pieczarki zapleśniałe które nawet nie były myte tylko były
          podawane do pizzy.
          Z maszyny (dzieży) wylewał się smar na ciasto z którego robiło się pizze.
          Niektóre produdkty po paru dniach w lodówce które pachniały niemiło były
          dodawane do pizzy.

SMACZNEGO!!!
          • mmaly Re: Mega pizza 31.07.06, 21:02
            Kilka razy w tygodni dostaję tu od paru tygodni w CZęstochowie ulotkę o pizzy na
            wynos do domu.
            W ubiegłym tygodniu bratanek do mnie wpadł i próbowałem zamówić pizzę. Telefon
            albo jest nieodbierany, alebo poza zasięgiem, albo coś tam w tym stylu.
            Prędzej się w tym mieście dojedzie do Łodzi czy Katowic żeby do knajpy iść, niż
            się pizzę zamówi. A jak już poszliśmy po prostu do knajpy zjeść coś, to za te
            pieniądze porównywalne żarcie i w podobnym czasie to bym chyba w Wiedniu z
            Adrianem zjadł.
            Brawo, Częstochowa. Tylko tak dalej.
    • mmaly Niech Cię samorząd ratuje... 31.07.06, 20:58
      Poproś władze samorządowe w CZęstochowie, żeby wprowadziły więcej niezgodnych z
      konstytucją ograniczeń w handlu i usługach. Będzie jeszcze zabawniej.
      Dwa razy w tygodniu, gdy w grupie kilkunastu chłopców w internacie zespołu szkół
      na wsi pod Krakowem zamawiamy pizzę, kilka pizzerii w promieniu 30 km zabija się
      o nas. Dwie pizzerie co czwartek po południu dzwonią do mnie same i pytają się,
      czy nie zamawiamy coś.
      Nigdzie przez ostatni miesiąc nie udało mi się znaleźć pizzy na przyzwoitym,
      porównywalnym z tamtymi pizzeriami poziomie, chociaz próbowałem nawet pizzy
      trzykrotnie droższej.
      Tak to jest w mieście, w którym strawa jest tylko duchowa.
      • mmaly Do xxa i innych entuzjastów 31.07.06, 22:21
        No i po uważnym przeczytaniu tego wątku proszę mi wyjaśnić:
        - jak to jest, że w tym mieście nie ma pizzerii, z której mozna by w ciągu
        godziny dostać z dostawą do domu pizzy na przywoitym poziomie?
        - jak to jest, że w tym mieście nie ma przyzwoitego chińczyka, gdzie można zjeść
        z za grosze tyle, że człowiek się ledwo do domu dotoczy, podczas gdy w każdym
        innym mieście tej wielkości w Polsce chińczyków jest na każdym rogu czterech (bo
        cztery rogi)?
        - co mam powiedzieć następnym razem, jak mnie odwiedzi ktoś ze wsi, żeby mu
        wytłumaczyć że w Częstochowie owszem, pod moim wieżowcem jest pięć sklepów
        spożywczych, ale nie ma gdzie zrobić zakupów ani nie ma gdzie iść do knajpy???
        • Gość: ja Re: Do xxa i innych entuzjastów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:00
          Ja po przeczytaniu tego wątku wiem że bzdury piszecie.Wiecie jaki tam mają ruch a wiem z dobrego źródła że kupują drugi piec to chyba jednak coś na rzeczy jest
    • Gość: gość mega pizza- pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 00:11
      kiedyś miałam w tej pizzy metalowego nita. Mało nie złamałam sobie zęba.
      nic specjalnego- sama buła.
      Teraz tylko pizza przy Wręczyckiej.
      • Gość: ja Re: mega pizza- pomyłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 21:24
        Ludzie chyba nie wiecie co piszecie.Skoro kupują drugi piec to mają ruch inaczej by zamknęli lokal
        • Gość: x Re: mega pizza- pomyłka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:27
          Oni maja tam stare piece chyba przedwojenne hehe:) a pizza wogule mi tam nie
          smakuje NIe POlecam
      • Gość: xxxx allegro-pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:00
        jesli chodzi o pizze moze byc a jesli chodzi o obsluge to do bani.Kiedy tam
        jestem obsluga jest zapachowa tzn.czuc alkoholem.Jesli ktos mi cos oferuje a od
        niego cuchie alkoholem to dziekuje.
        • Gość: justyna Re: allegro-pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:06
          TEZ MIALAM TAKA SYTLACJE,PANI ZA BAREM ZACHOWYWALA JAK BY BYLA POD WPLYWEM
          SRODKOW ODURZAJACYCH,JA SIE JEJ SPYTALAM A ONA W SMIECH I JESZCZE POLECIALA NA
          ZAPLECZE I SIE SMIALA DO INNYCH.TAKA CZARNA NA IMIE MA CHYBA BASIA? FATALNA
          OBSLUGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Menel Re: allegro-pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:07
            Allegro na Kosciuszki jest do bani z obsluga
            • Gość: anna Re: allegro-pizza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:07
              -mega pizza
              -da grasso na BC
              tam jest najgorsza obsługa ;/
    • Gość: tomciac Re: Mega Pzza -skandal IP: 212.160.86.* 13.10.06, 00:12
      hehe ja jakis czas temu w pizzeri allegro zatrulem sie ostro pieczarkami, a
      mega pizza to syf od jakiegos czasu
      • Gość: jfk Re: Mega Pzza -skandal IP: 212.160.86.* 17.10.06, 18:36
        wracam do tematu dzisiaj zamowilem pizze miala byc ZA GODZ. owszem dojechala
        PO 2 GODZ zimna wiec oddalem a pani obslugujaca byla strasznie niegrzeczna
        nawet uprzedzala moje pytania i odpowiadala ze nie poda telefonu do szefa bo
        nie moze a jak jej powiedzialem ze nie prosilem o tel do szefa to jezyk sie jej
        zawiazal chyba na supelek bo nie wiedziala co odpowiedziec wnioskuje ze musza
        miec bardzo duzo takich reklamacji skoro bez zadania pytania o tel juz jest
        odpowiedz, NIE POLECAM ICH I JA JUZ NIE ZAMOWIE TAM NIC A TYMBARDZNIEJ NIKOMU
        NIE POLECE JEJ
        • Gość: marcin_r Re: Mega Pzza -skandal IP: *.21.pl 17.10.06, 19:06
          Po raz kolejny się potwierdza, że tanie wcale nie znaczy dobre. Lepiej dołożyć
          naprawdę pare złociszy i kupić z Telepizzy (dostawa na czas i zawsze gorąca) lub
          innej wg uznania.
          • Gość: ania Re: Mega Pzza -skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 23:03
            a ja tam juz nie chodze i nie zamawiam tej pizzy do domu, korzystam zupęłnie z
            innej pizzerii gdzie jest miła obsługa a pizza paluszki lizać a w dodatku
            cieplutka, raz się dałam nabrac na megapizze i więcej nie dam się okradać
            • skugge Re: Mega Pzza -skandal 05.11.06, 18:29
              w czestochowie za pare dni pojawi sie 1wsza pizzeria nietylko na telefon ale
              takze przez internet. dam znac jak bede wiedzial juz cos :) ps.jesli ktos jadl
              pizze z vivy(ale za "dobrych" czasow kiedy byli tam bywalcy jacys;) to
              polecam :)
              • Gość: bb Re: Mega Pzza -skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:16
                Przeciez pizzeria przez internet juz jest:

www.pizzolinia.pl
          • Gość: gość Re: Mega Pzza -skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:46
            oj nie zawsze jest ciepła , i nie zawsze to co się zamawia , po ostatniej
            reklamacji, nie polecam TELEPIZZY , co innego jak bym mieszkal na drugim końcu
            miasta , a mają raptem do mnie 10 min, a zamówiona pizza dotarła po półtorej
            godziny, więc rozumiecie sami, ale wybór należy do was :)
    • Gość: ja Re: IP: 212.160.108.* 05.11.06, 22:26
      Beznadziejna jest ta pizza ...
      i co z tego ze duza - gorzej niz guma do zucia.
      i w dodatku zimna !
    • Gość: Pablo Re: MEGA PIZZA - skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:12
      ja tam daje 10 kucharzowi mam ciepla, duza z Mega ilościa dodatków i w pół
      godziny
      Ale mi dołoży komu musi odjąć - takie życie - nikt nie mówił ze bedzie łatwo

Pozdrawiam
    • Gość: student moja opinia IP: *.magma-net.pl 13.11.06, 02:16
      Ja lubie pizze w La Belli, nie jest moze tania, ale pyszne ciasto i nie zdazylo
      mi sie czekac dluzej niz 45 minut.
      • Gość: zzz Re: moja opinia IP: *.wip.pcz.pl 13.11.06, 07:49
        jeśli pizza na miejscu to wyłącznie surf cafe (mam blisko z pracy;) pizza jest
        szybko (koło 10 minut) i prosto z pieca i niedroga i pyszna (polecam 12),
        niestety nie dowożą, a jeśli na dowóz to tylko vittorio
    • ewerion Polecam pizzerię Tevere 10.01.07, 18:10
      Polecam Tevere, na Rakowie. Pyszna pizza!
    • Gość: goraco polecam! Re: MEGA PIZZA - skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:42
      pizze z da grasso!! w lokalu czeka sie okolo 15-25 min i jets ciepla... az
      dziwne ale tam pracowalem i nadal ja jem... co zadko sie zdaza popytajcie
      znajomych czy jedza w barak lub restauracjach gdzie pracowali... np
      maCdonald... pracowalem tam 2 dni... teraz omijam to miejsce z daleka.... Da
      grasso albo pizza zrobiona w domu.... jezeli chodzi o pizze to tylko taki
      wybor!! ale i tak wole w da grasso:)
      • Gość: Lee nieeeeeee ... IP: 80.54.171.* 10.01.07, 19:25

znowu odgrzewane i po raz n-ty wałkowane pierdy o pizzy, pizzerii i dupie marynie ..

• Gość: hfhj Mega Pizza i Kebab Bar- Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:18
      Nigdy wiecej nie zjem niczego w tych lokalach . Pizza zakalec spalona skladniki
      najgorszej jakości noi te pieczarki leeee a kebab zaduzo sorowki i miesa
      zamalo i sosiki niesmaczne. Mogliby troche wiecej nalewac tych sosow do pizzy i
      kebaba:) ale oszczednosc musi byc !! NIE POLECAM
    • Gość: hfhj Kebab Bar- Skandal!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 19:20
      Nigdy wiecej nie zjem niczego w tych lokalach . Pizza zakalec spalona skladniki
      najgorszej jakości noi te pieczarki leeee a kebab zaduzo sorowki i miesa
      zamalo i sosiki niesmaczne. Mogliby troche wiecej nalewac tych sosow do pizzy i
      kebaba:) ale oszczednosc musi byc !! NIE POLECAM
      • Gość: holek011@wp.pl Re: Kebab Bar- Skandal!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:15
        Ale wy ku.. zazdroscicie szefostwo mega pizzy ze maja taki ruch. doskonale
        wiem ze to konkurencja pisze wiec ku.. dajcie se spokuj
        • Gość: Kiedrzynska Do szefa Mega pizzy IP: *.man.czest.pl 29.07.07, 01:42
          słuchaj k..wa to jest cała prawda na temat mega pizzy mieszkamy na kiedrzynskiej
          dośc że to blisko to jeszcze licza sobie za dowoz 3,50 ladne zlodzijestwo a czas
          oczekiwania przekracza czas podany przez pizzer women wiec szefie (zboczencu)
          wez sie do roboty i zrob cos z tym bo ci ludzie ucikaja . A ZAPOMNIAłEM I
          PODNIES PENSJE BO PłACISZ PRACOWNIKOM SMIESZNE PIENIADZE SLYSZALEM ILE BO
          PLACISZ IM W LOKALU PRZY KLIJENTACH. JAK CI NIE WSTYD BURAKU
    • Gość: kubi SUPER BYłA IP: *.prenet.pl 30.01.07, 19:10
      to je nieprawda. Bo my jak zemy byly to pizza byla super super byla miala duzo
      dodadkow i wogle nie.nawe bedronka se chodziła po niej nawet.A jak zem ja zezar
      bo szybko zem ja zezar bo glodny zem byl to taka srake mialem ze chej ale byla
      super super byla i nic zlego na pizze nie moge zec
      SUPER PIZZA SUPER KORWA
    • Gość: hose- Re: IP: 217.153.84.* 08.06.07, 16:42
      pizza giovanni jest dobra ;) a w mega pamietam na poczaatku zamowilismy jakas pizze z szybka serem i pieczarkami, nie dosc ze czekalismy chyba ze 2 godziny to na pizzy (srednia wtedy byla) znajdowal sie jeden plaster szynki, pizza praktycznie skladala sie z samego ciasta :P ale naszczescie to bylo tylko raz. A co do oczekiwania .... a jak pizza byla zimna to wtedy sie odmawia przyjecia pizzy ...
    • Gość: Zawiedziony Re: Mega Pizza - Mega Padaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:58
      Wielkość to nie wszystko :-)
      Ważna jest również obsługa.
      Zamawiałem tam kilka razy mega dużą, owszem pizza imponująca (jeśli chodzi o
      średnicę), ale:
      - nigdy nie dostałem obiecanej (w ulotce) surówki gratis - nawet jak o nią
      prosiłem, to samo z kolą.
      - obsługa niemiła, dziewczyny robią łaskę, że w ogóle przyjmą zamówienie.
      Tę pozycję skreślam z mojej listy dobrych pizzerii.
      Nie polecam.
      • Gość: Menel Re: Mega Pizza - Mega Padaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 14:05
        Ja skreslilem Da Grasso-lubilem pizze z tego lokalu, byla duza i tania-no i te
        sosy. Ale 2 razy na pizze zamiast "do 1 godziny" czekalem 2-2,5 godziny to moze
        cos czlowieka trafic. Latwo sobie wyobrazic jak glodny zamawia jedzenie czeka
        godzine i nie ma zarcia....

Teraz daje kredyt zaufania Mega Pizzy-jak narazie wpadka bylo to ze surowki mi
        nie dali do sredniej pizzy-podobna "surowek narazie nie ma"...mowi sie trudno.

Jaki jest numer do Giovanniego i jakie sa wielkosci?
    • pifnooka Re: mega pizza - skandal!!!! 29.07.07, 01:25
      Polecam "gondolę" , niezbyt znana pizzeria na grabówce - ul. wrocławska, bardzo
      łatwo tam trafić, jadąc do szpitala na Parkitce, skręcić w stronę grabówki i
      zaraz za aleją brzozową znajduje się "gondola". dopracowane wnętrze, sprawna
      obsługa, dodatkowo wybór makaronów, sałatek i mięs a pizze przyrządza Giordano
      rodowity włoch - czas oczekiwania krótki!!!
      • Gość: ktosia Re: mega pizza - skandal!!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.10.13, 18:02
        Jeśli chodzi o Mega Pizzę to chodziłam tam rok temu i pizza mi smakowała jednak to się zmieniło kiedy kilka razy pod rząd dostaliśmy niedopieczone ciasto, mało tego dziewczyny obsługujące zachowywały się jakby klienci byli ich wrzodem na d... ale mniejsza z tym bo obsługa nie jest dla mnie najbardziej istotną rzeczą jeśli pizza jest przyzwoicie przyrządzona. Jednak to niedopieczone ciasto zraziło mnie bardzo. Na tyle bardzo, że do tej pory nie mam ochoty tam wracać mimo że mam do tego lokalu raptem kilka kroków. Wolę wybrać się dalej ale mieć pewność że nie zostanę otruta. Ale kto wie. Może od tamtej pory coś się tam zmieniło na lepsze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka