Dodaj do ulubionych

OPRYSZCZKA!!!!pomozcie

IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.12.05, 12:33
wylazla mi opryszczka i to nie na ustach tylko wileka pod nosem,nie wychodze z domu bo wstyd.co mam zrobic ze by zeszla za ok 3 dni.pasta do zebow jest skuteczna??co jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: sprawdzone Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:59
      poza wszelkiego rodzaju medykamentami z apteki - sprawdzone: pokroić cebulę w
      grube plastry, podgrzać na patelni (nie przypalic - lekko przyrumienić) i
      ciepłą (nie GORĄCĄ) przyłożyć na opryszczkę, kilkakrotnie powtórzyć - pomaga.
      Powodzenia
    • Gość: Marcyś Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:04
      Zapytaj w aptece o maść krem zawierający następujace substancje czynne
      Denotrivirum ( np Vratizolin lub Polvir) lub też aciclovirum (np Zovirax). Obie
      substancje działają podobnie róznica dotyczy przede wszystkim ceny. W trzy dni
      będzie jednak trudno. Tym bardziej pastą do zebów...
    • Gość: petr Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.lodz.mm.pl 16.12.05, 13:09
      Zoviraxu nie kupuj bo jest drogi!
      Lepiej kup odpowiednik Polski z tym samym skaldem co zovirax
      Nazwa tego preparatu to Hasco Vir!!!!!
    • Gość: Aga Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:51
      Ja zawsze używam zwykłą wazelinę.Natłuszcza i bąbelek nie pęka.No....ale w trzy
      dni to nie zniknie.
    • Gość: vratizolin KREM Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:56
      nie wiem jak się to poprawnie pisze ale mnie pomaga vratizolin krem, pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka