Gość: patka IP: *.inds.pl / *.inds.pl 16.12.05, 12:33 wylazla mi opryszczka i to nie na ustach tylko wileka pod nosem,nie wychodze z domu bo wstyd.co mam zrobic ze by zeszla za ok 3 dni.pasta do zebow jest skuteczna??co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sprawdzone Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:59 poza wszelkiego rodzaju medykamentami z apteki - sprawdzone: pokroić cebulę w grube plastry, podgrzać na patelni (nie przypalic - lekko przyrumienić) i ciepłą (nie GORĄCĄ) przyłożyć na opryszczkę, kilkakrotnie powtórzyć - pomaga. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcyś Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:04 Zapytaj w aptece o maść krem zawierający następujace substancje czynne Denotrivirum ( np Vratizolin lub Polvir) lub też aciclovirum (np Zovirax). Obie substancje działają podobnie róznica dotyczy przede wszystkim ceny. W trzy dni będzie jednak trudno. Tym bardziej pastą do zebów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.lodz.mm.pl 16.12.05, 13:09 Zoviraxu nie kupuj bo jest drogi! Lepiej kup odpowiednik Polski z tym samym skaldem co zovirax Nazwa tego preparatu to Hasco Vir!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:51 Ja zawsze używam zwykłą wazelinę.Natłuszcza i bąbelek nie pęka.No....ale w trzy dni to nie zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vratizolin KREM Re: OPRYSZCZKA!!!!pomozcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 15:56 nie wiem jak się to poprawnie pisze ale mnie pomaga vratizolin krem, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś