IP: 212.87.236.* 21.12.05, 00:37
pomyslec, ze ajd nie pozwala studentom wrocic do domu na swieta... zadnych godzin rektorskich... toz to zakrawa na "maly skandal", bo przeciez czesc studentow nie bedzie miala szansy zdazyc na wigilijna kolajce :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: ajd sux IP: *.prenet.pl 21.12.05, 01:10
      A co zajecia masz w sobote ?
      • Gość: student Re: ajd sux IP: 212.87.236.* 21.12.05, 01:56
        jestes zjebem czy co. jak chcesz na mazury dojechac jesli masz zajecia do 20:00
        pomysl, a kiedy w domu zrobisz zakupyjak co kolwiek innego czeba pomuc rodzica.
        Musimy sie wsytdzic za rektora. Około 4000 tysiecy studentów sie podpisało pod
        petycja (zrobiona przez samożąd studencki AJD) a rektor ma nas w d... a co na to
        "wyborcza" powinna wesprzeć nas
        • Gość: x Re: ajd sux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:21
          Sie chlopu nie dziwie. Jak ma studentow na takim poziomie to trzeba ich uczyc,
          uczyc, uczyc. Chocby ortografii. Boze chron moje dzieci przed takimi
          nauczycielami leserami. Rektorskie moze powinny byc juz od czwartku? Watpie aby
          na nasze "poczciwe" WSP dojezdzal ktos z terenow dalszych niz Wielun, Radomsko,
          Wloszczowa, Lubliniec, Pajeczno, Dzialoszyn, Koniecpol, Zawiercie. A tam to
          nawet na piechote na wigilie zdaza! Zreszta co ja sie po AJD mam spodziewac,
          doswiadczenia z absolwentami mialem takie, a nie inne i nie wierze w poprawe.
          • Gość: student infy z ajd Re: ajd sux IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.12.05, 16:24
            Sie Tobie dziwie, żeś taki mało doinformowany. Do ajd dojeżdżają studenci z
            najodleglejszych miejsc Poslki np z Giżycka. Jeśli wiesz gdzie to jest to
            gratuluje. Po drugie: poziom ajd nie jest tutaj tematem. Mimo wszystko uważam,
            że jest wysoki. Hmm... co do ortografii... to zapraszam Cię na filologię polską
            właśnie na ajd. Przkonałbyś się o tamtejszym "poziomie" na własnej skórze. Nie
            jestem studentem tego kierunku ale wiem jak tam mają dopiero przeje... Poza tym
            wątpie by chociaż na poli uczyli ortografii :))) Po trzecie: prawdopodobnie
            większość Twoich byłych nauczycieli jest po ajd :)
            Wracając do tematu, także uważam że rektor przesadził i to mocno. Niektóre
            uczelnie mają nawet od poniedziałku wolne. Ja akurat mniej się tym przejmuje bo
            sam sobie zrobiłem wolne od poniedziałku :) ale np moja dziewczyna musi siedzieć
            do piątku i nie ma nawet czasu na kupienie prezentów (m.in. dla mnie :()
            Podsumowując pod tym względem AJD SUX!
        • Gość: stedentka Re: ajd sux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:12
          wierzcie lub nie ale to naprwawde nie jest mile martwic sie czy zdaze na
          najwazniejsze swieta w roku
      • Gość: anonymous Re: ajd sux IP: 212.87.236.* 21.12.05, 02:07
        w piatek. Pozdrawiam Rektor :)
    • Gość: gosc Re: ajd sux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:10
      no to w końcu wiesz gdzie studujesz, a biedny kanonik w grobie sie przewraca,
      nie dość że komuszki jego imienia uzyli to jeszcze nie chcą się nawrócić
      • Gość: gosc Re: ajd sux IP: *.prenet.pl 21.12.05, 01:13
        Ale z tego co wiem to wigilia jest w sobote, a biedni studenci ajd maja max do
        15 w piatek ...

wiec nie wiem po co ten placz ...
        • Gość: anonymous Re: ajd sux IP: 212.87.236.* 21.12.05, 02:10
          musimy dojechac do domu ja nie mam tego problemu ale koledzy i kolezanki musza
          dojechac jakos
          • Gość: he Re: ajd sux IP: 212.87.225.* 21.12.05, 11:07
            Najdalej to jest chyba do szczecina ;)
            pociagiem jakies 10 godzin.

Na wigilie zdaza ;) ominie ich sprzatanie ;)
            • Gość: :( Re: ajd sux IP: 212.87.236.* 21.12.05, 11:32
              wlasnie a moze taki student ma chorych rodzicow i oni sobie sami nie dadza rady
              i musi im pomuc. nie bron rektora AJD B. On jest chyba innego wyznania
              • Gość: też student Re: ajd sux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 12:03
                no i nadeszła godzina aby z tym coś zrobić, przecież to studenci tworzą
                uczelnie a nie Rektor, on tylko dzieki wam ma prace i chleb, Uniwersytety juz
                maja wolne, optócz świat sa jeszcze rekolekcje duchowe, a o ile wiem to wasza
                uczelnia nosi nazwę im. Jana Długosza-kanonika i wielkiego kronikarza Polski,
                studenci twórzcie ta uczelnię ona jest wasza, jeśli nie skutkuja pisam to sie
                wraz z dziennikarzami i telewizja siedzi pod drzwiami Rektora Wesołych Świat i
                powodzenia
                • Gość: nadya Re: do x IP: *.inds.pl / *.inds.pl 21.12.05, 13:33
                  zebys wiedzial ze dojezdzaja naprawde z daleka-mam w grupie osoby z bialegostoku,slupska,chorzowa,radomia...jak sie nie orientujesz w tych sprawach to nie zabieraj glosu,oni moze chca jechac wczesniej,poziom jest jaki jest ale jest git na naszej super uczelni!!!ja jestem bardzo zadowolona
        • Gość: STUDENT Re: ajd sux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:56
          nawiązując do tematu, to uważam że plan jest mocno przesadzony na uczelni.
          jestem studentem studiów zaocznych na ajd i jezdzisz tydzien w tydzien to jest
          lekka przesada (bo niby nie wyrobimy sie z godzinami) jakby ten kolek nie robil
          po 3 godziny okienek to wystarczyloby jezdzic co 2 tygodnie...
    • Gość: Cwaniak Re: ajd sux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:22
      Ludzie wyluzujcie.. Ja już od dzisiaj nie chodze i mam gdzieś czy są rektorskie
      czy ich nie ma. Wam radze to samo i bedzie dobrze.... o co tyle krzyku?!
      • henryczek-czewa Re: ajd sux 21.12.05, 19:42
        ale macie problemy
        1 w piątki przeważnie nikt i tak nie ma zajęć a juz zwłaszcza do godz 20
        2 można mieć nieusprawiedliwione nieobecności
        3 można sie umówić z prowadzącym zajęcia zeby ich nie było

nie macie większych problemów ludziska
    • Gość: studentAJD Re: ajd sux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 13:58
      ku.. nasz kochany rektor jest zdeka poje..y czy on w ogóle jest świadomy i
      zdrowy na duchu i ciele
      ludzie a wy zamiast sie pożądnie wku..ć to mówicie że wszystko jest ok. wstyd
      mi za was trzeba coś z tym zrobić
      • Gość: marianna82 Re: ajd sux IP: *.trustnet.pl 22.12.05, 14:53
        Jestem oburzona tym co napisałeś. Nasz Rektor jest najwspanialszym człowiekiem
        jakiego poznałam. Madry, uczynny i bardzo wrażliwy. Bardzo lubi studentów i jak
        widzę wszsytko robi z myśla o nich. Powinnieneś sie wstydzić !!!!!!!!!!!
        • Gość: st Re: ajd sux IP: *.tkdami.pl 22.12.05, 20:12
          ty jestes poje.na to zrob mu laske
          • Gość: delta Re: ajd sux IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 12:27
            Wasza dyskusja jest po prostu żenująca. Jedźcie już do tego domu i nie
            ośmieszajcie się.
    • Gość: Studentka. Re: ajd sux IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:20
      Na polonistyce na AJD jest wolne w piatek od 14 (śmieszne niepowiem).
      Poniedziałek mamy wolny. Cieszy mnie to nie powiem. Ciepłych świąt zycze.
    • Gość: :[ Re: ajd sux IP: *.tkdami.pl 30.12.05, 01:17
      :[
      • Gość: daa Re: ajd sux IP: 82.160.8.* 30.12.05, 03:53
        super a co przyszliszcie na studia czy na szkółkę niedzielną co??na uczelnię
        zawsze!!
        • Gość: Wlodek Re: ajd sux IP: *.vf.shawcable.net 30.12.05, 04:13

• Re: ajd sux IP: *.tkdami.pl
          Gość: st 22.12.05, 20:12 + odpowiedz

Gość: student 21.12.05, 01:56 + odpowiedz

jestes zjebem czy co. jak chcesz na mazury dojechac jesli masz zajecia do 20:00
          pomysl, a kiedy w domu zrobisz zakupyjak co kolwiek innego czeba pomuc rodzica.
          Gość: studentAJD 22.12.05, 13:58 + odpowiedz

ku.. nasz kochany rektor jest zdeka poje..y czy on w ogóle jest świadomy i
          zdrowy na duchu i ciele
          ludzie a wy zamiast sie pożądnie wku..ć to mówicie że wszystko jest ok.

• Re: ajd sux IP: *.tkdami.pl
          Gość: st 22.12.05, 20:12 + odpowiedz

-------

Kiedys byla ciekawa dyskusja na temat odplatnosci za studia..
          Sadze ze warto wrocic do tematu.
          Dlaczego spoleczenstwo ma placic za TAKICH "studentow".
          Niech "zap ..ja" do roboty i .... placa sami.
          Naucza sie gramatyki i jeszcze kilku waznych dla wyksztalconych rzeczy.
          Czego z Nowym Rokiem podatnikom zycze...
          • Gość: zz Re: ajd sux IP: *.ajd.czest.pl 30.12.05, 10:44
            Wiekosz z piszacych, prawdopodobnie nie ma nic wspolnego z akademia. Nikt z
            dziennych nie ma zajec do 20 w piatek !
          • Gość: Cygan Re: ajd sux IP: *.21.pl 30.12.05, 14:47
            Rozmowy są bardzo ciekawe szczególnie tutaj.Kto chciał być na zajęciach to
            był,inni już się bawili inaczej,a rektor jaki jest wszyscy widza,w uczelni dba
            tylko o ,,swoich,, ludzi tak samo jak nasz wieczny kanclerz czy jego
            ,,czytacz,,gazet zastępca i jak ta uczelnia ma wychodzić do przodu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka