IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 19:57
i co??? miało nie być! że niby jakieś rmf maxx od nowego roku miało (podobno)
zastąpić naszą fonkę... a tu proszę - jest ino troszku odmienione :)) ale
jeszcze nie wiem czy mi sie te zmiany podobają.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Lesio Re: RADIO FON IP: *.org / *.org 04.01.06, 07:12
      Bez dark-party to juz nie to samo radio.
      • Gość: muzaaa Re: RADIO FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 07:34
        Dark party i ten głuchy DJ.Znam go i sądzę że skoro taki DJ to już zrobiłby
        jakąs kariere a nie grał za free(przysłowiowe)w jakimś "radio"Kwas i tyle, jak
        całe radio
        • Gość: Lesio Re: RADIO FON IP: *.org / *.org 04.01.06, 09:24
          tak tak, lepiej marudzic i radia maryjan lub ciemna gora ewentualnie fiat 126p
          slychac.
    • Gość: gość czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.grosz.prenet.pl 04.01.06, 10:23
      www.radiofon.pl
      • exenet Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? 04.01.06, 10:26
        Nie, oni tam hostuja swoja www, ktora kiedys byla i nie ma jej od dlugiego czasu.
        • Gość: ja Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: 82.160.8.* 07.01.06, 01:01
          Tego radia się nie da słuchać grają tak denną muzę że sszkoda gadać/
          A ten DJ może nadawać wiadomości ale w radiu Jasna Góra.
          wolę z chu.... spać,
          niż tego radia słuchać.
          • Gość: rokendrol Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.one.pl 07.01.06, 19:24
            Jakiego DJ-a masz na myśli ?
            • Gość: Lesio Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.org / *.org 08.01.06, 03:07
              Pewnie mu chodzi o Maxikaza.
              • Gość: offfon-ka Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 11:56
                ...nie wiem czy to maxikazzz ale jest niezły ubaw z dj-em prowadzącym listę :))
                kto słuchał - ten wie o czym mowa ;))
                • Gość: xcx Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:30
                  ktorym? bo w piatki jest dwoch prowadzacych i do mlodego Piotrka nie mam
                  zastrzezen..?
                  • Gość: rokendrol Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.one.pl 08.01.06, 13:40
                    hehe, spoko był ubaw w fabryce dźwięków jak ludzie ryczeli do słuchawek ;))
                    • Gość: Lesio Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.org / *.org 08.01.06, 16:57
                      "yyyyyyyyyyyyyy!" a to byl reniferek :]
                  • Gość: max Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:20
                    pewnei chodzi o tego drugiego czyli Roberta :)
                    • Gość: offfon-ka Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:19
                      ... pewnie tak ;)
                      • Gość: girl Re: czyżby OPTIKOM-BIS kupił RADIO FON ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:19
                        ale konkretnie,o co chodzi z Robertem?coś z nim nie tak??
    • Gość: mac Re: RADIO FON IP: *.trustnet.pl 08.01.06, 17:17
      na zmiany w radiu Fon przygotuj się na przełomie marzec / kwiecień bo dopiero w
      tedy wejdzie całkiem nowa ramówka plus programy plus muza zaczerpnieta z RMF
      max ale nasza fonka nie bedzis sprzedana tylko zmiany te sa na zasadzie
      wykupienia pomyslow / ramowek / programow wrost z rmf max. wiec do konca nie
      wiadomo jak to bedzie wygladac....
      pozdr
      • Gość: offfon-ka Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:52
        aaaaaaachha... dzięki za info :)tak więc poczekamy zobaczymy co zmiany przyniosą...
      • Gość: fago Re: RADIO FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 00:11
        a co moze sie zmienic na lepsse jak sie ma takiego prezesa. naczelna jest
        inteligentniejsza ale jak sie prezes dowie to ja pewnie wymiksuje
        • Gość: hehe Re: RADIO FON IP: *.one.pl 09.01.06, 10:24
          ta, inteligentniejsza, a skąd wiesz, badałeś w fonce IQ ? :)
          • Gość: red Re: RADIO FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 22:09
            nie trzeba. wystarczy posłuchac.
    • Gość: Maryna Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 21:14
      A ja słyszałam ,że ponoć jednak fonka została sprzedana i to w całości - nie
      wiem czy to prawda czy też plotka . Ale ponoć od lutego już na maxa ma pojawić
      się RMF MAXXX ... no i chyba Prezes już nie będzie prezesem jeśli takie zmiany
      zajdą.- ale powtarzam - nie wiem czy to prawda . Choć swego czasu na stronach
      Maxxxa było info :" Już niebawem Częstochowa 102,6 fm " - no to zobaczymy a
      raczej usłyszymy
      • Gość: dedek Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 10:57
        Posłuchajcie sobie audycji megaFon na koniec stycznia i bedziecie wszystko
        wiedziec. Z dniem 31 stycznia radio fon przestaje istniec. Zostalo sprzedane
        stacji rmf maxx. Taki oto final naszego radia. Ale nie martwcie sie nasz pan
        prezydent wrona juz nam zalatwil zeby status rozglosni lokalnej uzyskalo radio
        jasna gora. Tam bedziemy teraz sportu sluchac.
        • t3d1 Re: RADIO FON 20.01.06, 11:07
          i na ch*** sprzedaja wkoncu nic nie bedziemy mieli swojego bedziemy sluchac
          informacji zpoza Cz-wa ehm dziadostwo na MAXXX`a
          • Gość: gość Re: RADIO FON IP: *.grosz.prenet.pl 21.01.06, 10:54
            z tymi informacjami to trochę przesadzasz .
            rozejrzyj się po stronce Maxxxu , to zobaczysz
            informacje lokalne z każdego miasta tej sieci .
        • Gość: Maryna Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 20:09
          Jeżeli to prawda to w takim razie cały zespół Radia Fon od pierwszego idzie na
          zieloną trawkę ?? I Pan prezes też ?? - gdzie on teraz z takim talentem i tak
          bogatym CV znajdzie robotę - może wreszcie rozwinie skrzydła poza Częstochową ??
          • coolibeer21 Re: RADIO FON 23.01.06, 18:14
            ja z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem sie że sygnal radia MAX bedzie
            nadawane z sosnowca i nie bedzie tutaj u nas zadnej siedziby radia.
            • Gość: xxxmen Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:42
              Narzekaliscie na radio fon to macie. Audycja megafon faktycznie jest teraz
              najlepszym zrodlem. Wszyscy pracownicy radia a jest ich wielu straca prace m.in
              przez TYCH LUDZI KTORZY PISALI ZE RADIO FON JEST BLEEE! No i sie doigraliscie.
              Nie bedzie sportu, nie bedzie promocji ludzi czestochowy i przedewszystkim na
              konkursy bedziecie dzwonic do krakowa ;] A najfajniejsze jest to, ze czestochowa
              nie bedzie miala nawet lokalnego radia! GRATULUJE NIEKTORYM OBYWATELOM
              CZESTOCHOWY! Radio FON zaczelo sie zmieniac i stalo sie topowym i nadazajacym za
              czasem radiem i przez was ich juz nie bedzie! JESZCZE RAZ GRATULACJE!
              • Gość: gość Re: RADIO FON IP: *.grosz.prenet.pl 23.01.06, 20:49
                "cuda się zdarzają"
                brzmi tajemniczo , wiem ;)
              • Gość: Marek Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:21
                Pozwolisz ,ze sie nie zgodzę z Twoim postem - moim zdaniem Radio Fon załatwiło
                sie samo . NIe jest to wina ani zasługa ludzi z tego czy innego forum. Gdyby
                radiem zarządzały osoby które na pierwszym miejscu stawiałyby rozwój stacji a
                nie swój własny interes to dzisiaj po ponad 10 latach istnienia - pozycja Fonki
                mogłaby być stanowczo inna i dużo lepsza ... a tak właściciel pewnie doszedł do
                w niosku ,że czas skończyć z biznesem , który nie przynosi mu założonego zysku
                i pora sprzedać Fonkę dokładnie tak samo jak sprzedaje się inne firmy.
                Oczywiście szkoda ,ze finał będzie właśnie taki - bo przez tych 10 lat przez
                radio przewinęło się bardzo dużo ludzi z pasją , i kreatywnościa - jedynie
                jakoś do zarządu nigdy nie było szczęścia....

• Gość: tyż prawda Gó..o chłopu nie zegarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:35
      Drodzy forumowicze, kiedyś może opiszę cała historię Fonu ale na razie aby
      skwitować to co sie z nim dzieje - za przyczyną osoby która je kupiła w 1997
      r. - zacytuję stare chłopskie powiedzonko najwłaściwiej oddajace meritum
      sprawy: "Gó.. chłopu nie zegarek".
      • Gość: Paranoik Re: Gó..o chłopu nie zegarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:39
        Drodzy forumowicze.. sadze, ze wszyscy mozecie pisac czego to nie wiecie o radiu
        itd. A prawda jest taka, ze moga sie na ten temat wypowiedziec tylko ludzie
        ktorzy tam pracuje aktualnie, a nie kiedys- i poznali jak to jest i teraz sie
        wypowiadaja. Kiedys bylo kiedys a teraz sprawa ma sie pewnie calkiem inaczej.
        Tak czy siak nie klocac sie czyja to wina, ze radio zamykaja (bo to najmniej
        wazne) Najwazniejsze jest to, ze nie bedziemy lokalnego radia, a tylko RADIO
        ktore bedzie przeznaczone dla grupy wiekowej 13-18. Posluchajcie sobie na
        stronie RMF MAXXX co oni prezentuja, jakie tam sa wypowiedzi prezenterow i jaka
        muzyka leci a potem dopiero komentujcie czy nasze czestochowskie radyjko bylo
        zle czy dobre. Sadze, ze teraz lepiej nie bedzie napewno! Wszyscy myslicie tylko
        o radiu.. a co o ludziach, ktorzy tam pracowali?! Przyzwyczaili sie do
        sluchaczy, kochali swoja prace i przedewszystkim mieli prace..a teraz zostaja na
        lodzie.
        • Gość: przemi Re: Gó..o chłopu nie zegarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:56
          zgadzam siez toba!nie maja prawa tego robic!radio to nie tylko stacja to ludzie
          zespol muzyka!nie maja prawa!
    • Gość: md Re: RADIO FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:59
      Radio Fon nie zostało sprzedane, tylko została podpisana umowa franczyzowa.
      Spólka Y-Radio zrzesająca Fon, szczecińskie ABC, łomżyńskie BAB i wałbrzyskie
      BRW wycofała się z rynku radiowego i sprzedała akcje Brokerowi (RMF)
      W tej chwili zostajemy więc bez lokalnego radia (no bo przecież na RJG i FIAT
      liczyćnie można).
      Na pocieszenie dodam iż rónież z dniem 1 lutego na 98,9MHz pojawi się Radiowa
      Jedynka nadawana z Błeszna.
    • Gość: zab Re: RADIO FON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 13:26
      dobra dobra wy mowicie ze nie ma radia lokalnego a "c" to pies??
      • Gość: smieszek Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 15:58
        Nie rozsmieszaj mnie ;] Radio C jest na tej samej zasadzie ;p sygnal nadawawny z
        sosnowca... aaaaaale radio lokalne ouhlala
        • Gość: Lesio Re: RADIO FON IP: *.org / *.org 30.01.06, 01:35
          W radiu "c" sygnal nie jest nadawany z sosnowca. W siedzibie radia jest komp
          ktory sciaga "dzingle" i muze i odpowiednia playliste. A cale radio to UPS,
          komputer, internet (dsl tepsa), mixer, no i nadajnik - tyle pozostalo z niegdys
          bardzo dobrego radia City.
          • Gość: smok Re: RADIO FON IP: *.one.pl 30.01.06, 09:52
            radio C nadaje z Tychów barany, kim Wy jesteście że macie takie trefne info,
            ehhhh
    • izolda1989 Re: RADIO FON 31.01.06, 00:17
      Niepokojące zmiany zaczęły się już w zeszłym roku. Gdy zniknęła piątkowa Lista.
      Potem reszta programów. Czy ktoś pamięta jeszcze: "Muzyka w cieniu", "Rock po
      zmroku"... Co się stało?... Szkoda mi naszego radia...
      • Gość: XXXMen Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 00:25
        Ja pamietam te audycje i pamietam liste przebojow "goraca 50'tka" Mariusza Osyry
        i Piotrka Trzcinskiego :) To byli goscie.. az chcialo sie w piatek sluchac :)
        Pozdrowienia dla Nich!
        • Gość: smok Re: RADIO FON IP: *.one.pl 31.01.06, 18:32
          słuchaj stary, to dalej są goście, taki Osyra (nazwisko od oscypka i sera) plus
          Trzinski to nawet razem półtora gościa
          • izolda1989 Re: RADIO FON 02.02.06, 13:07
            Cieszę się, że ktoś ich jeszcze pamięta... Nie wiecie może czy mają teraz
            jakieś audycje, bo dawno ich nie słyszałam.
            Radio FON na razie istnieje i mam nadzieję, że istnieć będzie.
            • Gość: FONikoman Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:52
              Mariusz Osyra prowadzil pod koniec stycznia "Fabryke dzwiekow", a Piotrek
              Trzcinski prowadzil piatkowe podsumowanie megafonu. Z tego co ze srodowiska
              szkolnego P.Trzcinski dziala tez w innych mediach, a wyczytalem tez w internecie
              ze wraz z P.Kazmierczakiem czynia dzialania majace na celu otworzenie Radia.
              Pozdrawiam
              • Gość: Zuza Re: RADIO FON IP: *.one.pl 03.02.06, 11:33
                Fabrykę dżwięków prowadził Robert Koślik, Mariusz Osyra prowadził do stycznia
                poranki a później go przesuneli na mówisz i masz, a Piotr Trzciński tylko
                współprowadził piątkowe wydania Megafonu - ludzie najpierw słuchajcie radia a
                później piszcia
                • izolda1989 Re: RADIO FON 04.02.06, 09:38
                  No, a teraz już nie mamy radia. Wczoraj włączyłam 102,6 FM a tam RMF max. Nie
                  będę tego słuchać.
            • Gość: FONikoman Re: RADIO FON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:53
              * Z tego co wiem ze srodowiska...

Apropo wczesniejszego postu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka