Gość: binio IP: 195.116.246.* 05.01.06, 21:35 KTO DOTAŁ WPIERNICZ W DEPO I WIDZIAŁ JAK MAŁOLATY SĄ NAWALENI !!! CZY TO ŚWIĘTE MIASTO ? JESTEM ZASKOCZONY JAK TEN LOKAL ZOBACZYŁEM , CO MOŻECIE WIĘCEJ TU DORZUCIĆ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coco Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.inds.pl / *.inds.pl 05.01.06, 21:59 totalna porashhhhka!!!!wiekszej speluny nie widzialam,rok temu zgwalcili tam dziewczyne i to pewnie nie jedna.maloletnie dziwki,nawalone malolaty,blachary i rupieciary!!bylam raz zobaczyc jak otworzyli i nigdy wiecej,omijam z daleka.porzadni ludzie tam nie chodza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:07 Jestem w szoku.... nawet nie wiedziałam że tam jest taki syf.Byłam tam na początku ale nie na dyskotece tylko tak na piwie i w dzień też tam nastolatki są pijane i nikt tego nie pilnuje, a jeszcze bardziej byłam zaskoczona że poproszono mnie o dowód przy zakupie piwa gdy obok przy stoliku siedziały dziewczyny nie mające więcej niż 16 lat i piły piwo będąc już w niezłym stanie.Wszystko mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 22:59 Dawno w Depo nie byliście :) Odwiedzam regularnie i poza kilkoma przypadkami to po 21szej prawie nigdy nie widizłąme żadnych małolatów :) Co do bicia po ryju to kiedyś tam było tak, że za każdym razem jak byłem to były takie akcje a teraz to juz rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.01.06, 23:25 Nic nie trzeba dodawac poza tym, ze pewna niby anonimowa pani ma wklad w ten lokal... Wiec predko go nie zamkna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 01:24 to jest dyskoteka nieukrywajmy dla debili o niskim ilorazie inteligencji. Taka typowa wiocha. Prawie sami lysi i tapeciary. Masz fajną fure i kaske to blachary sa twoje. Taka prawda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:14 Rzeczywiście tam rzadko bywasz :) Jak tylko się wykąpiesz, ubierzesz jako tako i zwyczajnie zagadasz to 0 problemu żeby zagadać dziewczyne, bo dużo zwykłych dziewczyn tez tam zagląda. Pamiętaj, że stereotypy rzadko mają pokrycie w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 03:02 jako aro to jestes tania lub tani i sam(a) sie puszczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiq Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.brama.prenet.pl 06.01.06, 07:35 I dlatego tam nie chodze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.man.czest.pl 06.01.06, 15:09 takie dicha to nic wiecej jak zadragowani bananowce z daszku z zelu albo tlenionych blad wlosach a co do '''dziewczyn''' to wszyscy wiedza ze sa latwe jak zobacza ze placisz 100 przy barze.one chyba maja zestawy ciuchow na piatek i sobote a po weekendzie wracaja na swoje wsie i doja krowy.a w miescie w kabaretkach,na obcasie z centymetrowa wartwa makijazu sa ''krolowymi nocy' a na 2 dzien puszczaja syczace baki i sami wiecie czym im sie odbija.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 15:28 Wow, należy ci sie nagroda za tą twórcość... Zgadzam się całkowicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renegat Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.trustnet.pl 06.01.06, 15:56 wojt super to opisales popieram w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyskomuł Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:06 co wy mozecie wiedziec jak siedzicie wiecznie przed komputerami? jestescie sfrustrowanie,bo ktoś inny ma lepszy samochód i potrafi zagadac ? A jak jest w kojocie? 20-25letnie panny bzykają sie ze staruchami a gnoje płacący dzialke komu trzeba robią tam co chcą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:40 Byłem na tej dyskotece i jakoś sie dobrze bawiłem i nic takiego nie było.Jesteście dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco do wojta IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.01.06, 17:49 jestes the best,trafiles w samo sedno problemu swoim opisem,ogromny szacunek dla Ciebie!a co do dyskomuła to my bywamy w o wiele lepszych i porzadniejszych miejscach niz depo...dlatego mamy porownanie,ja nie obracam sie w towarzystwie rupieciar itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydepo do wojta i coco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 23:01 nie slyszalam ani nie widzialam lepszych wypowiedzi na temat tego miejsca.. bylam tam moze 2 razy i strasznie sie usmialam z tych ludzi, pani tanczacej w klatce, sliniacych sie na jej widok gowniarzy i ru... sie po katach nawalonych malolat.. ale za to strasznie wkurzali mnie faceci ktorzy wymachiwali kluczykami od starych rozsypujacych sie klamotow i patrzeli na mnie nie jak na dziewczyne tylko objekt seksualny.. ale jeszcze bardziej dobijal mnie wzrok wytapetowanych blond blahar w szpilkach ktore patrzyly na mnie jakbym sie z choinki urwala bo przyszlam wygodnie ubrana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: do wojta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:50 dobre czasy tego lokalu to juz dawno mineły teraz zrobiło sie tam spotkanie łysych pał !! dresy same..... i spotkania kolegów siłowni co przychodza i szukaja nie wiadomo czego ?? panny.... hmmmm wiekrzosc to patologia z dzielnic jednym słowem mówiac nie ciekawych..... panowie tak zwana ochrona na lewo pracuje i graja bosów ze hoho tyrpniesz jednego jak jestes lekko wypity zdaza sie cóz takie zycie to niby ochrona musi pokazac co to nie oni napier^******* ci w kilku poszpanuja przed durnymi dupami i graja twardzieli jeden z 2 !! a nastepni to panowie w stulu kena;/ tfuuuu ku[uja piwo najdrozsze mysla ze jak babka zobaczy go z takim browarem to poleci na niego hahahhahahhaha a to piwo to najwiekrze zule pija pod sklepem w angli i w USa :) bo nic tanszego nie mozna wyprodukowac :) a unasz wielki szpann.... ehhhh pozdro dla kumatych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:33 hehehehehe......dobre,ale zgadzam sie z Tobą dziewczyny wogóle się nie szanują a póżniej mają pretensje że się o nich mówi tak a nie inaczej.To jest przykre............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.trustnet.pl 06.01.06, 20:04 ...brawo dla wojta, wojt na prezydenta haahah ale to prawda tak iego lokalu to chyba nigdzie nie znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon2 Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 07:55 Byłem tam 3-4 razy "wujtowi" śle wyrazy głębokiego szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firer Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: 83.16.120.* 29.01.06, 20:58 Jak ktoś się umie bawić to się wsszędzie pobawi np ja :). Depo jest bardzo fajnym likalem i bardzo mi się tam podoba a chodzę tam po to by posłuchać dobrej muzy i dobrze się przy niej bawić a reszta mnie wali, cze łysy czy z tapetą gebie każdego osobista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonzo Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 15:30 Też myślałem ze będzie to naprawde dyskoteka na poziomie, ale po zabawie w niej mam zdanie w 100% takie same jak kolega Wujt.Jest to niezłe gów......pozdro dla wujta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belmondo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:01 Haslo z cieplym klocem na klate jest dobre:)Ale co kto lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEnormalny Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:58 Skoro tak mówicie to ja sobie tam pójde poużywam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UR Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 07:51 A idź, pyknij sobie jakąś 15-16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.man.czest.pl 07.01.06, 14:40 no tylko nie zapomnij zalozyc obcislej bialej koszulki z tribalem po obydwoch stronach i o kaszkiecie przekraconym w lewo strone...wezmiesz 2 Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: DEPO DYSKOTEKA - 10.01.06, 03:47 Też tam byłem pare razy i.... na wojnie pod obstrzałem bym się czuł pewniej. Drogie Panie - po co się prowadzacie po takich lokalach ?? Porządnych facetów można spotkać, ale raczej z dala od takich miejsc. Wyjątki się zdarzają, jak wszędzie, no ale... powiedzmy ze nie wypowiem się na temat tego lokalu, ale do moich "faworytow" to on nie należy. Zresztą jaka dyskoteka teraz jest normalna ? Nie wiem czemu niektórzy patrzą na mnie dziwnie, jak się dowiadują, że raczej nie przepadam za takimi miejscami no ale cóż - wolny kraj :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabby Cat DUPO nie DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 03:14 Czytam to i zaczynam rozumiec po co mój mąż z którym jestem w separacji tam jeździ. Bylam tam 2 razy na spotkaniu kolezenskim z liceum. Beznadziejny lokal, poprosili mnie o dowod podczas kupowania piwa a jak ktos na forum juz wspomnial pelno tak siedzi nawalonych wytapetowanych malolat. Żal mi tych panienek ktore za dwa piwa sie sprzedaja obcym facetom. Ci z kolei przyjezdzaja tu chyba tylko dlatego ze pelno tu takich mlodocianych nimfomanek. Rozumiem wreszcie co moj drogi mąz porabia w tym lokalu. to miejsce chyba powinno zostac nazwane nie Depo tylko DUPO z racji tego ze to nieoficjalne krolestwo oblesnego taniego podrywu, prostactwa i tandety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: DUPO nie DEPO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 02:56 ty to masz fantazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabby Re: DUPO nie DEPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 03:50 No moze i mam ale naprawde tam tak jest, slyszalam od tylu ludzi. U nas nie ma fajnych miejsc gdzie jest fajna muza, ludzie dorosli i jakis inny klimat niz ten w Depo Dupo czyli a la wiejskie dicho. Chociaz moze sie myle bo nie bywam na wiejskich dyskotekach.Raz na takiej bylam podczas wakacji w Pieninach i tam akurat bylo lepiej niz w naszych nudnych Czestochowskich lokalach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: DUPO nie DEPO IP: *.107.inds.pl 14.01.06, 13:41 żenada!!ci co tam chodza wystawiaja opinie samym sobie,ja bylam tam 2 razy-pierwszy i ostatni,to nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
coolibeer21 Re: DUPO nie DEPO 30.01.06, 08:38 Tabby masz w 100% racje i w sumie mialem podobna sytuacje do ciebie. Wiec wiem cos o tym. Wystarczy tam stanac w drzwiach zeby zobaczyc jak tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 22:51 dobre czasy tego lokalu to juz dawno mineły teraz zrobiło sie tam spotkanie łysych pał !! dresy same..... i spotkania kolegów siłowni co przychodza i szukaja nie wiadomo czego ?? panny.... hmmmm wiekrzosc to patologia z dzielnic jednym słowem mówiac nie ciekawych..... panowie tak zwana ochrona na lewo pracuje i graja bosów ze hoho tyrpniesz jednego jak jestes lekko wypity zdaza sie cóz takie zycie to niby ochrona musi pokazac co to nie oni napier^******* ci w kilku poszpanuja przed durnymi dupami i graja twardzieli jeden z 2 !! a nastepni to panowie w stulu kena;/ tfuuuu ku[uja piwo najdrozsze mysla ze jak babka zobaczy go z takim browarem to poleci na niego hahahhahahhaha a to piwo to najwiekrze zule pija pod sklepem w angli i w USa :) bo nic tanszego nie mozna wyprodukowac :) a unasz wielki szpann.... ehhhh pozdro dla kumatych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHaHa Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:14 Tak, mozna sie pośmiać z tego miejsca. Brawo dla Wojta - doskonale to opisał. Z jednej strony to dobrze, że pan "kalimera", otworzył lokal przyciągający wszystkie odpady z miasta i okolicznych wsi, przynajmniej jest ich mniej w innych dyskotekach i barach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 07:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 22:59 Wszyscy przesadzacie, nie chodzicie tam i nie wiecie jak jest. Ja tam jestem od momentu powstania tego lokalu prawie co weekend i tylko dwa razy zdarzylo mi sie dostać po twarzy: raz przez przypadek, a drugi raz nie pamietam za co i od kogo bo film mi sie urwał. To bardzo dobre miejsce żeby sie nawalić i poobściskiwać z jakimiś nastolatkami i wcale nie potrzebne są do tego drogie trunki i samochody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:18 ale sam napisałeś że chodzisz tam żeby się nawalić i nie wiadomo co jeszcze więc należysz do tej grupy która idzie się tam tylko urżnąć i przelecieć jakąś nastolatke której też urwie się film.Czyli Depo to jedna wielka chała i burdel. a Ci co wypowiadają się negatywnie na temat tego lokalu MAJĄ RACJĘ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:06 Lepiej sluchajcie sie belmondo...dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosa Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 05:11 Przecierz to jest conajmniej niesmaczne w wykonaniu tego belmondo, żeby nie powiedzieć że się wymiotować chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSAMA Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 11:28 POWINI TOM SPELUNE ZAMKNOC A OTWRZYC FUKSA .......smierdzi pałami hi hi i tyle.BAWCIE SIE W HOLANDI A NIE W CZESTOCHOWIE.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hf Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 09:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firer Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: 83.16.120.* 29.01.06, 21:07 Wojtas wydajesz takie opinie a lokal znasz tylko pewnie ze słyszenia. Chciałbym Cię zobaczyć, pewnie mamin synek w brylach ja denka od musztardy lubiący zacisze domowego cyca. Lokal jest bardzo fajny , muza jest super, wszyscu dobrze się bawią , nie ma zadym więc tak naprawdę czego tu można oczekiwać. Może wojtas ma kompleksy i nie wie jak sobie z nimi poradzić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c4 Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 23:16 Jak moge scharakteryzowac Depo? Dresy, małolaty, panienki szukające sponsoringu. I nie nazywajcie tego klubem! Bo z clubbingiem to cos ma niewiele wspolnego... Zamknac i tyle. Gdyby to bylo cos naprawde porządnego byłaby selekcja. Pozdro dla wszysktich bywalcow 'Mekki muzyki klubowej' w Polsce! Jazda Technoooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: DEPO DYSKOTEKA - 30.01.06, 09:46 Moim zdaniem jest to jedno z najgorszych miejsc w tym mieście. Myślę , że większość ludzi podziela moje zdanie.Depo = syf do potęgi pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
coolibeer21 Re: DEPO DYSKOTEKA - 30.01.06, 10:56 zgadzam sie z toba i w sumie nie trzeba juz nic tu dodawac Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: wysadzić 30.01.06, 11:36 najgorsze jest to, że są osoby które dostały dla sportu wpieprz od takich cwaniaków. i tak naprawde nic z tym zrobićn iemogą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: wysadzić IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:42 ja tam czasem wpadne, ale tylko w niedziele troche sie rozerwac, natomiast co do piatku i soboty to nie mam pojecia jak jest, ale w niedziele bywa roznie raz fajnie a raz bal samcow.Jak jak juz tak narzekacie na to miejsce to zaproponujcie lepsze lokale na niedziele, gdzie mozna poszalec troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: wysadzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:25 c4 flash, to prawdziwy clubbing ale tam jest selekcja wiec watpie zeby znalazl sie tam jakis bywalec dupo depo;) Odpowiedz Link Zgłoś
zak24 Re: wysadzić 03.02.06, 15:29 tak zgadzam sie tam jest selekcja. Ale w Depo jest to nie mozliwe. Wiekszej speluny nie widzialem, a po dyskotekach studenci duzo jezdza i jak mam porownywac to depo powinno nazywac sie kinder club. Albo mozna powiedziec ze jest to lokal z najstarszym zawodem swiata. Dla kolesi ktozy tam chodza liczy sie tylko burda i zaliczenie malolaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:13 A ja tam chodze przynajmniej raz na tydzien i bawie sie raz lepiej raz gorzej, ale jedno jest pewno wiekszosc z Was piszacych o malolatach i dresach najprowdopodobniej nigdy tam nie byla!!! No bo i kiedy jak trzeba bzdury wypisywac na forum - banda frustratow. Odpowiedz Link Zgłoś
shiver87 Re: DEPO DYSKOTEKA - 04.02.06, 12:37 Czlowieku pomysl troche co piszesz, a nie powtarzaj gdzies tam zaslyszane slowa.Co to ma do rzeczy, ze ktos ma czas usiasc chwile na forum - skoro jestes taki rozrywkowy to dlaczego zamiast sie bawic wpisujesz sie na nie? Ci ludzie niestety ale w wiekszosci maja racje, moze troche przesadzaja ale jednak. Uwielbiam techno, dyskoteki.Ale DEPO?? Sorry, ale podziekuje.Swego czasu taka "zajebista dyskoteka" byl Tropical, ale "niestety" go zamkneli.Gdzies to cale bydlo przeniesc sie musialo :/ Po prostu brak mi slow.A jak slysze o gwalcie w DEPO wcale a wcale sie nie dziwie, te laski same sie o to prosza. Zycze milej zabawy w tym jakze cudownym lokalu :P Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: DEPO DYSKOTEKA - 04.02.06, 13:25 shiver87 masz calkowita racje!!! popieram cie w 100%!! przez pierwsze pol roku ten lokal byl ok a potem mozna bylo go nazwac melina jednym slowem tragedia!!! w sumie na karzdej dyskotece jest dzieciarnia pokarzcie mi lokal w ktorym nie ma nieletnich ale depo opiera sie praktycznie na samych malolatach oczywiscie wstep jest od 21 rohu zycia hahahahaha z tego mozna sie usmiac ale ryczace 15 wpuszcza zeby mieli cos do bzykania!!!! club DEPO tak bym tego napewno nie nazwala!!!! pozdro dla wszystkich co omijaja to miejsce z daleka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista DEPO=DNO IP: 82.160.8.* 04.02.06, 13:33 Depo to totalne dno i bezczelne, pyskate malolaty. Lokal dla nich i im podobnych. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: DEPO DYSKOTEKA - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 13:40 To wlasnie Ty i Tobie podobni powtarzaja gdzies tam uslyszane teksty. Ja po prostu mam swoje zdanie i uwazam ze tam jest najnormalniej w swiecie a pobawic sie da najlepiej w Czestochowie. I wcale nie jestem dresem a wrecz bardzo daleko mi do takiego stylu. Powiedz mi gdzie uslyszales o gwalcie w Depo? Pewnie na tym forum bo nigdzie wiecej nie mogles gdyz po prostu takiego faktu nie bylo. Wiec dalej wymyslajcie glupoty a ja i tak podobnie jak setki innych ludzi bede sie tam bawil. A ze Ty tam nie chodzisz to juz Twoj wybor ale powiedz skoro tam sie nie bawisz po co pisac ze tam jest tak i tak skoro po prostu tego sam nie jestes w stanie sprawdzic. Pozdro dla normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zak24 Re: do lukas 04.02.06, 14:37 Uwazasz ze depo jest najlepszym lokalem w czestochowie. A wedlug mnie depo jest najlepsza melina w czestochowie. No ale kazdy ma swoje zdanie. Czemu sadzisz ze te osoby co najezdzaja na depo nigdy tam nie byly? Sam osobiscie chodzlem na poczatku mozna bylo sie pobawic ale teraz najgorszemu wrogowi bym nie polecil. Jezeli ktos chce operacje plastyczna twarzy i choroby weneryczne to depo zaprasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: do lukas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:57 natrzec włosy żelem, napić się w bramie taniego wina, włozyć sobie papieroska za ucho, i kierunek depo:) a pozniej to jaaazda k***a!! Nie sadze zeby do depo chadzali ludzie o wysokim IQ :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRER Re: do lukas IP: 83.16.120.* 04.02.06, 22:03 POPIERAM CIĘ LUKAS, TO NAJNORMALNIEJSZY KLUB. ALE ZNADZIE SIĘ JAKAŚ GRUPA JELENI JAK PITER , ZAK24 I INNE OSOBY CO MOŻNA ICH NA PALCACH JEDNEJ REKI POLICZYĆ.SIEDZĄ Z KOLESIAMI W KNAJPCE POPIJAJĄC PIWKO I ŚLINIAC SIĘ NA WIDOK KAŻDEJ LASKI SIEDZĄCEJ W KNAJPIE. A W TAKICH KLUBACH JAK DEPO TO ICH NIE WIDAĆ SĄ ZA MALI I REZYGNUJĄ Z PODWINIETYMI OGONAMI I SIEDZĄ TU NA FORUM I PISZĄ CO KTÓRY LEPSZEGO WYMYŚLI. JA TAM NIGDY NIE WIDZIAŁEM ZEBY KTOŚ ZA DARMO DOSTAŁ !!!??? CIECIE NIECH SIEDZĄ W DOMU I JADĄ NA RĘCZNYM A MY PRAWDZIWI FACECI BAWIMY SIĘ W NAJLEPSZEJ DYSKOTECE W CZĘSTOCHOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRER DO ZAK24 IP: 83.16.120.* 04.02.06, 22:07 ZAK TY KONIOBIJCO, JAK WYGLĄDASZ? OPISZ SIĘ , MOŻE CIĘ TAM NAWET NIE WPUSZCZAJĄ ZA SAMO NASTAWIENIE DO ŻYCIA I WYRAZ TWARZY . BO JAK WYGLADASZ TAK JAK ESENCJA Z TWOICH WYPOCIN , TO WYBACZ ALE DARUJ SOBIE DEPO, MOŻE JAK DOROSNIESZ TO PRZEMYŚLISZ I MOŻE WYJDZIESZ :).POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH, OCZYWIŚCIE ZAK24 SIĘ DO NICH NIE ZALICZA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FIRER Re: DO ZAK24 IP: 83.16.120.* 04.02.06, 22:08 NO CHYBA JUŻ CZAS , JADĘ DO DEPO . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: DO ZAK24 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.06, 22:15 Buahahahahahaha :D Dawno sie tak nie usmialem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malocchio Re: DO ZAK24 IP: *.zagorze.net.pl 05.02.06, 11:29 nie obchodzi mnie to co piszecie ,bo chyba jestem obiektywny, jestem 80 km od tego ale w Depo bywałem i tez nie widzialem aby ktos za darmo dostal.Dyskoteka jak kazda inna ,wszedzie jest pelno panieniek ktore sciagaja majty przez glowe. I tyle ja sie pobawilem , nie dostalem po mordzie a nie uwazam ze mam niskie IQ. Ale wszystkim malkontentom mowmy dosc. Jesli sie nie podoba omijaj z daleka , i po sprawie a nie fanaberie na forum wciskasz.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minkin Re: DO ZAK24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:41 Popieram mojego przedmówce. Jest coś w tym forum, ale to chyba nie od forum zależy. To większość dzisiejszej młodzieży podchodzi tak: Jak mi coś gdzieś nie pasuje to trzeba to zgnojć. Tak jak by to tylko oni mieli rację, byli nieomylni i wszystko inne co jest poza nimi jest be. Jak tak czytam to forum to dzoszłem do wniosku że młodym ludziom, no oczywiście nie wszystkim, w głowach się porombało. Ta dyskoteka je zła bo to, ten sklep jest zły bo tamto, to miasto jest złe bo to, ten człowiek jest zły bo tamto. I właśnie to samo jest z dyskotekami. Piszecie że są złe i w mieście tak naprawdę nie ma fajnych. A otworzyć swoją dyskotekę i zobaczycie że będzie dla większości też 20-latków zła. Nic co już wymyślili nie da się poprawić. Mamy Polacy taka dziwną cechę krytykowania wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nan24 Re: DO FIRER 05.02.06, 19:29 firer frajer czy jak ci tam prawda cie w oczy kole?????? to dziwne ze wiekszosc ludzi na tym forum ma podobne zdanie czyli takie ze DEPO to niezla kicha!!!! jak lubisz takie klimaty to spoko twoj wybor!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coolibeer21 Re: DO FIRER 06.02.06, 10:55 Było by wpozadku gdyby naprawde wpuszczali od 21 lat. Wtedy napewno zmienilo by sie na lepsze. Ale znajac zycie tak nie bedzie bo za tym kryja sie pieniazki. Im wiecej ludzi tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyasdfg Re: *&^%$#@!)*%^&$%^&$%#$%@#$%@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:25 sudfisaudfbsdvjxhdvsois487538y984y#$%#$TGG%#$%^#$^T#$ V#^&V#%^&B%*^$*a tak na boku** to jeśli lubicie to walcie tam, jeśli nie to omijajcie (^^z daleka ten syf. koniecF#@#$^T#%@ YV@%V%^U%^&@$%&V&$&&%$&% Odpowiedz Link Zgłoś
temur23 Re: DO FIRER 07.02.06, 18:13 Byłem tam kilka razy. Pierwszy raz na próbę. Było nijak, może dlatego, że był czwartek. Jakieś małolaty były, ale niewiele. Drugi raz w piątek. Na parkiecie waliło jak w męskiej szatni po meczy koszykówki. Też trochę małolat. I ostatni trzeci raz - w sobotę, jakieś dwa tygodnie temu. Trochę sobie poobserwowałem i wnioski nasuwają się następujące: dowodów nie sprawdza się ani przy wejściu, ani przy barze, przynajmniej 50% populacji płci "pięknej" to zwykłe ________, obecność karków stwierdzono na poziomie, który można uznać za "do przyjęcia", tym bardziej, że wyglądali raczej na spokojnych. :)Muzyka - no cóż... nie jestem fanem techno. :) Bójki - tylko ze słyszenia (naocznych świadków i jednego poszkodowanego, choć nie twierdzę, że nie był bez winy). Ogólnie nie polecam, jeżeli mam iść w takie miejsce to wolę Don Kichta. Odpowiedz Link Zgłoś