Dodaj do ulubionych

Wielka maskarada w teatrze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 08:17
Przedstawienie, owszem ładne, organizacja ok, jest tylko jedno małe ale.
Słownictwo. Na sztuce były dzieci w róznym wieku, widziałem że były wzruszone
przedstawieniem a tu ze sceny usłyszały [teksty do brzydkiego kaczątka] - "
to kretynka", " ty idiotko" oraz [sic!] "cholera". W ten sposób teatr bo bawi
czy wychowuje? A może to już takie czasy, że trzeba ordynarnie i grubiańsko
bo inaczej maluchom sie nie spodoba?
Obserwuj wątek
    • Gość: iwona Re: Wielka maskarada w teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 18:59
      Tez byłam z dzieciakami na przedstawieniu i mam to samo wrazenie. Jeszce było
      sexy
      • Gość: poinformowany Re: Wielka maskarada w teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:25
        ale to nie pierwszy raz ! zwracalem juz uwage na forum na ta sprawe.
        • Gość: jasiu... A teraz xx powinien napisać: IP: 82.160.8.* 16.01.06, 21:23
          Że to cholerowanie, rzucanie idiotkami czy kretynkami to nowy sposób wyrażania
          swoich wizji artystycznych, szczególnie preferowany w przygotowaniu widowisk dla
          osób które jeszcze całkiem niedawno temu sikały w pieluchy. Wielka Pani Dyrektor
          (przecież musiała zatwierdzić formę i treść przedstawienia) właśnie w ten sposób
          pokazała, że to są prawidłowe zwroty, jakimi każdy cywilizowany człowiek
          komunikuje się z przedszkolakami.

Na marginesie - czy Pan profesorze mógłby tak się zwrócić do studenta, który
          czasem rzeczywiście nie zasługuje nawet na odrobinę szacunku? Myślę, że nie, a
          tu Państwo aktorzy takich tekstów używają w stosunku do dzieci. I co na to
          największy wielbiciel sztuki teatralnej w obecnym wykonaniu, nasz ukochany pan
          prezydent T.W.? Czy to chrześcijańskie?
    • Gość: tajniak Re: Wielka maskarada w teatrze IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:21
      hello moto przedstawwiemnie ładne a mamusie brzydkie jak kaczątka lol

legenda:
      lol - lot of laught (mnóstwo śmiechu)

tajniak
    • Gość: tajniak a ten... IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:23
      a ten pirat (Dominik) is the best!!

piraci górują

tajniak
      • Gość: iwona Re: a ten... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:45
        Pewnie ze the best, vo to mój sistrzeniec. Księzniczka(ELIZA) za piratem jest
        tez OK
    • Gość: tajniak pozdro... IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:25
      pozdrowienka dla wszystkich
      Sobierajów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tajniak
    • Gość: joas14 Re: Wielka maskarada w teatrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:36
      popieram bylam z synem w tamtym roku i tez wyszlam oburzona slownictwem .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka