Gość: ZBYCH IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 29.01.06, 01:25 Poszukuję dobrego laryngologa-pomóżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: LARYNGOLOG IP: *.inds.pl / *.inds.pl 29.01.06, 10:27 U nas w czestochowie nie ma dobrego laryngologa!!!!!!!! Najlepsza klinika laryngologicza w Polsce jest w chorzowie i najlepszy lekarz dr Kawalski niestety u nas nie masz szans na znalezienie kogos dobrego.ta klinika jest prywatna ale dokladnego adresu jej niestety nie mam.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: LARYNGOLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 11:34 NA BERKA JOSELEWICZA W KAZDA SOBOTE PRZYJMUJE DR NAUK MED. MORAWSKI /POCHODZI Z CZESTOCHOWY, A OBECNIE JEST ORDYNATOREM W SZPITALU KLINICZNYM NA BANACHA W WARSZAWIE/ NUMERU NIE PAMIETAM ALE PRZEJDZ SIE NA TE ULICE- SZYLD PEWNIE JEST! TYLKO NIE POMYL PANA DOKTORA Z PANEM PROFESOREM ZE SLASKA / NIE PAMIETAM NZWISKA- TEZ LARYNGOLOG - BIERZE 200ZL ZA WIZYTE-ZAPRASZA CIE DO SIEBIE DO KLINIKI, A POTEM CIE NIE PAMIETA I KASE BBULISZ NA NOWO...TEN PAN PROFESOR PONOC PRZYJMUJE W TYM SAMYM BUDYNKU ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxLL Re: LARYNGOLOG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:41 ILE KOSZTUJE WIZYTA U DR MORAWSKIEGO? DZIĘKUJĘ ZA ODP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona27 Re: LARYNGOLOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:45 www.lecznicadd.pl/index.php?menu=m_otolar&x=3 to stronka w której przyjmje m.in. dr Kawalski. To bardzo dobra klinika. Odpowiedz Link Zgłoś
emm4 dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku 03.02.06, 01:24 Adresu szukaj w książce telefonicznej - jedyny u mnie rozpoznał zapalenie nerwu twarzowego [wbrew pozorom to + zapalenie stawu skroniowego też podpada pod laryngologię, a poza tym pod stomatologa i neurologa - w "normalnej" poradni żaden z tych 3 specjalistów nie rozpoznał co to jest i męczyłam się 3 miesiące] i wyciągnął moje dziecko z prawdziwych kłopotów... Odpowiedz Link Zgłoś