Dodaj do ulubionych

Fryzjer stylista ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:48
Czy w Cz-wie jest salon fryzjerski w ktorym mozna skozystac z uslgi fryzjera stylisty chodzi mi o dobranie fryzury dodam ze jestem chlopakiem. Moze ktos z was korzystal z takiej uslugi jesli tak to jakie macie wrazenia i jak ceno wyglada taka usluga ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.trustnet.pl 30.01.06, 22:07
      na kosciuszki jest taki salon... moj kolega korzystal z uslug stylisty i byl
      bardzo zadowolony...:P
      • Gość: Izaaa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:11
        nio moj tez kolega;] i tez byl zadowolony na kosciuszki
        • Gość: Bartek Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:03
          A tak dokladniej ktory to jest zaklad fryzjerski na kosciuszki ?
          • ja-kasiaa Re: Fryzjer stylista ? 30.01.06, 23:16
            wchodzisz w brame i tam jest.. jest to brama zaraz kolo salonu firmowego
            nokii... tam musisz patrzec są szyldy....
            • Gość: niris Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 12:51
              kościuszki 14
              • patrycja965 Re: Fryzjer stylista ? 31.01.06, 13:26
                ja byłam kiedyś u fryzjerki-stylistki, w III Aleji (Bernatowicz chyba) i od tego
                momentu boję się chodzić nawet grzywkę podcinać. Zyczę owocnych poszukiwań
    • Gość: kasiaaa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 13:28
      Salon Kadus w Montexie na dole.Mariusz Stawski.
      • Gość: Cash&Cary Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:53
        Ile biorą Ci stliści?
      • Gość: xxx Re: Fryzjer stylista ? IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:40
        Sory ale Mariusza odradzam.Wiem co pisze, naprawde.
    • kapkola Re: Fryzjer stylista ? 01.02.06, 08:37
      Darek z Hair Factory na Wręczyckiej! Polecam!
      • Gość: Jadzia Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:33
        No a ile taka przyjemnosc kosztuje moze ktos wie ?
        • Gość: JA Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:36
          Studio fryzur INSIDE Kościuszki 14/3 - Patryk (męskie - 25zł)
          Galeria koloru Beaty Dysiewicz ul. Czarneckiego - Marcin (męskie ok 20zł)
          Do obu lepiej sobie zarezerwować koleję :)
        • Gość: ANDrew Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:11
          Proponuje salonik Oliwia na Równoległej 13,tam dziewczyny się zaopiekują i
          powiedz a co i jak:)
          • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:27
            Idę do kadusa ale do montexu a dokładnie do Mariusza. Please nioe straszcie
            mnie to tylko farbowanie;)
            • Gość: rudi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:40
              Mam nadzieje ze bierzesz ze soba dużą gotówke bo skasują cie jak za zboze bo
              ceny maja z kosmosu.Pracowałam z Mariuszem kiedys i wiem co on
              potrafi.Osobiście nie polecam.
      • Gość: aca Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:12
        a ja odradzam, zdierstwo okrutne, nie mówiąc już o tym że stylizacja w jego
        wykonaniu polega na umyciu i wysuszeniu włosów
        • Gość: justynaa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:21
          Jeżeli chodzi o Darka z Wręczyckiej - pomimo że ma dużo pozytywnych opini - nie
          polecam byłam kilka razy i zawsze mi coś nie odpowiadało, może jestem wybredna
          ale... i te 200zł w plecy ojjj bolało. Właśnie jestem poszukująca dobrego
          fryzjera, ale to będzie długa droga. Zobaczymy jak będzie u Tomka z Kadusa.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: matka Re: Fryzjer stylista ? IP: *.realestate.net.pl 01.02.06, 22:43
            Polecam Kadusa, ale wolę cięcie Edyty, Tomek ma swoje dziwne wizje i niezawsze
            mu wychodzą. Ale moje kolezanki go uwielbiają. Napisz po....
          • Gość: aga Re: Fryzjer stylista ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 02.02.06, 10:51
            Odradzam pójście do pana Tomka z Kadusa.No chyba,że później chce się starszyć
            jak sie wychodzi na ulicę.Po jego obcieciu włosy były "powygryzane".Teraz już
            troszkę odrosły i układam je po swojemu,bo po tym co on mi zaproponował to
            dosłownie strach było się pokazywać.Muszę dodać,że lubię niestandardowe
            fryzury,ale trzeba tu dodać,że jest zasadnicza różnica pomiędzy tym oryginalne,
            a tym,że ktoś nie umie obcinać włosów i jeszcze robi z siebie wielkiego stylistę.
            • Gość: justynaa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 14:25
              no to już nie wiem gdzie ma iść?
              • Gość: jesienna.. Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:38
                idz na Ogrodowa,do Mosiolka-swietny fryzjer i ceny niezbyt wysokie.WARTO!
                • bvsc Re: Fryzjer stylista ? 14.03.06, 14:39
                  racja jesienna!!Mosiolek jest ok,swietny stylista,niezbyt drogi,a Kadus???
                  buractwo w lakierkach!!nic nie wie o osobowosci,slaba aktorzyna,a stylista
                  cienki,no chyba,ze biorac pod uwage cene....tu jest paryski nawet!!!!
            • Gość: bad head Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:01
              "wygryzione" włosy? groove on the head?
              zajebiście to mój styl, wbrew Twemu ostrzeżeniu skorzystam chętnie.
              bardzo proszę o namiary
              • Gość: aga Re: Fryzjer stylista ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.06, 13:56
                Ależ proszę Cię bardzo podaję telefon: 0 34 / 361 44 87
            • Gość: makol Re: Fryzjer stylista ? IP: 213.199.204.* 06.03.06, 11:58
              Ja też odradzam Tomka.Jego żona super mnie uczesała i obcięła.Póżniej mój bład poszłam do Tomka. Tak mi zwalił fryzurę, że jak skończył to marzyłam tylko o pójściu do domu i umyciu głowy.Dobrze że to zima więc czapka na głowę i biegiem do domu.
              I jeszcze jedno miałam juz wiele fryzur ale nigdy nikt tak nie spieprzył jak on-katastrofa! A i kasa ogromna jak za taki bubel.
          • Gość: ta Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:24
            zgadzam się, ten Darek jest wysoce przereklamowany, byłam u niego 3 razy i za
            każdym razem byłam niezadowolona, nie wspomnę już o cenach jakie musiałam
            zapłacić
          • Gość: bi bi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 19:27
            kadus na dabrowskiego bodaj ze jest taki niezly stylista polecam :) zajmowac
            kolejke trzeba
            • Gość: Stiepan Re: Fryzjer stylista ? IP: 80.53.75.* 06.04.06, 21:32
              Kadus na Dąbrowskiego odpada. Poprostu masakra. Koleś maha tymi nożyczkami pół
              godziny kombinuje i twierdzi że stylizuje. Na koniec nie jesteś zadowolony bo
              fryzura prawie taka sama jak przed wejściem, ale nie mówisz nic bo gdy słyszysz
              cenę to odiera Ci mowę. Jedynie MUSIOŁEK. Ceny przyzwoite i tnie naprawdę
              dobrze. Uwierz że testowałem sporą ilość fryzjerów w Częstochowie. Przy tych
              testach przekonałem się że z dłuższych włosów da się zrobić bardzo wiele lub
              jedno wielkie G. z którym strach wyjść na ulicę.
              • Gość: n4spd Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 19:18
                nie piszę, aby bronić mojego ulubionego stylistę (pozdrawiam), ale z tym
                Mosiołkiem to dojeba.eś
                • stylista1 Re: Fryzjer stylista ? 08.04.06, 14:36
                  serdeczne dzięki za pozdrowienia, natomiast z mojej strony prośba - wyrażaj się
                  o Panu Jarku Mosiołku z szacunkiem.
                  z góry dziękuję

pozdrawiam Tomek
    • Gość: ssylwias Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:30
      A ja polecam Magię Fryzur na Starym rynku, dziewczyny, szczególnie p. Gosia,
      fantastycznie potrafią dobrać fryzurą a najważniejsze, że biorą pod uwagę
      sugestie klienta, POLECAM
      • szczawka Re: Fryzjer stylista ? 02.02.06, 16:16
        patryk- inside na kosciuszki -polecam z czystym sumieniem.jak ktos chce
        awangarde to zawsze cos ciekawego zrobi .jak ktos chce grzeczna fryzurke to tez
        bardzo fajnie obetnie .polecam
    • Gość: stary wyga SALONIK "SZYK" na północy IP: 82.160.21.* 02.02.06, 16:33
      Siema !

Ja polecam Salonik "SZYK" na północy na piętrze koło PLUS'a (dyskont;) )
      Pani Iwonka jest najlepsza ;)
      • Gość: morning calm Re: SALONIK "SZYK" na północy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.06, 18:25
        Od bardzo dawna chodze sie obcinac do Sebastiana Nowaka. Ma duzy salon vis`a`vis
        "Norwida" na Jasnogorskiej oraz mniejszy zaklad na Bacewicz (Polnoc).
        Z tym, ze zawsze trzeba sie telefonicznie umawiac, bo inaczej mozna nawet kilka
        godzin czekac na swoja kolejke.
        Poza tym bardzo niedrogo i fachowo. Mistrz Europy Juniorow w strzyzeniu
        artystycznym - ten tytul mowi sam za siebie.

Pozdrawiam.
        • Gość: rupert Niepozorne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:37
          Pozdrowienia...
      • Gość: mm_madzia Re: salonik "SZYK" na północy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:37
        ja te polecam Panią Iwonkę, bardzo jestem zadowolona z jej usług, chodzę tam od
        dawna i bardzo polecam, a ceny tez nie najgorsze
        • Gość: modny 4443%po87 laurent na jasnogorskiej IP: 212.244.33.* 16.03.06, 15:48
          to dosyc dobry zakład fryzjerski,Polecam kube i kinge...pytajcie o nich a
          dobiora sie do waszych głow:) swietnie strzyga.SZEFOWA jest troszke chamsa w
          stosunku do nich jak zdazyłem zauwazyc ale mozna to przezyc!:)
    • emm4 Kameleon na Zapolskiej 03.02.06, 00:48
      Pytaj o Mariusza... Super cierpliwy i twórczy :)
      • Gość: Kasia Re: Kameleon na Zapolskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:25
        No i jak z tymi naszymi Czestochowskimi stylistami ktory sprawdzial sie ?
        • Gość: tusia Kameleon na Zapolskiej IP: *.man.czest.pl 03.03.06, 19:24
          tez wlasnie slyszalam ze na Zapolskiej w Kameleonie fajne fryzurki robia sama
          sie tam wybieram niedlugo wiec jak wroce od nich podziele sie z Wami opinia na
          ich temat
    • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 15:39
      We wtorek idę do Stawskich. Zobaczymy.
      • Gość: rudi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:37
        odradzam Ci Stawskich.Zdzierają kase i jak wychodzisz z salonu to jest wszystko
        pieknie i super ale na drugi dzień jak chcesz sie uczesać to nie wiadomo co
        zrobić z włosami.Mają sapecyficzny styl i specjalnie tak obcinają zeby trzeba
        było do nich przychodzic sie czesac.Szczerze Ci odradzam i wszystkim którzy sie
        tam wybieraja.
    • Gość: emm4 Na Zapolskiej - Kameleon, pytaj o Mariusza. IP: 82.160.21.* 03.03.06, 18:51
    • Gość: Elbo Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 21:53
      Polecam Studio Fryzur KAMELEON na ul. Zapolskiej. A konkretnie zgłoś się do
      Mariusza. Zapewniam, że bedziesz zadowolony. Podaję ich stronę internetową:
      studio_kameleon.webpark.pl/
    • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:48
      Powiem krótko. Byłam już prawie wszędzie u fryzjera Trendy Deja vu, Laurent
      itp. i zawsze byłam nie zadowolona. Nóż widelec zobaczymy idę tylko robić
      farbę, bo aktualnie zapuszczam włosy (pani w Deja vu tak mnie wymiśkowała, że
      może na święta włosy odrosną do stanu pierwotnego). Jak tylko wrócę od
      Stawskich dam znać jak moje odczucia. A może ktoś jeszcze ma doświadczenia ze
      Stawskimi?Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: ja Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:48
      Jasne ze jest wielu dobrych fachowcow w naszym miescie,czesto w salonach bez
      przerostu formy nad trescia!!!Niestety tak czesto sie dzieje,ze snobizm
      klientow "barokowych" studiow fryzjerskich i innych potworkow jezykowych
      powoduje,czesto bez uzasadnionego merytorycznie powodu,powodzenie niektorych z
      nich.Tam sie po prostu BYWA!!!W towarzystwie warto zaszpanowac jednym czy
      drugim nazwiskiem,ale czesto nijak sie to ma do fachowosci,profesjonalizmu
      personelu.Dlatego nie patrz na wielkie,bijace blaskiem szyldy,neony.One Ci
      fryzury nie stworza.Szukaj a znajdziesz....wiem co mowie.
      pozdrawiam
      • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:22
        no to kto? powiedz mi drogi'Ja' chętnie skorzystam z rady?
    • Gość: sexi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:17
      polecam Sebastiana Nowaka z Welli kolo norwida naprawde zna sie na robocie i
      fajnie strzyze ale trzeba sie umowic na godzine bo inaczej mozna pol dnia
      siedziec. ja chodze do niego od 2 lat i jestem zadowolona cena za strzyzenie to
      70 zl.
    • Gość: gość Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:34
      salon w III alei koło milano to wielka tragedia, szczerze odradzam!!!! chciałam
      zeby ufarbowali mi włosy na brąż,a miałam kruczoczarne, pomalowaną skórę na
      czole i jesczze pani mnie przekonywała, że mi w tym kolorze ładnie!!! mam
      bardzo jasną karnację i naturalne rude włosy, wstydziłam się stamtąd wyjść i
      teraz żałuję że nie zrobiłam tam wielkeij awantury ale bylam zbyt zrozpaczona...
    • Gość: ewa Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:37
      Stawski odradzam, to prawda co ktoś wcześniej napisał, robią takie fryzury by
      jak naszybciej do nich wrócić w dać im kolejne 200 zł! Modelowanie- czyli
      pianka na włosy kosztuje 40 zł, a jak chcesz tylko sobie coś ułożyć, ufarbować
      czy coś w tym stylu co dopytują się dlaczego ty się nie chcesz obciąć!! nie
      mówiąc już o drogich kosmetykach Kadus jakie starają się wcisnąć każdemu, ktore
      są o wiele tańsze na biznes centrum
      • Gość: MjM Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:53
        Studio fryzur Kasia Bajor
      • Gość: yyy Re: Fryzjer stylista ? IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 18:46
        ewa masz zupelna racje.Pracowałam kiedys ze Stawskimi i wiem jak naciagaja
        ludzi na kase.Ja sama wstydzilam sie mowic klientkom ile maja zaplacic a z tymi
        kosmetykami to juz przesadzaja wciskaja kazdemu a tak naprawde to zadna
        rewelacja te kosmetyki.Wogóle Mariusz ma wlasne wizje i nie bierze pod uwage
        opinii klientow tak jak on uwaza tak ma byc a pozniej trzeba plakac i
        placic.Pozdrawiam Ewa :)>:):)
        • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:12
          Jestem po i ... nawet albo raczej jestem zadowolona. Rzeczywiście chłopina ma
          swoje wizje ale jeśli ktoś nie da się zbajadurzyć to jest ok. Co do wciskania
          kosmetyków to jest święta prawda ale jak powie się nie to znaczy nie. Także nie
          taki diabeł straszny. Pozdrawiam
          • Gość: pixi Re: Fryzjer stylista ? do meggi IP: *.man.czest.pl 09.03.06, 10:35
            No igdzie bylas u fryzjera????obcianalas sie tylko czy farbowalas wlosy?
            • Gość: meggi Re: Fryzjer stylista ? do meggi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:39
              Jestem po i ... nawet albo raczej jestem zadowolona. Rzeczywiście chłopina ma
              swoje wizje ale jeśli ktoś nie da się zbajadurzyć to jest ok. Co do wciskania
              kosmetyków to jest święta prawda ale jak powie się nie to znaczy nie. Także nie
              taki diabeł straszny. Pozdrawiam
    • Gość: Eryk Re: Fryzjer stylista ? IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 09.03.06, 10:12
      Konrad w Sece na IV pietrze w salonie Renee - szczerze polecam!!!
    • Gość: kliientka Re: Fryzjer stylista ? IP: *.trustnet.pl 09.03.06, 10:35
      Ja polecam zakład na Jasnogórskie ( dawniejszy laurent:) Pytaj o Kube a
      gwarantuje iz bedziesz zadowolony. pozdrawiam
      • anotherwoman Re: Fryzjer stylista ? 11.03.06, 13:41
        Chciałam się zapytać, jakie wrażenia i co na głowie "zostało" forumowiczom po
        wizycie u p. Mariusza w zakładzie Kameleon przy ul. G.Zapolskiej?
      • Gość: pietras Re: Fryzjer stylista ? IP: 212.244.33.* 16.03.06, 15:44
        laurent na jasnogorskiej w czestochowie to swietny zakład fryzjerski poza osoba
        ktora jest tam kierowniczka...pozostała zaloga zespolu czyli kinga,kuba i inni
        sa naprawde dobrz w swoim fachu!!
    • Gość: ciacho Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:27
      Na Kościuszki jest salon "Inside" ( rózowy neon), wejście w bramę
      • Gość: Do anotherwomen Re: Fryzjer stylista ? IP: *.man.czest.pl 14.03.06, 12:11
        Ja wlasnie wrocilam od nich i jestem bardzo zadowolona tzn.robilam balejaz i
        scielam troche wlosy ale super wygladam naprawde POLECAM MARIUSZA W KAMELEONIE
        NA ZAPOLSKIEJ!!!!!!!!!! Sam mi wymyslil taka zaje.........fryzurke ze w zyciu
        sama bym nie pomyslala ze tak super bede wygladala naprawde jeszcze raz
        POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Milka Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:42
          a jakie mają ceny baleyagu? napisz też się wybiorę
          pozdrawiam
          • Gość: to ja Re: Fryzjer stylista ? IP: *.man.czest.pl 14.03.06, 20:03
            to zalezy ile kolorow farby chcesz pow.110zl
            • Gość: Agi Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:39
              Witam ja bylam w Kadusie nie raz i za kazdym razem wychodzilam niezadowolona.Nie
              potrafia ani dobrze uczesac ani dobrac koloru.Nigdy czlowieka nie sluchaja i
              robia jak sami uwazaja,strasznie mi sie to niepodoba!!!!Na szczescie nie chodze
              tam juz, to zdziercy!!!!Niedosc ze biora tyle kasy praktycznie za nic to jeszcze
              wciskaja jakies niby dobre szampony i odzywki po ktorych niby farba nie
              schodzi.A to wcale nieprawda.Caly ten zaklad razem z pracownikami jest do
              kitu!!!!!!Lepiej isc do zwyklego fryzjera, to ze nie ma super zakladu,to nie
              znaczy ze nie zrobi fajnie wlosow.Ja tak chodze od jakis 2 lat i jestem bardzo
              zadowolona tanio i super kolor pasemek takie jak sobie zycze, nikt mi nic nie
              narzuca.pzdr
    • Gość: deaL Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 15:27
      z racji stanowiska i zakresu obowiązków - sprzedaż, marketing, badanie rynku w
      branży fryzjerskiej i kosmetycznej - śledzę ten wątek z zainteresowniem i
      dostrzegam pewną sprzeczność, tj.: osoby, na których "wieszacie psy" generują
      jedne z największych obrotów (jednostki/stylistę) w kanałach dystrybucji
      regionu śląskiego. ciekawe co robią z tą chemią i kosmetykami? wylewają do
      zlewu?

pozdr & I watchin' U again
      • Gość: bvsc Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:20
        czlowieku!!nie rozumiesz dlaczego??to zwykly szpan kaze ludziom chodzic do ich
        salonow,to moda na kolejne bycie "tam" by miec o czym opowiadac znajomym!!tam
        trzeba bywa!!!wytworzyla sie nowa "elyta" i ona nabija kase wszelkim Kadusom.
      • zuzia-l Re: Fryzjer stylista ? 21.03.06, 08:40
        ja mam sprawdzona Marte ktora ma i wlasna inwencje i dobry gust
        jesli tylko ktos przejawia chec unowoczesnienia swojego wizerunku
        wczesniej praktykowala u pana Mosiolka i tam zdobyla sobie klientele
        teraz pracuje w saloniku na sobieskiego i na pewno nie zdziera z klientow
        potrafi doradzic w doborze kosmetykow i nie bierze za to ani grosza
        to informacja dla tych ktorych nie stac na wydatek set zlotych a chca miec
        rownie ciekawa fryzurke jak z renomowanego salonu
      • Gość: klientka Re: Fryzjer stylista ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:04
        No tak - najlepiej, zeby bylo cudnie jak w Paryzu i tanio jak w zakladzie
        osiedlowym. Ale tak sie nie da.
        Kosmetyki Kadusa sa warte swojej ceny, do Stawskich ludzie przyjezdzaja z
        drugiego konca Polski. Tylko jeszcze trzeba umiec docenic to, co robia na
        glowie.
        Na szczescie nie kazdy chce byc jednym z wielu.
        Mariusza pozdrawiam serdecznie :)
    • Gość: mama3 Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 22:56
      Jestem w stanie pokusić się o teorie konsumpcji doustnej tych kosmetyków.
      Oj ludzie, ludzie byle taniej, niewybijając się z tłumu szaraczków to myślenie
      godne samego Mao Tse Tunga.
    • stylista1 oj, posypią się gromy 17.03.06, 12:00
      Witam.
      Nazywam się Tomasz Warzecha i jestem tym "samozwańczym" stylistą z Kadusa na
      Dąbrowskiego.
      Pragnę wyrazić ubolewanie, iż przez swoją działalność sprawiłem Panią
      przykrość, jednocześnie gdyby mnie zapytano czy obciął bym Panie w ten sam
      sposób, odpowiedziałbym TAK. To "wygryzienie" włosów to nie brak umiejętności,
      ale techniki: deep point cuting, cuting-in, slicing.
      Jednocześnie oświadczam - nie jest moją intencją uszczęśliwić wszystkich -
      dlatego:
      1) chcesz się obciąć tanio - proszę nie przychodź do mnie - wskażę Ci setkę
      salonów, zrobią to 5 razy taniej i 4 razy szybciej;
      2) chcesz mieć dziewczęcą, banalną fryzurę - proszę nie przychodź do mnie -
      wskażę Ci setkę salonów, gdzie skrócą Ci grzyweczkę i wycieniują przy buzi;
      3)jeśli nie zależy Ci, aby Twoje włosy układając się w sposób naturalny
      tworzyły kompleksową i atrakcyjną fryzurkę - proszę nie przychodź do mnie -
      wskażę Ci setkę salonów, gdzie doraźnie Cię ostrzygą, poczym jednorazowo
      wystylizują - efekt do pierwszego mycia;
      4)jeśli przeszkadz Ci, że przez 10 min. siedzisz na myjce z nałożoną na włosy
      maską regeneracyjną, za którą i tak nie płacisz - proszę nie przychodź do mnie -
      wskażę Ci setkę salonów, w których nawet nie umyją Ci glowy;
      5)chcesz narzucić fryzjerowi swoją wizję - proszę nie przychodź do mnie -
      wskażę Ci setkę salonów, które poddadzą się Twojej sugestii;
      6)nie podobają Ci się kolekcje TONI&GUY - proszę nie przychodź do mnie - wskażę
      Ci setkę salonów, które ich nie znają;
      7)chcesz uniknąć usługi na kosmetykach najwyższej jakości - proszę nie
      przychodź do mnie - wskażę Ci setkę salonów, które używają "Joanny".
      8)jeśli nie zgadzasz się, aby Twoje włosy były farbowane preparatami bez
      amoniaku - proszę nie przychodź do mnie - wskażę Ci setkę salonów, gdzie nałożą
      Ci farbę rozjaśniającą z wodą utl. 12% i przeczeszą na już wcześniej
      rozjaśnione i zniszczone końcówki;
      9)a jeśli za prawdziwe uważasz powiedzenie "dobry piłkarz zagra i na boso" -
      proszę nie przychodź do mnie - bo odpowiem: tak, ale nie o mistrzostwo świata.

Z góry dziękuję i nie do zobaczenia.

*najserdeczniejsze pozdrowienia dla prawdziwych pasjonatów sztuki fryzjerskiej,
      natomiast jeśli ktoś z tej setki poczuł się urażony , oto dla niego informacja -
      pracuj nad jakości, albo już teraz wciśnij <+odpowiedz> i możesz sobie po
      mnie "pojechać".

• anotherwoman Kameleon na ul.Zapolskiej 18.03.06, 10:45
        Wybrałam się do pana Mariusza i jestem bardzo zadowolona - fryzurka świetna,
        ładnie sie układa po myciu (nie modeluję włosów ani ich nie suszę). Lokal
        przyjemny, pan Mariusz słucha, doradza, proponuje a wszystko to w myśl zasady:
        żeby on i klientka byli zadowoleni z efektów jego pracy.
        Ps. Radzę zarezerwować sobie trochę więcej czasu niż pół godziny na wizytę:).
      • Gość: Stiepan Re: oj, posypią się gromy IP: 80.53.75.* 06.04.06, 21:39
        Może ja odbiję piłeczkę. Jestem w stanie wskazać kilka zakładów w Częstochowie
        gdzie pracują na kosmetykach wysokiej jakości, biorą pod uwagę również wizję i
        chęcie klienta. Najważniejszy jest chyba kompromis w tej kwesti. Znam salony
        gdzie czeka się długo nawet będąc umówionym na wizytę z wyprzedzeniem, ale jest
        sens czekać.

Moim zdaniem Twoje fryzury mają formę delikatnie niedokończoną. Zaobserwowałem
        to nie tylko u mnie lecz również u kilku znajomych którzy u Ciebie byli. W
        sumie wielkiej tragedii nie ma, ale jednak zestawienie cena do wykonania...
      • Gość: Szyman Re: oj, posypią się gromy IP: *.com.pl 11.04.06, 11:38
        Witam, zacząłem czytać ten post i zastanawiałem się kiedy włączysz się do
        rozmowy - sporo racji w Twoich słowach w zupełności słusznych. Podoba mi się
        Twój styl i choć nigdy nie korzystałem z Waszych usług, bo chyba nie jestem aż
        tak odważny jeśli chodzi o zupełnie nowoczesne podejście do fryzjerstwa, to
        poieram Cię w całej rozciągłości, pozdrawiam i trzymać tak dalej.
        • doda.nie.elektroda Re: oj, posypią się gromy 12.04.06, 20:31
          Szyman! Czym i kim się podniecasz?! Spójrz na opinie - tylko pan Mariusz z
          Kameleona na Zapolskiej tel. 3724444
    • Gość: alex Re: Fryzjer stylista ?odpowiedz IP: 212.87.232.* 21.03.06, 08:56
      W Cz-wie najlepiej strzyga mężczyzn w salonie "Uroda" na Dąbrowskiego na
      przeciwko teatru.(pytaj o fryzjera Pana Macieja.
    • Gość: klient2 Re: Fryzjer stylista ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:15
      Wybieram się na obcięcie do Laurenta. Powiedzcie mi czy dobrze tam obcinają i
      ile taka przyjemność kosztuje...pozdrawiam
    • Gość: klient2 Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:15
      Wybieram się na obcięcie do Laurenta. Powiedzcie mi czy dobrze tam obcinają i
      ile taka przyjemność kosztuje...pozdrawiam
      • Gość: mmm Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 21:55
        Jeśli do Laurenta to do Kuby-50 zł
        • Gość: B.W Re: Fryzjer stylista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:06
          słyszałam o tym Kubie różne opinie ale chyba zaryzykuje. Na forum dużo pisze
          też pozytywów o Patryku z kosciuszki. zastanawiam się między jednym a drugim.
          POMOCY!!!
    • inna-bajka Kameleon na Zapolskiej 01.04.06, 20:32
      Jestem zadowolona, włosy wygladaja świetnie. Osobiscie uważam, że za takie
      strzyżenie i układanie 30 zł jest baaaardzo przystępną ceną.
      Panie Mariuszu, ale moich długich włosów nie daruje, musze na kogoś zgonić
      utratę wieloletniego zapuszczania włosów.
      I wszystko od nowa ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka