Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:56 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SIWY Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:06 Oby nie pomiędzy zaparkowanymi już autami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 02.02.06, 13:16 na zawodziu na parkingach przed blokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.02.06, 10:24 Nauki jazdy jak i egzaminatorzy lubia parkować pod blokami na ul. Ruckemanna jak i pod Szkołą Podstawową nr19 na ul.Orlej (Dębie). To są znane trasy egzaminacyjne. Lodu i dziur nie brakuje, progw zwalniających , dzieci i psów się wałęsających. Powodzenia wszystkim ćwiczącym. Przeszłam to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży kierowca Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:32 Ja parkowałem na egzaminie pod Sienkiewiczem.Egzaminator mało się odzywał.Na nazwisko ma Spyra.Jest spoko.Pozdrawiam P.Spyrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowak Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:38 nie nawidze nowaka:)mimo ,że prawko już mam...typ obleśny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:41 Pan Spyra powiadasz. Hmmm, do kobiet nieco uprzedzony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.02.06, 19:33 Nowak jest od 1 lutego egzaminatorem wczesniej byl instruktorem myslalam ze bedzie spoko a tu taki zonk...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miro Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:41 A jak nazywa się ten , który klnie jak szewc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży kierowca Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:45 Nowak był na teorii.Bardzo niesympatyczny jegomość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: 80.53.75.* 03.02.06, 19:01 ... daj spokoj z ta popieszona rasa tylko potrafia wyludzac kase.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.02.06, 20:55 ile trwa egzamin teraz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.org / *.org 07.02.06, 17:36 ~40 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 03.02.06, 22:27 co jest na placu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 11:23 łuk i ruszanie pod gorke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 11:25 zdawal ktos u nowaka co o nim sadzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży kierowca Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:30 Ja kiedyś zdawałem u Nowaka.Facet chodził z linijką po placu i mierzył czy są zachowane dobre odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 06.02.06, 11:31 ale chodzi mi o tego nowaka co jest egzaminatorem od 1 lutego wczesniej mial osrodek kolo olimpu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.02.06, 13:17 mial ktos juz u niego egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:24 Czy chodzi Ci o takiego gostka adama nowaka ktory jak mial osrodek nauki jazdy to parkowali na parkingu kolo poczty za urzedem miasta?????? Zartujesz ze koles jest teraz egzaminatorem - fatalnie bo niezly zboczek z niego - moze tylko niektore dziewczyny na tym skorzystaja, ale patrzac na goscia to niestety trzeba by sie bardzo poswiecic..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anii do lala IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.02.06, 21:13 dokladnie ten. Od 1 lutego jest egzaminatorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc prawko IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 15:31 ile kosztuje egzamin? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronka Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:08 ile kosztuje egzamin u adama? bo sie jesce bronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:28 A ja zdawałem u Spytkowskiego w piątek! Było super - zupełnie inaczej niż wszyscy mówią; luźno, spokojnie, miło, sympatycznie, bez łapówek i co najważniejsze - pozytywnie! Parkowałem na puściutkim parkingu (na bocznej od ul. Orlik - Ruckemana) - w promieniu 10 metrów nie było samochodu. Długo było (w sumie 40 minut) ale ogólnie bardzo pozytywne wrażenia. Pozdrawiam i zdającym życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W-11 Re: gdzie najczęściej każą parkować egzaminatorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 19:29 KTO DZIŚ ZDAWAŁ PRAWKO Odpowiedz Link Zgłoś