Dodaj do ulubionych

Co sie dzieje z Elea?

03.02.06, 13:41
Co sie dzieje z Elea? Czemu jest usuwany caly towar z polek w sklepie.Moze
ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zgred Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.21.pl 03.02.06, 13:56
      albo sie przedatował,
      albo po histerii z odsniezaniem dachów zaczęło się sprzątanie półek ...
      • Gość: bigt Re: Co sie dzieje z Elea? IP: 213.76.138.* 03.02.06, 14:08
        albo bedzie biedronka. na jakiej to ulicy?
        • puma861 Re: Co sie dzieje z Elea? 03.02.06, 14:28
          To jest dawna Billa ul.Focha
    • Gość: obserwator Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 14:30
      Też mam to samo pytanie wczoraj robiłem zakupy i na mrozonkach wszystko
      usuniete, pomijam juz te straszne kolejki przy kasie, na akloholu też brak
      towaru???, co sie dzieje, czyzby zmiana nazwy sklepu???? o co chodzi????
    • Gość: głodny Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:35
      Kaczyński robił zakupy dla Rydzyka:)
      • Gość: Vedom Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:40
        Pewnie ellea (billa wczesniej) bedzie zmieniała 3 raz nazwe aby uniknac podatków
        i je..c nas dalej w d..e. Standart w Polsce. Powinni sie wziac za te j....
        supermarkety.
        • Gość: Aśka Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 18:47
          Billa była pierwszym supermarketem w Częstochowie i chyba dlatego lubiłam tam
          robić zakupy. Elea dla mnie to dno-pamiętam jakieś zapleśniałe artykuły
          spożywcze w koszykach z przecenami-wyjątkowo mnie to zniesmaczyło.Nie
          potrafiłam się odnaleść w tym sklepie. I te brudne flagi przed nim-na pewno nie
          służą reklamie.
          • Gość: paulo Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:05
            Przecież chodzi o zyski a nie o wygląd.
            • Gość: Aśka Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:24
              Wiem, ale zastanawiam się w jakim kierunku teraz pójdzie.
            • inna-bajka Re: Co sie dzieje z Elea? 03.02.06, 19:25
              Ale nie o nasze zyski, nie miasta, ani mieszkańców, tylko jakiegoś
              zagranicznego kolosa :-(
        • Gość: marcin_r Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.21.pl / *.21.pl 03.02.06, 19:31
          Właśnie Vedom ma rację. Gdy nie wiadomo o co chodzi to chodzi najczęściej o kasę :)
          • coolibeer21 Re: Co sie dzieje z Elea? 03.02.06, 19:54
            Eleee zamykaja bo zmieniaja nazwe na inna zeby to nie placic podatku. Zmieniaja
            nazwe sklepu i bedzie znowu otwarta. Billa to to samo co Elea to info dla Aśki
            ktora twierdzi ze jest syf...
            • Gość: diwo Re: Co sie dzieje z Elea? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:28
              Billa to niemiecka firma. Marka Elea nalezy do francuskiej sieci, tej samej, do
              której należy Auchan.

Cztery lata temu Niemcy sprzedali wszystkie sklepy Billa w Polsce Francuzom -
              wtedy Billa stała się Eleą a w sklepie zapanowało iście francuskie
              dziadostwo... :-)

I nie ma to to nic wspólnego z podatkami. Masz przeterminowane informacje, na
              dodatek "wiesz że dzwonią ale nie za bardzo w którym kościele..."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka