Gość: ola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:48 błagam o pomoc - boli! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: chirurg!!! IP: *.czestochowa.agora.pl 06.02.06, 22:51 Musi strasznie boleć, ze zapomniałaś jak się pisze chirurg. Współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: chirurg!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:58 oj sorki faktycznie ale gafa chirurg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Ś. Re: chirurg!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 01:17 W gabinecie na ulicy Szytowej w Dentari jest tak, żę do ich lekarzy przyjeżdza raz w tygodniu z kliniki w Gliwicach, czy Zabrzu taka miła pani która jest właśnie chirurgiem szczękowym. I ona zajmuje się szczególnymi przypadkami, jak i konsultacjami. Mnie wyrywała taką ostro ukruszoną ósemkę. Poszło super. Zadzwoń do nich to ci wszystko powiedzą. tel. 034 3660187 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: chirurg!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 08:38 Witam, polecam Pana Lesława Rudzińskiego. Gabinet w Al. NMP koło KFC. Bardzo dobry fachowiec, ale zabieg sporo kosztuje. Kilka lat temu miałem u niego operację dziąsła. Wszystko OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawuz Re: pilne!dobry hirurg szczękowy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 09:43 Witam. Idź do specjalistycznej przychodni stomatologicznej na ul. Kilińskiego. Chłopaki mają duuuuuuuużo doświadczenia no i za darmo. Niestety potrzebne skierowanie do chirurga szczękowego od zwykłego dentysty :). A jeśli uważasz że żeby było dobrze zrobione to trzeba zapłacić - to przyjmują w tym samym miejscu po 18 (jak dla mnie parodia). Według mnie nie ma co przepłacać bo wyrywałem ósemki i "prywatnie" i "państwowo" i różnicy nie widzę (oczywiście w jakości obsługi bo w kieszeni zauważyłem). Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: pilne!dobry hirurg szczękowy!!! 08.02.06, 09:56 nigdy w zyciu na Kilińskiego to masakra!!!fakt ze za darmo ale nie w takich bólach Rudziński owszem dobry fachowiec ale tylko wtedy gdy przyjmuje prywatnie (na NFZ na Kilińskiego) Na kilińskiego przeważnie usuwaja studenci pod "okiem" lekarzy Ja polecam gabinet prywatny w Radomsku dr Garbaciak usuwałam u niej ósemke i zęba z podniebienia rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś