lolajna7 07.02.06, 10:42 Czy ktoś z Was słyszał jak grają? Wiem że jest mnóstwo wątków na temat zespołów na wesele ale o tym akurat nic konkretnego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coolibeer21 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 10:44 Miałem okazje slyszec i widziec jak graja. Dobrze znam ten zespol. Graja duzo wesel i imprez plenerowych. Muzyke graja i spiewaja w porownaniu do innych zespolow ktorzy odwalaja robote wzucajac dyskietke. Sprzet rowniez maja profesjonalny. Moge ich polecic Odpowiedz Link Zgłoś
barszcz78 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 11:33 Szczerze Polecam, grali u mnie na weselu w sierpniu ubiegłego roku. Przy okazji pozdrawiam Sławka i Beatkę z Lavado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:40 Rowniez polecam,swietny zespol ,grali na moim weselu da lata temu w pazdzierniku,wszystkim uczstnikom imprezy bardzo zespol sie podobal.Polecam i pozdrawiam zespol Lavado. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 15:00 A co z zabawami na drugi dzień? Czy wiecie gdzie można ich posłuchać?(czy trzeba się z nimi skontaktować?) Odpowiedz Link Zgłoś
cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 12:28 Kontaktowac sie zawsze nalezy:), ja jestem umowiona juz z 2 zespolami, mamy jechac posluchac ich jak graja, w kolejce czekaja koljne dwa. Zasanawiamy sie nad Qautron, Białe kruki, Centrum i No problem. Maly dylemat mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 12:29 A co do zabaw - wszytko mozna ustalić z zespołem, jak już wybierzecie. Ja np stanowczo powiem mu, ze nie zycze sobie obmacywanek i innych sprosnych, ktore oblewaja mnie zimnym potem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 13:02 Z tego co widzę to stawiasz na te droższe zespoły (tzn.podejrzewam że warto ale ja mam ograniczony budżet a myślę że 2500 zł za zespół to w miarę rozsądna cena i na taką jestem nastawiona) Odpowiedz Link Zgłoś
cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 13:09 Szczerze powiem, ze zespół fajnie grający i dobrze proawdzący zabawę to naprawdę dużo znaczy. Wiem bo byłam na kilu weselach, gdzie grały przeróżne zespoły. Wiadomo, ze za dobry zespol, placi sie wiecej. Ja przejrzalam cale forum (nie tylko to), rozmawialm z znajomymi i wybralam te wlasnie, ktore wypisalam zespoly. Zaoszczedze na samochodzie - znajdzie sie ktos znajomy kto nas zawiezie, a najgorszym wypadku pojedziemy lanosem z mezem siostry. No problem raczej odpada, bo jednka wolaja najwiecej, a mysle ze pozostale trzy, ktore wypislam sie sprawdza. Centrum bierze 3.500, Białe Kruki - 2.600, Quatron - 3.200. Zanim zdecydukemy jedziemy ich posluchac, jelsi sie oakze, ze np Quatron gra tak swietnie to dolozymy te 600 zl i zrezygnujemy z Krukow. Jelsi sie zas okaze, ze Biale Kruki nam pasuja to bierzmey ich. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 15:30 Daj znać co wyniknie z tych "przesłuchań" :-) no i proszę o kontakt do Białych kruków (z góry dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 15:31 Sorki już znalazłam namiary na ich stronkę w drugim wątku. Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:14 najlepszy na wesela jest MARATON. Fantastycznie bawi gości.POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:19 Faceci z zespołu MARATON są rewelacyjni.Świetnie grają i bawią gości.Dobrej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Zespół na wesele Maraton 07.03.06, 23:26 Jak się mozna skontaktować z ludźmi z Metro. Tż słyszałam że są dobrzy. Czy mają jakąś stronkę, ewentualnie e-maila. Telefon też by mnie satysfakcjonował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Zespół na wesele Maraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:50 Maraton czy Metron w koncu? Zdecydowac sie prosze, o ktory zespol pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) 08.03.06, 11:51 I wszystko jasne. I bez nerwów Pani (Panno) Izabel(l)o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:14 :), metro bawilo mnie na weselu u kolezanki, goscie zachwyceni, tez chcialam ich wziac, ale w ostetcznosic stanelo na no problem, bo Ci mają trabke i skrzypce, a tez bawią extra. Namiary na metro poszukam i wkleje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:31 3283700 Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) 08.03.06, 23:41 Dzięki za odpowiedź. Słyszałam że No Problem pierwsza klasa, podobno ludzie znający się na muzyce - z niezłą wokalistką. A wiesz może ile Metro sobie "życzy" za jeden i dwa dni weseliska:-) Odpowiedz Link Zgłoś