Dodaj do ulubionych

Zespół na wesele LAVADO

07.02.06, 10:42
Czy ktoś z Was słyszał jak grają? Wiem że jest mnóstwo wątków na temat
zespołów na wesele ale o tym akurat nic konkretnego nie ma
Obserwuj wątek
    • coolibeer21 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 10:44
      Miałem okazje slyszec i widziec jak graja. Dobrze znam ten zespol. Graja duzo
      wesel i imprez plenerowych. Muzyke graja i spiewaja w porownaniu do innych
      zespolow ktorzy odwalaja robote wzucajac dyskietke. Sprzet rowniez maja
      profesjonalny. Moge ich polecic
    • barszcz78 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 11:33
      Szczerze Polecam, grali u mnie na weselu w sierpniu ubiegłego roku.

Przy okazji pozdrawiam Sławka i Beatkę z Lavado.
      • Gość: ania Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 11:40
        Rowniez polecam,swietny zespol ,grali na moim weselu da lata temu w
        pazdzierniku,wszystkim uczstnikom imprezy bardzo zespol sie podobal.Polecam i
        pozdrawiam zespol Lavado.
        • lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 07.02.06, 15:00
          A co z zabawami na drugi dzień? Czy wiecie gdzie można ich posłuchać?(czy
          trzeba się z nimi skontaktować?)
          • cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 12:28
            Kontaktowac sie zawsze nalezy:), ja jestem umowiona juz z 2 zespolami, mamy
            jechac posluchac ich jak graja, w kolejce czekaja koljne dwa. Zasanawiamy sie
            nad Qautron, Białe kruki, Centrum i No problem. Maly dylemat mamy.
            • cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 12:29
              A co do zabaw - wszytko mozna ustalić z zespołem, jak już wybierzecie. Ja np
              stanowczo powiem mu, ze nie zycze sobie obmacywanek i innych sprosnych, ktore
              oblewaja mnie zimnym potem.
              • lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 13:02
                Z tego co widzę to stawiasz na te droższe zespoły (tzn.podejrzewam że warto ale
                ja mam ograniczony budżet a myślę że 2500 zł za zespół to w miarę rozsądna cena
                i na taką jestem nastawiona)
                • cudziewcze Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 13:09
                  Szczerze powiem, ze zespół fajnie grający i dobrze proawdzący zabawę to naprawdę
                  dużo znaczy. Wiem bo byłam na kilu weselach, gdzie grały przeróżne zespoły.
                  Wiadomo, ze za dobry zespol, placi sie wiecej. Ja przejrzalam cale forum (nie
                  tylko to), rozmawialm z znajomymi i wybralam te wlasnie, ktore wypisalam zespoly.
                  Zaoszczedze na samochodzie - znajdzie sie ktos znajomy kto nas zawiezie, a
                  najgorszym wypadku pojedziemy lanosem z mezem siostry. No problem raczej odpada,
                  bo jednka wolaja najwiecej, a mysle ze pozostale trzy, ktore wypislam sie
                  sprawdza. Centrum bierze 3.500, Białe Kruki - 2.600, Quatron - 3.200. Zanim
                  zdecydukemy jedziemy ich posluchac, jelsi sie oakze, ze np Quatron gra tak
                  swietnie to dolozymy te 600 zl i zrezygnujemy z Krukow. Jelsi sie zas okaze, ze
                  Biale Kruki nam pasuja to bierzmey ich.
                  • lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 15:30
                    Daj znać co wyniknie z tych "przesłuchań" :-) no i proszę o kontakt do Białych
                    kruków (z góry dziękuję)
                    • lolajna7 Re: Zespół na wesele LAVADO 08.02.06, 15:31
                      Sorki już znalazłam namiary na ich stronkę w drugim wątku. Dzięki :-)
    • Gość: lala Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:14
      najlepszy na wesela jest MARATON. Fantastycznie bawi gości.POWODZENIA.
    • Gość: lidka Re: Zespół na wesele LAVADO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 13:19
      Faceci z zespołu MARATON są rewelacyjni.Świetnie grają i bawią gości.Dobrej zabawy.
      • ma_lina2 Re: Zespół na wesele Maraton 07.03.06, 23:26
        Jak się mozna skontaktować z ludźmi z Metro. Tż słyszałam że są dobrzy. Czy
        mają jakąś stronkę, ewentualnie e-maila. Telefon też by mnie satysfakcjonował.
        • Gość: iza Re: Zespół na wesele Maraton IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:50
          Maraton czy Metron w koncu? Zdecydowac sie prosze, o ktory zespol pytasz.
          • ma_lina2 Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) 08.03.06, 11:51
            I wszystko jasne. I bez nerwów Pani (Panno) Izabel(l)o
            • Gość: iza Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:14
              :), metro bawilo mnie na weselu u kolezanki, goscie zachwyceni, tez chcialam ich
              wziac, ale w ostetcznosic stanelo na no problem, bo Ci mają trabke i skrzypce, a
              tez bawią extra. Namiary na metro poszukam i wkleje. Pozdrawiam.
              • Gość: Iza Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 12:31
                3283700
                • ma_lina2 Re: Zespół na wesele Metro - bez n:-) 08.03.06, 23:41
                  Dzięki za odpowiedź. Słyszałam że No Problem pierwsza klasa, podobno ludzie
                  znający się na muzyce - z niezłą wokalistką. A wiesz może ile Metro
                  sobie "życzy" za jeden i dwa dni weseliska:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka