Dodaj do ulubionych

Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy

IP: 80.53.75.* 07.02.06, 22:53
Witam,

NIedawno przeprowadziłem się do Częstochowy. Szukam dobrego stomatologa i
niestety poszukiwania trwają już dłgo i przyniosły mizerne efekty. Pieniądze
wydane, a stan zębów nie napawa optymizmem. Macie może jakiegoś sprzwdzonego
stomatologa który myśli o tym jak dobrze wyleczyć zęby, a nie tylko jak zebrać
dużą kasę i sprowadzić klienta szybko spowrotem (bo źle zaleczy). Będę
wdzięczny za sensowene skierowania.
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowa Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 128.163.103.* 08.02.06, 06:23
      jezeli chodzi o dentystow to najlepsza rada wracaj tam gdzie miales
      dentystow,ja mam 27 lat i mam zaawansowana paradontoze,a uwazam ze przy nawet
      jednej tylko wizycie w roku nie mozna tego nie dostrzec,mnie nikt nie
      uswiadomil a specjalista tak zaleczyl mi zab ze 5 miesiacy pozniej nawet nie
      nadaje sie do kanalowego leczenia,zanika kosc i zab za jakis czas sam wypadnie
      jak go nie usune.ktos z czestochowy
      • Gość: mag Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.50.253.* 27.05.06, 14:58
        polecam Dr. Wróbla , swietny parodontolog
      • Gość: AK Oczywiście - doktor Teresa Łaz IP: 87.239.176.* 27.05.06, 23:46
        Oczywiście, doktor Teresa Łas - z I Aleji za Seką w Centrum Stomatologicznym,
        gorąco polecam, na prawde dobry fachowiec, chodzę do niej od dziecka, i mogę
        bez wahania powiedzieć, że robi dokładnie i bezboleśnie :) Przy tym bardzo
        miła. Moje ząbki dużo przeszły i to właśnie ona mi pomogła.
    • Gość: matka Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 08.02.06, 08:31
      Ja z czystym sumieniem polecam p.Agnieszkę Ciurę Agdens ( poszukja na google
      mają stronkę) sprzęt rewelacyjny. !-sze badanie polega na prześwietleniu
      wszytskich ząbków- byłam u wielu i nikt tego nie robił.
      Zresztą mają stomatologie dziecięcą i chodzę tam z moją 3-letnią córcią- same
      ciocie i idzie oglądać Kubusia Puchatka, takie ma skojarzenia.
      pozdrawiam
      • Gość: Agata Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:53
        Jakie są ceny w Agdens? Ile np. kosztuje prześwietlenie zębów? Ile jedna plomba?
        Agata
    • Gość: aga Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.51.222.* 08.02.06, 08:41
      Jeśli chodzi o dzieci Agdens owszem polecam, polecam też stomatologa Araba
      który przyjmuje w gabinecie na ul. Kościuszki 9a (tam gdzie jest rentgen
      Szałkowski -Zaręba).
      • Gość: xyx Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.51.222.* 08.02.06, 09:37
        Czy lekarze, o których piszecie są drodzy? Napiszcie ile biorą przykładowo za
        plombę światłoutwardzalną, znieczulenie albo leczenie kanałowe zęba. Ja mogę
        polecić Lipowskiego (Rynek Wieluński). Wyposażenie gabinetu super,
        diagnozowanie i leczenie skuteczne i bezbolesne, gorzej jeśli chodzi o kasę bo
        drogo.
        • Gość: Gosc1 Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:51
          Ja tez polecam Lipowskiego! jest co prawda drogi,ale zna sie na rzeczy i leczy
          BEZBOLESNIE! ja mialam traume po wizytach u stomatologow nie-prywatnych,a po
          pierwszej wizycie u "Lipy" polubilam leczenie kanalowe:-) jesli ktos musi
          leczyc zeby,to z czystym sumieniem polecam wlasnie tego stomatologa!
      • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 08.02.06, 13:40
        Czy ten Arab faktycznie jest dobry? Jakie ma ceny i znajomośc języka. Jeśli
        można prosić to adres też byłby potrzebny.
        • Gość: Ania Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:30
          Jest bardzo dobry, ceny normalne, jestem jego pacjentką od trzech lat i cieszę
          sie że do niego trafiłam dr Salim tak sie nazywa, bardzo dobrze mówi po Polsku
          i co dla mnie najważniejsze jest dużo duzo solidniejszy od znanych mi i bardzo
          drogich stomatologów częstochowskich przez których mam teraz problemy z zebami.
          Dr. Salim jest chirurgiem szczękowym i stomatologiem a w dodatku bardzo
          przystoiny, miły i nigdy nie mówi że cos sie nie da zrobic lub ze nie
          przyjmuje bo czas sie skończył, uratował mi trzy zęby. Trafiłam do niego przez
          przypadek z polecenia przyjaciela Palestyńczyka i miał rację jest to bardzo
          dobry lekarz POLECAM(tez boje się dentystów) u niego strach minął.
          • Gość: ja tzn. Saleh IP: 80.51.57.* 29.05.06, 17:54
    • Gość: aga Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.51.222.* 08.02.06, 14:01
      U Araba ceny są średnie, to co da się to robi na NFZ, adres jak podałam
      wcześniej al. Kościuszki 9a tel 034 368 28 06 M.S. Dent i prosić doktora gdyż
      przyjmują tam dwie osoby.
      • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 08.02.06, 14:49
        Tak mniej więcej plomba światłoczuła ile u niego może kosztować?
    • Gość: Gość Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 14:07
      A ja polecam prywatny gabinet Pana Wierciachowicza na Północy - przesympatyczny
      człowiek, tanie usługi, a co najważniejsze doskonały specjalista.
      • Gość: Magda Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.02.06, 15:04
        A ja odradzam!! robił mi trzy plomby światłoutwardzalne. Wszytkie wypadły po
        ok. 3 miesiącach...Podobny wynik u mojego męża :-(Reklamowałam tylko jedną i
        podziękowałam. Ale faktem jest że jednego zęba trzonowego usunął mi
        perfekcyjnie i bezboleśnie
    • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 08.02.06, 14:51
      Byłem u Ociepy-Myślin i niestety lipa. Ceny owszem niskie, jednak jakośc
      wykonania usługi również. Może to wiek zrobił też swoje i kobieta nie widzi
      wszystkiego tak dobrze jak kiedyś.
      • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 08.02.06, 14:53
        Z ciekawszych stomatologów miałem też styczność z Rozpondkiem. Bieg czasu też
        dał mu się we znaki, a poza tym jeśli na jednym zębie były 2-3 ciemne plamki to
        każdą liczył osobno. Cennik niestety nie należał nawet do umiarkowanych
    • Gość: aga Re: stiepanie IP: 80.51.222.* 08.02.06, 15:11
      jeśli dobrze pamiętam to zapłąciłam za "blombe" jak doktor wymawia 70 zł, tam w
      poczekalni jest cennik wywieszony tak że każdy może przeczytać i zostać lub iść
      dalej, przez tel. też cię poinformują.
      Pytanie a czy u córki dok. Rozpondka też byłeś, z całym szacunkiem dla doktora -
      fakt lat mu przybyła - mnie leczył zęby paręnaście lat temu wtedy też brał za
      usługę więcej niż inni ale .. robota jest tak zrobiona iż do dziś nie ma nikt
      co zarzucić.
      • Gość: małaSz Re: Ułamek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 17:31
        Ja polecam Bogumiła Ułamka.Przyjmuje na północy,nie jest najtańszy, ale usługi
        perfekt. Wyleczył mi torbiela, który właściwie nie był już do wyleczenia:-)
      • Gość: Stiepan Re: stiepanie IP: 80.53.75.* 08.02.06, 17:33
        U córki nie byłem. Nie wiem gdzie przyjmuje. Jeśli można prosić o jakiś namiar
        byłbym wdzięczny. Szukałem na stronie NFZ ale tam są tylko nazwy przychodni
        stomatologicznych i ich adresy bez wyszczególnienia lekarzy którzy tam
        przyjmują. Czy córka pana Rozpondka leczy naprawdę dobrze czy korzysta z renomy
        wyrobionej przez ojca?
        • Gość: agnieszka Re: stiepanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:11
          Rowniez polecam Lipowskiego,fakt drogo , ale z perspektywy czasu -oplaca
          sie...nie mam problemu z zebami odkad zaczelam leczyc u niego...
    • Gość: gość Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:42
      a ja z kolei polecam małżeństwo Łęckich jednak nie należą do najtańszych około
      120 zł za plombe
      • Gość: ząbek Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.brama.prenet.pl 28.05.06, 11:52
        też polecam Łęckich, ale z poważniejszymi problemami radzę do NIEGO czyli do
        Łęckiego. Pani łęcka musi się jeszcze sporo nauczyc od męża. A co do Łęckiego
        to żadnych zastrzerzeń, ale drogi okropnie. Uratuje wszystko, czego nikt inny
        by nie uratował. Robi solidnie, dokładnie, sensownie, kompleksowo,itd.
        Aparaturę ma na miarę XXI wieku, materiały też. Jedyny minus to cena, ale
        warto. Mam staż już niemal 20-letni u niego i jeszcze nic mi się nie stało z
        żadną plombą, naweet tą sprzed kilkunastu lat. Mam tez paradontozę i tylko on
        sie nią potrafił zająć i leczyć, łącznie z profilaktyką.
    • syla_j Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy 01.05.06, 15:18
      Polecam dr Ewę Stacherczak.
      Przyjmuje na Szymanowskiego tel.324 65 83, kom. 508 177 170.
      Jest naprawdę dobra leczy się u niej cała moja rodzina. Jesteśmy zadowoleni już
      chyba od 15 lat do niej chodzimy.
    • Gość: brytan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.du.simnet.is 28.05.06, 00:06
      w przychodni na Zana jest taka ladna pani stomatolog, zeby mam zdrowe ale i tak
      chodze do niej na wizyty
    • Gość: aka Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 11:41
      polecam dr Łaz jest najlepsza na świecie nie wyrywa zębów tylko leczy i to
      skutecznie, chodzę do niej wraz z całą rodzina od 20lat . Cena za plombę 70zł
    • Gość: bea Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:36
      prosze o opinie na temat przychodni greg-dent, w szczególności pani dr Edyty
      Mitury , zamierzam wybrać sie tam z dzieckiem na leczenie ząbków
      • Gość: ania Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:18
        Tak w Częstochowie są dobrzy stomatolodzy.Ja osobiście gorąco polecam
        DR JUSTYNĘ SADKOWSKĄ Jej gabinet mieści się w Pierwszej Aleii za KFC idąc
        w stronę Jasnej Góry.Gabinet mieści się w tym samym miejscu co ginekologa
        dr Korna. Ceny bardzo przystępne napewno niewygórowane, a co za kultura i
        fachowa obsługa.Wszyscy moi znajomi tam chodzą i są równie zadwoleni jak ja.
        Życzę miłego borowania.
        • Gość: .... Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:51
          My całą rodziną chodzimy do Dr.Jarka Sobczyka jego gabinet miesci sie w dawnym
          budynku NOT-u. Zęby które mi wyrywał zostały usuniete bezbolesnie i bez zadnych
          komplikacji.Ma fachwy sprzęt, dobre znieczulenie i zna sie na rzeczy. Goraco
          polecam
        • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 29.05.06, 14:52
          Pani Sadkowska przenosi swój gabinet do Jantara na 3 piętro. Ceny mają pozostać
          na tym samym poziomie więc nie ma się co bać przyzwoitego budynku. Będzie się
          milej czekać
          ;p
    • Gość: domino Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:55
      A czy ktoś może się wypowiedzieć o dr Krzemińskim?
      Gabinet ma w I lub II Alei, nie wiem dokładnie, ale słyszałem, że bardzo dobrze
      leczy i nie jest tani...
      • Gość: bart Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:33
        Ja też polecam bardzo wspaniała panią dr Justynę Sadkowską.Chodziłem przez
        tydzień z obolałym zębem do innego stomatologa,zmieniała mi tylko antybiotyki
        a ja z bólu wyłem ,niewyspany od siedmiu dni trafiłem wreszcie do fachowca
        jakim jest p. Justyna Sadkowska.Wreszcie mi ulżyło i wiem że jest niezastąpiona
        Życzę wszystkim takiego perfekcyjnego dentysty jakim jest moja pani stomatolog.

• Gość: Jadzia Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:38
          O taaaak pani Justynka to miła kulturalna ośóbka.Bardzo fachowa obsługa
          a i ceny wcale niewygórowane.Naprawdę zna się znakomicie na swojej robocie!
          Polecam z czystym sumieniem. pozdrawiam
    • Gość: Stiepan Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.53.75.* 29.05.06, 17:45
      Gdy jakiś czas temu zaczynałem ten wątek nie było aż tylu chętnych do dzielania
      się informacjami, a teraz proszę jak sie temacik spodobał. Chyba wrócił na
      trochę do łask. ;p
      • Gość: hej Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 17:57
        no co się tak dziwisz? zęby to poważna sprawa.Jak ci byle jak wyremontują
        i jeszcze za wygórowaną cene to pozostaną ci tylko państwowe tak jak mnie.
        DBAJCIE O SWOJE ZĄBKI DZIECIAKI PÓKI CZAS.A pani Sadkowska słyszałem , że jest naprawdę dobra
    • ktbb Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy 30.05.06, 16:49
      up
    • Gość: Pilar Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 62.49.90.* 30.05.06, 17:53
      Dr Wcislo z Rocha jest bardzo dobry.
      • Gość: pacjent Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.pl / *.sfc.pl 30.05.06, 21:23
        A czy ktoś leczył lub usuwał zęby w przychodni DENTARIA na Groszu? Stosują tam
        znieczulenie komputerowe The Wand. Czy jest to naprawdę rewelacja w
        znieczuleniu jak jest to opisane na stronie firmy The Wand.
    • Gość: pacjent Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.pl / *.sfc.pl 31.05.06, 18:57
      Czy nikt nie korzystał z usług DENTARII?
      • Gość: ząbki do leczenia Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.man.czest.pl 01.06.06, 13:57
        Korzystałem , korzystałem... Aktualnie mój obecny dentysta poprawia
        specjalistów z Dentarii. Dobrze, że w porę zareagowałem bo zostałbym bez
        pieniedzy z wątpliwie zaleczonymi ząbkami. Ale, fakt - sprzęt w Dentarii mają -
        do tego przyczepić sie nie można. Szkoda, że tylko sprzęt.
    • Gość: maks... proponuję udac się do p. Ewa Stacherczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:00
      super dentystka , wszyscy którzy poszli z mojego polecenia są bardzo zadowoleni
      • Gość: kobietadomowa p. dr Ewa Stacherczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 17:09
        Polecam! Nie wyciąga pieniędzy, choć wydaje mi się, że ceny wizyt są dość
        wysokie. Stawia przede wszystkim na swoje, zdrowe zęby. Jest przeciwnikiem
        chemicznego traktowania zdrowych zębów dla poprawy efektów kosmetycznych -
        twierdzi, że żaden dentysta nie zrobiłby tego członkowi swojej rodziny, bo tak
        osłabia to szkliwo. Bardzo pomogła mojemu mężowi, który chodzi do niej od
        dziecka i nikomu innemu nie pozwala ani nie pozwalał dotknąć swoich zębów
    • Gość: kazik Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:09
      slyszal ktos cos o joannie mirowskiej?? przyjmuje na kilinskiego co o niej
      sadzicie??
      • Gość: myszka Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:42
        tez jestem ciekawa
    • Gość: As Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:11
      Czy ktoś w Cz-wie leczy zęby w narkozie??? Trochę rzeczy mam do zrobienia w
      jadaczce i chętnie bym to naraz załatwił. Narkoza dlatego, że nie lubię roboty
      dentysty w ustach. Teraz już robią gastrosokopie i endoskopie w narkozie. Może
      zęby też??? Ile taka impreza kosztuje???
    • Gość: bonus Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:14
      na Blesznie - polecam Rajdent - spoko gościu :)
      nie mylić Rajdenta na Blesznie z innyi odddzialami...
    • Gość: kate Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 212.87.231.* 01.06.06, 14:17
      Co powiecie o dr Buczku ?
      • Gość: efektB Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 14:25
        ja leczylem zeby u dr Marka Stepniaka. Przyjmuje z NFZ na Armii Krajowej w
        budynku Biblioteki PCz. Zeby mi leczyl ponad rok temu i jak najbardziej sobie
        chwale. Bardzo przyjemny czlowiek. Co do cen to sa bardzo przystepne. Leczylem
        sobie wszystkie zeby u niego i nie mam zamiaru z nikim innym eksperymentowac.
        Zdecydowanie POLECAM:)) (jak komentarz z Allegro.pl) :D
        • Gość: ppp Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 01.06.06, 19:38
          dr Kucharski, tylko!!!!!!!, dlaczego? - sam próbował "wydłubać plomby", które
          sam założył w 1990r, celem ich wymiany - niestety nie udało mu się, po czym
          stwierdził, że jeśli "tak się trzymają to nie ma potrzeby teraz ich wymieniać".
          Ponadto chcę zaznaczyć, że nigdy nie było powrotów z tym samym zębem no i zero
          innych jakichkolwiek problemów - jest to perfekcyjny fachowiec. Wyposażenie
          gabinetu "wypas". Ceny - drogo, no ale j/w 1990r. Warto?
    • Gość: malaSZ A czy ktoś wie coś na temat dr Ledwonia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 21:48
      Pytam bo chciałabym sie do niego wybrać.dzieki na info
    • Gość: wodorotlenek Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.net / *.flatpla.net 03.06.06, 00:23
      Dr Stom. Tomasz Zagził. Jest dobry, powiedziałym nawet bardzo dobry. Zabiegi
      bezbolesne. Polecam. UL. Dąbrowskiego na przeciwko prasowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka