Gość: leksik Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 07:02 dr Magdalena Kuklińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilka Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: 80.54.168.* 07.06.06, 09:53 dr.Katarzyna Klimala!!!własny gabinet i jeszcze w przychodni szczękowej na Kilińskiego za szpitalem PCK!Polecam.Świetna Odpowiedz Link Zgłoś
camp_crystal_lake Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy 11.06.06, 12:18 Ja chodzilem do dentystki na ul. Św.Jana to krotka ulica i jeden stomatolog to latwo znajezc. Wyleczyla mi wszystkie zeby na kase chorych bezbolesnie co bylem w szoku bo dentysta zawsze kojarzyl mi sie jednak z jakims bulem u niej wszystko bezbolesnie bo ma naprawde dobry i nowy sprzet. Wiadomo jedynie co sie u niej placilo to jak sie chcialo na przodzie np na 1 czy 2 typowo bialy kolor to jest doplata 50 zl ale np na 6 czy 7 nie potrzebuje takich idealnie bialych bo i tak ich nie widac wiec bylo robione po kolei bezbolesnie, bez wyrzucania gory pieniedzy, profesjonalnie i co najwazniejsze dentystka to nie zadna zouza tylko naprawde mila kobietka co mozna spokojnie porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 07:49 A gdzie jest ta ulica?Niebardzo znam Częstochowę i byłabym wdzięczna za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-uczciwy!!!!! Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:53 Bardzo proszę o kontakt telefoniczny - całą dobę, jednak najlepiej proszę dzwonić po godz. 22.30. 602855601 do usłyszenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
camp_crystal_lake Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy 12.06.06, 10:20 Ta ulice znajdziesz jak bedziesz jechac Jana Pawła II i miniesz komisariat policji Trójkąt po lewej stronie to jedziesz jeszcze kawalek prosto JP II i bedziesz miala z lewej strony salon Peugota to ulica Jana gdzie jest dentystka jest dokladnie po drugiej stronie ulicy czyli jadac Jana Pawla II bedziesz zjezdzac w prawa strone. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 11:27 Wielkie dzieki ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Rozpondek-Mazniewska IP: 80.51.222.* 12.06.06, 11:32 Cz miał ktoś przyjemność leczyć ząbki u tej Pani doktor??. Jaie wrażenia i półka cenowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Rozpondek-Mazniewska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 12:00 a ja leczę zęby u dr.Adamus na Okólnej i teżjestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 14:51 polecam dr. Buczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:41 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 18:59 dr.LEDWOŃ-troche drogo ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 10:21 sa ja mama swoja pania dentystke tylko ze ona jest z poza czestochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motyla noga Re: Czy w Częstochowie są dentyści-fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:14 super laska i świetna dentystka to pracuje na kopalnianej dr Czaplińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ireneusz Re: dr Anita Olek-Jabłońska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 19:11 Polecam dr Anitę Olek - Jabłońską świetny fachowiec,przemiła i piękna kobieta. U niej przestałem bać się dentysty. Przyjmuje na Zajączka1 tel. 609 805 365 Odpowiedz Link Zgłoś