Dodaj do ulubionych

Paweł Małaszyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:55
już dawno sie tak nie ucieszyłam jak podczas wczorajszej gali Viva
Najpiękniejsi. Wreszcie ludzie docenili prwadziwość, szczerość i prawdziwe
męstwo, którego załkowity zaprzeczeniem była conajmniej polowa nominowanych
np. taki Janiak (derwno...) a dodatkowa pani redaktor Vivy wybrała moje
uzasadnienie... ALE SODA... :)A Wy co sądzicie o wczorajszej gali no i o
Pawle??
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: Paweł Małaszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:14
      ja zgadłem ze cichopek i malaszynski bylem pewni, i jak zwykle mi sie udalo
    • Gość: anka Re: Paweł Małaszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:35
      Malaszynski to byl dobry wybor, ale dlaczego zaraz Cichopek...mam juz jej
      przesyt jest wszedzie, a do tego jeszcze viva,przeciez bylo tyle innych
      ciekawych kobiet
      • Gość: Skocznia Re: Paweł Małaszyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:30
        Wybrani ok, ale sama impreza z bezsensownymi dowcipami Lindy i wyjątkowo
        sztucznym zachowaniem prowadzących to dno. Torbicka jest świetna i nie mogę
        pojąć,że godzi się prowadzić takie coś.
        • Gość: coco Re: Paweł Małaszyński IP: *.inds.pl / *.inds.pl 08.02.06, 15:41
          małaszyński= NIEZŁE CIACHO
          • Gość: do anki Re: Paweł Małaszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:48
            tu akurat chyba zazdrość... Pani kasia Cichopek jest akurat najmniej medialną
            osobą i przez to bardzo lubianą przez widzów.
            • Gość: ... Re: Paweł Małaszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:50
              te ciekawe kobiety to ma może być ta Anka ???????????????
              Brrr...
              • Gość: do ... Re: Paweł Małaszyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 21:55
                a czy powiedzialam ,ze od razu anka- napisalam ze bylo przeciez wiele innych
                ciekawych kobiet PS.a taniec z gwiazdami powinna wygrac 'Foremka'
    • Gość: lol Re: Paweł Małaszyński IP: *.21.pl 08.02.06, 16:29
      Powiem ci co sądzę, to grupa ludzi pracujących razem (TVP), mająca to co ma tylko dzięki naiwności takich jak ty. Zaorganizowali sobie konkurs i wybrali kogoś ze swojej grupy, aby się lansować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka