szkkar 15.02.06, 08:20 Planujemy wesele na czerwiec 2007 na okolo 80-90 osób.. Jestem ciekawa Waszych opinii na temat sali Kinga i zespolu Skuzi, bo na nich wstepnie sie zdecydowalismy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liga Re: Sala Kinga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:14 Ja też mam wesele (w październiku 2006 )o sali "Kinga" nie słyszałam nic złego. jest ok! tylko mało się reklamuje.Chciałam zapytać : masz może namiary na jakiegoś fotografa - artystę? i kamerzystę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: Sala Kinga IP: *.zab.zigzag.pl 15.02.06, 10:42 polecam fotografów z katowic - www.beznazwy.com. widziałam ostatnio ich zdjęcia - ładne i oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkkar Re: Sala Kinga IP: *.hcz.com.pl 15.02.06, 14:08 Fotograf- slyszalam wiele dobrego na temat pani Izy Banaszkiewicz z Okolnej, widzialam jej zdjecia, sa naprawde piekne..Poszukaj moze na forum namiarow na nia, bo kiedys je widzialam..Ja jeszcze konkretnie na nikogo sie nie zdecydowalam, mamy troszke czasu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz1981 Re: Sala Kinga IP: *.man.czest.pl 15.02.06, 12:23 Pewnie przyciągnęła cię cena a szczególnie drugi dzień za jedyne 10-20-30złotych pomyśl co za to można podać gościom ? jedynie resztki z pierwszego dnia!!! Chyba że ustalisz jadłospis na 2 dzień całkiem z innych składników!! Pozdrawiam Amadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkkar Re: Sala Kinga IP: *.hcz.com.pl 15.02.06, 14:11 Cena jest podobna jak na innych salach.. Przyciagnelo mnie bardziej wnetrze sali.. ALe i tak mam obawy, za malo na temat tej sali wiem, sama gdybym tam sie bawila na jakiejs imprezie to zdanie mialabym wyrobione, a tak na podstawie samej rozmowy z wlascicielem to ciezko.. A slyszales moze cos o zespole Skuzi..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz1981 Re: Sala Kinga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:35 sorry ale o tym zespole nie słyszałem wracając do sali to ustal sobie dobre menu i cenę za osobę bo wiem ze tam przed weselem niestety cena idzie w górę a niestety bo z twojej kasy a ty jesteś na miesiąc przed weselem bez wyjścia Odpowiedz Link Zgłoś
cudziewcze Re: Sala Kinga 15.02.06, 14:42 Amadeuszu1981 coś Ty taki cięty na wszystkie sale weselne, z tgeo co czytam krytkujesz wszystko. Czybys polecal jakąś jedyną i wyjątkową - oczywiscie Twoim zdaniem - salę? Pozdrawiam i zamieniam się w słuch, czego to reklama będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkkar Re: Sala Kinga IP: *.hcz.com.pl 16.02.06, 07:29 Amadeusz po prostu stosuje czarny PR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amadeusz1981 Re: Sala Kinga IP: *.man.czest.pl 16.02.06, 16:54 Myślę że mogę polecić Ci kilka sal np. Bikajo, Kleopatrę – oczywiście jeżeli spiszesz mądrą umowę i ułożysz jadłospis, Bohemę, Partie, Sale w Białej, Hotel Dolman kolejność nie gra roli co byś sobie nie pomyślał „cudziewcze” chodzi mi o w miarę profesjonalne przygotowanie i obsługiwanie imprez .Zapewniam iż jeszcze znalazł bym więcej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Sala Kinga IP: *.echostar.pl 17.02.06, 13:19 Przy zespole Skuzi bawiłam sie na Sylwestra.To 4 bracia, bardzo do siebie podobni.Graja bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S. Re: Sala Kinga IP: *.sanetja.pl 19.09.13, 14:11 Witam, mięliśmy w S.W. Kinga wesele 14 września na 81 osób i było rewelacyjnie!! Bardzo uprzejma obsługa, kelnerzy na wysokim poziomie, bardzo pomocni, służą radą i pomocą, bardzo dobrze zorganizowani; jedzenia podawane na czas, szybko wymieniane talerze na czyste itd. Kuchnia przepyszna, goście -po uprzednim zapytaniu- pakowali jedzenie na wynos; naprawdę dużo jedzenia, świetnie doprawione potrawy. Szczególne podziękowania należą się dla Pana Managera sali, z którym dojdziecie do porozumienia w każdej sprawie, który doradzi, podpowie, zaproponuje coś sam od siebie, a wiedzę ma ogromną. Jestem przekonany, że na tą salę wrócimy jeszcze przy okazji innych uroczystości. Z czystym sumieniem- POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Sala Kinga IP: *.free.aero2.net.pl 19.09.13, 19:37 nie pierd.ol! glupoty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś