Gość: nika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:30 potrzebuję jakieś info o tej firmie ,czy opłaca się tam pracować ,ogólnie czy to nie akwizycja dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harry1983 Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca 15.02.06, 15:04 Znam kogoś kto był na rozmowie, poproszę go o wpis w tym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:15 z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:30 Istnieje Polskie Doradztwo Majątkowe jest to kolejna firma która oferuje produkty finansowe ale ich oferta jest znacznie wieksza, nie wiem czy mozna to nazwac akwizycja chyba tak idz i sie dowiesz jak tam sie pracuje, jesli sie sprawdzisz to polecam. Ostrzegam jednak ze to sprzedaz niekoniecznie dobrych produktów i niejednokrotnie działanie na granicy prawa, i to najbardziej wqrza. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca 16.02.06, 09:21 Tematy wielokrotnie przerabiane na forach krajowych i regionalnych PDF, PDM to klony OVB Allfinanz . Struktura MLM, niejasne reguły. Ogłoszenia w prasie z numerem 034/3224172. www.pdm.info.pl/ www.pdm.info.pl/aktualnosci/zdjecie_4b.jpg Jako zajęcie podstawowe nie daje mozliwości utrzymania. Ogólnie strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:25 Akwizycja finansowa w 100%. Konieczność zaliczenia płatnych szkoleń, brak umowy o pracę, itd. Jedyny plus, to to, że można zostać przyjętym nie mając kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:54 jakich płatnych szkoleń? Co jak co ale szkolenia to są bezpłatne na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.net / 82.160.62.* 16.02.06, 09:30 Ja byłam u nich na rozmowie kwalifikacyjnej a później na pierwszy tzw. szkoleniu cóż może jako dodatkowe zajęcie to można spróbować. Ale ja szukałam pracy, która gwarantuje mi co miesiąc jakieś stałe wynagrodzenie i umowne o prace. Ale po tym co ja się dowiedziałam nie poszłam na kolejne szkolenia. Gdybym miała już stała prace a szukała czegoś dodatkowo to może..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:53 dziękuje za info, ja szukam stałej pracy ,więc niestety taka forma mi nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh!!! Re: do singielka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:49 Ty Singielek to jakiś uraz wewnętrzny chyba masz? Odpowiedz Link Zgłoś
blogma.pl Re: Polskie Doradztwo Finansowe - praca 14.03.23, 10:48 Tej firmy nie znam ale mogę powiedzieć o innej Prawda ujawniona kontrowersyjny materiał o pracy 2h dziennie 1000/tyg. blogma.pl/wypelnianie-wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś