Dodaj do ulubionych

Żebrzący Cyganie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:02
To jakaś plaga,skąd tylu"kalekich",biednych,a nierzadko dobrze ubranych.I wszyscy maja tę samą wadę-pokręcone nogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: melara Re: Żebrzący Cyganie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:28
      niestety taki to narod, okaleczani sa juz w dziecinstwie (jak nie po
      porodzie) - a wszystko po to aby wzbudzic w nas litosc. Wiekszosc zarobionych
      pieniedzy przekazuja swoim 'guru',a sami zapewne musza pocieszyc sie jakims
      marnym ochlapem. Szkoda tylko , ze to takie bledne kolo i w rzeczywistosci nie
      mozemy ich wspomoc,a wrzucajac pieniadze wspomagamy juz ustawionych 'wielkich
      panow'
      • Gość: Stiepan Re: Żebrzący Cyganie... IP: 80.53.75.* 19.02.06, 10:58
        Kiedyś czytałem historię o takiej cygance. Ktoś sie zlitował i zafundował
        operację żeby mogła normalnie żyć. Operacja się udała nóżki były proste. Co
        ciekawe panienka nie dość że była niezadowolona z takiego obrotu spraw, to na
        dokładkę po miesiacu wróciłą ze "starą wadą". Sami jesteśmy sobie winni jakos
        społeczeństwo. Jak nikt nie będzie takim dawał to nie będą stać.

Średnie zarobki żebraka to około 3000 zł miesięcznie, więc ponad średnią krajową.

Jeśli o mnie chodzi to lepiej (jeśli ktoś bardzo chce) dać ludziom którzy grają
        na jakimś instrumencie lub takim któzy mają karteczkę: "jestem zdrowy, mam dom i
        rodzinę zbieram na piwo". Przynajmiej odrazu wiesz na co dajesz.
    • Gość: Sphinx Re: Żebrzący Cyganie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:34
      deportować
    • Gość: ndege Re: Żebrzący Cyganie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:39
      Maja pokręcone nogi, bo taką wadę nietrudno udawać.
      Duża część po dniu "pracy" bierze kule pod pachy i idzie sobie jakby nigdy nic,
      a często nawet biegnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka