Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:22 Chodzi mi byście podali jakieś strony skąd można ściągnąć różne fajne gierki (np red alert i inne) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
harry1983 Re: SKAD ŚCIAGAĆ GRY NA PC??? 17.02.06, 22:27 Ze stron nie ściagniesz - jest to nielegalne. nawet jak ktoś wie, to nie licz na to, że Ci tu napisze - bo to jest ścigane z urzędu. spróbuj raczej przez p2p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: SKAD ŚCIAGAĆ GRY NA PC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:32 Ale mi chodziło o serwisy w stylu CDACTION gdzie na tych serwisach można ściągać w pełni legalne, aczkolwiek troszke starsze gry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: SKAD ŚCIAGAĆ GRY NA PC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:33 Najlepiej byś zrobił jak byś gry kupił legalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: SKAD ŚCIAGAĆ GRY NA PC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:35 Bo np wspomniana gazeta CDACTION na swojej stronie internetowej ma możliwość ściągnięcia jakiś tam gier:)) tylko chodziło mi czy znacie inne. oczywiście w pełni legalne bo piractwem (lepsze słowo to kradzież) się brzydzę. pozdrawiam wszystkich maniaków starszych gier:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: SKAD ŚCIAGAĆ GRY NA PC??? IP: 82.160.8.* 17.02.06, 23:18 urzyj umiejetnie google to wszystko znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś