Gość: Lewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:04 nie wiem jak Wy ale ja mam motylki w brzuchu bo do medalu brakuje nam 7 punktów :P <szok> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ndege Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:32 w drugiej serii juz nie tak kolorowo :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:03 mimo to jestem zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndege Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:07 no w sumie Trzeba pochwalić naszych pozostałych skoczków (bo Małysz jak to Małysz, skakał równo, a pozostałym nieczęsto się zdarza oddać dwa dobre i równe skoki), zwłaszcza Stocha, który skakał lepiej od samego Ammana Fajnie komentator psioczył na Kutina :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES !!! IP: *.g.pppool.de 20.02.06, 22:45 Niemcy to potęga. a polski sport to jedno wielkie goowno, polscy sportowcy to zwylki szmaciarze. co oni wlasciwie robia na olimpiadzie?? chyba tylko podają ręczniki i napoje prawdziwym sportowcom. wstyd polaczki. ps.cala polska jest przegrana, pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND Kaputt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:48 Jak zwykle Zed nazista :) Zieg heil Zed! Zmien nicka na Adolf :) buahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed nick nick kaputt !!!!! IP: *.g.pppool.de 21.02.06, 18:40 kaputt z małej litery oraz "sieg!" a nie "zieg!" debilu skończony. wracaj do bramy pić jabole pie..u. a faszystów znajdziesz sobie w swojej rodzinie pojebów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kutin jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:57 trzeba przyłożyć Kutinowi i tak juz zrezygnował - nabić punktów u Apollo T. Nie wiem czy to "zasługa" Kutina że Adaś słabo skacze, dla mnie Adaś był na szczycie 3 sezony (nikt nie skacze dłużej na tak wysokim poziomie)w tym czasie KAŻDY mógł być jego trenerem i miałby sukces - niestety szczęście miał Apollo. Apollo nie potrafił wyszkolić i doprowadzić do czołówki nikogo, Kutin miał kilkunastu skoczków którzy punktowali w PŚ , teraz V miejsce to świadczy o dobrej długofalowej pracy - do której nasz słowiański charakter nie jest przyzwyczajony, wyrzucić Kutina i zatrudnić kogoś kto będzie podatny na perswazję prezesa Apollo - a kogo obchodzi sukces nawaźniejsze że sie kręci i kasa spływa Odpowiedz Link Zgłoś