Dodaj do ulubionych

Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:04
nie wiem jak Wy ale ja mam motylki w brzuchu bo do medalu brakuje nam 7
punktów :P <szok>
Obserwuj wątek
    • Gość: ndege Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:32
      w drugiej serii juz nie tak kolorowo :p
      • Gość: Lewy Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:03
        mimo to jestem zadowolony :)
        • Gość: ndege Re: Polska 5 po 1 seri skoków drużynowych!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 20:07
          no w sumie
          Trzeba pochwalić naszych pozostałych skoczków (bo Małysz jak to Małysz, skakał
          równo, a pozostałym nieczęsto się zdarza oddać dwa dobre i równe skoki),
          zwłaszcza Stocha, który skakał lepiej od samego Ammana
          Fajnie komentator psioczył na Kutina :p
    • Gość: zed DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND ÜBER ALLES !!! IP: *.g.pppool.de 20.02.06, 22:45
      Niemcy to potęga. a polski sport to jedno wielkie goowno, polscy sportowcy to
      zwylki szmaciarze. co oni wlasciwie robia na olimpiadzie?? chyba tylko podają
      ręczniki i napoje prawdziwym sportowcom.

wstyd polaczki.

ps.cala polska jest przegrana, pod każdym względem.
      • Gość: Nick Re: DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND Kaputt!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:48
        Jak zwykle Zed nazista :) Zieg heil Zed! Zmien nicka na Adolf :) buahahahahhaha
        • Gość: zed nick nick kaputt !!!!! IP: *.g.pppool.de 21.02.06, 18:40
          kaputt z małej litery oraz "sieg!" a nie "zieg!" debilu skończony.

wracaj do bramy pić jabole pie..u. a faszystów znajdziesz sobie w swojej
          rodzinie pojebów.
    • Gość: lolek Re: Kutin jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:57
      trzeba przyłożyć Kutinowi i tak juz zrezygnował - nabić punktów u Apollo T.
      Nie wiem czy to "zasługa" Kutina że Adaś słabo skacze, dla mnie Adaś był
      na szczycie 3 sezony (nikt nie skacze dłużej na tak wysokim poziomie)w tym
      czasie KAŻDY mógł być jego trenerem i miałby sukces - niestety szczęście
      miał Apollo.
      Apollo nie potrafił wyszkolić i doprowadzić do czołówki nikogo, Kutin miał
      kilkunastu skoczków którzy punktowali w PŚ , teraz V miejsce to świadczy o
      dobrej długofalowej pracy - do której nasz słowiański charakter nie jest
      przyzwyczajony, wyrzucić Kutina i zatrudnić kogoś kto będzie podatny na
      perswazję prezesa Apollo - a kogo obchodzi sukces nawaźniejsze że sie kręci
      i kasa spływa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka