Dodaj do ulubionych

SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:17
Witam!
Poszukuję pracy.Jestem młoda 22lata, niezamężna, wkształcenie średnie
ekonomiczne, odbyłam 2 staże w biurze łącznie 8 miesięcy. Potrafie obsługiwać
komputer oraz urządzenia biurowe. Jestem odpowiedzialna, uczciwa,
dyspozycyjna.Posiadam prawo jazdy kat.B oraz własny samochód.
MOŻE KTOŚ JEST W STANIE ZAOFEROWAĆ MI PRACĘ??!!Oprócz ofert towarzyskich!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!! IP: 80.54.171.* 21.02.06, 15:23
      Niem czy się do szukałaś informacji w internecie, że na forum szukam pracy jest
      ok.1000000 osób.Jest ciężko. Wiem o tym.Też jestem tym tematem
      zaiteresowany /nie dla mnie / i widze cienko.Nie załamój się.Pozdrawiam.
    • Gość: magda napisz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:28
      jesli masz dobre checi i chcesz spróbować to napisz do mnie na gg. i
      ewentualnie napisz czy jesteś z cz-wy i ile chciałabyś zarabiać? bo moze mam
      coś dla ciebie.
      • Gość: morning calm Re: napisz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.06, 19:41
        Przeszukaj forum i zwroc uwage na dwa tematy. Jeden z nich to praca,
        czestochowskie "firmy" , drugi natomiast o oszustach telekomunikacyjnych. Ku
        przestrodze, zebys sie nie naciela i nie tracila czasu na oszustach i
        nieuczciwych firmach, ktore proponuja prace biurowa, a wysylaja Cie zebys
        sprzedawala atlasy i pasty do zebow po domach.

pzdr
      • Gość: beata Do Gość:MAgda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:07
        Jakbyś mogła to podaj mi nr gg to napisze, bo niestety nie podalaś pod jaki nr
        mam napisać.
        • Gość: Magda praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:08
          3222110
      • Gość: lila Re: napisz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:29
        Myślę,że pomysł ze sklepami w alejach to na początek zawsze coś
    • Gość: gosia z bravo Re: SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:27
      Droga beato przejdz sie po alejach, w co drugim sklepie szukaja sprzedawcy ( i
      nie tylko w alejach), wez ze soba kilka cv i jazda! Rozumiem ze moze sprzedawca
      to nie szczyt twoich marzen ale zawsze lepiej pracowac i miec pre groszy niz
      siedziec w domu! Naprawde widzialam duzo ogloszen!
      • Gość: ... Re: SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 05:39
        Czy to nie dziwne,że nagminnie szukają pracowników??? Co jest grane?
        • Gość: bingo Re: SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:46
          szukaja pilnych i aktywnych a tu wydaje sie ze wystarczy 'BYC'
        • Gość: Assss Re: SZUKAM PRACY!!! POMOCY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:06
          Ano nic ... jak ktoś przyjdzie i zobaczy ten burdel ... to spyla po miesiącu :))
      • Gość: beata DO GOSIA Z BRAVO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:51
        Całe aleje przeszlam juz kilka razy i w praktycznie w każdym sklepie złożyłam
        cv!I nic!!!
        • Gość: gosia z bravo Re: DO GOSIA Z BRAVO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:31
          do cv dolaczaj list motywacyjny ale nie taki zerzniety z netu tylko taki twoj,
          mowiacy o tobie i reklamujacy ciebie! Cv wszyscy maja podobne a wlasnie listem
          mozna sie wyroznic! wtedy polowa sukcesu za nami bo gdy przyciagniesz
          zainteresowanie pracodawcy to przejdziesz do drugiego etapu czyli rozmowy! PS. w
          pasazach w supermarketeach tez sa ogloszenia!

A co do niepowodzen - glowa do gory, moze zrob jeszcze jakies kursy? bo z tego
          co wiem masz tylko srednie wyksztalcenie a teraz masa osob po studiach szuka
          pracy, a jesli nie to polecam anglie, irlandie
          • Gość: beata Re: SUKAM PRACY!!!POMOCY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:48
            Anglia??!!Irlandia!!!Fajnie byłoby pojechać ale to wiaże się z kosztami!Trzeba
            mieć gotówkę na bilet i na życie!A z tego co wiem to trzba wziać ze sobą sporo
            kasy żeby jakoś tam funkcjonować!A jak sie nie uda to trzeba mieć na bilet
            powrotny! A ja nawet nie mam na bilet w jedna stronę! :-(
            • Gość: ania Re: SUKAM PRACY!!!POMOCY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:56
              Wiec znajdź prace obojetnie gdzie uzbieraj troche gotówki i wyjedź ja planuje
              tak zrobić właśnie jestem w trakcie realizowania planu A czyli gromadzenia
              pieniedzy na wyjazd. Pozdrawiam i powodzenia
              • Gość: beata Re: SUKAM PRACY!!!POMOCY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:00
                Tak by wypadalo tylko trzeba się gdzieś najpierw zaczepić!!Mam nadzieję ze
                wreszcie sie uda!
    • Gość: marcin_r szukam pracy... IP: *.21.pl / *.21.pl 22.02.06, 19:32
      Złożyłaś już jakieś CV, LM w portalu internetowym ? Choćby www.pracuj.pl,
      www.jobpilot.pl, www.cvonline.pl. W ten sposób znalazłem pracę w Cz-wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka