IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:23
Czy ktoś widział ten wypadek wczoraj ok.godz 22.10 na Armii Krajowej czy
potrącony koleś przeżyl wyglądało bardzo tragicznie?
Obserwuj wątek
    • Gość: marek Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:49
      Nikt nic nie wie?
      • Gość: gość Re: wypadek IP: *.grosz.prenet.pl 26.02.06, 11:32
        zaraz pewnie jakiś pajac napisze , że pod auto
        wpadł pijany student , albo takowy prowadził .
        • sir_harold_z_szaletu Re: wypadek 26.02.06, 11:47
          Pajac powie, że widział miejsce wypadku zaraz po zdarzeniu. Jechałem taksówką
          na Północ. Na miejscu była już policja i karetka pogotowia. Zderzenie miało
          miejsce mniej więcej w połowie drogi pomiędzy ul.PCK a przystankiem tramwajowym
          koło Promenady, czyli w miejscu gdzie nie ma przejscia dla pieszych.
          Nie wiem kim był(lub jest) ten człowiek który wpadł pod auto. Nieostrożni i
          kretyni trafiają się i pośród rolników, pośród inteligentów, nie brakuje ich
          pośród ludzi pracy. Są też kretyni z indeksem uczelni wyższych piszący
          beznadziejne posty i nie na temat. Jesteś jednym z nich?
          • Gość: Ola Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:02
            To chyba był pijany student
            • sir_harold_z_szaletu Re: wypadek 26.02.06, 12:03
              Witaj w klubie Olu :o)=
          • Gość: aanka Re: wypadek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 21:08
            ty pajacu jeden ten gość szedł do domu napadnieto go w okolicy PCK a następnie
            zawleczono na jezdnie JAK BYŚ się czuł?
    • Gość: zz Re: wypadek IP: 80.54.171.* 26.02.06, 16:22
      Był nawalony.
      • Gość: Beata Re: wypadek IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:40
        Kierowcą także był nawalony student;)
        Lecz na powaznie-nieciekawa sytuacja-nikomu niezyczyłbym znalexć się w takowej-z
        jakiejkolwiek strony,no chyba że na ulicę wkroczyłby pijany Leszek Miller
        trzymający pod pachą Kwaśniewskiego-równie natrzepanego.
        • Gość: SF CKM Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:48
          Ja dziś na rakowie, koło Lider Price'a widziałem pijanego, który spacerował srodkiem po bocznej uliczce. Nie byłoby i może nic w tym dziwnego, gdyby nie krecił sie wkoło i szczał po ulicy na srodku :/ Lało mu się po nogawach! A widziałem dobrze, bo akurat nawracałem samochodem przed nim. Pełne obrzydzenie! Takich powinni utylizowac.
          • Gość: student Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 07:37
            No i to tez był pijany student?
            • Gość: SF CKM Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:22
              Nie, to był żul około 50-ki. Na studenta nie wyglądał :] Zaraz wszyscy skacza dziwnie na studentów. Zapewne robia to ci, których rozwoj intelektualny skonczył sie na zawodówce i teraz próbuja sie wyszalec na necie, bo na codzien maja gowno do powiedzenia.
              • Gość: smerf Re: wypadek IP: 213.199.204.* 27.02.06, 13:31
                zanim coś się napisze lepiej wiedzieć o co chodzi. Żadnego współczucia dla
                ofiar. Przeczytaj jeden z drugim sąsiedni post AK -pobity i przejechany.
                • Gość: wip Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:24
                  A tyn starszy na lulicy to ni studynt ino docynt czy cus.
                  • Gość: do wipa Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:30
                    i pewnie uważasz, że jesteś cholernie dowcipny. Człowieku, zanim "błyśniesz"
                    dowcipem, pomyśl co czuje rodzina osoby poszkodowanej-walczącej o życie. Ja to
                    wiem, a Tobie nie życzę byś akurat tej wiedzy doświadczył.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka