Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:23 Czy ktoś widział ten wypadek wczoraj ok.godz 22.10 na Armii Krajowej czy potrącony koleś przeżyl wyglądało bardzo tragicznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:49 Nikt nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wypadek IP: *.grosz.prenet.pl 26.02.06, 11:32 zaraz pewnie jakiś pajac napisze , że pod auto wpadł pijany student , albo takowy prowadził . Odpowiedz Link Zgłoś
sir_harold_z_szaletu Re: wypadek 26.02.06, 11:47 Pajac powie, że widział miejsce wypadku zaraz po zdarzeniu. Jechałem taksówką na Północ. Na miejscu była już policja i karetka pogotowia. Zderzenie miało miejsce mniej więcej w połowie drogi pomiędzy ul.PCK a przystankiem tramwajowym koło Promenady, czyli w miejscu gdzie nie ma przejscia dla pieszych. Nie wiem kim był(lub jest) ten człowiek który wpadł pod auto. Nieostrożni i kretyni trafiają się i pośród rolników, pośród inteligentów, nie brakuje ich pośród ludzi pracy. Są też kretyni z indeksem uczelni wyższych piszący beznadziejne posty i nie na temat. Jesteś jednym z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:02 To chyba był pijany student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanka Re: wypadek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.06, 21:08 ty pajacu jeden ten gość szedł do domu napadnieto go w okolicy PCK a następnie zawleczono na jezdnie JAK BYŚ się czuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: wypadek IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:40 Kierowcą także był nawalony student;) Lecz na powaznie-nieciekawa sytuacja-nikomu niezyczyłbym znalexć się w takowej-z jakiejkolwiek strony,no chyba że na ulicę wkroczyłby pijany Leszek Miller trzymający pod pachą Kwaśniewskiego-równie natrzepanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF CKM Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:48 Ja dziś na rakowie, koło Lider Price'a widziałem pijanego, który spacerował srodkiem po bocznej uliczce. Nie byłoby i może nic w tym dziwnego, gdyby nie krecił sie wkoło i szczał po ulicy na srodku :/ Lało mu się po nogawach! A widziałem dobrze, bo akurat nawracałem samochodem przed nim. Pełne obrzydzenie! Takich powinni utylizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 07:37 No i to tez był pijany student? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF CKM Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 13:22 Nie, to był żul około 50-ki. Na studenta nie wyglądał :] Zaraz wszyscy skacza dziwnie na studentów. Zapewne robia to ci, których rozwoj intelektualny skonczył sie na zawodówce i teraz próbuja sie wyszalec na necie, bo na codzien maja gowno do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf Re: wypadek IP: 213.199.204.* 27.02.06, 13:31 zanim coś się napisze lepiej wiedzieć o co chodzi. Żadnego współczucia dla ofiar. Przeczytaj jeden z drugim sąsiedni post AK -pobity i przejechany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wip Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:24 A tyn starszy na lulicy to ni studynt ino docynt czy cus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wipa Re: wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:30 i pewnie uważasz, że jesteś cholernie dowcipny. Człowieku, zanim "błyśniesz" dowcipem, pomyśl co czuje rodzina osoby poszkodowanej-walczącej o życie. Ja to wiem, a Tobie nie życzę byś akurat tej wiedzy doświadczył. Odpowiedz Link Zgłoś