Gość: Zbyszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 16:32 Doradzcie mi jaki kupic niedrogi a praktyczny prezent na parapetówke ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna-bajka Re: Prarapetowka prezent ? 11.03.06, 16:43 Najlepiej coś do domu. Niestety w Częstochowie są rzeczy, albo bardzo drogie, albo totany badziew. W hipermarkecie nie kupuj, bo to raczej w złym guście. W Ikei sa fajne rzeczy i za rozsądną cenę, ale to w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:03 Hmmm a ja dalej nie wiem co kupic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.man.czest.pl 11.03.06, 17:08 Na przykład co ja bym chciała: miski na sałatki 3 różnej wielkości w pastelowych kolorach, np. żółte, noże, dobrą patelnię, moja kiedyś się zużyje; kwiaty doniczkowe, komplet ładnych szklanek na napoje lub drinki, głęboki garnek, dobry do duszenia, drewnianą dużą deskę do krojenia chleba, szklany przeżroczysty dzbanek na napoje, zestaw kapci dla gości... Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Prarapetowka prezent ? 11.03.06, 17:12 O tak. Pamietam kiedyś koleżance kupiłam komplet pieknych, klasycznych kieliszków. Pasowałau do wody lub wina. Sklap znajdował się, bo nie wiem jak dalej tam jest na Pl. Daszyńskiego po tej samej stronie co Levis, po schodach w górę. Pamiętam, że cena nie była przerazająca, a szkło piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:07 Kup pół litra i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.man.czest.pl 11.03.06, 17:09 to też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lawinia Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.pl / 212.203.133.* 11.03.06, 18:09 Jednym z prezentów jaki ja dostałam na parapetówę była oryginalna lapka. Widziałam taką w OBI ale sama napewno bym jej nie kupiła ze względu na cenę. Był to prezent od kilku osób. Świetnie sprawdziła się też szklana waga łazienkowa. W ostateczności można kupić ładny kwiat w doniczce. Odpowiedz Link Zgłoś
boki_czwa Re: Prarapetowka prezent ? 11.03.06, 18:11 Przejdź sie po JYSKu ... powienieneś coś znaleźć .. taka IKEA na mniejszą skalę .. Kiedyś prezentem obowiązkowym na parapetówkę była paprotka :)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.man.czest.pl 11.03.06, 21:14 tylko strasznie ciasno w tym sklepie i jakos nie moge tam nic znalezc. Absolutnnie chybione porownanie z Ikea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 098 Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.man.czest.pl 11.03.06, 21:15 jeszcze ważne dla kogo ten prezent. Kobieta, mężczyzna, para? Odpowiedz Link Zgłoś
puma861 Re: Prarapetowka prezent ? 15.03.06, 21:50 A moze cos w sklepie zdrowy sen na armii krajowej kolo energetyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Prarapetowka prezent ? 16.03.06, 12:22 Na parapetowke przynosi sie rzeczy ktore przydadza sie do domu moze to byc kwiatek jakis ladny zegar na sciane komplet kieliszkow albo cos tego typu flaszka terz jest dobrym prezentem ale raczej warto kupic cos z gornej polki Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Prarapetowka prezent ? 16.03.06, 12:23 flaszka terz jest dobrym prezentem ale raczej warto kupic cos z gornej polki > sorry tez mialo byc Odpowiedz Link Zgłoś
szczawka Re: Prarapetowka prezent ? 16.03.06, 13:21 ja bylam na parapetowie w poniedzialek.zakupilam ze znajomymi komplet kieliszkow do wina i takie duze solniczke i pieprzniczke-takich co uzywa maklowicz.nie mieli wiec sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrice Re: Prarapetowka prezent ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 13:02 proponuje jakiegos kwiatka doniczkowego ''egzotycznego'' moze jakies drzewko cytrynowe czy pomaranczowe albo drzewko bonsai??? i butelke jakiegos wina z górnej pólki:)pzdr Odpowiedz Link Zgłoś