Gość: Kasia IP: *.man.czest.pl 14.03.06, 23:27 Gdzie najlepiej zapisać się w Częstochowie na kurs księgowości????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Owieczka Re: Księgowość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 07:22 Proponuję się dowiedzieć coś w Zrzeszeniu księgowych przy ul.Niepodległości 20/22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Księgowość IP: *.man.czest.pl 15.03.06, 11:39 Dziękuję bardzo za podpowiedź :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Księgowość IP: *.man.czest.pl 15.03.06, 14:51 Jeżeli ktoś będzie również zainteresowany odbyciem kursu podaję stronkę - www.skwp.czestochowa.pl Koniec marca, początek kwietnia rozpocznie się Kurs modułowy dla kandydatów na samodzielnych księgowych bilansistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojo Re: Księgowość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 18:21 A ja właśnie skończyłam ten kurs w stowarzyszeniu i jestem zadowolona, przy czym miałam już wcześniej do czynienia z tym "przedmiotem". Jest dosyć długi, bo z przerwą wakacyjną trwa prawie rok. Odpowiedz Link Zgłoś