Gość: katon2 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 00:04 Są programiki zmieniające numer IP użytkowania widziałem to u kumpla, uruchamia programik potem włancza przeglądarke, i programik zmienia IP co jakiś wyznaczony odstęp czsu, słyszałem też coś o jakiejś stronce na którą się wchodzi i z poziomu tej stronki można przeglądać sieć, niestety to jest płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.d4.club-internet.fr 17.03.06, 03:31 Harry, akurat Rzecznik nie musi byc specem od informatyki. Uprawiamy tutaj burze mozgow normalna wiec jest rzecza, ze mozemy sie mylic. P.S. Przypomne , ze czesto podajesz na FCz bledne czyli niby fakty na poparcie Twoich argumetow;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumsm Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 17.03.06, 07:49 Logowanie dobra rzecz-ale po co ???I tak cenzuryjecie wypowiedzi . A jak już nie dajecie rady to po prostu usuwacie forum.....DODAJĘ ŻE USUWANE POSTY NIE NARUSZAJĄ REGULAMINU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima czemu ten kuń kuleje? IP: *.d4.club-internet.fr 17.03.06, 11:03 Kurzu, "czemu ten kuń kuleje"? Wspomniales, ze jedna z przyczyn jest moderacja, wlasciwie Twoim zdaniem, jej niedosyt. Pamietam poczatki FCzestochowa, moderacja wowczas zajmowla sie scisla grupa forumowiczow. Ale to efemeryda. Forum bylo nowym zjawiskiem, ktore pasjonaci pisanego slowa na sposob im jeszcze nieznany testowali tworczo-zespolowo medium bliskiego im Miasta. Tego juz nie bedzie, a moze sie myle. Liczyc w kazdym badz razie na takie forumowe spolecznosci, polegac na nich jako tych ktorzy moderuja forum na codzien, oczywiscie nie mozna. Kurzu, "czemu ten kuń kuleje?" Pozdrawiam P.S. Znowuz sie przez pomylke niezalogowalem;) Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 17.03.06, 13:20 Jakkolwiek Internet jest instytucją egalitarną to już pisanie na forum zdecydowanie nie. Większość wątków to komercyjna kryptoreklama samolansujących się megalomańskich gwiazd, nawet z budżetówki. Reszta to nabijanie spamu, manipulacje domorosłych ekspertów od wszystkiego, polityczne rozgrywki, osobiste animozje wielonikowców zwłaszcza pod adresem władz miasta. Istnieją także pojedyncze przypadki etatowych mentorów, wiecznie zadowolonych ludzi renesansu, np. xx konwertujący się do Odpowiedz Link Zgłoś
marcys_czwa Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 17.03.06, 15:09 Singielku, Niestety internet nie jest jeszcze instytucją egalitarną w Polsce. Nie kształtuje społecznej świadomosci, nie jest medium powszednim jak ma to miejsce w innych rozwiniętych technolandach. Nie jesteśmy jeszcze społeczeństwem które przeszło tofflerowską "trzecią falę" Co się zaś tyczy kryptoreklamowych wpisów to sa one czasem potrzebne. Widać to po ilości wypowiedzi choćby w temacie najlepszego dentysty, ginekologa itp. Nie ma wszak możliwości "odsiania" na forum autentycznych opinii od reklamowych wpisów. Zawsze można jednak kierując się zdrowym rozsądkiem wyłapać to co wartościowe. Forum jest miejscem gdzie nawet Ci "domorośli eksperci od wszystkiego" mogą się wypowiedzieć. To jest także ich miejsce i logowanie tego nie zmieni. To tworzy urok forów internetowych w ogóle. Nie możemy zamknąć także możliwości wpisów "etatowym mentorom czy wiecznie zadowolonym ludziom renesansu". Mają do tego święte prawo jeśli ich wpisy mieszczą się w kategoriach prawnych i etycznych właśnie. A że forum jest miejscem sporów i animozji forumowiczów. Jeśli są to spory na argumenty toż to właśnie stanowi jeden z filarów forów. Jeśli się obrażają, drogę prawną zawsze mają otwartą. A czy teraz Forum Częstochowskie nie jest już jednym z najsłabszych ? Nie należy tego rozpatrywać w kategoriach słaby - mocny. Tą drogą do niczego nie dojdziemy. Proponuję zostać przy ocenie że nasze Forum jest wyjątkowe tak jak każdy z wpisujących się na nim forumowiczów. Przecież to miejsce zderzeń myśli, wyobrażeń, sądów różnych ludzi i tak jak w życiu z niektórymi nie musimy się zgadzać, nie musimy się spotykać, tak tu nie musimy polemizować. Te opinie myślę wyczerpują zagadnienie psioczenia na forum jako takie. Jest ono i będzie. Z logowaniem (oby) czy nie jest zjawiskiem wyjątkowym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: 80.54.171.* 17.03.06, 14:06 Madga 76 nie popisałaś się.Szkoda -takiego ładnego masz nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Do ReDAKCJI 17.03.06, 23:34 Przykro mi, ze musze sie zajmowac czyims sprawami. Tym brdziej jest mi smutno, ze opinie trafiaja na moja skrzynke adresowa. Czyzby Redakcja nie otrzymywala podobnych? Owszem. Na tym forum. Tak. Nie wiem co u Redakcji w skrzynce siedzi. Pamietam wspomnieniem, ze Centrla "Gazety Wyborczej" forow; dawno temu zapowiedziala, ze logowanie bedzie obowiazkowe. Na kazdym publicznym "Gazety" forum. Czy nalezaloby zostawic FCz wyjatkiem na zawsze? Nie wiem. O pod_forach: Singielek jeden wyrazil opinie w tym watku na ten temat jak i Forumowicz, ktory opisal rezultat pdo_forum w Katowicach. Ulisses, wczesniej na ten temat sie wpisal, i Redakcja nigdy na te postulaty nie àodpowiedziala. Nie odpowiada Redakcja nadal. Pidzac na tym watku, ze na takie postulaty nie byla glucha. Jaka jest zleznosc naszego FCz od Centrali? Powtorze: Centrala chce wszedzie na forach wprowadzic "logum" Dosc mego trzrepania w klawiature, wszk ani administrotorem, jednak wraz z Innymi bylem posrod Moderatorow tego forum. Zostawiam Wam bezsilnie list , imajlowy; dziwie sie dlaczego pisany do mnie, a nie publicznie do Redakcji Forum. Odpowiedz jest prosta. Brak Moderzatora. Zadne logowania obowiazkiem logu nie beda ksztalcic posluszenstwa slowu Slowom d e m o k r a c j i: ___________________________________ "Postulat Redakcji zwiazany z logowaniem oceniam jedynie w kategorii pólsrodka. Pólsrodka, gdyz jest to tylko gorset nalozony ma watly kregoslup. Cos, co trzyma pewien pion w sposób sztuczny. Znacznie bardziej (moim zdaniem) edukacyjne byloby dzialanie moderatora, który stanowilby wyrocznie iscie w zygmuntowskim stylu - Nie uchodzi i basta. Zapomina sie niestety zbyt czesto iz jedyna skuteczna bariera - jest wychowanie, ksztaltowanie pewnego poziomu kultury i wartosci, ponizej którego zejsc sie zwyczajnie nie godzi. Od dluzszego juz czasu jestem zwolennikiem pogladu, ze demokracja i wolnosc to zbyt powazne wartosci by darowac je osobnikom infantylnym." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Do ReDAKCJI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 03:20 Forum jest areną do nadawania na jakis temat lub na kogoś i o to chyba chodzi - owocem tego są dyskusje, które raz mrożą krew w zyłach tych których dotyczą i tych którzy w nich uczesticzą, innym razem powodują uśmiech czytelników.Czasy w których żyjemy, wolność itp sprzyjają forumowemu sposobowi ekspresji.Problem częstochowskiego forum nie polega na tym, że ludzie nie chcą wprowadzenia obowiązku logowania się, ale problemem jest to,że usuwa się najnowsze wpisy zgodne z regulaminem, aby zepchnąć daną dyskusję na 5, 6 stronę forum lub wykorzystywanie przez osoby z redakcji GW wiedzy o nikach forumowiczów w prywatnych interesach.Nie wgłębiam się w temat.Trzeba dać ludziom forum do ekspresji! :) Najlepszym przykładem tego jak można przyswoić i polubić forum jest p. Ireneusz L.Udziela sie chłop gęsto, a jak ktoś popycha plotę oczerniającą magistrat, ten z prędkością dzwięku prostuje ją i kasuje danego klienta.Prostuje i kasuje klienta - nie posty. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Do redakcji i użytkowników. 18.03.06, 04:13 Przeczytałem sobię kilka postów. Kategoryczne NIE dla logowania. Powód jest prosty. 90% "gości" myśli że jest anonimowa. ;) Ja zawsze piszę zalogowany. Tak dla odróżnieniaod "motłochu" A i było czy FCz jest najsłabsze. Obiektywnie patrząc jest jednym z najlepszych. Mało cenzury, dużo tematów, różni ludzi. A reklama, spam i kryptoreklama... Cóż nieodłączna część rzeczywistości. Tej prawdziwej i tej wirtualnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Do ReDAKCJI IP: 67.71.86.* 18.03.06, 04:25 ...szanowna erekcjo gadzeta wybiorczej....zadne plabowanie ! ZROZUMIANO ! ....JA OLEWAM WASZE FORUM NO CHWILECZKE ! ...MOZE JEDNAK LOGOWANKO WPIERW POMYSLE....JESLI JUZ - TO !...Czy to forum to cos znaczy - logowac sie w takie SIANO ?....ano....ano ! Do redakcji Filip pisze; - moge wam odstapic klisze, stare klisze PRL-u, wartosc dzis ich rowna 0- zeru. kilka workow akt ubekow, stary worek prze- prze-przezeciekow. wagon policyjnych palek, urzadzenia do torturek....mocny sznurek....listy pobranych pieniedzy za "roboty wykonane"......stare fora z internetu, i wpisy niewymazane...i co jescze...szkoda bo to dzieki temu forum mialbym szanse zostac WIESZCZEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niefilip Re: Do Filipa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 14:59 Gość portalu: Filip napisał(a): > ...szanowna erekcjo gadzeta wybiorczej....zadne plabowanie ! > Do redakcji Filip pisze; > - moge wam odstapic klisze, > stare klisze PRL-u, wartosc dzis ich rowna 0- zeru. No a jak na takiej kliszy są zachowanie twarze UBeków czy ich morderstwa. Wszystkie pamiątki po PRLu są bardzo ważne.Ja już zbieram wszystko. Nawet grzebie w śmietnikach w poszukiwaniu dokumentów i kwitów na UBeków. WQy też zbierajcie statre klisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwiec Pytanie do Redakcji IP: *.21.pl 18.03.06, 18:30 Pytanie do Redakcji: jak działa opcja "kosz"? Czy wątek jest automatycznie usuwany, po kliknięciu na niego przez określoną ilość osób? Jeśli tak to jaka musi być liczba takich 'kliknięć'? Czy też może wtedy wątek trafia do admina? Strasznie mnie to nurtuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lessi Re: Pytanie do Redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:45 Wiesz co złośliwcu! Redakcja FCzewa to taki "Bożek" - właściciel forum. Zaczyna temat pytaniem co ktoś na jakiś temat sądzi a potem siedzi cicho i czyta z ukrycia obserwując co też poczynają Bożka żołnierzyki.Jak się każdy z nich "ustawi" do tego tematu.Jedni tak inni na wspak i już jest zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: późny wnuk Bieruta ograniczanie wolności słowa to wasza specjalność.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:04 ustalcie czy to ma być FORUM czy tuba propagandowa Gazety Wyborczej "Nasz Dziennik" otwiera forum, ludzie sie tam przeniosą, ah politycy ???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz logowanie=smierc forum IP: 82.160.8.* 19.03.06, 10:45 Uwazam ze to zly pomysl, nasze forum tetni zyciem (pomimo spamujacych opini ale to mniejszosc) Posty z jednego dnia zajmuje okolo 2 stron. Natomiast wystarczy spojrzec na forum np. Poznania gdzie trzeba sie logowac, posty z 3 dni mieszcza sie na jednej stronie, nic sie na nim nie dzieje. Jezeli u nas wprowadzimy logowanie bedzie to samo, forum umrze smiercia naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: logowanie=smierc forum IP: 80.51.233.* 19.03.06, 11:06 uważam ze to bardzo zły pomysł z tym logowaniem sie!! jeśli tak będzie to na forum nikt sie nie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:51 będzie trzeba to się zaloguję, póki nie muszę, nie robię tego bo mi się nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Prosimy o logowanie na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 12:59 Logowanie Logowanie Ja chce logowanie tera Niech to forum wreszcie umiera Jalowe dyskusje zostaną Pustaki i czubki będą je czytać co dzień rano Ja mam ciekawsze zajęcie I mnie tu nigdy nie będzie Wolę gry komputerowe Niż głupotami zatruwać sobie głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Prosimy o logowanie na forum IP: 80.51.233.* 20.03.06, 19:58 logowanie to bardzo zły pomysł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storimArchiwalna Re: Prosimy o logowanie na forum IP: *.d4.club-internet.fr 21.03.06, 00:35 Harry, dziekuje za wyjasnienienie Twojego glosy na " tak" , rzeczowa argumentacja. Pozdrawiam, storima Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 20.03.06, 16:19 Popieram, logowanie powinno ograniczyc naduzycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:58 bez sensu jakie logowanie " Łukaszenko " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storimArchiwalna Raz jeszcze do ReDakcji IP: *.d4.club-internet.fr 21.03.06, 00:42 P.S. jestem za moderacja, ktora wychowuje. I jak to TO praktykowac??? Obowiazek logowania jest przy tym pytaniu: m a l o s t k o Wy zadecydujecie Droga Redakcjo. Pozdrawiam, storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Jappa A po co? IP: 80.54.173.* 21.03.06, 09:44 Ja mam co prawda jakies konto w wyborczej, ale i tak sie nie loguje. Po co? Podalem nieprawdziwe dane, wiec i tak sie nie sprawdzi kto pisal. No chyba ze po IP, ale to mozna zrobic i bez logowania. A jak zechce spamowac (nie ma obaw, nie zechce), to moge to zrobic tez zalogowany. Przeciez w razie zamkniecia konta mozna otworzyc drugie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Rudolf Re: Żelazna ręca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 12:46 W sumie przydałyby się jakieś ogranniczenia na tym forum. Teraz jest wszystkiego pełno,każdy robi to co chce. Za komuny trzeba było uważać na to co się mówi i co się robi. Teraz bardzo brakuje mi tego :( Dlatego jestem bardzo za logowaniem i za częstym czyszczeniem niepożądanych i brzydkich wpisów.Powinno być jak na Białorusi.Tam za wulgarne słowo na ulicy idziesz na 7dni do paki.A tutaj powinna być 10dniowa banicja.Tam jest porządek zaprowadzony żelazną ręką i tutaj powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Żelazna ręca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:43 Może nie tak ostro,ale kretynów i wulgaryzm trzeba wykorzenić z internetu. Ale jak to zrobić.Przecież to demokracja.Że fałszywa to kretynów to nie obchodzi.Brak wychowania i kultury coraz bardzie uderza w Polaków.Zróbmy wszyscy coś w tym kierunku,żeby forum internetowe zdyscyplinować.Wolność Tomku w swoim domku doprowadza nieraz do nieporozumień.Precz z arogancją na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re:Moderacja IP: *.d4.club-internet.fr 02.04.06, 23:44 Kazdy widzi a i wiec Redakcja. Zalogowane trole niszcza to forum. Bez zdecydowanie wychowawczej moderacji. To forum zniknie, zalogowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.houston.res.rr.com 30.06.06, 23:57 A po co sie logoac? I tak cenzurujecie wypowiedzi-i to nawet te nie lamiace regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Kij ma dwa końce! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:08 Z ciekawością przeczytałem Waszą dyskusję o logowaniu, czy go wprowadzić, czy nie. Moim zdaniem - nie i piszę dlaczego. Odwiedzając różne fora regionalne, zwróciłem uwagę na forum Częstochowy - ze jest na nim tak dużo wpisów każdego dnia. Nie wnikam, co są warte merytorycznie, ale forum żyje, chociaż Częstochowa nie należy przecież do bardzo dużych miast w Polsce. U siebie korzystam z forum dla dużej dzielnicy warszawskiej - po wprowadzeniu obowiązku logowania ilość wpisów gwałtownie spadła, pojawiły się wpisy dotyczące mało istotnych spraw, nie wywołujące praktycznie żadnych kontrowersji i dyskusji. Forum stało się zdecydowanie nieciekawe. I pisze to pomimo tego, że przed wprowadzeniem logowania byłem w wątku, ktory zapoczątkowalem, przedmiotem licznych ataków, nawet klasycznych pomówień. Ale dzięki temu wątek żył i nawet dzięki nieprzychylnym mi wpisom chciałem odpowiadać, wymiana myśli się toczyła. Teraz, po obowiązku logowania się, zostalem praktycznie sam w tym wątku. A stale sam do siebie nie będę pisał. Dodam, że poprzednio chociaż się nie logowałem, świadomie podawałem swoje imię i nazwisko, aby nikt nie mógł mi zarzucić, że piszę anonimowo. Podsumowując, jestem pewien, ze koniecznośc logowania na Waszym forum spowoduje gwałtowny spadek wpisów, znaczne okrojenie tematyki i sprowadzenie jej do raczej mało ciekawych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Kij ma dwa końce! 26.08.06, 12:46 Odczuwam Harry1983, ze nie jestes dobrym kandydatem na funkcje Amdmistratora Spolecznego forum. Nie rozumiesz specyfiki regionalnej FCzestochowa. Wydaje Ci sie , ze Twoje opinie sa sluszne i jedyne, pomijasz odczucia i preferencje innych forumowiczow, a przede wszystkim nie potrafisz poddac sie obiektywnej krytyce i zwolujesz tolli do atakowania forumowicza, ktory z krytyka wobec Ciebie wystapil. Brak Ci zupelnie empatii i zachowujesz sie tak, jakby zycie jedynie krecilo sie wokol Twego nosa. Stad kichnales poteznie ostatnio tutaj starajac sie zarazic innych, bo sam nie potrafisz przyjac rzeczowych argumetow i porad , jednak bardziej doswiadczonych od Ciebie osob. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Kij ma dwa końce! 26.08.06, 17:20 O, widzę, że Storima prowadzi krucjatę - kto tu jest dziecinny to widać. Dobrze się bawisz ? To baw się dalej. Twój wpis skomentuję tak : ktoś, kto nie ma pojęcia co się w konkretnych sprawach na miejscu dzieje i kto w jawny sposób robi ze mnie oszusta, kto sieje pomówienia i oszczerstwa wobec mojej osoby, nie będzie mnie pouczał, choćby i był głównym adminem tego forum. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Kij ma dwa końce! 26.08.06, 17:32 Harry, jaka krucjata? Podsumowanie Twojej 'dyskusji', argumentow "ad personam", pisanie do mnie jezykiem trolli, pozbawienia sensu samokrytyki, i slowa uzywane przez forumowa smarkaterie. Jakiego oszusta? Po prostu poprosilem Ciebie, abys przed napisaniem czegos, ta wiadomosc sprawdzil. I to nie pierwszy raz, inaczej taka pisanina to sa zykle dyrdymaly. PS Oczywiscie pozytywne wpisy, z naszych dyskusji pomijasz. To tylko swiadczy o Twoim zacietrzewieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Kij ma dwa końce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:28 "Wydaje Ci sie , ze Twoje opinie sa sluszne i jedyne..." I KTO TO PISZE !? dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: Kij ma dwa końce! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:30 i dlaczego jest to do Warszawiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.21.pl / *.21.pl 26.08.06, 12:48 oczywiscie ze bez logowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:13 podtrzymuje, bez logowania to nic nie da , a w dodatku zmniejszy liczbę osób wypaowiadających się na forum. A forum chyba po to jest by łatwo móc wypowiedzieć swoje zdanie na dany temat. Odpowiedz Link Zgłoś
jb2006 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 26.08.06, 13:15 Wszystko zależy od osoby ,ktora pisze ,jeżeli to kulturalny człowiek to nieważne czy jest zalogowany czy nie nie będzie używał wulgaryzmów i nie musi się wstydzic swoich wypowiedz. Moje zdanie : Generalnie jestem za logowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:07 Witam, chciałabym poruszyć kwestię z trochę innej beczki. Jeśli jest w planach wprowadzenie obowiązku logowania się, to proponuję wprowadzić także cenzurę ortograficzną. Irytuje mnie czytanie wypowiedzi forumowiczów, w których roi się od byków ortograficznych. Takie posty powinno się usuwać - skoro panuje cenzura w kwestii wulgaryzmów, powinna też działać w kwestii ortografii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA logowanie to GŁUPota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:54 - nowe konto zaklada sie w minute. jak ktos bedzie chcial bawic sie w trolla to zalozy dziennie 10 roznych kont bez zadnego problemu - niemozliwe jest zablokowanie zakladania nowych kont na jednym komputerze. - i CO NAJWAZNIEJSZE. STALE NICKI = BRAK WIDOCZNEGO IP. SWIETNA FORMA UKRYCIA DLA TROLI. Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 26.08.06, 18:06 moim zdaniem powinien być obowiązek logowania. zmiejszy się liczba ignorantów, idiotów, złośliwych którzy tylko wchodzą na foum żeby poobrażać wszystkich jak leci. Zreszta z drugiej strony jeśli ktoś będzie chciał sobie poobrażać innych czy robić sobie jaja to poprostu stworzy na szybko "jakieśtam" konto i tak sie skończy. Oczywiście wtedy będzie możliwość zablokowania takiego konta. JESTEM NA TAK! ZA LOGOWANIEM SIĘ. <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_78 A co zrobić gdy ... 26.08.06, 18:19 z jednego kompa, korzystają dwie osoby piszące na forum,pod innymi nickami? A trolli nielogowanych, czy też logowanych, nie da się wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz z cz-wy Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.man.czest.pl 26.08.06, 18:32 Nie wiedze sensu logowania. Jesli ktoś narusza regulamimin-to od tego jest "admin" ...ma w końcu za to kasę. Jeśli ktoś naprawde przesadza , to jest od tego policja... Poza tym, głupie pytanie redakcji z wieloletnią tradycją, by zadawać takie pytania dieciaciakom. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_78 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 26.08.06, 18:50 Gość portalu: mariusz z cz-wy napisał(a): > Nie wiedze sensu logowania. Jesli ktoś narusza regulamimin-to od tego jest > "admin" ...ma w końcu za to kasę. Jeśli ktoś naprawde przesadza , to jest od > tego policja... > Poza tym, głupie pytanie redakcji z wieloletnią tradycją, by zadawać takie > pytania dieciaciakom. Tak zapewne wszyscy tu piszący to dzieci,które wyszły właśnie z piaskownicy. Czuję się w tym momencie obrażona,powinni Cię wyciąć,albo zgłoszę to na policje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 21:16 byłam kiedys zalogowana,ale zapomniałam hasła,pisze jako gosc bo musze sie logowac od nowa.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 14.09.06, 18:17 Autor: redakcja_czestochowa Data: 14.09.06, 10:42 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Kilka tygodni temu zapytaliśmy na naszym forum, czy należy wprowadzać obowiązek logowania. Otrzymaliśmy bardzo wiele odpowiedzi od Czytelników. Ich opinie były jednak podzieloine niemal dokładnie po połowie. Dlatego nie zdecydowaliśmy się na wprowadzenie logowania. Nie wykluczamy jednak, że tak zrobimy, jeżeli będzie wiecej podobnycm głosów na forum. Obserwujemy dyskusję na ten temat. Pozdrawiamy -- Spozniona reakcja i wpis na niewlasciwym watku. Prosze przyjac pozytywna krytyke--pozytywnie. Dobrze , ze Moderator, dziala obecnie skuteczniej usuwajac zarazliwe watki. Jak zawsze Pozdrawiam, Zyczac FCz bycia tym czym forum (z laciny) rowniez w jezyku polskim ma byc i bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 14.09.06, 18:38 zdecdowanie tak.Jestem za logowaniem się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 14.09.06, 18:44 Na szybko zrobionego bilansu: Yes or No to Redakcja pogubila sie w statystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 14.09.06, 23:45 Jestem za logowaniem sie 1 Nikt sie nie podszyje pod moj nick 2 spamerom ktorzy w przypadku zasmiecania forum zostana raz usnieci nie bedzie sie chcialo za kazdym razem tworzyc konta 3 skoncza sie bluzgi bo beda tylko raz 4 jesli ktos twierdzi ze logowanie trwa za dlugo to trwa krocej o jakies przynajmiej 100% od takiego glupiego gadania ze trwa dlugo w operze logowanie nastepuje po nacisnieciu ctrl+enter naprawde bardzo trudne i o ile mi wiadomo kazda przegladarka pyta o zachowanie hasla 5 podalem fikcyjne dane i tak nie wiadomo kto pisal ........... tak ale redakcja zna twqoje ip jezeli pojdzie blokada to na ip a nie na nazwisko czy adres 6 kilka osob na raz uwaza sie za zxc xyz abc etc itp itd i inne bardzo popularne nicki czlowiek glupieje i nie wie z kim pisal wczesniej a jesli 2 3 4 78 osob pisz pod tymi samymi nickami a jeszcze ma neostrade to juz wogule tragedia 7 inne fora maja taki wymog dlaczego to mialo by byc inne malo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:12 >...jezeli pojdzie blokada to na ip a nie na nazwisko czy adres a co w przypadku gdy z jednego IP korzysta wiele osób? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 15.09.06, 00:18 Gość portalu: dn napisał(a): > >...jezeli pojdzie blokada to na ip a nie na nazwisko czy adres > > a co w przypadku gdy z jednego IP korzysta wiele osób? Zwroc sie do Harry1983. On podaje sie za eksperta. Mnie juz przyblokowal. Pozostali uzytkownicy mojego IP. Nie zapraszaja mnie na kawe. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 15.09.06, 00:45 storima napisał: > Zwroc sie do Harry1983. > On podaje sie za eksperta. > Mnie juz przyblokowal. > Pozostali uzytkownicy mojego IP. > Nie zapraszaja mnie na kawe. Tobie to coś ten księżyc za mocno świeci przez to okno, bo powoli Ci na mózg pada. Ostatnio zawartość merytoryczna Twoich postów poleciała na łeb, na szyję - idziesz na ilość, a nie na jakość - z człowieka, z którym dało się prowadzić rzeczową dyskusję stałeś się spamerem - a na takich ludzi jest jedna metoda : zignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 15.09.06, 01:04 Cos Ci sie mlodziencze wirtualnie mydli: Gość portalu: tensam part 2 napisał(a): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=47634116 Nie przeprosiles starszej pani. Chamsko lecisz dalej wobec kogos kogo nie znasz. Starszy od ciebie. Wykarz sie. Napisz Pochwal. Co ty uczyniles wiecej? Bedzie mi milo jak sie popiszesz. Storima PS Na dotychczas jestes dla forum gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o Harry1983 15.09.06, 01:05 storima napisał: > Cos Ci sie mlodziencze wirtualnie mydli: > Gość portalu: tensam part 2 napisał(a): > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=47634116 > Nie przeprosiles starszej pani. > Chamsko lecisz dalej wobec kogos kogo nie znasz. > Starszy od ciebie. > Wykarz sie. Napisz Pochwal. Co ty uczyniles wiecej? > Bedzie mi milo jak sie popiszesz. > > > Storima > > > PS Na dotychczas jestes dla forum > gnojkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 15.09.06, 13:56 harry1983 napisał: > storima napisał: > > > Zwroc sie do Harry1983. > > On podaje sie za eksperta. > > Mnie juz przyblokowal. > > Pozostali uzytkownicy mojego IP. > > Nie zapraszaja mnie na kawe. > > Tobie to coś ten księżyc za mocno świeci przez to okno, bo powoli Ci na mózg pa > da. > Ostatnio zawartość merytoryczna Twoich postów poleciała na łeb, na szyję - idzi > esz na ilość, a nie na jakość - z człowieka, z którym dało się prowadzić rzeczo > wą dyskusję stałeś się spamerem - a na takich ludzi jest jedna metoda : zignoro > wać. Wpis jak najbardziej merytoryczny. Odnosi sie do twojej bufonady. Rozkazywania, kto co jak ma pisac. W dalszym ciagu masz problemy ze zrozumieniem. I nie powoluj sie na moje opinie o Tobie. Slowo "przepraszam" jest Ci obce. Swiadczy to o braku kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewi najpierw niech będą podfora i jakiś porządek na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:45 tym forum! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 15.09.06, 01:16 Jedno jest pewne: g...... pretendujacy do roli spolecznego moderatora: HARRY1983 (chcial, zglaszal swe CV) tej posady nie otrzyma. Zalogowany badz niezalogowany. Ten osobnik pod tym nickiem, jest, byl zwyklym forumowym chamem. Storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 01:19 ????????? czy to prawda ???? Harry jest moderatorem ???? o Jezuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frantic Nie dla logowania!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.06, 08:37 Nie powinno byc logowania na forum! Forum publiczne jest do tego zeby bylo wiele zroznicowanych glosow (niekoniecznie madrych). Z wprowadzeniem logowania wiele osob zrezygnuje z wpisywania sie w ogole (czesto tak robie, jesli probuje dodac opinie na dziale ogolnym, a jest obowiazek logowania. Po prostu nie chce mi sie otwierac dodatkowych okien). Liberalizm forumowy jest jak najbardziej wskazany, nikomu nie zagraza, a daje mozliwosc wypowiedzi wszystkim. Nie ma takich pojec: wazny watek i niewazny watek. Dla jednego jest tak, a dla drugiego inaczej. Podstawowa zaleta forum jest to ze jest ono anonimowe. I to wlasnie daje mozliwosc nieskrepowanej wypowiedzi, jakkolwiek glupia i niedorzeczna by nie byla. Jesli wprowadzone zostanie logowanie ta wazna cecha zostanie mocno ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Nie dla logowania!!! HARRY!!!!!!! 15.09.06, 22:31 harry1983 napisał: > Skoro to, co się w międzyczasie działo nie motywuje Was do wprowadzenia obowiąz > kowego logowania, to wybaczcie, ale jesteście niepoważni. A niby co sie dzialo ostatnio na frorum tak szczegolnego, ze tego nie zauwazylam? Prosze o... no wlasnie szczegoly Harry. Mnie tam jest obojetne, logowany, czy nie. Cham jest chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Nie dla logowania!!! HARRY!!!!!!! 15.09.06, 23:47 Interesujace. Przeciez Storima popieral harry1983 jako spolecznego moderatora! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=48696004 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 16.09.06, 23:44 Tak jak pisano wczesniej. Logowanie przymusowe? Bez takowego loguja sie neofaszysci: z niezalogowanego "Blitza", "Rava" byl przed nim "HH" i ktos tam jeszcze, obecnie nowy "waffen", i "biala-reka" oczywista aluzja przekretnie manifestowana do tekstu piosenki nazistowskiego zespolu, ktorego strony internetowe, rowniez zostaly przez NAS, usuniete. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
storima I szereg innych forumowych dewiantow 16.09.06, 23:49 Zwiazanych z neofaszyzmem. Stad nie warto wymieniac ich tu wszystkich. Szkoda czasu. FCzestochowa samo w sobie dokumentuje ich wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 20:31 to bzdura- mamy przeciez trochę wolności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 19.09.06, 10:22 TYLKO I WYLACZNIE LOGOWANIE PRECZ Z PODSZYWACZAMI I DUCHAMI Dziekuje za uwage ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jatubylam Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum 27.10.06, 18:53 Logowanie? Dlaczego zalogowani "terrorisci" maja decydowac o wlolnosci wpisow? Normalnych niezalogowanych uzytkownikow Forum Czestochowa? Ich zalogowane nicki lamiace systematycznie reguly gry na forum, znikaja cieciami Moderatora. Pisza wiec, niezalogowanie. IP pozostaje to samo. Wysilek destruktorow forumowych trolli, dzieki odpowiedniej Moderacji staje sie wpisem forumowego smiecia pogrobowca. I to dobrze, ze na forum Czestochowa admini istenieja jako "Redakcja". Gdyby sie taki Admin, jedna z druga wpisaly osobiscie, mielibysmy na tym forum najazd na Adminatorki. Moderacja. Jedynie tak mozna wychowac zblakanych. Przynajmniej forumowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Prosimy o opinie o logowaniu na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:19 storima napisała: > Logowanie? > Dlaczego zalogowani "terrorisci" maja decydowac o wlolnosci wpisow? > Normalnych niezalogowanych uzytkownikow Forum Czestochowa? > Ich zalogowane nicki lamiace systematycznie reguly gry na forum, znikaja > cieciami Moderatora. Pisza wiec, niezalogowanie. > IP pozostaje to samo. Wysilek destruktorow forumowych trolli, dzieki > odpowiedniej Moderacji staje sie wpisem forumowego smiecia pogrobowca. I to > dobrze, ze na forum Czestochowa admini istenieja jako "Redakcja". > Gdyby sie taki Admin, jedna z druga wpisaly osobiscie, mielibysmy na tym forum > najazd na Adminatorki. Moderacja. Jedynie tak mozna wychowac zblakanych. > Przynajmniej forumowo. I kto to pisze ??? Troll nr 1 w Częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś