Gość: mandarynka IP: 82.160.8.* 22.03.06, 20:58 Czy ktos robil w SOFIE zamknieta impreze? Jak to wyglada? Czy z wlascicielka mozna sie dogadac?Jakie jedzonko serwuje?No i oczywiscie tanio czy drogo? Dziekuje z gory za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: SOFA co sadzicie ? 22.03.06, 21:13 Witam Jestem tam częstym bywalcem od ho ho ho i 2 dni ...nie wiem jak jest z imprezami zamkniętymi...wiem natomiast ,że często odbywają się na połowie sali a na 2 siedzą ludzie spoza imprezy...mnie by to wkurzało. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bek-a Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:53 Cześć.Byłam na imprezie zamknietej organizowanej w pubie Sofa i z czystym sumieniem odradzam.Po pierwsze nie jest tanio, po drugie z właścicielką nie da się rozmawiać(sama puszcza muzykę)a po trzecie do jedzenia są tylko paluszki i chipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 23.03.06, 14:56 Powiem, że niekoniecznie, do knajpy z klasą jeszcze tam dużo brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:35 Mialem tam polmetek.Byla to jedna z gorszych imprez. Zdecydowanie nie polecam tego miejsca, z wlascicielami wogole nie dojsc sie do porozumienia, w pewnym momencie nawet przyszedl i zabral nam flaszki. Pomine fakt ze na drugiej czesci sali siedzieli jacys obcy ludzie. Kolejnym rozczarowaniem bylo podane jedzenie, nie wiem co to bylo ale szpitalna kuchnia na zawodziu serwuje lepsze posilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzadki bywalec sof Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 24.03.06, 16:41 nie polecam, prawie tam nie bywam, jest niemilo , jakos takie to wszystko zniszczone i brzydkie wlacznie z wlascicielka, jest tyle pubow w czestochowie, ze sofe lepiej omin z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:09 najlepsza jest wlasicielka <lol> z ta kobieta wogóle nie idzie się dogadać, wynająłem ze znajomymi kiedyś tą mniejszą 'salkę' zaraz przy barze i było kiepsko. tez odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYSOF Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 26.03.06, 20:13 Stanowczo odradzam, chcialem kiedys zrobic tam ( nie wiem dlaczego tak sobie wymyslilem jest przeciez tyle super pubow w czewie)imprezke dla kilkunastu osob.Na szczescie dla wszystkich wlascicielka okazala sie osoba niesympatyczna, niemila i ze wszystkiego robila problem, mialem wrazenie , ze robi nam laske godzac sie na zorganizowanie tam imprezy.A do tego spoznila sie na umowione spotkanie 15 minut, poza tym tam jest brzydko i staro, i zagracone skrzynkami i w ogole kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś