Dodaj do ulubionych

SOFA co sadzicie ?

IP: 82.160.8.* 22.03.06, 20:58
Czy ktos robil w SOFIE zamknieta impreze? Jak to wyglada? Czy z wlascicielka
mozna sie dogadac?Jakie jedzonko serwuje?No i oczywiscie tanio czy drogo?

Dziekuje z gory za opinie
Obserwuj wątek
    • marcelmilau Re: SOFA co sadzicie ? 22.03.06, 21:13
      Witam
      Jestem tam częstym bywalcem od ho ho ho i 2 dni ...nie wiem jak jest z
      imprezami zamkniętymi...wiem natomiast ,że często odbywają się na połowie sali
      a na 2 siedzą ludzie spoza imprezy...mnie by to wkurzało.
      Pozdro.
    • Gość: bek-a Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:53
      Cześć.Byłam na imprezie zamknietej organizowanej w pubie Sofa i z czystym
      sumieniem odradzam.Po pierwsze nie jest tanio, po drugie z właścicielką nie da
      się rozmawiać(sama puszcza muzykę)a po trzecie do jedzenia są tylko paluszki i
      chipsy.
      • Gość: GOŚĆ Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 23.03.06, 14:56
        Powiem, że niekoniecznie, do knajpy z klasą jeszcze tam dużo brakuje.
        • Gość: chuck Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:35
          Mialem tam polmetek.Byla to jedna z gorszych imprez. Zdecydowanie nie polecam
          tego miejsca, z wlascicielami wogole nie dojsc sie do porozumienia, w pewnym
          momencie nawet przyszedl i zabral nam flaszki. Pomine fakt ze na drugiej czesci
          sali siedzieli jacys obcy ludzie. Kolejnym rozczarowaniem bylo podane jedzenie,
          nie wiem co to bylo ale szpitalna kuchnia na zawodziu serwuje lepsze posilki.
    • Gość: rzadki bywalec sof Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 24.03.06, 16:41
      nie polecam, prawie tam nie bywam, jest niemilo , jakos takie to wszystko
      zniszczone i brzydkie wlacznie z wlascicielka, jest tyle pubow w czestochowie,
      ze sofe lepiej omin z daleka
      • Gość: piter Re: SOFA co sadzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 17:09
        najlepsza jest wlasicielka <lol> z ta kobieta wogóle nie idzie się dogadać,
        wynająłem ze znajomymi kiedyś tą mniejszą 'salkę' zaraz przy barze i było
        kiepsko. tez odradzam.
    • Gość: ANTYSOF Re: SOFA co sadzicie ? IP: 82.160.8.* 26.03.06, 20:13
      Stanowczo odradzam, chcialem kiedys zrobic tam ( nie wiem dlaczego tak sobie
      wymyslilem jest przeciez tyle super pubow w czewie)imprezke dla kilkunastu
      osob.Na szczescie dla wszystkich wlascicielka okazala sie osoba niesympatyczna,
      niemila i ze wszystkiego robila problem, mialem wrazenie , ze robi nam laske
      godzac sie na zorganizowanie tam imprezy.A do tego spoznila sie na umowione
      spotkanie 15 minut, poza tym tam jest brzydko i staro, i zagracone skrzynkami i
      w ogole kiepsko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka