Dodaj do ulubionych

Peja/SLU w Częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 21:32
Słyszałem że 31.04 Peja ma grać koncert w Częstochowie, czy ktoś wie coś
więcej??
Obserwuj wątek
    • marcelmilau Re: Peja/SLU w Częstochowie 26.03.06, 22:00
      ja np. nie słyszałem ale wiesz co ci powiem ...Rysiek robi konkretną wioskę...
    • Gość: hihihihihi hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:42
      nezlp.freefronthost.com/news.php?id=214&PHPSESSID=c4c910d23f89f5e5a4f760eafb80e31f

prosze Klub Iguana ulica Gajcego 2 promenada :)
      • Gość: peja fan Re: hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:46
        31.03.06 w Klubie Iguana zagra legenda polskiego Hip-Hop-u Slums Attack Peja/Dj
        Decks/Iceman.

Support:
        Chwieju/Jaras
        CiagDalSzy

Afterparty:
        Dj Decks
        Dj Bobilon
        Dj Dell

Start: 20:00
        Bilety: 10pln w przedsprzedaży- IguanaKlub/CityGroove/Top-Trendy, w dniu
        koncertu 15pln

2006-03-31
        Iguana Club
        ul. Gajcego 2
        www.iguana.czest.pl

• Gość: bleeeee Bleeeee.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:01
          Peja jah..
        • Gość: spawacz Re: hihihi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:36
          ale legenda hahahahahaha
      • marcelmilau Re: hihihi 26.03.06, 23:49
        wpadnę na bank ...
        pogadam sobie z tym burakiem :)
    • Gość: olpisul Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:47
      będe tam napewno to najlepszy raper w Polsce
      • Gość: kloss Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 00:40
        mnie też tam nie może zabraknąć
    • Gość: Misiek Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.orange.pl 27.03.06, 00:45
      Może jakby TEDE był to bym poszedł.
      Ale na tego buraka??
      Nic dodać.
      Nawet cena biletu świadczy o jakości wykonawcy.
      Pozdro.
      • marcelmilau Re: Peja/SLU w Częstochowie 27.03.06, 00:50
        wiesz TEDZIK to taka muza + kabaret jeszcze Kołcz do tego i Kiełbas( który jak
        dla mnie jest cienias) ale zawsze to imperka....a Peja?
        ten koleś chciał 50 pln za autograf !!!!
        a ja będąc przeciętnym "widzem" koncertów TEDE'go jakoś zawsze udało mi się z
        nim pogadać o naprawdę i pierdołach i muzie i fanach itp to spoko koleś szanuje
        fanów.
        • Gość: mordka Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 11:14
          peja to historia hh w polsce i super ziom, tede tez luzik...slyszalem ze tez
          niedlugo zagra w iguanie...a ceny biletów, niskie bo czestochowskie a dla nas
          to oki,,,ostry jest najlepszy no oczywiscie obok slu i bilety tez byly po tyle,
          no tak mandarynna to jest to bo 3 dychy kosztuje
          • Gość: h Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.03.06, 11:36
            uwielbiam hip hop'owe baunsowanie ale Peja ze swoim "kureskim zyciem" komletnie
            do mnie nie przemawia.
            • Gość: lopez Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:07
              a po pedji biba dj bobilon,darecki i decks tez ma cos zagrac
              • Gość: adek Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:08
                bobilon jest super, peja tez jest cool
                • Gość: czewaaa Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 17:22
                  kurde, nareszcie po 5 latach znów pejson w czewie
                  • Gość: asas Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.dyndns.info / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 18:17
                    Peja ekstra

NATOMIast ciekaw jestem poprzedzajacego go
                    mlodego teamu Chwieju/Jaras

• Gość: ŁOLI Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 19:19
                      31.03.06 w Klubie Iguana zagra legenda polskiego Hip-Hop-u Slums Attack Peja/Dj
                      Decks/Iceman.

Support:
                      Chwieju/Jaras
                      CiagDalSzy

Afterparty:
                      Dj Decks
                      Dj Bobilon
                      Dj Dell

Start: 20:00
                      Bilety: 10pln w przedsprzedaży- IguanaKlub/CityGroove/Top-Trendy, w dniu
                      koncertu 15pln

2006-03-31
                      Iguana Club
                      ul. Gajcego 2
                      www.iguana.czest.pl

• Gość: wiechu Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:00
                        będe
                        • Gość: RAPER Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:42
                          JAK TU NIEBYC PRZECIEZ TO NAJLEPSZY POLSKI RAPER
                          • Gość: west Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.03.06, 15:54
                            buahahahaha jaka muzyka taki wykonawca buahahahaha
                            buahahahaha joł joł buahahahaha
                            dres - 20zł, adidasy ze skejtszopu - 110zł, wspomnienia z koncertu - niezapomniane

idzcie w pisduu z tą swoją żałosną muzyką ...
                            • Gość: west Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.03.06, 15:56
                              aha i myjcie się :D
                              • Gość: weteran Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:12
                                niezły kolo, pewnie sam łazi w dresia, ale to juz jego problem.Ja jestem po 30
                                i lubir Pejr i mam rodzine i pracuje, a w sumie kogo to obchodzi,każdy słucha
                                co lubi, a ja lubie hip hopw dobrym wykonaniu , jak tylko czas pozwoli to
                                chętnie zajze
                                • Gość: bigur Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 22:47
                                  peja jest cool
                                  • Gość: smykuś Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:28
                                    może być ciekawie, bardzo lubie party Bobilona
    • marcelmilau Re: Peja/SLU w Częstochowie 30.03.06, 00:11
      no niestety widać ,ze piszę sobie z 16 letnimi dresami...oj oj oj i jak tutaj
      nie mieć szacunku do pl hh jak same gnojki chodzą na koncerty..już mi się
      odechciewa moim ulubionych bo na wieśniaku mnie nie zobaczycie.
      • Gość: hehe Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:22
        Kolego, marcelmilau jestes widze zbieraczem autografów, chyba nie skumałeś
        irodni peji z tymi 50 zlotymi. Poprostu zadrwił z ciebie hehehe. Widze ze nie
        masz znajomuych i musiś pogadac z tede o pierdołach hheheheeh człowieku o czym
        ty mówisz. A co do kabaretu ktory odstawia tede to właśnie odstawił go na tobie
        rozmawiając z toba, a no i trzeba bylo zrobić sobie z nim fotke jak to robią
        nastolakti z just5 oni pewnie tez by z toba pogadali.
        • marcelmilau Re: Peja/SLU w Częstochowie 30.03.06, 13:00
          Amm spoko pewnie masz wspaniałe hobby o którym piszesz:)
          Jeśli chodzi o autograf nie ja go chciałem bo koleżko jestem ciutkę za stary na
          takie pierdoły...ale nie będę się rozpisywał na temat tej historyjki bo pewnie
          i tak będziesz chciał być mądrzejszy:)
    • Gość: Redakcja Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.czestochowa.agora.pl 30.03.06, 13:02
      O koncercie piszemy w tekście:
      serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31937,3246163.html
      • Gość: czytacz Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 20:05
        artykuł no jest, ale niestety ktos mało kuma hh
      • marcelmilau Re: Peja/SLU w Częstochowie 30.03.06, 22:10
        faktycznie "fascynat" i "znawca" gatunku napisał te kilka zdań :)
    • Gość: kasiaa Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.trustnet.pl 30.03.06, 20:41
      Gość portalu: zainteresowanyyyy napisał(a):

> Słyszałem że 31.04 Peja ma grać koncert w Częstochowie, czy ktoś wie coś
      > więcej??

A tak wogóle to kwiecień nie ma 31 dni:P
      • Gość: datownik Re: Peja/SLU w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 23:33
        oczywiscie ze nie, a koncert jest 31.03 w najblizszy piątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka