Dodaj do ulubionych

siec orange pytanko:)

IP: 212.244.79.* 03.04.06, 16:17
dostalem smsa ze moge wymienic 500 punktow profit za bilety do kina no i niby
wygralem te 2 bilety ale mam wziasc ze soba jakas karte profit moze ktos wie
o co chodzi ??czy mam wydrukowac ze strony ze mi zabrali te 500 punktow??moze
ktos jest w podobnej sytuacji i moze pomoc:)
Obserwuj wątek
    • Gość: karolla Re: siec orange pytanko:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:49
      idz do salonu a tam ci pomoga. karty wcale nie musisz miec (przy rejestracji
      wybrales czy chcesz aby przyslali ci karte). pozdrawiam
      • Gość: xx Re: siec orange pytanko:) IP: 212.244.79.* 04.04.06, 11:57
        a czy wystarczy pokazacw kinie smsa w ktorym jest napisane ze wygralem ten
        bilet na dzisiaj??bo szczerze mowiac niemam juz czasu aby wybrac sie do ideii
        moze ktos mial podobna sytuacje??
        • leandrao Re: siec orange pytanko:) 04.04.06, 12:26
          Ja mam dokładnie ten sam problem - karty mi nie przysłali, mimo, że mówili mi
          że 4 razy (!) była wysyłana. Wygrałem bilety na Epoke lodowcową 2 i też nie
          wiem co z tym zrobić teraz, a seans dzisiaj.
          • Gość: xx Re: siec orange pytanko:) IP: 212.244.79.* 04.04.06, 12:39
            no wlasnie dzisiaj prubowalem dodzwonic sie do kina ale nieodbieraja i mam to
            gdzies ide tam dzisiaj i pokarze im smsa:)ktorego dostalem i tyle i mam
            nadzieje ze dostane bileciki wygrane
            • leandrao Re: siec orange pytanko:) 04.04.06, 12:44
              Juz wiem, skontaktowalem sie z biurem obslugi klienta Orange. Trzeba wyslac SMS
              o tresci: NUMER KARTY na numer 300, dostaniesz sms-em numer swojej karty albo
              ewentualnie właściciela w proficie, zabierasz dowód osobisty i do kina. Właśnie
              czekam na zwrotnego sms-a i zabieram się do kina.
              • Gość: xx Re: siec orange pytanko:) IP: 212.244.79.* 04.04.06, 12:46
                a jak ten abonament niejest na mnie wziety tylko na osobe ktora niemieszka w
                polsce:((??
                • leandrao Re: siec orange pytanko:) 04.04.06, 12:53
                  Ale to chyba nie ma znaczenia. Ja dostałem już sms-em swój numer karty, teraz
                  wybieram się do kina po bilety:)
    • Gość: hehehe Re: siec orange pytanko:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:39
      No to zescie slono za te bileciki zaplacili (500 punktow Profit) ;P
      1 zl=1 punkt w programie Profit:)) 500 zeta za 2 bilety do kina no to musi byc
      udany seans :)))
      • Gość: something Re: siec orange pytanko:) IP: 80.54.168.* 04.04.06, 17:07
        To sobie wymień te punkty na minuty madralo, wyniesie cie to wiecej a poza
        wygadaniem 20 minut guzik bedziesz z tego mial, a ja chociaz nie musze wydawac
        36 zl (podwojne zaproszenie) za bilety do kina, bo mam za darmo cos za co ty
        musisz zaplacic. Mam wystarczajaco duzo punktow zeby kompletnie tej straty nie
        odczuć.
        Poza tym punktow Profit w ten sposob sie nie przelicza, owszem, 1 punkt=1 zł,
        ale nic poza tym, bo wydac tej 1 złotówki w takim przeliczniku i tak nie możesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka