Dodaj do ulubionych

Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstraligi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:28
a to gdzie jeździ huszcza ze go na liscie nie ma ??
Obserwuj wątek
    • Gość: MANIEK Poznań IP: *.21.pl / *.21.pl 08.04.06, 17:08
      DRUGA LIGA!!!!
    • Gość: Grzegorz Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.04.06, 17:10
      Huszcza jezdzi w drugiej lidze a tu masz tylko ekstra i pierwszaczytaj uwaznie
    • Gość: gość Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.trustnet.pl 08.04.06, 18:36
      moze i stary ale jaki jary :D
      • Gość: Szeryf Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:13
        Słaaaaaaawek,Słaaaaawek D! Słaaaaaawek Drabik Ole!!!!!
        • Gość: Wlodek Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.vf.shawcable.net 10.04.06, 00:13
          Poniewieracie Drabikiem???
          Szybko zapominacie o tym jak zdobywal mistrzostwa Polski, jak byl filarem
          Wlokniarza, jak organizowal zawody na lodzie i jak reprezentowal Polske i
          Czestochowe na miedzynarodowych arenach.

Kwoczale, Kaznowskiego, Kacperaka, Rurarza, Jastrzebskiego, Jalowieckiego,
          Kaznowskiego i wielu starych mistrzow toru szanowalo sie na Wlokniarzu nawet
          wtedy, kiedy konczyli kariery...
          Drabik to w koncu jezdzacy dalej lacznik miedzy Wlokniarzem Jarmuly,
          Jurczynskiego i Cieslaka z tym Wlokniarzem z Holta i reszta zawodnikow
          jezdzadzych wspolczenie i walczacych o trofea.
          Kibice zawsze szanowali nawet tych zawodnikow z drugiego garnituru, takich jak
          chocby Swiecik, Zapart, czy Kolwalczyk..
          Poniewieranie Drabikiem BRZYDKO swiadczy o autorach.
          • Gość: yves3 Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:26
            Włodku, nie poniewieramy Sławkiem. Jego zasługi dla Wł są niezaprzeczalne, (2 x
            mistrz kraju !) ale od ubiegłego roku Slammerowi jakos nie ciągnie, a tu sezon
            2006 i jeździć trzeba. Pozdrawiam Sławka i Ciebie (też jestem z Zawodzia)
            • Gość: yves3 Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:30
              ...I jeszcze dziękuję Ci, że pamiętasz Kaznowskiego, Święcika, Kwoczałę,
              Jarmułę i pozostałych
          • Gość: Miś Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:08
            Panowie nie ubliżajcie sobie lepiej chodżmy w poniedziałek na ten nasz
            odnowiony stadion i pokibicujmy Sławkowi i reszcie
    • Gość: ckm Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:23
      obawiam się że to jedyne co wyróżnia naszego emerytowanego "asa", a może
      jakaś zmiana przepisów - są " młodzieżowcy" dlaczego nie wprowadzić do
      rozgrywek biegu "mastersów"
      • Gość: Szeryf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ??? Re: NO I CO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:18
        jak by jeszcze tak jezdzic umial to by bylo jeszcze lepiej
    • Gość: Szeryf Do Domu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:49
      Sławk do domu to nie powiemy nikomu!!! Dziadu ty jeden! Zara bedzie, że sprzet
      i te bzdety! Śmiechu warte...
      • Gość: kleszcz do szeryfa IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:08
        Nie poniewieraj Drabikiem fanatyku, chociażby cieńko jeździł, bo sobie
        zapracował na szacunek, kiedy ty wchodziłeś pod szafę. Włókniarz nie jest
        przechowalnią antyków, ale po jednym meczu wylewać kubły pomyj?! Zbastuj
        szeryfie spod ciemnej gwiazdy.
    • Gość: ckm do szeryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:38
      popadasz w skrajności od uwielbienia do nienawiści,
      panuj nad emocjami.
      sport to tylko praca dla zawodników i rozrywka dla kibiców.
      obyś nie miał takich pomysłów, jak w filmie "FAN" z R.De Niro
      • Gość: Szeryf Do ckm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:42
        Ano widzisz tak to już jest! Taki jest kibic ogólnie! Jak jest oki to na rekach
        chciałoby się ich nosić, a jak do kitu to wygwizdać i oczerniać! No ale z
        drugiej strony wybacz! Takiej postawy to się chyba nikt nie spodziewał! Ja
        wciąż jestem, byłem i bede jego wielkim fanem, ale dzis srogo mnie zawiódł!!!
        Dlatego taka zmiana nastrojów! I tak jak piszesz to tylko praca dla zawodników,
        a dla nas zabawa, tak ja napisze, że zgadzam się z tym, ale ktoś im za tą prace
        płaci i w zamian się od nich czegoś oczekuje!!! A płacimy własnie my kibice!!!
        Takze mamy prawo do takich zmian upodobań i nastrojów jak jesteśmy zawiedzeni.
        Pozdrawiam.
        • Gość: Emeryt Re: Do ckm! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:39
          Sławek to już emeryt - lata lecą, ale zwalanie winy na sprzęt i symulowanie
          defektów pozostaje jego specjalnością.
        • Gość: Rafał Lamch Re: Do ckm! IP: *.gik.pw.edu.pl 12.04.06, 17:44
          Z tego by wynikało, że nikt nie ma prawa uprawiać sportu dla własnej
          przyjemności, bo Ty mu za to płacisz i wymagasz. A taki zawodowy sport, to jest
          g... warty, bo takiej prawdziwej motywacji, pozwalającej przenosić góry, to
          kasa nie daje, tylko własny zapał. Ja znam tylko jednego zawodnika, który
          jeździ dla przyjemności i własnej ambicji. Dzięki temu potrafił wygrywać
          imprezy najwyższej rangi, bo to go mobilizowało. I tylko dzięki temu przeżyłem
          w życiu kilka chwil prawdziwego szczęścia, które zapamiętam na zawsze. To
          właśnie Sławek Drabik.
    • Gość: aro Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:16
      Twoja kobieta mowiła że ty tesz jestes już emerytem z zwisającym małym flakiem.
      • Gość: ckm Re: aro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:18
        a twoja miała inne zdanie i nie mówiła tylko jęczała z zachwytu
        Pan Sławomir BYŁ wielkim częstochowskim żużlowcem obdarzonym specyficznym
        poczuciem humoru i takim chcę Go zapamiętać,ostatnie lata mogą pzrekreslić
        ten wizerunek.
        "Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz".
        Pan Sławek ma ogromne doświadczenie, charyzmę i (jeszcze) autorytet - może
        zamiast trwonić ten kapitał czas zacząć go wykorzystywać i pracować z
        młodzieżą ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka