Gość: ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:28 a to gdzie jeździ huszcza ze go na liscie nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grzegorz Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.nwrk.east.verizon.net 08.04.06, 17:10 Huszcza jezdzi w drugiej lidze a tu masz tylko ekstra i pierwszaczytaj uwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.trustnet.pl 08.04.06, 18:36 moze i stary ale jaki jary :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:13 Słaaaaaaawek,Słaaaaawek D! Słaaaaaawek Drabik Ole!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.vf.shawcable.net 10.04.06, 00:13 Poniewieracie Drabikiem??? Szybko zapominacie o tym jak zdobywal mistrzostwa Polski, jak byl filarem Wlokniarza, jak organizowal zawody na lodzie i jak reprezentowal Polske i Czestochowe na miedzynarodowych arenach. Kwoczale, Kaznowskiego, Kacperaka, Rurarza, Jastrzebskiego, Jalowieckiego, Kaznowskiego i wielu starych mistrzow toru szanowalo sie na Wlokniarzu nawet wtedy, kiedy konczyli kariery... Drabik to w koncu jezdzacy dalej lacznik miedzy Wlokniarzem Jarmuly, Jurczynskiego i Cieslaka z tym Wlokniarzem z Holta i reszta zawodnikow jezdzadzych wspolczenie i walczacych o trofea. Kibice zawsze szanowali nawet tych zawodnikow z drugiego garnituru, takich jak chocby Swiecik, Zapart, czy Kolwalczyk.. Poniewieranie Drabikiem BRZYDKO swiadczy o autorach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yves3 Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:26 Włodku, nie poniewieramy Sławkiem. Jego zasługi dla Wł są niezaprzeczalne, (2 x mistrz kraju !) ale od ubiegłego roku Slammerowi jakos nie ciągnie, a tu sezon 2006 i jeździć trzeba. Pozdrawiam Sławka i Ciebie (też jestem z Zawodzia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yves3 Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:30 ...I jeszcze dziękuję Ci, że pamiętasz Kaznowskiego, Święcika, Kwoczałę, Jarmułę i pozostałych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 20:08 Panowie nie ubliżajcie sobie lepiej chodżmy w poniedziałek na ten nasz odnowiony stadion i pokibicujmy Sławkowi i reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 16:23 obawiam się że to jedyne co wyróżnia naszego emerytowanego "asa", a może jakaś zmiana przepisów - są " młodzieżowcy" dlaczego nie wprowadzić do rozgrywek biegu "mastersów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: NO I CO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:18 jak by jeszcze tak jezdzic umial to by bylo jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Do Domu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:49 Sławk do domu to nie powiemy nikomu!!! Dziadu ty jeden! Zara bedzie, że sprzet i te bzdety! Śmiechu warte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleszcz do szeryfa IP: 80.51.57.* 12.04.06, 22:08 Nie poniewieraj Drabikiem fanatyku, chociażby cieńko jeździł, bo sobie zapracował na szacunek, kiedy ty wchodziłeś pod szafę. Włókniarz nie jest przechowalnią antyków, ale po jednym meczu wylewać kubły pomyj?! Zbastuj szeryfie spod ciemnej gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm do szeryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:38 popadasz w skrajności od uwielbienia do nienawiści, panuj nad emocjami. sport to tylko praca dla zawodników i rozrywka dla kibiców. obyś nie miał takich pomysłów, jak w filmie "FAN" z R.De Niro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Do ckm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:42 Ano widzisz tak to już jest! Taki jest kibic ogólnie! Jak jest oki to na rekach chciałoby się ich nosić, a jak do kitu to wygwizdać i oczerniać! No ale z drugiej strony wybacz! Takiej postawy to się chyba nikt nie spodziewał! Ja wciąż jestem, byłem i bede jego wielkim fanem, ale dzis srogo mnie zawiódł!!! Dlatego taka zmiana nastrojów! I tak jak piszesz to tylko praca dla zawodników, a dla nas zabawa, tak ja napisze, że zgadzam się z tym, ale ktoś im za tą prace płaci i w zamian się od nich czegoś oczekuje!!! A płacimy własnie my kibice!!! Takze mamy prawo do takich zmian upodobań i nastrojów jak jesteśmy zawiedzeni. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Do ckm! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:39 Sławek to już emeryt - lata lecą, ale zwalanie winy na sprzęt i symulowanie defektów pozostaje jego specjalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Lamch Re: Do ckm! IP: *.gik.pw.edu.pl 12.04.06, 17:44 Z tego by wynikało, że nikt nie ma prawa uprawiać sportu dla własnej przyjemności, bo Ty mu za to płacisz i wymagasz. A taki zawodowy sport, to jest g... warty, bo takiej prawdziwej motywacji, pozwalającej przenosić góry, to kasa nie daje, tylko własny zapał. Ja znam tylko jednego zawodnika, który jeździ dla przyjemności i własnej ambicji. Dzięki temu potrafił wygrywać imprezy najwyższej rangi, bo to go mobilizowało. I tylko dzięki temu przeżyłem w życiu kilka chwil prawdziwego szczęścia, które zapamiętam na zawsze. To właśnie Sławek Drabik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Sławomir Drabik - najstarszy żużlowiec ekstra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:16 Twoja kobieta mowiła że ty tesz jestes już emerytem z zwisającym małym flakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: aro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 20:18 a twoja miała inne zdanie i nie mówiła tylko jęczała z zachwytu Pan Sławomir BYŁ wielkim częstochowskim żużlowcem obdarzonym specyficznym poczuciem humoru i takim chcę Go zapamiętać,ostatnie lata mogą pzrekreslić ten wizerunek. "Jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz". Pan Sławek ma ogromne doświadczenie, charyzmę i (jeszcze) autorytet - może zamiast trwonić ten kapitał czas zacząć go wykorzystywać i pracować z młodzieżą ? Odpowiedz Link Zgłoś