Gość: junior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 01:02 gdyby michal kleszczewski zostal w seniorze to senior moglby byc nawet w czworce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sędzia Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:51 Wygra Straż, bo mają najlepszy zespól, w Kropli Tarka zabije się o blok, bo nie gra tak jak rok temu. A reszta Kropli to cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:58 Bziku oni kiedys cie zabija :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZIQ Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:30 Elo !!! Kto mnie zabije i za co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Finaliści ALS w komplecie IP: 213.92.80.* 12.04.06, 17:03 dywagacje na temat zwycięstwa w lidze lepiej skończyć, mecz meczowi nierówny a na końcu i tak wygra lepszy.Straż w tym sezonie raz wygrała, a raz przegrała z Kroplą. A co do Tarki to myślę, że jeżeli tylko jego koledzy z drużyny będą dokładnie przyjmować to z pewnością się nie zabije.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.ids.czest.pl 11.04.06, 10:09 nie ma to jak Garmond, który zamiast grać mysi kombinować pod stołem. wstyd będzie to pamięrane długo ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BZIQ Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:17 O czym Ty chłopaczku pieprzysz ?? Jakie kombinacje masz na myśli ?? Może byś się podpisał bo anonimy były dobre za czasów PZPR-u. No ale skoro brak Ci ikry to rozumiem :) Internet to wspaniała rzecz dla takich jak Ty nieprawdaż ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plamen Re: Finaliści ALS w komplecie IP: 83.16.17.* 11.04.06, 10:45 Straż wygra bo sa w gazie i ciężko ich powstrzymać , maja mocną zagrywke do tego nie blok a ściane którą wcale nie tak łatwo przebyća cóż wszyscy wiedza ze Kropla to Tarka i długo długo nic... no cóż finał był w połfinale .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleszczu Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:41 junior dzieki za slowa uznania ale nie uwazam zeby druzyna seniora az tak bardzo byla zalezna od moich umiejetnosci.gra tam wielu bardzo dobrych siatkarzy.po prostu mieli pecha w tym roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majlo Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:08 haha kleszczewski jak ty musisz siebie kochac! sam ze soba prowadzisz monolog braaawo buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 23:33 wiesz kleszczu, w seniorze 80% pilek szlo do ciebie, 75% konczyles. senior duzo stracil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleszczu Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 00:41 majlo jakbys byl na tyle inteligentny to sprawdzilbys ip z ktorego pisze i moze wywnioskowalbys chociaz o to cie nie posadzam ze raczej nie jest to monolog tylko kulturalne odpisanie komus kto sie wypowiada na tym forum.tak czy inaczej nie oczekuje od ciebie ze to zrozumiesz bo szczerze mowiac w ogole mi na tym nie zalezy.pozdrawiam i zycze wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleks Re: Finaliści ALS w komplecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:57 No i niespodzianka... Duet wygrał z Seniorem. W prawdzie nie grał ich libero no ale to juz nie wina Duetu. Mam nadzieje że pokazaliśmy na co nas stać i pokażemy Seniorowi że nie powinni nas lekceważyć. Odpowiedz Link Zgłoś