Dodaj do ulubionych

polećcie sprawdzone biuro turystyczne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:32
polećcie jakieś dobre i sprawdzone biuro turystyczne z którym warto wybrać się
na wczasy do Hiszpanii lub Włoch
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:45
      "Almatur"
      • ulisses_czwa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 19:59
        Również polecam "ALmatur"... Do tej pory nie miałem żadnych przykrych niespodzianek z ich strony... Almatur znajdziesz na ul. Nowowiejskiego - zaraz za "Popówką"...
    • Gość: max9810 Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 20:08
      Spróbuj w LOT I TURYSTYKA wejscie do klastki koło cukierni Jałowiec w alejach,
      potem na pierwsze piętro. Ja polecam !!!
      • czarneoczy Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 20:20
        ja osobiście rainbow tours.
        siedzibę mieli na mirowskiej zaraz na początku, ceny porównywalne z almaturem a
        warunki lepsze.
        byłam z nimi we włoszech jakieś trzy lata temu i na prawdę byli super.
        • inna-bajka Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 20:58
          "Zawadzkie" na przeciwko "Orbisu".
          Bardzo przystępne ceny i oferta ze zdjęciami i opisem w 100% ma
          odzwierciedlenie w rzeczywistości.
          • babeczkaa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 23.04.06, 21:25
            Zawadzkie - korzystałam i ówczesna obsługa)nie wiem kto teraz tam pracuje - to było kilka lat temu) było super,
            a potem kilka lat z rzędu korzystałam z malutkiego biura na ul. Krakowskiej (chyba) - nazywa sie Biuro Podóży Marzena. Rewelacja, być może dlatego że jest to mała rodzinna firma, bardzo się starają, są mili, cierpliwi (mówię są - bo pracuje tam właścicielka pani Marzena i czasem był jej mąż). Wiem, że jeśli teraz w tym roku bede szukać jakiejś oferty - tylko tam.
            Mają ofertę większości turoperatorów.pozdraiwam
            • Gość: Rafik Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:35
              Również polecam biuro "Marzena" na Krakowskiej. Bardzo miła właścicielka,
              potrafi fachowo doradzić, duża oferta sprawdzonych biur. Zarówno ja jak i moi
              znajomi korzystamy z usług Pani Marzeny i zawsze, podkreslam zawsze jesteśmy
              zadowoleni.
              • Gość: Ka Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:48
                Polecam biuro podrozy "Gandalf" w bramie koło Levisa w 1 Aleji
    • Gość: becia Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne IP: *.prenet.pl 24.04.06, 13:32
      Włochy /Północ/ najlepiej robi ALMATUR, natomiast Południe - Kalabria super
      oferta warszawskie biuro ORKA TRAVEL, jeśli chcesz, chętnie dam Ci namiar,
      Hiszpania - Almatur, lub agencja ZAWADZKIE, miłego urlopu
    • iskierkaaa Re: polećcie sprawdzone biuro turystyczne 24.04.06, 15:25
      TRIADA TRIADA I JESZCZE RAZ TRIADA.
      Byłam na wakacjach lotniczych organizowanych przez nich 3 razy - wszystko bylo
      jak najbardziej ok. Moi rodzice korzystali z ich usług jeszcze częsciej i
      równiez zawsze wracali usmiechnieci i zadowoleni.
      Mieszczą sie na ul. Wolnosci, niedaleko zegarmistrza Rybkickiego. ale niestety
      nie pamietam dokładnie jaki to jest numer.Za to moge Ci podac ich strone
      www.triada.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka