Gość: Wieśniak Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 22:51 Wiesz Maczo i Agusio wole jajka wybierac niz robic lachy pod latarnia jak wy i wcale sie nie uwazaj za wielkiego miastowego bo czewa to najgorsze miasto w polsce brus syf.... i po za tym tylu buraków ze nie idzie ich zliczyc a w srod nich jestescie wy i cmoknijta mnie w pompe pedały !!!! Ja bym nikomu nawet najgorszemu wrogowi nie zyczył takiej smierci ale sorka wy wielcy miastowi wiecie wiecej wy nie szalejecie samochodami bo was nie stac i zapychacie na rowerkach 20 na godzine o ile je macie !!!! I nie pierdo.. ze duzo osób mnłodych szybko jeździ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:22 no pieknie sie porobilo.ja nie dziele ludzi na miastowych i wiesniakow tylko na madrych i glupich.i jednych i drugich tu nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:37 Nie wiem co wam zrobil Mati, dlaczego sie go tak czepiacie. Mi tez jest szkoda tego niewinnego autobusu, a wasi znajomi ze wsi sa sami sobie winni!! Nikt normalny tak nie jezdzi, a jak jest sie debilem to juz inna sprawa. Mam nadzieje ze wyklepia tego Ikaruska bo w przeciwnym razie bedzie to olbrzymia strata dla naszego miasta.a co do ludzi z zarek to sloma wam wystaje z butow !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 06:55 haha jakbys zobaczyl moj samochod Wiesniaku :D to mysle ze wszytskie krowy i pola bys sprzedal zeby taki miec :D hehe zal mi Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Tragiczne zderzenie IP: *.trustnet.pl 27.04.06, 07:44 agusia pochwal się na jaki wóz tatuś kombinował całe zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 11:21 Pewnie jezdzi Ursusem, albo Bizonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesniak Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:39 Tatus całe zycie pracowal zeby Agusi kupi prawdziwego pozadnego z pojemnoscia 650 nowoczesnego z wiestuningiem malucha bo na co innego miastowych w czestochowie nie stac :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesniak Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:42 kk to widze ze sie znasz na traktorach i jeden taki przejechal ci przez morde i dla tego wolisz pisac bo jak mówisz to splenisssss PALANCIE :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:02 Chyba ty seplenisz i jeszcze sie jakasz. Pole juz obrobione ?? Ja cie chlopie nie obrazalem, ale widze ze sloma ci z butow wystaje az po same uszy.Ty chyba nawet malucha nie masz i pewnie nigdy niczego sie nie dorobisz, pewnie zrozumiesz to tak ze ja jezdze maluchem ale tak nie jest.Za to ciebie na wsi jest lepiej, wszyscy maja maybachy i jaguary, no i czasem sie passat zdarzy, szkoda tylko ze swiatla to u was malo kto widzial, a skutki mamy tutaj w czestochowie !! Nie pozdrawiam cie. Sam jestes PALANTEM !!Tacy jak ty to nie powinni pola opuszczac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:10 hahaha Wiesniaku - Twoja ksywa mowi sama za Ciebie :D haha Ty jakbys nawet malucha zobaczyl to bys sie spuscil zeby go miec :D niestety - zostaje tylko rower... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:09 edd od mojego tatusia to Ty si odpier**** bo nie kombinowal cale zycie :) w przeciwienstwie do Twojego ktory cale zycie robil wszytsko zeby na traktor zarobic :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:22 No tak Agusiu mozesz miec fajny wozic bo w sumie pod latarnia to mozna zarobic niezla sumke...postalas ze 3 tygodnie i na super wypasiona bryke zarobilas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKO Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:48 u ciebie medalikarzu sa swiatla..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesniak Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:14 Wiesz medalikarzu wole zeby mi sloma z butów wystawala niz lekarz przy porodzie mnie miał pie..ac o kant stolu tak jak ciebie i dla tego zalujesz ze mieszkasz na takim syfie czestochowa a nie na wsi tam gdzie my i mnie to pie.. ze ty piszesz wies itp bo wolimy sie bujac passatami jagularami niz maluchami 650 a nie sory wy sobie dodajecie jedno 0 wiec jest pojemnosc 6,5 litra :] wiec nie odzywaj sie tylko idź do roboty i se zarób a ja nie musze pracowac bo na mnie juz i tak kasa sama sie zarobiła a jak bys chciał wiedziec na czym to na sprzataniu takich smieci jakim ty jestes :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tragiczne zderzenie do wiseniaka IP: 80.54.168.* 27.04.06, 14:35 wiesniaku to czasami nie przyjezdzaj do miasta czestochowy bo jak cie nasi chlopcy spotkaja to bedzie ciezko z Toba powinni na granicy miasta stac policja i kazdego wsiura ktory nie ma rejestracji czestochowskiej zawracac bedzie bezpieczniej na drogach i gnojem n aulicy nie bedzie zalatywac Odpowiedz Link Zgłoś
anioneczek Re: Tragiczne zderzenie do wiseniaka 28.04.06, 13:51 > i kazdego wsiura ktory nie ma rejestracji czestochowskiej zawracac bedzie > bezpieczniej na drogach i gnojem n aulicy nie bedzie zalatywac A co jak ktos ma nie czestochowską rejestracje to co? Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Tragiczne zderzenie 27.04.06, 14:37 wiecei co??wszyscy macie niezle poje***e w glowach!!wy chyba nie zdajecie sobie sprawy co robicie!!gdyby tak teraz kazdemu z was, zginol ojciec badz matka w jakims wypadku, plakali byscie jak male dizeci, zreszta tez bym plakal!!zginol mlody chlopak...czy wy w ogole nie macie szacunku, dla ludzkiego zycia?? czy naprawde, zycie ludzkie jest wam obojetne?? pieprzycie glupoty "jechal za szybko to ma za swoje"!!czy wy ludzie jestescie normalni!fakt faktem nie powinien tak pedzi,ale opanujcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tragiczne zderzenie IP: 80.54.168.* 27.04.06, 14:41 tak wogole to on jechal 50km/h wiem to napewno a skad nie napisze tak jest napisane w protokule policyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:13 tak tak tak !!!! jakby jechali 50 km/h to na pewno by sie zabili na miejscu i na pewno by przestawili autobus :D hahaha zal mi was :P wsiory Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Tragiczne zderzenie 27.04.06, 18:51 OK. Zginął młody chłopak. Współczuję rodzinie i znajomym, ale to znajomi poszkodowanych zaczęli ich wybielać i oskarżać kierowcę autobusu i choć wiedzą, że nie mają racji, to się chcą zesr.., żeby wybielić znajomych. Na dodatek wyzywają wszystkich, którzy napiszą, np. coś na temat autobusu. To jest wątek na temat wypadku, więc dlaczego oni wyzywają, np. Matiego. Interesuje się komunikacją więc ma prawo dowiedzieć się co się stało z Ikarusem. Mnie też też interesuje KM. Mnie również jest szkoda autobusu, który został zniszczony. Oczywiście dużo bardziej mi szkoda jegnego istnienia ludzkiego, które tego wypadku nie przeżyło, a także poszkodowanych. Ale i tak się założę, że niebawem zostanę zlinczowany, za to że napisałem, że szkoda mi autobusu. Taka mentalność. Ciekawi mnie jakim ciekawym epitetem zostanę nazwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona!!!!! Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:02 ja rozumiem ze moga sie interesowac komunikacja miejska ale nie moga sie wymienic numerami gg to by bylo lepsze dla wszystkich...naprawde nie chce sie juz z wami klocic tylko prosze was nie piszcie juz takich okropnych rzeczy o nic wiecej nie prosze tylko o to bo jak to czytam to same mi lzy leca to jest naprawde przykre wy napewno nie chceielibyscie przezyc takiej tragedii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:12 co z tego wiesniaku skoro zarobisz na passata, pojedziesz do miasta sie pochwalic i zaponisz ze jestes w miescie i ze jest cos takiego jak swiatla i sie zabijesz na miescie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: Tragiczne zderzenie IP: *.trustnet.pl 27.04.06, 18:23 agusia pozwól że zgadnę tato pojechał pod cottbus(dalej do dawnego rfn było już za daleko) i kupił golfa2 z 91rocznika tudzież audi 80 z 92r ale przyznaję w podczestochowskim pierdziszewie taaka fura wciąż robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:43 Ludzie jak czytam niektory komentarze to mi sie wymiotowac chce wczoraj pochwalismy Michała w sobote pochowamy Rafala a wy ku.. wyzywacie na nich nie zdajecie sobie sprawy z tego co my tu przezywamy. Oni Wszyscy jadacy tym zje..ym pasatem nie mieli szczescia nawet kierowca!!!wiec przestancie pie..c framazowny o autobusie i o wiesniakach bo wiesniakiem dla mnie jest ten co nie rozumie zasiegu tej tragedii i tego calego dramatu do huja pana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danon Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 14:48 I popieram Cie masz racje ale widzisz sa ludzie i parapety którzy nie maja uczuc i nie potrafia docenic ludzkiej tragedii ale co zrobic Ja wyrazam wspólczucie rodzina których ta tragedia ogarnela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tragiczne zderzenie IP: 80.54.168.* 27.04.06, 14:49 Współczucie dla rodziny i znajomych tych chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla KOLO Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:26 Ale ty KOLO jestes piepsznięty. Oni jechali 50 km/h ???? Mogę się z tobą założyć o 10 tys. złotych że będę jechać 50 km/h, bez pasów, walnę w bok autobusu i nawet nie będę zadrapany. A tam zginęli ludzie i z następnymi też nie jest ciekawie. Oj chłopie pier....ij się w łeb zanim coś napiszesz. Tu wcześniej już ktoś pisał, aby wsiąść do samochodu, rozpędzić się do 50 km/h i zobaczyć samemu czy przy takiej szybkości może być tyle ofiar w samochodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danon Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:04 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 15:07 Ciszej nad ta tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:13 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Tragiczne zderzenie IP: 195.116.81.* 27.04.06, 16:40 jak czytam niektorych ludzi na tym czcie to mowiac szczrze nie zyczy sie nikomu zle ale zeby tak jebli w drzewko i zobaczymy co wtedy reszta debili napisze ..........mam na mysli tych co pisza o jakims poje......nym autobusie...........a co do swiatel to tam faktycznie jadac od strony polnocy jest jeszcze pomaranczowe a ludzie juz maja zielone..........sam kiedys bym sie wpakowal tak w ludzi na swiatlach.......pozdrawiam normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:03 Sam jesteś poje..ny. Gdyby rąbnęli w drzewko, to nawet jeden mój wpis by się tu nie pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Tragiczne zderzenie 27.04.06, 18:59 Ależ drogi Ktosiu, to Ci którzy twierdzą, że są przyjaciółmi piątki z Passata (nie wiem jak jest w rzeczywistości) robią najwięcej hałasu. Wyzywają wszystkich, kłamią w żywe oczy i nie mogą przyznać innym, że młodzi popełnili błąd który tak drogo ich kosztował. Wierz mi, że gdyby nie, np wkurzona!!!!, czy inny forumowicz podawający się za znajomego poszkodowanych, to połowy wszystkich postów tego wątku by nie było. A na pewno nie byłoby żadnych kłótni i wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:25 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:30 Jestem z Cz-wy i wstydze sie ,ze moja rodaczka jest niejaka "agusia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajoma Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:44 Ludzie jak czytam te bzdury, które niektórzy z Was piszą to aż mi się robi nie dobrze!!!Nie żyje już dwóch chłopców, którzy jechali pasatem. Jeden z Nich to mój bardzo bliski przyjaciel, Drugi bliski Kolega. Przeżywamy dratam i tragedie a Wy traktuje Cię to wszystko jak dobrą zabawę - jak wymianę zdań na jarmaku!!! To, że Ktoś jest z mniejszego miasta nie oznacza, że jest wieśniakiem! A ponadto nie zna Cie całej prawdy - my ją znamy bo mamy kontakt z tymi co przeżyli wypadek a wsumie jest to jedna Osoba, która na dzien dzisiejszy może i jest w stanie rozmawiać bo dwie pozostałe jeszcze nie są i Ta Osoba zna prawdziwą wersje, która się różni od tego co Wy tu piszecie!!! Więc zastanów Cię się troszke nad tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 20:00 Więc pewnie ta osoba, która może rozmawiać mówi, że to oni mieli zielone, autobus wjechał na czerwonym, oni jechali prawidłowo, a autobus wyjechał tak nagle, że nawet nie było czasu na reakcję, no i pewnie, że kierowca autobusu sam specjalnie wjechał na drzewo, żeby mówić, że to passat miał taką prędkośc, że go zepchnęło. Dobrze powiedziałem?? Gdybym o czymś zapomniał, to dopisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajoma Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:02 oj człowieku nie rozumiesz powagi sytuacji!!! jaja sobie robisz i tyle Osoba Ta mowi prawdę ale jak to sie mowi ile osob tyle wersji ile dni tyle godzin itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:22 Czyli winny jest kierowca autobusu?? Jeśli tak, udowodnij mi to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aatrapa Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:39 Mati mozna cie prosic na priv chcialbym sie dowiedziec cos o tych twoich autobusach . Jakies stronki fanzinowe sa ? aatrapa@[nospam]o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Tragiczne zderzenie 28.04.06, 09:03 Ja polecam to: transport.asi.pwr.wroc.pl/layout.php Jest tam mnóstwo zdjęć autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:56 Jest ich dużo, ale najlepsza jest ta, którą podał Krzyszek. Także te: www.csi.inds.pl www.ckmkm.inds.pl www.mpk.czest.pl - tu wejdź sobie w tabor lub w galerię www.xis.katowice.pl - tun też jest parę zdjęć naszych autobusów. Krzyszek, gdybym o czymś zapomniał, to dopisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 09:58 Powinny być przerwy, ale nie wyszło. Skopiuj sobie i wklej do adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla ZNAJOMEJ Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:28 Słuchaj ZNAJOMA. Ty chyba nie wierzysz w to co tu piszesz. Jedyny który jest w stanie rozmawiać to jest kierowca. Chyba nie oczekujesz że on się przyzna do winy, gdy wie że przez niego nie żyją dwie osoby, a dwie pozostałe są w stanie ciężkim. To jasne że nie potrafi teraz ludziom spojrzeć w oczy i powiedzieć TO PRZEZE MNIE. Dlatego mówi że jechał 50 km/h miał zielone światło itd itd. Gdy jechał samochodem to był odważny, a teraz brakuje mu odwagi aby się przyznać ? Typowe zachowanie gnojków-małolatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona!!!!! Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:13 Wlasnie ze kierowca nie jest w stanie rozmawiac a przytomny i zdolny do rozmowy jest Przemek ktory mial tylko uraz kregoslupa i jest juz po operacji wiec jak nie wiesz to lepiej nie pisz wogole bo po co robic zamieszanie i widze ze kazdy tu ma inna wersje tej tragedi zamiast zapytac ludzi ktorzy maja o tym jakies pojecie to kazdy sobie uklada swoja wlasna wersje wypadku i srednio co 3 dodaje sobie cos od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balu Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:29 Biedny kierowca nie jest w stanie teraz rozmawiać ? Ja bym go siłą kazał zawlec na te pogrzeby i do łóżek chorych przyjaciół. Niech patrzy co narobił gnojek jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:03 dokladnie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Tragiczne zderzenie IP: *.net / 82.160.62.* 29.04.06, 20:14 DO Agi ciekawe czy sa na swiecie ludzie ktorzy chca zginac!! A Do tego na własne zyczenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dla Wkurzonej Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:37 To powiedz Wkurzona jakie ty masz pojecie o tym wypadku, tylko nie pisz tych samych dyrdymałów, że jechali 50 km/h, że mieli zielone światło, że zawinił kierowca autobusu, że byli zapięci w pasy, że byli trzeźwi, itd....bo juz mnie śmieszy to wybielanie tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:04 do wkurzonej - naprawde nie ma sensu mowic ze ludzie z passata nie byli winny swej tragedi, wszyscy dobrze wiem ze zgineli na wlasne zyczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona!!!!! Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:35 a co bys chcial(a) wiedziec??to prawda ze wiekszosc byla pijana ale mozna im tego zabronic jezeli to nie oni siedzieli za kierownica?? kierowca byl trzezwy i jest to niezwykle spokojny chlopak az dziwne ze wogole na dyskoteke pojechal ale w sumei to jest szczegol...nie wiem jak bylo naprawde ale w protokole policyjnym napiane jest ze jechali 50km/h a kierowca autobusu sam sie wkopal przy zeznaniach ze spojrzal tylko w prawa strone...nie chce teraz mowic kogo wina bo ja wiem swoje a kazdy dookola swoje wiec po co pisac prawde jezeli zaraz wszyscy mnie zbesztaja ze bronie przyjaciol..jeszcze cos moze jakies szczogoly Cie interesuja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:43 A kto miał zielone światło? Bo dla mnie to jest ważniejsze, nie w którą spojrzał stronę. Jest to w protokole policyjnym?. A 50 km/h - no patrząc na uszkodzenia osobówki i autobusu szczerze w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona!!!!! Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:54 wiesz nie bylo mnie tam wiec nie moge Ci powiedziec ile jechali ale mysle ze to policja teraz decyduje o tym wszystkim a nie ja czy Ty albo jeszcze ktos inny o swiatlach nic mi nie widomo MOZE!! bylo tak ze kierowca mial zielona strzalke i przejechal nie patrzac czy cos jedzie ale nie wiem tego dlatego napisalm ze moze tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:18 Tam nie ma zielonej strzałki w lewo, a w tym kierunku jechał autobus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:02 najwiecej od siebie to Ty dodajesz !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:03 chcesz innym wpierac to co ty chcesz zeby bylo prawda, nieststy to co ty mowisz to nie jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona!!!!! Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:59 Za to Ty aga wiesz wszystko wogole jestes alfa i omega a moze jestes jasnowidzem i to wszystko widzialas moze mialas taki sen co?? Ty dziewczynko nie masz zielonego pojecia o tym wypadku i o tych ludziach a ja jakies pojecie o tym wszystkim mam mlodzi beee a autobusy cacy:/ wyobraz sobie ze wczoraj jechalam i 20m przedemna wyjechal mi autobus jezeli jechalabym szybciej tez doszlo by do wypadku i ciekawe pewnie znowu byla by wina osobowego bo przeciez jakby inaczej:/:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec. Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:23 Dopuki będą takie a nie inne przeglądy techniczne w naszym kraju pojazdów to nie jest ostatnie takie zdarzenie. Powołane do tego służby olewają transport a w szczegulności TIR-y choć to należy do ich pragmatyki wykonywania obowiązków służbowych. Lepiej ukarać starego gruchota niż nowego VolVo. Zdarzenie ktore tam miało miejsce jest nieodosobnione. W miejscu, pobliżu niejednokrotnie dochodzi tu do tego typu zjawisk. Czy muszą tu ginąć ludzie? Co na to nasz Prezydent Miasta i podległe mu służby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:28 Powiem wam Forumowicze że długi weekend jeszcze sie nie skończył. Do jego końca zginie jeszcze około 70 Polaków w tym i dzieci. Wiele osób którzy dzisiaj się bawią,odpoczywają i jedzą obiad nie wie że ich godziny są policzone.To bardzo smutne że zginą głównie z powodu brawury innych na złych drogach:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maczo Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:35 Słuchaj ślązaku z Bytunia. Chcesz to się umówimy na rozpierdówkę. A po drugie, widać że skończyłeś tylko podstawówkę, bo nawet cię nie nauczyli że akurat Częstochowa ma więcej mieszkańców niż Bytuń. Masz coś jeszcze mądrego do powiedzęnia ? A po trzecie, ci frajerzy zginęli na własną prośbę, więc wcale ich mi nie żal. Wręcz przeciwnie, czekam na następnych dawców organów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniak Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:52 Maczo powiem Ci cos prosto !!!! Widac kto nawet nie skonczył podstawówki bo o ile wiem tam gdzie mieszkam i tych co wyzywasz to nawet nie bytom bo bytom jest jakies 50- 60 km :] i poprostu nie bede juz Cie besztac bo szkoda mi klawiszy na Ciebei i zachowuje powage sytuacji [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:38 Masz rację, niech gó..arze giną, jeśli tylko mają taką ochotę. Przecież nikomu nie można tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:54 Wzywam administratora to skasowania tych bredni.Młodzi ludzie,przeczytajcie to co sami tu napisaliście.Hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:58 maczo i bob - popieram !! jestem po waszej stronie, jechali jak poje***ni wiec maja za swoje. Wielkie popisowy :/ a Olek jaki masz problem do mnie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tragiczne zderzenie do Agi IP: 80.54.168.* 27.04.06, 22:04 laska pomysl twoj brat rozbija sie w taki sposob i co tez masz go w dupie i mowisz jechal jak poje....ny ma to na co zalsuzyl zastanow sie co piszesz jechali jak jechali ale dwoje mlodych nie zyje PS. Boże widzisz to i nie grzmisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie do Agi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:07 ale czy ja mowie ze sie ciesze ??? :/ zal mi tych ludzi i wspolczuje ich rodzinom itp.. ale po co ludzie sie klocicie, kazdy i tak we swoje, wiekszosc wie to ,ze jechali za szybko !!! i jakby jechali wolniej, normalniej to nic by sie nikomu nie stalo 1!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Tragiczne zderzenie IP: 80.54.168.* 27.04.06, 22:12 niech wezma i skasuja ten post i kazde inne na ten temat bo zalosne to jest wszystko dramat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:14 cale to forum niech skasuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usser Re: Tragiczne zderzenie IP: *.sc.czest.pl 27.04.06, 22:15 jesli chcesz znowu kogos zbluzgac....zastanow sie!! uszanuj czyjas smierc milczeniem, chociaz tyle mozsz zrobic!! zamiast kolejnych, totalnie nie na miejsu wyzwisk "zapal" siwiece [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:17 ja nikogo nie bluzgam, tylko daje do zrozumienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Tragiczne zderzenie IP: *.net / 82.160.62.* 27.04.06, 22:29 ty baranie akurat w tym wypadku zginal moj kolega ciekawe co bys mowil jak by to zginal twoj kolega tez powiedzialbys ze to peszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:38 Agusia jestes prosta jak konstrukcja cepa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danon Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:50 Dobra ludzie skonczcie juz mowienie ze sami sobie zawinili smiercia itp idt Jesli macie mozgi uszanujcie czyjas smierc i nie wypisujcie juz takich postów pozdro [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:09 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Tragiczne zderzenie IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:25 .....:((((((....[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 06:43 a olek jest wiesniakiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Tragiczne zderzenie IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:30 nikt nie wiej jak naprawde bylo wiedza jedynie Lukasz i ci ktorzy przezyli ... wiec nie ma po co pisac i wzajemnie na siebie najezdrzac ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aatrapa Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 23:41 Mati odezwij sie na priv. potrzebuje troche inforamacji o naszych czestochowskich autobusach. aatrapa@[nospam]o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasizna Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:16 ku.. mac teraz wszyscy tak placza i sie irytują a za rok nikt poza kierowcą nie bedzie pamiętać żal mi go ale sam sobie jest winien bo ja rozumiem ze 50 km/h to nikt nie jezdzi ale troche wyobraźni...żal mi go ale jeśli zawinił to powinien ponieść kare jak każdy kierowca w tej sytuacj i nie robi mi różnicy ze zgineli jego znajomi bo równie dobrze mógł zabić kierowce tego autobusu i co lżej by mu wtedy bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: Tragiczne zderzenie 28.04.06, 09:08 Jeśli o częstochowskich, to proszę bardzo: transport.asi.pwr.wroc.pl/24-67.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil 22 Re: Tragiczne zderzenie IP: *.chello.pl 28.04.06, 12:12 Ludzie jak wy mozecie takie dyskusje i spory toczyc(np o autobus,czy ublizac komus skad pochodzi),troche pokory,straszna tragedia,a ja znam tych ludzi,ciekawy jestem czy jakby to waszych znajomych dotknelo tez takie bzdury byscie pisali,jak to czytam to az przykro ze ktos potrafi napisac "cos" takiego,naprawde zalosne, wyrazy wspólczucia dla rodzin, bliskich,przyjaciół i znajomych,3majcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 18:40 A co, jest napisane, że nie można pisać o autobusach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sąsiad z bloku Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:39 Tam musiało do tego dojść to nie pierwszy taki przypadek ale............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 16:15 [*] dla Michała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzynka Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 20:51 [*] spoczywaj w spokoju Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldeczek Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:21 Kochani! Czytam wasze opinie i normalnie wymiotję ! PO PIERWSZE PISZCIE BEZ BŁĘDÓW PO PATRZĄC NA NIEKTÓRE TEKSTY TO JESTEŚCIE WSZYSCY NIC NIE WARCI BO JAK MOŻNA PISAC O KIMŚ JEŻELI SŁOWO AUTOBUS PISZE SIE AŁTOBUS KIEROWCA KIEROFCZA I STO INNYCH PRZYKŁADÓW A ONI MOGLI JECHAĆ WOLNIEJ I NIC BY SIĘ NIE STAŁO JEDZIESZ 50 KM/H CZEKA CIE WÓZEK INWALIDZKI JEDZIESZ 100KM/H CZEKA NIEBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maso Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:43 Dzisiaj taki jeden z rejestracją SCZ...wyprzedzał mnie na skrzyżowaniu. Gdyby ktoś jemu wyjechał z bocznej to znowu masakra. I znowu wsioki by tu pisali że jechał 30 km/h, że to ja zawiniłem itd itd. Czy oni nie mogą sobie tak szaleć na wsi po polach, tylko tutaj gdzie jest takie natężenie ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:46 Niech za waszego Michała teraz odpowie kierowca, skoro był taki super kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:47 co tak wogole sie stało i gdzie bo wszyscy piszą ,wyzywaja a nie wiem o co chodzi!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:51 Przeczytaj komentowany artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:53 Masz rację Bambi, my tu się sprzeczamy a to kierowca tego passata teraz ma te ofiary na głowie. Skoro był taki odważny, to niech teraz też będzie odważny i odpowie za nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:55 Wieśniakom to tylko dać lejce i kunia, a nie kierownicę i samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 10:07 myslicie ze ten kierowca wielki odpowie za tych ludzi ? jeszcze wiesniak bedzie sie staral o odszkodowanie - wazne ze on przezyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups.. do "Moni" i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:31 co Wy sobie wyobrażacie pisząc o kimś "wieśniaki"! znaleźli się "miastowi kierowcy"! w czym niby jesteście lepsi? proste pytanie i czekam na prostą odpowiedź. Mylisz "monia" pewne pojęcia jak na życie w 21 wieku. wieśniakami nie nazywamy tych co pochodzą ze wsi. wieśniak to np taki, który nie potrafi się zachować w tym 21 wieku i nacechowany jest dulszczyzną (kumasz chyba o co chodzi?), a nie człowiek, który pochodzi ze wsi - dosłownie! może pani "monia" miastowa pokaże nam jak się prowadzi samochód w przeróżnych warunkach drogowych? no chyba, że pani "monia" woli "kunia", to załatwimy lejce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 21:58 Masz rację, chłopstwo powinno furmanką po wsi jeździć, a nie samochodem po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:01 Co się pode mnie podszywasz?? Wpisz sobie coś innego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:03 Żeby nie było wątpliwości będę teraz Matim M(iłośnikiem)K(omunikacji) M(iejskiej) - em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gumiś Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:02 Wieś dla wieśniaków, miasto dla miastowych, księżyc dla księży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gag Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:06 A zabraliście choć tego kierowcę na pogrzeby, aby sobie popatrzył co narobił, aby popatrzył na rozpacz najbliższych. Może wtedy do tej tępej głowy coś dotrze i nauczy się raz na całe życie aby nie siadać za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:10 Sorry Mati, to nie było specjalnie. Zjadło mi gdzieś literkę i zamiast Matis wyszło Mati. Inteligentni zrozumieją to przekłamanie. Jeszcze raz sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:17 OK, ale i tak gdzieś mi lepiej to MKM spasowało :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matis Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:26 Jeszcze raz sorry Mati, nie chciałem się podszywać pod ciebie, a to MKM może i fajniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:28 Nie no, myślałem, że to jakiś burol, chcący zrobić mi na złość, tak to nie ma sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUG Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:32 Dawać prawo jazdy w wieku 30 lat a zabierać w wieku 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:34 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JFK Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 01:11 Takim idiotom powinno się od razu zabrać prawko, to może otrzeźwieje. Mieszkam na Wilsona i codziennie widzę inteligętnych inaczej kierowców którzy przejeżdżają prawie na centymetry od siebie przy wyjeździe z ulicy Krótkiej. Kierowcy trochę więcej rozsądku w czsie jazdy , bo nie tylko wy jesteście na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 01:22 za to ty jestes "inteligętny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 08:45 nIE NO nie gadajcie ze tylko na wsi źle jeźdza bo w czestochowie nie jest lepiej !!! A co do dawania prawka to czasem 16 latek jeździ spokojniej od coniektórych dzisiejszych kierowcó ale poprostu dostaja samochod i jest heja banana pedał gazu do dechy i fura sie buja :/:/ Ja jedyne co moge zrobic to wyrazy współczucia dla rodzin [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Tragiczne zderzenie IP: *.net / 82.160.62.* 29.04.06, 20:30 Chciałam sie zapytac wszystkich "MIASTOWYCH" ludzi czym gorszy jest chłopak z małego miasteczka od chłopaka z troszke wiekszego?? Pewne jest to ze Ci ze Wsi jak to mowiecie maja serca bo w was to kawał zepsutego, twardego miecha jest a nie serce!!! a Nie wydaje sie wam ze dla kierowcy to wystarczajaca kara miec kolegów na sumieniu!! WYDAJE MI SIE ZE TAK ZAdna kara nie pozwoli mu o tym zapomniec !! ZAstanówcie sie na tym !! jezeli wogule umiecie myslec, w co watpie ale ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 21:06 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
usser Re: Tragiczne zderzenie 30.04.06, 00:45 [*] wy jeszcze ciagniecie te dziwne klotnie??naprawde z wami jest cos nie tak, zarowno z miastowymi jak i z tymi z poza miasta!!niczym sie nie roznicie!! wstyd mi za was wszstkich...ludzie, nawet nie potraficie uszanowac czyjejs smierci!!co sie porobilo z tym swiatem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 07:30 To zaczyna być nudne, po co te kłutnie, życia im to nie przywroci a i autobus sie przez to nie naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:33 CO DO CZĘSTOCHOWIAN TO: 3/5 MIESZKANCÓW POCHODZI Z WIOSEK NP.PIASEK, ŻURAW, SIEDLEC, ZAWADY ITD.CHCĄC CZY NIE CHCĄC TO WASI DZIDKOWIE, RODZICE POCHODZILI ZE WSI.IDĄC TYM ROZUMOWANIEM CZĘSTOCHOWIANIE SĄ Z POCHODZENIA WIEŚNIAKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati MKM Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:48 Czyli wg Ciebie ponad połowa mieszkańców Warszawy czy Łodzi to też wieśniaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:02 IDĄC TOKIEM ROZUMOWANIA LUDZI PISZĄCYCH NA TYM FORUM TO TAK, ALE TO NIE MOJA WINA ZE LUDZIE NIE ZNAJA ETYMOLOGII I ZNACZENIA SŁOWA ,,WIEŚNIAK" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Tragiczne zderzenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 14:05 jak juz wczesniej pisalam nie dzieli sie ludzi na miastowych i wiesniakow tylko na madrych i glupich,a przyklady tego caly czas sie ciągną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IKA Re: Tragiczne zderzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 17:52 przeciwieństw i podzielonych zdań nie ma końca.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow ja "monie" zachrypły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:30 wiec moze najwyzszy czas nie generalizowac tego co sie dzieje w naszym zyciu?! ten zle zrobil bo "wiesniak", ten znow bo "skin" a inny jeszcze bo "murzyn"! moze najwyzszy czas patrzec na siebie i na to co robimy i jak postepujemy? dopiero wtedy oceniajmy innych LUDZI. oczywiste, ze ludzka cecha jest oceniac innych na podstawie ich uczynkow. ALE nie zawsze a w zasadzie nigdy nie robimy tego po dokladnych przemysleniach, wlasnych doswiadczeniach, wnioskach itp, itd. madrzy jestesmy i przed szkoda i po niej... dzialamy pod wplywem emocji. najwyzsza pora popracowac nad tym prawda? to samo dotyczy zarowno mnie jak i Was. pozdrawiam (*) Odpowiedz Link Zgłoś