Dodaj do ulubionych

Sobotni paraliż centrum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:33
Czy ktoś miał przyjemność tak jak ja w sobotę koło południa okazję aby przedrzeć się od ronda 1 Maja w kierunku Tesco ? Jechałem 45 minut....
Za PKS niespodzianka - tylko prawy pas, lewy pas pomalowany jako tylko do skrętu w Focha (debilny pomysł), dalej przed Centrum kolejna niespodzianka - znowu tylko prawy pas - lewy zamalowany - kolejny debilny pomysł.
Samochody, które próbowały wyjechać z Kopernika w lewo nie miały na to szans - muszą tam ustępować jadącym ul.Wolności - a tam na skutek powyższych genialnych zmian był sznur samochodów jadącym jednym pasem. Pojedyńcze samochody skręcały w lewo łamiąc przepisy i wciskając się na siłę. Był ogólny paraliż - o tym, że mnośtwo dróg jest rozkopanych nie wspomnę... Ale po co te zmiany organizacji ruchu ? Może ktoś ma jakieś zdanie na ten temat ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bryczkarz Re: Sobotni paraliż centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:44
      Już pisałem co o tym myślę w wątku ' nowe trendy w malowaniu pasów na
      ulicach' :D
    • Gość: Gosia Re: Sobotni paraliż centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:46
      To był koszmar. Zero organizacji. Jakby nie można było postawić odpowiednich
      znaków drogowych kilkanaście metrów przed skrzyzowaniem. My tez mieliśmy nie-
      przyjemność jechać Śląską w kierunku Jana Pawła.
      • Gość: bryczkarz Re: Sobotni paraliż centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 13:49
        Trzeba będzię przyzwyczaić się :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka