anonim_czestochowa 07.01.03, 12:21 Witam, Co sądzicie o ofercie uczelni WSP: www.bazy.wsp.czest.pl Program wydaje się być rozsądny, oraz cena jest atrakcyjna (w porównaniu do innych uczelni) Pozdrawiam, Student Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonim_czestochowa Re: Bazy danych na WSP 14.01.03, 08:32 ! Czy brak odpowiedzi - oznacza brak informatyków w Częstochowie ? W każdym bądź razie, byłem tam dowiedziałem się co chciałem i zapisałem się. Chyba rośnie konkurencja dla naszej pcz ... Pozdrawiam, Student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Bazy danych na WSP IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 17:12 anonim_czestochowa napisał: > ! > Czy brak odpowiedzi - oznacza brak informatyków w Częstochowie ? > W każdym bądź razie, byłem tam dowiedziałem się co chciałem i zapisałem się. > Chyba rośnie konkurencja dla naszej pcz ... > > Pozdrawiam, Student Ja w tym roku ukończyłem informatykę na WSP i polecam prof Bolca oraz mgr.Orzechowskiego - dobry fachowiec w bazach danych.Chętnie bym się wybrał na te studia tylko ile to kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Bazy danych na WSP IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 17:15 już wiem ile :) 1800 zł semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Bazy danych na WSP IP: *.icis.pcz.czest.pl 14.01.03, 18:53 Drogo sie cenia - u nas bedzie taniej i ... nie gorzej, a postaramy sie, zeby bylo lepiej - na Politechnice. Gość portalu: Jontek napisał(a): > już wiem ile :) 1800 zł semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogacz Re: Bazy danych na WSP IP: *.cn.com.pl 01.04.03, 09:12 nie gorzej, nie znaczy, ze dobrze. A chcialoby sie na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk MCP Re: Bazy danych na WSP IP: 217.98.125.* 14.01.03, 13:34 Ile oni chca za te studia? Odpowiedz Link Zgłoś
fiance Re: Bazy danych na WSP 01.04.03, 16:02 Chyba nie sądzicie, że studia na Cz-wskim WSP dadzą coś poza papierkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re: Bazy danych na WSP IP: *.cel.czest.pl / 172.20.6.* 02.04.03, 08:33 Odpowiedz Link Zgłoś