Gość: JP IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.03, 12:50 Jako była absolwentka bardzo się cieszę i gratuluję!!! Chociaż takich ciał pedagogicznych jak za moich czasów to już chyba nie ma ; )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwent Re: IX LO NA 9 miejscu !!!!!!!!!!! IP: 62.148.89.* 09.01.03, 14:50 Jako absolwent i olimpijczyk z Norwida cieszę się że mimo upływu czasu szkoła nadal jest swietna. Gratulaccje i pozdrowienia dla absolwentów i uczniów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: IX LO NA 9 miejscu !!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 13:38 Dla mnie i tak jest na pierwszym miejscu! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikot Re: IX LO NA 9 miejscu !!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 18:11 Jestem absolwentem Norwida. Jestem również laureatem olimpiady przedmiotowej, dzieki czemu na studia dostalem sie bez egzaminu. Ale opinie o takiej pozycji Norwida uważam za przesadzone. Nie liczba olimpijczyków sie powinna liczyc. Tym bardziej, ze czseto sa to laureaci w jakichs podrzednych konkursach. Wazniejsze jest ile osob dostaje sie na prestizowe uczelnie i oblegane kierunki, bo to sie liczy dla rodzicow posylajacych dziecko do szkoly. Pozdrawiam wszystkich absolwentów IX LO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: IX LO NA 9 miejscu !!!!!!!!!!! IP: 80.48.229.* 14.01.03, 19:53 Nie mniej problematyczne jest określenie które kierunki czy uczelnie to te "prestiżowe". Czy jak koleś dostanie się dopiero za drugim razem na medycynę na Collegium Medicum to liczyć to tak jakby dostał się za pierwszym razem czy też policzyć mu to jako Budowę Maszyn na PCz, gdzie jest konkurs świadectw :) ? Olimpijczycy są o tyle wyraźnym wskaźnikiem, że nie można go różnie interpretować - albo są albo ich nie ma. Myśle, że lepiej gdy są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IX LO NA 9 miejscu !!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 22:49 ja jako byly absolweny ciesze sie z uzyskanej pozycji norwida. ale czy dobra kadra pedagogiczna jest wspolautorem sukcesu??? kadra nie jest na najlepszym poziomie, niekotrzy nauczyciele wrecz maja mniejsza wiedze od uczniow... to uczniowie tworza poziom nie nauczyciele. kontrowersyjny absolwent student prestizowego kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś