Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasiu Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.05.06, 22:52 aaaa a co pan robil w damskiej ubikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:55 towarzyszu, ale ty przecie srasz za stodołą wiec i tak cie to nie pwowinno obchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dziczy IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:04 Fajnie ale ta dzicz z pielgrzymki i tak nie bedzie wiedziala jak uruchomic umywalki, spluczki, suszarki itp. i zaraz wszystko rozwala. Oczywiscie obsluga niczego nie zauwazy i nikomu nie zwroci uwagi i nie kaze zaplacic za zniszczenia. Moze widze to pesymistycznie ale zobaczycie ze tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:27 towarzyszu nawet wy je uruchomicie bo robia to same bez proszenia, sa na fotokomórk głabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:31 to zobaczysz glabie jak takie dzikusy jak ty beda podstawiac lapy zeby sie wlaczyly a tu nic, i jak beda szukac jak to wlaczyc bo kurek musi przeciez byc. Oj malo widziales kolego do czego nasz narod jest zdolny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:37 dlaczego myślisz głąbie że wszyscy sa takimi głabami jak ty? wolisz pewnie odkrecany kurek nie bo mozna w domu wymienić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:43 glabie poprostu wiem jaka dzicza sa pielgrzymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:46 głabiugłabiu - po prostu widac mjakim jestes głabiem w tych wypowiedziach. coraz wiekszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 25.05.06, 00:02 Nie ma co z Toaba dyskutowac bo nie rozumiesz tresci pisanego tekstu. Zaloz sobie jeszcze kilka tematow tylko uzywaj swojej ksywki cwaniaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axl Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.brama.prenet.pl 24.05.06, 23:42 Pielgrzymi potafią nawet łysemu wyrwać włsoy pacanie, takie są z nich wgzeplarze. Polak (katol) potrafi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m.o Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: 82.160.8.* 24.05.06, 23:05 jakos nie moge sobie wyobrazic tekstu typu"wiceprezydend Lourds otwiera szalet"na calym cywilizowany swiecie poprostu sie buduje,remontuje i otwiera bez zadnego halo....,ale wiocha!!!!!i jeszcze ta cena 617 000 zl,a moja kolezanka z chorym dzieckiem na ciezka genetyczna chorobe musi żebrac w opiece o pare zlotych,puknijcie sie pisuarem pozadnie w łeb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszelon Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:36 617.000zł?! Przecież wystarczyło postawić drewniane sławojki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kll Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:38 masz dokładne instrukcje z egzekutywy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:47 > [...]jakos nie moge sobie wyobrazic tekstu typu"wiceprezydend Lourds otwiera > szalet"na calym cywilizowany swiecie poprostu sie buduje,remontuje i otwiera > bez zadnego halo....,ale wiocha!!!!![...] No widzisz, a u nas wiceprezydent znalazł nareszcie właściwie dla siebie miejsce pracy. Tyle się biedaczysko poniewierał po różnych stołkach i funkcjach, aż znalazł odpowiednie dla siebie - oprowadza po wyremontowanym szlecie. Tak trzymać! A może inni urzędnicy wzięli by przykład z wiceprezydenta i poszukali sobie "odpowiednich" dla nich stanowisk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axl Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.brama.prenet.pl 24.05.06, 23:40 hahahahahhaa, na pewno jakaś święta kupka spłyneła jako pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:47 ta tak towarzysze - czerwona. po was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Axl Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.brama.prenet.pl 25.05.06, 00:00 tylko nie towarzysze, mam 33 lata i niezdążyłem być w partii. po prostu nie jesteśmy oszołomkami należącymi do czarnej mafii i wchodzącej jej w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:12 no proszę i taniej można się wysiusiać niż na dworcu pkp tam smód i brud aż bije, klamki urwane wody ciepłej nie ma a 2zł trzeba dać, czyli tak po polsku za wąchanie smrodu płacimy 2zł, może ktoś się zajmie tymi toaletami na dworcu wkońcu na dworzec tez przyjezdżaja pielgrzymi i wyglada to teraz tak Jasna Góra swiatowa, a miasto trwa w tradycji rosyjskiego zaboru czyli smród, jest takie powiedzenie pokaż mi łazienke a powiem ci kim jesteś!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.06, 08:23 Lepsze bylyby swiatowe WC....z tego to trzeba umiec korzystac to sztuka...dlatego smierdzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp72 Przyjezdne dzikusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:36 Po co to było remontować? Dla tej dziczy? Przecież już w piątek będą te kible takie zasrane, że tylko się wyrzygać i lepiej nie wchodzić... ("o) Odpowiedz Link Zgłoś
fan.liberalizmu Po co kasa z UE? Lepiej zapraszac papieza 25.05.06, 13:21 Po co kasa z UE? Lepiej zapraszac papieza co miesiac i wszystko bedzie blyszczalo w Warszawie, Czestochowie i kilku innych miastach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jobi Toalety sa potrzebne ale ta cena ponad 600tys. Za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:34 taką kase można wybudować 2 małe domy pod klucz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keith papa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:52 Dlaczego tylko w przypadku wizyty Papy robi się coś w Częstochowie. Poza tym brak inwestycji, dziurawe ulice i zajebisty bałagan. Jak tak dalej będzie nadał Częstochowa będzie tracić na swojej "atrakcyjności". Że Prezydent nie potrafi wykorzystać istniejącego potencjału: piękna JURA; dobre położenie; Klasztor i wiele innych. Przykre strasznie......................Wymienić władze!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś