Dodaj do ulubionych

Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Jasn...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:44
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: jasiu Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.05.06, 22:52
      aaaa a co pan robil w damskiej ubikacji?
    • Gość: miki Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 22:55
      towarzyszu, ale ty przecie srasz za stodołą wiec i tak cie to nie pwowinno
      obchodzic
    • Gość: zzz Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dziczy IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:04
      Fajnie ale ta dzicz z pielgrzymki i tak nie bedzie wiedziala jak uruchomic
      umywalki, spluczki, suszarki itp. i zaraz wszystko rozwala. Oczywiscie obsluga
      niczego nie zauwazy i nikomu nie zwroci uwagi i nie kaze zaplacic za
      zniszczenia. Moze widze to pesymistycznie ale zobaczycie ze tak bedzie.
      • Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:27
        towarzyszu nawet wy je uruchomicie bo robia to same bez proszenia, sa na
        fotokomórk głabie
        • Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:31
          to zobaczysz glabie jak takie dzikusy jak ty beda podstawiac lapy zeby sie
          wlaczyly a tu nic, i jak beda szukac jak to wlaczyc bo kurek musi przeciez byc.
          Oj malo widziales kolego do czego nasz narod jest zdolny...
          • Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:37
            dlaczego myślisz głąbie że wszyscy sa takimi głabami jak ty? wolisz pewnie
            odkrecany kurek nie bo mozna w domu wymienić??
            • Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 24.05.06, 23:43
              glabie poprostu wiem jaka dzicza sa pielgrzymi
              • Gość: ccc Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:46
                głabiugłabiu - po prostu widac mjakim jestes głabiem w tych wypowiedziach.
                coraz wiekszym
                • Gość: zzz Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 25.05.06, 00:02
                  Nie ma co z Toaba dyskutowac bo nie rozumiesz tresci pisanego tekstu. Zaloz
                  sobie jeszcze kilka tematow tylko uzywaj swojej ksywki cwaniaczku.
        • Gość: Axl Re: Czarno to widze. Za nowoczesnie dla tej dzicz IP: *.brama.prenet.pl 24.05.06, 23:42
          Pielgrzymi potafią nawet łysemu wyrwać włsoy pacanie, takie są z nich
          wgzeplarze. Polak (katol) potrafi!
    • Gość: m.m.o Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: 82.160.8.* 24.05.06, 23:05
      jakos nie moge sobie wyobrazic tekstu typu"wiceprezydend Lourds otwiera
      szalet"na calym cywilizowany swiecie poprostu sie buduje,remontuje i otwiera
      bez zadnego halo....,ale wiocha!!!!!i jeszcze ta cena 617 000 zl,a moja
      kolezanka z chorym dzieckiem na ciezka genetyczna chorobe musi żebrac w opiece
      o pare zlotych,puknijcie sie pisuarem pozadnie w łeb
      • Gość: eszelon Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:36
        617.000zł?! Przecież wystarczyło postawić drewniane sławojki!
        • Gość: kll Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:38
          masz dokładne instrukcje z egzekutywy?
      • Gość: ;-) Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:47
        > [...]jakos nie moge sobie wyobrazic tekstu typu"wiceprezydend Lourds otwiera
        > szalet"na calym cywilizowany swiecie poprostu sie buduje,remontuje i otwiera
        > bez zadnego halo....,ale wiocha!!!!![...]

No widzisz, a u nas wiceprezydent znalazł nareszcie właściwie dla siebie miejsce
        pracy. Tyle się biedaczysko poniewierał po różnych stołkach i funkcjach, aż
        znalazł odpowiednie dla siebie - oprowadza po wyremontowanym szlecie. Tak
        trzymać! A może inni urzędnicy wzięli by przykład z wiceprezydenta i poszukali
        sobie "odpowiednich" dla nich stanowisk?
    • Gość: Axl Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.brama.prenet.pl 24.05.06, 23:40
      hahahahahhaa, na pewno jakaś święta kupka spłyneła jako pierwsza.
      • Gość: jk Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 23:47
        ta tak towarzysze - czerwona. po was
        • Gość: Axl Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.brama.prenet.pl 25.05.06, 00:00
          tylko nie towarzysze, mam 33 lata i niezdążyłem być w partii. po prostu nie
          jesteśmy oszołomkami należącymi do czarnej mafii i wchodzącej jej w d...
    • Gość: yyy Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 00:12
      no proszę i taniej można się wysiusiać niż na dworcu pkp tam smód i brud aż
      bije, klamki urwane wody ciepłej nie ma a 2zł trzeba dać, czyli tak po polsku
      za wąchanie smrodu płacimy 2zł, może ktoś się zajmie tymi toaletami na dworcu
      wkońcu na dworzec tez przyjezdżaja pielgrzymi i wyglada to teraz tak Jasna Góra
      swiatowa, a miasto trwa w tradycji rosyjskiego zaboru czyli smród, jest takie
      powiedzenie pokaż mi łazienke a powiem ci kim jesteś!!
    • Gość: bilder Re: Europejskie toalety i stylowe latarnie pod Ja IP: *.dclient.hispeed.ch 25.05.06, 08:23
      Lepsze bylyby swiatowe WC....z tego to trzeba umiec korzystac to
      sztuka...dlatego smierdzi....
    • Gość: ppp72 Przyjezdne dzikusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 09:36
      Po co to było remontować? Dla tej dziczy? Przecież już w piątek będą te kible
      takie zasrane, że tylko się wyrzygać i lepiej nie wchodzić... ("o)
      • fan.liberalizmu Po co kasa z UE? Lepiej zapraszac papieza 25.05.06, 13:21
        Po co kasa z UE? Lepiej zapraszac papieza co miesiac i wszystko bedzie
        blyszczalo w Warszawie, Czestochowie i kilku innych miastach ;)
    • Gość: Jobi Toalety sa potrzebne ale ta cena ponad 600tys. Za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:34
      taką kase można wybudować 2 małe domy pod klucz .
    • Gość: keith papa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 18:52
      Dlaczego tylko w przypadku wizyty Papy robi się coś w Częstochowie. Poza tym
      brak inwestycji, dziurawe ulice i zajebisty bałagan. Jak tak dalej będzie nadał
      Częstochowa będzie tracić na swojej "atrakcyjności". Że Prezydent nie potrafi
      wykorzystać istniejącego potencjału: piękna JURA; dobre położenie; Klasztor i
      wiele innych. Przykre strasznie......................Wymienić władze!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka